Patrick Bach از شرکت PC :DICEها براحتی از کنسول های نسل بعد قویترند!؟

این Dice هم فقط داره در مورد گرافیک حرف میزنه ، آخرشم هیچی نمیشه. اگه به گرافیک بود که الان کرایسیس بهترین بازی تاریخ بود. نمیدونم چرا بعضی از بازیسازا فکر میکنن گرافیک سنگین ساختن برای سخت افزار بی نهایت هنره !!!
مگه نه تا قبل از امروز ساعت 3 و خورده ای صبح بتلشیلد بهترین بازی تاریخ بود و گرافیکش رو میزدید تو سر ما COD فن ها؟:|
نمیدونم چرا بعضی از بازیسازا فکر میکنن گرافیک سنگین ساختن برای سخت افزار بی نهایت هنره !!!
من خودم واست حاظرم یه سیستم 100,000 دلاری واست ببندم, ببینم میتونی روش یه بازی که گرافیکش در حد ه Ride To Hell ه بسازی؟

دوستانی که میان کنسول های نسل بعد رو مسخره میکنن ، بشینن یه PC با قیمت 400 دلار رو با کنسول های نسل بعد مقایسه کنن اونوقت میبینن که باید به خودشون بخندن :))
من نمیدونم این PC بازها که به قول خودشون همه بالای 20 سال سن دارن !!!! دیگه حرص چیو میخورن که این مقایسه ها رو انجام میدن؟ خب به قول خودتون قویترین پلتفرم بازی در اختیارتونه ، برید بازیتون رو کنید :دی
===============================================
این Dice هم فقط داره در مورد گرافیک حرف میزنه ، آخرشم هیچی نمیشه. اگه به گرافیک بود که الان کرایسیس بهترین بازی تاریخ بود. نمیدونم چرا بعضی از بازیسازا فکر میکنن گرافیک سنگین ساختن برای سخت افزار بی نهایت هنره !!!

اره dice از گرافیک حرف میزنه فقط ولی نمیدونم چرا بهترین مولتی پلیر های دنیا رو میسازه با game play شاهکار و فیزیکی که تو هیچ بازی دیگه این نیست :)) تا 2 روز پیش ea و dice عزیز دل کسنول باز ها بودن بعد از 2 تا خبر اخر باقالی شدن =))

که نیست .:))
دقیقا برعکس . ساخت گرافیک سنگین هنر نیست . بهینه سازیش روی اکثریت قریب به یقین سخت افزارهاست که باعث تحسینه
امیدوارم dice مثل کرایتک از وجود اساتید ابر و زِبَر این صنعت بی بهره باشه تا شاهد فاجعه ای که کرایتک خلق کرد نباشیم .
زره ای از بازیسازی خبر ندارید, چرا فتوا صادر میکنید؟
هنری که تو ساختن یه گرافیک ه خارق العاده توی سخت افزار بی نهایت هست, به مراتب از اجرا کردن TLOU یا U3 یا GEOW: J روی سخت افزار داغون و زپرتی بیشتره!

خیلی از دوستان کامپیوتر میخرن فقط واسه بازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین ماه پیش رفتم مغازه گفتم ببخشید visual basic دارید؟
یارو یجور نگام کرد انگار حرف بد بش زدم گفت نه
والا ما هم pc داریم از زمانی که راهنمایی بودم (2003) اما هر وسیله واسه یه چیز ساخته میشه
اگر کامپیوتر واسه بازی بود که چرا ماکرو xbox داد بیرون؟

فقط به خاطر سود بیشتر و به انحصار درآوردن بازار به سود خودش و دست درازی در صنعت بازیهای کامپیوتری و گندی که زد و تا به امروز ادامه اش داده
منم سال 72 برنامه نویسی ویزوال بیسیک رو شروع کردم ولی به خاطر علاقه وافری که به گرافیک پیدا کردم ولش کردم
اون موقع تنها بازی که روی پنتیوم 233 اجرا میشد دراکولا 1 بود یادش بخیر .

هنری که تو ساختن یه گرافیک ه خارق العاده توی سخت افزار بی نهایت هست, به مراتب از اجرا کردن TLOU یا U3 یا GEOW: J روی سخت افزار داغون و زپرتی بیشتره!

جدیدترین خبر روز2:
سنگ پای قزوین, با دیدن این پست از میادین حرفه ای رسما خداحافظی کرد!

