Patrick Bach از شرکت PC :DICEها براحتی از کنسول های نسل بعد قویترند!؟

شروع نسل قبل واسه خرید یه PC که در حد کنسول قدرت داشته باشه باید 4 برابر کنسول هزینه می‌کردی، اما الان کمی شرایط متعادل‌تر شده و تقریباً با 2-2.5 برابر قیمت کنسول می‌شه یک PC خرید که در حد کنسول قدرت داشته باشه.
واسه کسی که فقط و فقط گیم مطرحه و نمی‌تونه PCـه 2 هزار دلاری یا بهتر تهیه کنه، خرید کنسول در یکی دو سال اول نسل به صرفه‌تر هست(از نظر هزینه اولیه).
ولی یکی دو سال دیگه با یه PCـه 1200 دلاری می‌شه سیستمی بست که به راحتی قوی‌تر از کنسول‌هاست.
یکی از موارد مثبت دیگه خرید PC اینه که شما به تمام بازی‌های نسل‌های قبل هم به راحتی دسترسی داری و از نظر Backward Compability مشکلی نداری و از طرفی هزینه خرید بازی‌ها کمتر از کنسول هست (در خیلی موارد) و همجنین واسه سرویس آنلاین پولی پرداخت نمی‌کنید.
به همین دلایل هست که توی کشورهای پدر مادر دار الان خیلی‌ها PCـه مناسب گیم هم خریداری می‌کنن، چون می‌دونن جدای از هزینه اولیه، در باقی موارد هزینه گیمینگ با PC کمتر هست در حالی که تجربه بهتری رو در بازی‌های مشترک ارائه می‌ده.
لپ کلوم، هر کس پول داره PCـه قوی هم در کنار کنسول می‌خره، و هر کس هم نداره فقط کنسول می‌خره.

خوب به جهنم که نمیاد کلی بازی دیگه هست که برای کنسول ها هم نمیاد !

pc هر 2 قرن یه بازی انحصاری خوب داره diablo 3 هم که برا کنسول داره میاد;) در ضمن شما مشخصات یه کامپیوتر 400 دلاری رو بنویس بعد فکر کن ببین باهاش میشه3 battelfield رو با پایین ترین جرییات اجرا کرد خوب معلومه که نه:dمن خودم فروشنده pc ام میدونم الان بازار کساده و همه رفتن سمت تبلت و کنسول:((کسی هم که میخواد pc بخره میاد یه دست دوم برمیداره چون میدونه با یک میلیون یه دستگاه پوکیده گیرش میاد که ترجیح میده با دستگاش بازی نکنه و یه دست دوم برای کارای دیگش بگیره والااااااا

بحث قیمت و کیفیت بحث مهمیه اما دوستان هم به یک نکته توجه نمیکنن
الان دیگه همه تو خونه هاشون یک pc دارن مگه حتما باید سخت افزار رو هی ارتقا بدی
مثلا من دو سال پیش این قطعات رو خریدم
amd 1055 X6
mb:asus cross hair formula iv
ram:adata 2000

خوب الان بخوام یک بازی مثل bf4 رو تجربه کنم دیگه نیاز نیست که برم حتما پردازنده I7 600 دلاری بگیرم همینا تقریبا خوبه فقط نیاز به یک گرافیک قوی دارم
میرم یک دونه 7970 میخرم 1500 میندازم رو سیستم تازه بازی کپی بازی میکنم برای FPS هم که pc خوراکه

7970 که دیگه خریدش توصیه نمیشه. این کارت اوایل 2012 عرضه شد و برای بازی کردن BF3 روی تنظیمات ULTRA مناسب بود.
برای BF4 شما باید حداقل یک GTX 760 تهیه کنید که کاراییش هم تقریبا با 670 و 7970 برابر هستش.(قیمت 760 هم حدودا 1200) یا منتظر بمونید تا HD9000 در بازار عرضه بشه.
------------------------------------------

لازم به ذکر هستش که GTX 760 قیمتش 250 دلاره و از GPU های کنسول های نسل بعد هم به طور محسوسی سریعتر هستش.

