PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
خیلی دیره ولی تموم کردم بالاخره ، عالی بود.گرافیک تیزر انقدر خوب بود که آدم بعد از یه مدت حس نمیکرد بازیه ، آبجکتای بازی و حتی همون راهروی چند صد متری که توش هی دور خودمون میچرخیدیم خیلی خب طراحی شده بود.بازی نمیخواد آدم رو بترسونه یا با نشون دادن موجودات فرابشری دلهره وارد کنه بازی داره مخاطب رو اذیت میکنه و با همون محیط ، موسیقی ، دید اولش شخص و یکی دو صحنه Jump Scare (که به خلاقانه ترین صورت جایگذاری شدن) چنان بلایی سر مخاطب میاره که خواهش میکنه فقط صدای گریه ی بچه رو بشنوه و از این نکبت خارج شه :|

با توجه به پایان هم احتمال این که P.T یه بازی مستقل باشه رو زیر 1 درصد میدونم (حتی این 1 درصد هم میتونه محتمل باشه هیچ چیز بعید نیست).از اون گذشت دیالوگ های بازی و ارتباط های ریز داستانی با SH هم جالب تر بود و از اون بهتر بعضی از معماهای بازی که بهمون یاد داد هنوزم میشه یه بازی گنگ و مبهم ولی استاندارد رو ساخت.اگر Silent Hills هم بخواد مثل همین دمو تماماً دلهره آور و آزار دهنده باشه متاسفانه با وجود تمام لیاقتی که داره از سبد خریدم حذف میشه.:d

پ.ن: شاید یه دور دیگه برمش چون به جز دو دو صحنه اصلاً وقت نکردم شات بیشتر بگیرم:d

خوشحالم ک دوستان تفاوت یک بازی ترسناک خالص رو با تولیداتی مثل این اثر ک بیشتر از ترسوندن مخاطب سعی در خراب کردن اعصاب و وارد کردن استرس بی هیجان دارن رو متوجه هستن. من دیشب تا اون قسمتی رفتم ک اون داستانه از سقف اویزونه و با صدای جیغ کشیدن بچه هی تکون میخوره, یکی. دو صحنه تا اینجا ترسوندتم ولی خیلی بیشتر از ترس واقعا اعصابم بهم ریخت با دیدن یه صحنه هایی... واقعا اون چیه ک توی دستشویی نشون میدن!؟ من با دیدنش بدون اینکه ذره ای ترس بهم دست بده فقط یه حسی مثل قصه و غم بهم دست داد, واقعا توی دستشویی جاش بود اون؟؟؟ اگه واقعا در اون محیط بودم به احتمال خیلی زیاد اول اون بیچاره رو از فلاکتش راحت میکردم بعد خودمو. خلاصه من ک بیشتر نمیرم نه به دلیله ترس زیاد بلکه به دلیاه اینکه میبینم ترس داره کمکم با انزجار و تحت فشار قرار دادن اعصاب اشتباه گرفته میشه,

:d
loudlaff.gif
Best vakonesh Ever

دوستان من یه قسمت بازی گیر کردم، نمی دونم باگ بازی هست یا اینکه یه کاری باید بکنم که نمی دونم.
یجاش هست که یه دفعه برای دفعه اول اون دختره می پره روت و بعد میفتی زمین و بازی دوباره از اون اتاقه شروع میشه. بعدش که وارد راهرو میشی دره دستشویی نیمه باز هست و دری که اون ته هست هم کامل بازه و میری جلو. تو قسمت بعدی که رادیو داره یه چیزایی توضیح میده، و دره دستشویی به همون شکل هست، دیگه هر چی می گردم کاری نیست که انجام بدم و همونجا موندم. درها هم هیچ کدوم باز نمی شن. بازی را هم که نمی شه زد از اول.

Could Silent Hills be a Project Morpheus exclusive? | VG247

“Is it possible ‘new toys’ refers to Project Morpheus…maybe new Silent Hill is new launch title for Morpheus headset”

- - -ویرایش - - -

دوستان من یه قسمت بازی گیر کردم، نمی دونم باگ بازی هست یا اینکه یه کاری باید بکنم که نمی دونم.
یجاش هست که یه دفعه برای دفعه اول اون دختره می پره روت و بعد میفتی زمین و بازی دوباره از اون اتاقه شروع میشه. بعدش که وارد راهرو میشی دره دستشویی نیمه باز هست و دری که اون ته هست هم کامل بازه و میری جلو. تو قسمت بعدی که رادیو داره یه چیزایی توضیح میده، و دره دستشویی به همون شکل هست، دیگه هر چی می گردم کاری نیست که انجام بدم و همونجا موندم. درها هم هیچ کدوم باز نمی شن. بازی را هم که نمی شه زد از اول.

کنار رادیو عکسی از یک زن و مردی هست روی زنه زوم کن ضبدر بزن .

آقا من تو باغ نبودم
یکی منو روشن کنه که P.T مخفف چیه و چرا همش اخبار و تیزرهاش در کنار سالینت هیل و گاهی با نام سایلنت هیل منتشر میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or