PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
کوجیما رو حلال نمی کنم با 20 سال سن ساعت دو و نیم شب با هدست و تلوزیون 50 اینچ تو خونه تنها بازی کردم رسما قلبم اومد تو شرتم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

کوجیما رو حلال نمی کنم با 20 سال سن ساعت دو و نیم شب با هدست و تلوزیون 50 اینچ تو خونه تنها بازی کردم رسما قلبم اومد تو شرتم

انالله و انا الیه راجعون
کلا این بازی و کوجیما وسیلست . زمان مرگمون فرا رسیده :دی
من 2 بار ملکوتی شدم . تو یوتیوب داشتم بازی یکنفر رو میدیدم . از جیغ و ترس طرف بیشتر میترسیدم تا بازی :دی

خوب معلومه داش
من knack رو هم با این شرایط بازی کنم سکته میزنم(باز شما خوبه اینو بازی کردی!!!)
برا این بازی باید پلاس داشت دوستان؟
چون برا دانلود مشکلی نداره
.
.
.
.
.
.
من میخوام ساعت 11 صبح با دوسه نفر دیگه بازی کنم صدا رو هم کلا میبندم!!!!!:d

خوب معلومه داش
من knack رو هم با این شرایط بازی کنم سکته میزنم(باز شما خوبه اینو بازی کردی!!!)
برا این بازی باید پلاس داشت دوستان؟
چون برا دانلود مشکلی نداره
.
.
.
.
.
.
من میخوام ساعت 11 صبح با دوسه نفر دیگه بازی کنم صدا رو هم کلا میبندم!!!!!:d

داداش اگه می خوای بازی کنی چراغ هارو کامل خاموش کن و راه نور رو ببند طوری که فقط نور تی وی جلوت باشه صدا رو هم وصل کن ولی متوسط باشه از این بچه مچه ها رو هم نیار اگه میاری یه مای بیبی هم بخر پاشون کن چون اگه تا معمای آخر دوم بیارن موقعی که جنه خودشو نشون میده تو خودشون میشا...ن :دی

باورتون میشه هنوز دمو رو تموم نکردم :| اولین نفری که دانلود کرده بود خودم بودم اما هنوز هم موفق به اتمامش نشدم. از هر متودی که رفتم نشد. دیگه روانی شدم رسما از صدای این Lisa. الانم وایساده پشت سرم سرو صدا میکنه که برگردم بپره رو منم برنمیگردم :دی

باورتون میشه هنوز دمو رو تموم نکردم :| اولین نفری که دانلود کرده بود خودم بودم اما هنوز هم موفق به اتمامش نشدم. از هر متودی که رفتم نشد. دیگه روانی شدم رسما از صدای این Lisa. الانم وایساده پشت سرم سرو صدا میکنه که برگردم بپره رو منم برنمیگردم :دی
اون روش آخری IGN رو برو صد در صد جواب می‌ده.
کنار ساعت وایستا تا ساعت 12 بشه و صبر کن صدای آه و ناله ها قطع شه.
حالا ده قدم برو جلو و بعد وایستا تا بچه بخنده!
دوباره صبر کن صدای آه و ناله ها قطع شه و این بار برو دنبال روح بگرد. هر وقت دیدیش برو سمتت که بیاد تو بدنت بعد با میکروفون صدا در بیار. اگر بچه نخندید برو سمت تلفن و رادیو و ساعت روشون زوم کن می‌خنده بالاخره :دی
بعد تلفن زنگ می‌خوره و تموم!

رفیق تنهایی من شده این لامصب!
عجب اتفاقی!!! همین الان اومدم عکس سمت چپ رو بذارم که شما گذاشتی! بخد از اول بازی من میدونستم اون بالا یه چیزی قراره بیاد که بالاخره دیدمش :دی

84088047135062164393.jpg

عجب اتفاقی!!! همین الان اومدم عکس سمت چپ رو بذارم که شما گذاشتی! بخد از اول بازی من میدونستم اون بالا یه چیزی قراره بیاد که بالاخره دیدمش :دی
طفلی هدشات هم شده, یه راست توی چشم!
اتفاقی که توی آتلست میوفته بعد از نیم یا یک ساعت بازی به کل از بین میره و شما صرفا یک بازی Stealth رو تجربه می کنید ولی این دمو با اینکه کلا" از یک راهروی L مانند تشکیل شده بینهایت ترسناک و جذابه. از المانهای ترس خیلی خوب استفاده شده... رادیو, آیینه, عکس های وینتیج, یک طبقه که شما بهش دسترسی ندارید و پر از رازه, تکون خوردن متداوم اشیایی مثل لامپ و یخچال و ثابت نبودن منبع نور, پنجره هایی که روبه ناکجاس. اینها همه به کنار, من فکر می کنم دلیل اصلی; استرس ناشی از فضای کلاستروفوبیک (ساخت کوجیما) و گیر کردن توی محیط با Entity که شناختی ازش نداری (دلترو) هستش که مستقیم روی مغز تاثیر میزاره. جالب اینه که این بازی واقعا روی Jump scare ها ساخته نشده, اول بازی یک بار با تیزهوشی استفادش می کنه و تا پایان این ماییم که دنبالشیم و منتظر! واقعا نابغه هستن

آخرین ویرایش:
طفلی هدشات هم شده, یه راست توی چشم!
اتفاقی که توی آتلست میوفته بعد از نیم یا یک ساعت بازی به کل از بین میره و شما صرفا یک بازی Stealth رو تجربه می کنید ولی این دمو با اینکه کلا" از یک راهروی L مانند تشکیل شده بینهایت ترسناک و جذابه. از المانهای ترس خیلی خوب استفاده شده... رادیو, آیینه, عکس های وینتیج, یک طبقه که شما بهش دسترسی ندارید و پر از رازه, تکون خوردن متداوم اشیایی مثل لامپ و یخچال و ثابت نبودن منبع نور, پنجره هایی که روبه ناکجاس. اینها همه به کنار, من فکر می کنم دلیل اصلی; استرس ناشی از فضای کلاستروفوبیک (ساخت کوجیما) و گیر کردن توی محیط با Entity که شناختی ازش نداری (دلترو) هستش که مستقیم روی مغز تاثیر میزاره. جالب اینه که این بازی واقعا روی Jump scare ها ساخته نشده, اول بازی یک بار با تیزهوشی استفادش می کنه و تا پایان این ماییم که دنبالشیم و منتظر! واقعا نابغه هستن
از پستت خوشم اومد ولی نصفشو بخاطر اون اصطلاحات انگلیسی نفهمیدم!!!!!!

از پستت خوشم اومد ولی نصفشو بخاطر اون اصطلاحات انگلیسی نفهمیدم!!!!!!

چطوری په خوشت اومد؟ :دی
آتلست : Outlast یه بازی تو همین ژانر
Stealth : سبک مخفی کاری در بازی ها
المان : ویژگی ، خصوصیت
گیر کردن توی محیط با Entity که شناختی ازش نداری : گیر کردن توی محیطی که ازش شناختی ازش نداری.
Jump scare : یه سری ویژگی که بازی ها و فیلم های این سبک دارن بطوری که اون مخلوقات از ما بهترون توی یه محیط آروم یه طرز یه هویی ظاهر میشن و ایجاد ترس میکنن (چیزی که تو این بازی به بهترین شکل استفاده شده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or