منظورم اصلا سخت افزار منسوخ شده کنسول نبود .
راجب pc صحبت میکنم .
در ضمن بازی سازی همش راجب خلق گرافیک شاهکار نیست .
مثل اینکه شما بیشتر میدونید بفرماید .

اینکه pc از کنسول های نسل بعد هم میتونه قوی تر باشه یه فکت هست اما کلا این قیاس از پایه مشکل داره .....چون pc که بتونه به کنسول برتری داشته باشه قیمتش حداقل 4000 تاست در صورتیکه کنسول 500!!

به نظر من مقایسه درستی نیست کنسولها یک سیستم بسته هستن و محدود شدن به قیمتش همین الان کنسولها دارن با ضرر به مشتری داده میشن از اون ور فقط کارتهای گرافیکی چیز حدود 1000 دلار قیمت داره و شما میتونید دوتا از اونها رو کنار هم بگزاری

به نظر من شما باید یک PC که قیمتش 400 دلار هست رو بیای با کنسولها مقایسه کنی که شاید کنسولها 400 برابر از اون PC قوی تر باشن ولی اگر بخوای یک PC که 4000 هزار دلار قیمت داره رو بیاری خوب معلومه کنسولها کم میارن..!

در کل کنسولها هزاران نقطه عطف دارن نسبت به PC ها که از قیمت گرفته تا بازیهای که براش میان و حجم کم و مصرف برق کمتر و هزار نکته مثبت دیگر

جدیدترین خبر روز2:
سنگ پای قزوین, با دیدن این پست از میادین حرفه ای رسما خداحافظی کرد!
بشین یه تکسچر ه 16*16 ه آب بساز ببینم میتونی یا نه! تکسچر ساختن باور کنید سخت تره تا اجرا کردن تکسچر روی سخت افزار ضعیف!

- - -ویرایش - - -

به نظر من مقایسه درستی نیست کنسولها یک سیستم بسته هستن و محدود شدن به قیمتش همین الان کنسولها دارن با ضرر به مشتری داده میشن از اون ور فقط کارتهای گرافیکی چیز حدود 1000 دلار قیمت داره و شما میتونید دوتا از اونها رو کنار هم بگزاری

به نظر من شما باید یک PC که قیمتش 400 دلار هست رو بیای با کنسولها مقایسه کنی که شاید کنسولها 400 برابر از اون PC قوی تر باشن ولی اگر بخوای یک PC که 4000 هزار دلار قیمت داره رو بیاری خوب معلومه کنسولها کم میارن..!

در کل کنسولها هزاران نقطه عطف دارن نسبت به PC ها که از قیمت گرفته تا بازیهای که براش میان و حجم کم و مصرف برق کمتر و هزار نکته مثبت دیگر
تخفیف بده مشتری شیم! دیگه نهایتش 3 برابر! چه خبره 400 برابر؟:|

اره dice از گرافیک حرف میزنه فقط ولی نمیدونم چرا بهترین مولتی پلیر های دنیا رو میسازه با game play شاهکار و فیزیکی که تو هیچ بازی دیگه این نیست :)) تا 2 روز پیش ea و dice عزیز دل کسنول باز ها بودن بعد از 2 تا خبر اخر باقالی شدن =))

کسی از گیم پلی و مالتی پلیر حرف نزد که شما سریع اینارو قاطی میکنی !!! درضمن این بهترین مالتی پلیری که شما میگی نظر شماست وگرنه حداقل اندازه ی یکی از شماره های سری COD می فروخت. دلیل نمیشه که چون شما خوشت میاد همه پشت سر شما به این بازی سجده کنن. اینم بگم که من خودم کلی BF3 بازی کردم و از طرفداراشم ولی دیگه پرستش نمیکنم. کسی که واسش مالتی مهمه ، انقدر تو جوّ بازی قرار میگیره که به گرافیک دقت نمیکنه ، نمیره رو در و دیوار رو نگاه کنه که کف و خون قاطی کنه. نمیگم گرافیک مهم نیست ولی هیچ FPS بازی 30 فریم رو به 60 فریم ترجیح نمیده که بخواد 4تا تکسچر با کیفیت بیشتر ببینه.چیزی که معلومه اینه که سخت افزار کنسول ها محدوده و مشخصه که نمیشه با PC مقایسه بشه. حرف من این بود که Dice بجای اینکه بیاد هی در مورد گرافیک روی کنسول ها حرف بزنه ( اینکه رو 720p اجرا میشه یا نمیدونم رو چی چی اجرا میشه ، اینکه کنسول ها به گرد پای pc هم نمیرسن ) بیخیال بشه و 4تا خبر در مورد مالتی پلیر بده ! چون کسی هم از Dice انتظار نداره گرافیک فوق خفن روی کنسول ها تحویل بده. تنها چیزی که فن بیس کنسولی این بازی میخواد اجرا با زرولوشن 1080 و 60 فریم ـه و تا حالا کسی راجع به جزئیات چیزی نگفته به جزء شما pc بازها !!!

