مگه نه تا قبل از امروز ساعت 3 و خورده ای صبح بتلشیلد بهترین بازی تاریخ بود و گرافیکش رو میزدید تو سر ما COD فن ها؟این Dice هم فقط داره در مورد گرافیک حرف میزنه ، آخرشم هیچی نمیشه. اگه به گرافیک بود که الان کرایسیس بهترین بازی تاریخ بود. نمیدونم چرا بعضی از بازیسازا فکر میکنن گرافیک سنگین ساختن برای سخت افزار بی نهایت هنره !!!
من خودم واست حاظرم یه سیستم 100,000 دلاری واست ببندم, ببینم میتونی روش یه بازی که گرافیکش در حد ه Ride To Hell ه بسازی؟نمیدونم چرا بعضی از بازیسازا فکر میکنن گرافیک سنگین ساختن برای سخت افزار بی نهایت هنره !!!
دوستانی که میان کنسول های نسل بعد رو مسخره میکنن ، بشینن یه PC با قیمت 400 دلار رو با کنسول های نسل بعد مقایسه کنن اونوقت میبینن که باید به خودشون بخندن
من نمیدونم این PC بازها که به قول خودشون همه بالای 20 سال سن دارن !!!! دیگه حرص چیو میخورن که این مقایسه ها رو انجام میدن؟ خب به قول خودتون قویترین پلتفرم بازی در اختیارتونه ، برید بازیتون رو کنید
===============================================
این Dice هم فقط داره در مورد گرافیک حرف میزنه ، آخرشم هیچی نمیشه. اگه به گرافیک بود که الان کرایسیس بهترین بازی تاریخ بود. نمیدونم چرا بعضی از بازیسازا فکر میکنن گرافیک سنگین ساختن برای سخت افزار بی نهایت هنره !!!
زره ای از بازیسازی خبر ندارید, چرا فتوا صادر میکنید؟که نیست .
دقیقا برعکس . ساخت گرافیک سنگین هنر نیست . بهینه سازیش روی اکثریت قریب به یقین سخت افزارهاست که باعث تحسینه
امیدوارم dice مثل کرایتک از وجود اساتید ابر و زِبَر این صنعت بی بهره باشه تا شاهد فاجعه ای که کرایتک خلق کرد نباشیم .
خیلی از دوستان کامپیوتر میخرن فقط واسه بازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین ماه پیش رفتم مغازه گفتم ببخشید visual basic دارید؟
یارو یجور نگام کرد انگار حرف بد بش زدم گفت نه
والا ما هم pc داریم از زمانی که راهنمایی بودم (2003) اما هر وسیله واسه یه چیز ساخته میشه
اگر کامپیوتر واسه بازی بود که چرا ماکرو xbox داد بیرون؟
زره ای از بازیسازی خبر ندارید, چرا فتوا صادر میکنید؟
هنری که تو ساختن یه گرافیک ه خارق العاده توی سخت افزار بی نهایت هست, به مراتب از اجرا کردن TLOU یا U3 یا GEOW: J روی سخت افزار داغون و زپرتی بیشتره!
زره ای از بازیسازی خبر ندارید, چرا فتوا صادر میکنید؟
هنری که تو ساختن یه گرافیک ه خارق العاده توی سخت افزار بی نهایت هست, به مراتب از اجرا کردن TLOU یا U3 یا GEOW: J روی سخت افزار داغون و زپرتی بیشتره!
بشین یه تکسچر ه 16*16 ه آب بساز ببینم میتونی یا نه! تکسچر ساختن باور کنید سخت تره تا اجرا کردن تکسچر روی سخت افزار ضعیف!جدیدترین خبر روز2:
سنگ پای قزوین, با دیدن این پست از میادین حرفه ای رسما خداحافظی کرد!
تخفیف بده مشتری شیم! دیگه نهایتش 3 برابر! چه خبره 400 برابر؟به نظر من مقایسه درستی نیست کنسولها یک سیستم بسته هستن و محدود شدن به قیمتش همین الان کنسولها دارن با ضرر به مشتری داده میشن از اون ور فقط کارتهای گرافیکی چیز حدود 1000 دلار قیمت داره و شما میتونید دوتا از اونها رو کنار هم بگزاری
به نظر من شما باید یک PC که قیمتش 400 دلار هست رو بیای با کنسولها مقایسه کنی که شاید کنسولها 400 برابر از اون PC قوی تر باشن ولی اگر بخوای یک PC که 4000 هزار دلار قیمت داره رو بیاری خوب معلومه کنسولها کم میارن..!
در کل کنسولها هزاران نقطه عطف دارن نسبت به PC ها که از قیمت گرفته تا بازیهای که براش میان و حجم کم و مصرف برق کمتر و هزار نکته مثبت دیگر
اره dice از گرافیک حرف میزنه فقط ولی نمیدونم چرا بهترین مولتی پلیر های دنیا رو میسازه با game play شاهکار و فیزیکی که تو هیچ بازی دیگه این نیستتا 2 روز پیش ea و dice عزیز دل کسنول باز ها بودن بعد از 2 تا خبر اخر باقالی شدن
![]()
من خودم واست حاظرم یه سیستم 100,000 دلاری واست ببندم, ببینم میتونی روش یه بازی که گرافیکش در حد ه Ride To Hell ه بسازی؟
کاملا درسته, منم همین رو میگم, ولی مشکل اینجاست که فکر میکنید تکسچر ساختن خیلی آسونه و اصلا هنر نیست! ولی توی بازی مثل Crysis(نسخه 1)تسچر ها به 1024 یا بیشتر هم میرسید حجمشون! همین یه دونه تکسچر, حداقل 5 روز کار میبره. حالا فرض کنید بخواین اندازه ی یه بازی کامل تکسچر های Hi-res بسازید!منظورم اصلا سخت افزار منسوخ شده کنسول نبود .
راجب pc صحبت میکنم .
در ضمن بازی سازی همش راجب خلق گرافیک شاهکار نیست .
مثل اینکه شما بیشتر میدونید بفرماید .
از کجا میدونی؟ میدونی چقدر سنگینه 1080P؟ حدود 3.3 برابر از 720P بیشتر پیکسل داره! یعنی 3.3 برابر پردازش سخت تر!3.3 عدد کمی نیست. 60 فریم هم الکی نیست. 60 فریم یعنی 2 برابر 30 فریم باید سریعتر بازی رو اجرا کنه! 2 برابر سریعتر هم الکی نیست! کلا شد 6.6 برابر! خودتون دیگه بفهمید چقدر سنگینهبحث سر من و شما نیست !!
بحث سر سازنده ها که تو این زمینه خیر سرشون تخصص دارند هست !!
از دایس بخوای همین الان یه بازی مثل GTA V برای کنسولهای نسل بعد هم بسازه ، عرضشو نداره !!!!