یادمه شهریور سال 86 که تازه بازی lost planetبرای pc اومده بود تنها گرافیکی که نصبت به قیمتش تا حدودی مجبوری ارزش خریدن داشت 8600gts بود که میشد پیدا کرد وگرنه 8800ultra هم بود یک میلیون تومن.
حالا حساب کنید ما مجبوری اون زمان با دلار هزار تومن 275 هزار تومن پای این گرافیک پیاده شدیم بعد با هزار تا امید اومدیم نصب کردیم بازی رو و روی تنظیمات high بازی به زور 30 فریم میداد.
اون زمان سال 2007 بود تازه cpu های core2duo اینتل اومده بودن .

میخوام اینو بگم سال 2005 که ایکس باکس360 رلیز شد تا 2 سال pc های قدرت بالا هم به زور میتونستن به پاش برسن.
ولی الان وضعیت کاملا فرق میکنه .
کارتهای high موجود داخل بازار براحتی قدرت بیشتری نسبت به gpu کنسولها میدن.کارتهایی مثل 7870 یا 660gtx قیمتها هم زیر یک تا یک میلیون هست.از لحاظ cpu و رم هم هیچ مشکلی نیست.

یه مقاله هم ign گذاشته بود راجب تجربه بازی روی ps4 گفته شده بازی لگ داره و چند تا مورد دیگه.
دلیل اینکه کنسول های نسل بعد high end نیستند مثل قبل اینه که سونی و ماکروسافت دیگه نمیخوان رو کنسول ضرر بدن تا قبل از سال 2007 خیلی ها فکر میکردند living room و تفریحات داخل اون که هسته ی مرکزیش تلویزون و کنسول بازی بود مرکز همه تفریحات موجود هستش و بالطبع کنترل اون کنترل بخش اعظمی entertainment های دیجیتال انسان هاست ولی سال 2007 استیو جاز تمام معادلات رو به هم زد و entertainment از living room به دست کاربرا منتقل کرد کاملا طبیعی هستش که نه سونی و نه ماکروسافت دیگه خودشون رو مثل قبل به آب و آتیش نزنند.
در ضمن اون lost planet اولیه اصلا optimized نبود ولی extreme condition که چند ماه بعد اومد رو 8800 gt من اجرا میشد عین هلو

pc هر 2 قرن یه بازی انحصاری خوب داره diablo 3 هم که برا کنسول داره میاد;) در ضمن شما مشخصات یه کامپیوتر 400 دلاری رو بنویس بعد فکر کن ببین باهاش میشه3 battelfield رو با پایین ترین جرییات اجرا کرد خوب معلومه که نه:dمن خودم فروشنده pc ام میدونم الان بازار کساده و همه رفتن سمت تبلت و کنسول:((کسی هم که میخواد pc بخره میاد یه دست دوم برمیداره چون میدونه با یک میلیون یه دستگاه پوکیده گیرش میاد که ترجیح میده با دستگاش بازی نکنه و یه دست دوم برای کارای دیگش بگیره والااااااا
واقعا من برام سوال هست که تو چه فروشنده ای هستی که حتی نمیدونی اخه با 1 میلیون یه Xbox 360 هم نمیشه خرید بعد میخوای با این پول PC بخری ؟ اینطوری هم نیست با PC خیلی داغون رو Low با 20 فریم بازی میکردم ! تازه اونم مولتی پلیر

هر کس پول داره PCـه قوی هم در کنار کنسول می‌خره، و هر کس هم نداره فقط کنسول می‌خره.

تو ایران بر عکسه !!

ملت اول Pc میخرن اگه پولی موند و بابا و ننه شون اجازه داد کنسول میخرن !!

یا

بابا و ننه شون براشون PC میخره به درسها و تحقیقاتش کمک بشه !! و کنسول هم نمیخره که به درساش لطمه نزنه !!!!

