PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

اسم need for speed دیگه اون ابهت سابق رو نداره...اون قدیما یک سبک ریسینگ بود و nfs (البته gran torismo بحثش جداست!) جدیدا رقبای قدر زیاد شدن....این جدیده یکم امیدوارکننده به نظر میرسه

همچنان در انتظار یک burnout جدید........

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="class: cms_table_font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]

[/TD]
[/TD]

[/TD]
[TD="class: cms_table_font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

عجب پپشرفتی کرده به نظرم !

راستش منو یاده سری هایه اولیه نید فور اسپید میندازه و یه حس نوستالژیک بهم میده... میدونم به خوبیه MW در نمیاد ولی امیدوارم بتونه خاطرات اون موقع رو حداقل زنده کنه... :x
خودت میدونی من چی میگم!!!
ولی خداییش پیشرفت داشته!!!

• Like
Reactions: Arth@s
راستش منو یاده سری هایه اولیه نید فور اسپید میندازه و یه حس نوستالژیک بهم میده... میدونم به خوبیه MW در نمیاد ولی امیدوارم بتونه خاطرات اون موقع رو حداقل زنده کنه... :x
این حس نوستالژیکت مربوط به موست وانتد میشه ؟
چون سری های اولیه ی ان اف اس اصلا شبیه این نیستن !!! :d

خودت میدونی من چی میگم!!!
ولی خداییش پیشرفت داشته!!!
باور کن یه اعتبار بهت دادم که اون لفظ رو بکار نبردی :دی =))
منکر پیشرفت نمیشم؛ ولی هیچ وقت نتونستم لذتی که تو MW داشتم رو 2باره تجربه کنم...
این حس نوستالژیکت مربوط به موست وانتد میشه ؟
چون سری های اولیه ی ان اف اس اصلا شبیه این نیستن !!! :d
نه عزیز مربوط به همون نسخه هایه قبله که با 1000 ذوق و شوق تو کلوپا بازی میکردیم؛ نمیدونم چی شد، ولی با دیدن اون عکسا اولین چیزی که به یادم اوومد اون موقع بود... میدونم بی ربطه ها، ولی خودم فکر میکنم مرتبطه :دی

با این که میدونم NFS دیگه به روز های اوجش بر نمیگرده ولی با دیدن Run نمیدونم چرا احساس میکنم خاطرات MW برام زنده میشه البته اشتباه هم میکنم:d

با این که میدونم NFS دیگه به روز های اوجش بر نمیگرده ولی با دیدن Run نمیدونم چرا احساس میکنم خاطرات MW برام زنده میشه البته اشتباه هم میکنم:d
برعکس تو من اصلا بهش امید ندارم
حتی بازیی مثل هات پرسوت که کلی هم از طرف منتقد های تحویل گرفته شد به نظرم یکی از ضعیف ترین NFS های سری حساب میشد. MW بازیی هست که هیچ موقع تکراری نمی شه و الانم میشه رفت و ازش کلی لذت برد

برعکس تو من اصلا بهش امید ندارم
حتی بازیی مثل هات پرسوت که کلی هم از طرف منتقد های تحویل گرفته شد به نظرم یکی از ضعیف ترین NFS های سری حساب میشد. MW بازیی هست که هیچ موقع تکراری نمی شه و الانم میشه رفت و ازش کلی لذت برد
امید منم کاذب هست تاکید کردم:d
کلا NFS بعد MW شکست و پسرفت بود تو سبک اصلی خود بازی به نظر من بهترین بازی که از این سری بعد سال 2005 اومد Shift بود که البته در اصل NFS نبود از Hot Pursuit و حتی Shift 2 هم خوشم نیومد یعنی الان حدود 6 7 ساله MW شده برا ما خاطره!

امید منم کاذب هست تاکید کردم:d
کلا NFS بعد MW شکست و پسرفت بود تو سبک اصلی خود بازی به نظر من بهترین بازی که از این سری بعد سال 2005 اومد Shift بود که البته در اصل NFS نبود از Hot Pursuit و حتی Shift 2 هم خوشم نیومد یعنی الان حدود 6 7 ساله MW شده برا ما خاطره!
چرا شیفت NFS نباشه؟ این همه بازی که ژانرشون بکل تغییر می کنه ولی باز هم ادامه نسخه های قبلی محسوب میشن
شیفت با وجود اینکه به اسم شبیه ساز منتشر شد ولی در اصلا اون فاکتور های ارکید گونه سری رو تا حدودی داشت و در کنار MW به نظرم من بهترین شماره های این سری محسوب میشن

چرا شیفت NFS نباشه؟ این همه بازی که ژانرشون بکل تغییر می کنه ولی باز هم ادامه نسخه های قبلی محسوب میشن
شیفت با وجود اینکه به اسم شبیه ساز منتشر شد ولی در اصلا اون فاکتور های ارکید گونه سری رو تا حدودی داشت و در کنار MW به نظرم من بهترین شماره های این سری محسوب میشن
برای من NFS نبود NFS برای من خلاصه میشه تو هیجان تعقیب گریز پخش آدرنالین تو خون گرفتن Bounty چپ کردن پلیس ها آرادی عمل اینا تو شیفت بود؟
درسته بازی ها ژانر عوض میکنن ولی نه این که تو سال یه ژانر بدن ببین بده دوباره برگردن سراغ قبلی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or