من خودم واست حاظرم یه سیستم 100,000 دلاری واست ببندم, ببینم میتونی روش یه بازی که گرافیکش در حد ه Ride To Hell ه بسازی؟​

بحث سر من و شما نیست !!

بحث سر سازنده ها که تو این زمینه خیر سرشون تخصص دارند هست !!

از دایس بخوای همین الان یه بازی مثل GTA V برای کنسولهای نسل بعد هم بسازه ، عرضشو نداره !!!!

منظورم اصلا سخت افزار منسوخ شده کنسول نبود .
راجب pc صحبت میکنم .
در ضمن بازی سازی همش راجب خلق گرافیک شاهکار نیست .
مثل اینکه شما بیشتر میدونید بفرماید .
کاملا درسته, منم همین رو میگم, ولی مشکل اینجاست که فکر میکنید تکسچر ساختن خیلی آسونه و اصلا هنر نیست! ولی توی بازی مثل Crysis(نسخه 1)تسچر ها به 1024 یا بیشتر هم میرسید حجمشون! همین یه دونه تکسچر, حداقل 5 روز کار میبره. حالا فرض کنید بخواین اندازه ی یه بازی کامل تکسچر های Hi-res بسازید!

این خرید یه کیس نزدیک به قدرت کنسول های نسل بعد که البته مقداری قویتر هستش اونم میزاریم به حساب تلف شدن منابع در pc

vga : amd hd7850 قیمت 800
cpu: amd fx 8120 قیمت 450
mb: ASRock A55M-DGS قیمت 200
ram: Corsair XMS3 8Gb قیمت 250
power: Green GP600A-EU قیمت 230
hdd:Seagate Sata3 500GB قیمت 150
bluray writer : Pioneer BDR-S06XLB قیمت 300
mouse&keyboard&case قیمت 150
الان این سیستم میشه 2530 تومان
========================================
اینو الان من سعی کردم تا میشه نزدیک به کنسولای نسل بعد و دسته بالا تر باشه (اینم میدونید که دقیقا نمیشه مطابق قدرتشون قطعات پیدا کرد)
چیزی که الان مشخص شد اینه که این سیستم میشه 843 دلار قیمتش و ئول کنسول نسل بعد میانگین 450 دلار (نزدیک دوبرابر)
اما چیزی که میخوام بگم اینه که اگه قرار باشه فروشنده های محترم رفتارشون مثل قبل باشه و قرار باشه کنسول هارو با قیمت های کذایی بفروشن بهترین گزینه با همون حدود هزینه یه pc خوب هستش اونایی هم که بیشتر میخوان هزینه کنن که دیگه میتونن یه پی سی بهتر و قویتر ببندن
اینم بیشتر یکی دوسال اول اینجوریه بعدش فکر میکنم هزینه خرید پی سی در قدرت حتی بیشتر از کنسول ها قیمتش مساوی با کنسول ها بشه

برای خرید PC قوی تر از کنسول های نسل جدید نیاز به 4000 دلار هزینه نیست!!!
شما با 1500 دلار می تونید یک PC جدید و بسیار قوی تر از کنسول های به اصطلاح next-gen تهیه کنید. (کارت گرافیکش 780 که 650 دلاره)

بحث سر من و شما نیست !!

بحث سر سازنده ها که تو این زمینه خیر سرشون تخصص دارند هست !!

از دایس بخوای همین الان یه بازی مثل GTA V برای کنسولهای نسل بعد هم بسازه ، عرضشو نداره !!!!
از کجا میدونی؟ میدونی چقدر سنگینه 1080P؟ حدود 3.3 برابر از 720P بیشتر پیکسل داره! یعنی 3.3 برابر پردازش سخت تر!3.3 عدد کمی نیست. 60 فریم هم الکی نیست. 60 فریم یعنی 2 برابر 30 فریم باید سریعتر بازی رو اجرا کنه! 2 برابر سریعتر هم الکی نیست! کلا شد 6.6 برابر! خودتون دیگه بفهمید چقدر سنگینه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or