اینجوریه که از در و دیوار اینجا به اصطلاح فن PC میریزه !!

------------

واقعا هم جای تاسف داره که امثال دایس ، نمیتونن یه بازی Croos Gen رو همون اول نسل رو کنسول جدید درست اجرا کنن !! و میزنن وجه کلی کنسول رو همون اول عرضه از بین میبرن !!

تغییر سایز هم حدی داره !!!!!!

تو ایران بر عکسه !!

یا

بابا و ننه شون براشون PC میخره به درسها و تحقیقاتش کمک بشه !! و کنسول هم نمیخره که به درساش لطمه نزنه !!!!

:))خیلی از PC گیمر ها بالای 19-20 سال هستن نمیگم کوچکتر نیست توشون ولی اکثرا بالای 20 سال دارن و کنسول هاست که برعکس بیشترشون زیر 20 سالن

نه به اون روزی که ea گفت pc ضعیفتره همینایی که الان پست دارن میدن جشن گرفته بودن :-j نه پست های که بعد از این خبر و 720 بودن bf4 میبینیم.=)) نمیدونم این ملت میگن Pc بازی نداره ما داریم چی بازی میکنیم نمیدونم.

کاری با هزینه و پولش ندارم ولی خب خداییش رو پی سی کیفیت بازی ها یک سر و گردن بالاتره تو عناوین مولتی پلتفرم!
امثال ویچر 3 و بتلفیلد 4 و... رو در بهترین کیفیت بصری فقط رو پی سی میشه تجربه کرد!
اما وقتی که پای انحصاری ها به وسط میاد و امثال سانتا مونیکا و ناتی داگ و ترن ده و.....بازی هایشون رو رو میکنن فقط تحسین و تمجید از این گرافیک های غول هست که شنیده میشه!

کلا کنسولا اوبهتشون رو از دست دادن ، با سرعتی که گجت ها و اسمارت فون ها و ... در حال پیشرفتن ، واژه قوی ترین بودن بی معناس./:)
ولی خوب قیمت مناسب همیشه میتونه مشتریها رو مجاب کنه که سمت کنسولا برن ، یکیش خوده من :d

وقتی که کیفیت بازی روی اسمارت فون ها و تبلت ها با کنسول فرقی نداره خرید کنسول قدیم یا جدید اصلا به صرفه نیست
بیا رو همین اسمارت فون ی بازی هایی نشونت بدم که دهنت باز بمونه
نه خرج آپدیت داره نه جی تگ نه غُر و دَنگ . با ی صفحه 5 اینچی فول اچ دی نشستم دارم حالشو می برم .
در ضمن ترجمه متن درحد جلبک ضعیفه لطفا اصلاحش کن .

دوستانی که میان کنسول های نسل بعد رو مسخره میکنن ، بشینن یه PC با قیمت 400 دلار رو با کنسول های نسل بعد مقایسه کنن اونوقت میبینن که باید به خودشون بخندن :))
من نمیدونم این PC بازها که به قول خودشون همه بالای 20 سال سن دارن !!!! دیگه حرص چیو میخورن که این مقایسه ها رو انجام میدن؟ خب به قول خودتون قویترین پلتفرم بازی در اختیارتونه ، برید بازیتون رو کنید :دی
===============================================
این Dice هم فقط داره در مورد گرافیک حرف میزنه ، آخرشم هیچی نمیشه. اگه به گرافیک بود که الان کرایسیس بهترین بازی تاریخ بود. نمیدونم چرا بعضی از بازیسازا فکر میکنن گرافیک سنگین ساختن برای سخت افزار بی نهایت هنره !!!

شروع نسل قبل واسه خرید یه PC که در حد کنسول قدرت داشته باشه باید 4 برابر کنسول هزینه می‌کردی، اما الان کمی شرایط متعادل‌تر شده و تقریباً با 2-2.5 برابر قیمت کنسول می‌شه یک PC خرید که در حد کنسول قدرت داشته باشه.
واسه کسی که فقط و فقط گیم مطرحه و نمی‌تونه PCـه 2 هزار دلاری یا بهتر تهیه کنه، خرید کنسول در یکی دو سال اول نسل به صرفه‌تر هست(از نظر هزینه اولیه).
ولی یکی دو سال دیگه با یه PCـه 1200 دلاری می‌شه سیستمی بست که به راحتی قوی‌تر از کنسول‌هاست.
یکی از موارد مثبت دیگه خرید PC اینه که شما به تمام بازی‌های نسل‌های قبل هم به راحتی دسترسی داری و از نظر Backward Compability مشکلی نداری و از طرفی هزینه خرید بازی‌ها کمتر از کنسول هست (در خیلی موارد) و همجنین واسه سرویس آنلاین پولی پرداخت نمی‌کنید.
به همین دلایل هست که توی کشورهای پدر مادر دار الان خیلی‌ها PCـه مناسب گیم هم خریداری می‌کنن، چون می‌دونن جدای از هزینه اولیه، در باقی موارد هزینه گیمینگ با PC کمتر هست در حالی که تجربه بهتری رو در بازی‌های مشترک ارائه می‌ده.
لپ کلوم، هر کس پول داره PCـه قوی هم در کنار کنسول می‌خره، و هر کس هم نداره فقط کنسول می‌خره.
همین الان هم میشه!

- - -ویرایش - - -

تو ایران بر عکسه !!

یا

------------

واقعا هم جای تاسف داره که امثال دایس ، نمیتونن یه بازی Croos Gen رو همون اول نسل رو کنسول جدید درست اجرا کنن !! و میزنن وجه کلی کنسول رو همون اول عرضه از بین میبرن !!

تغییر سایز هم حدی داره !!!!!!
جدیدترین خبر روز:
سنگ پای قزوین, با دیدن این پست از میادین حرفه ای رسما خداحافظی کرد!

دوستانی که میان کنسول های نسل بعد رو مسخره میکنن ، بشینن یه PC با قیمت 400 دلار رو با کنسول های نسل بعد مقایسه کنن اونوقت میبینن که باید به خودشون بخندن :))
من نمیدونم این PC بازها که به قول خودشون همه بالای 20 سال سن دارن !!!! دیگه حرص چیو میخورن که این مقایسه ها رو انجام میدن؟ خب به قول خودتون قویترین پلتفرم بازی در اختیارتونه ، برید بازیتون رو کنید :دی
===============================================
این Dice هم فقط داره در مورد گرافیک حرف میزنه ، آخرشم هیچی نمیشه. اگه به گرافیک بود که الان کرایسیس بهترین بازی تاریخ بود. نمیدونم چرا بعضی از بازیسازا فکر میکنن گرافیک سنگین ساختن برای سخت افزار بی نهایت هنره !!!

که نیست .:))
دقیقا برعکس . ساخت گرافیک سنگین هنر نیست . بهینه سازیش روی اکثریت قریب به یقین سخت افزارهاست که باعث تحسینه
امیدوارم dice مثل کرایتک از وجود اساتید ابر و زِبَر این صنعت بی بهره باشه تا شاهد فاجعه ای که کرایتک خلق کرد نباشیم .

خیلی از دوستان کامپیوتر میخرن فقط واسه بازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین ماه پیش رفتم مغازه گفتم ببخشید visual basic دارید؟
یارو یجور نگام کرد انگار حرف بد بش زدم گفت نه
والا ما هم pc داریم از زمانی که راهنمایی بودم (2003) اما هر وسیله واسه یه چیز ساخته میشه
اگر کامپیوتر واسه بازی بود . چرا ماکرو xbox داد بیرون؟
در این شکی نیست که کامپیوتر قوی تر هست . چون فابلیت ارتقا به روز داره
اما ما مانیتور full HD 29 بهتر نداریم که؟ لذتی که وقتی لم میدی رو مبل و بازی میکنی رو صحفه بزرگ رو ایا میده کامپیوتر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or