PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
آقا هولی شت! وسط بازی استارت زدم و جرئت ادامه رو ندارم! جدی میگم اینو، اگر تحمل اینجور چیزا رو ندارید اصلا نرید سراغ این دمو :دی منی که خودم عاشق اینجور چیزام و به قولی خودم رو آبندی کردم واسه چیزای ترسناک، الان ضربان قلبم رفته بالا :دی
اوه اوه
پس من که همون ترسناک های ساده هم نمیتونم بازی کنم بهتره سراغش نرم :دی
بعد ترسش بیشتر از حالت روانی و اینجور چیز ها بود یا اینکه به آدم یه دفعه شوک وارد میکنن؟
چیزی از داستان بازی هم اومده که بفهمیم کلا از چه قراره؟

اگر موقع بازی کردن دمو،مثل تریلر معرفی،یه دوربین بزارید و بعدش فیلم یا قطعه ای ها از اون رو آپ کنید عالی میشه! >:) >:) >:)

اوه اوه
پس من که همون ترسناک های ساده هم نمیتونم بازی کنم بهتره سراغش نرم :دی
بعد ترسش بیشتر از حالت روانی و اینجور چیز ها بود یا اینکه به آدم یه دفعه شوک وارد میکنن؟
چیزی از داستان بازی هم اومده که بفهمیم کلا از چه قراره؟
از هر دوتاش هست اما بیشتر جنبه روانیه. یعنی رسما خیلی صاف و مرتب و تر و تمیز روی nerve های عصبیتون راه میره. جوری شما رو توی حالت ترس میبره که اصلا احساس نمیکنید کی شروع کردید به لرزیدن!!! جدی دارم میگم اصلا یه چیز وحشتناکیه. به قول دوستمون کسی که اینو ساخته خودش رو سریعا باید به تیمارستان معرفی کنه :دی
اگر موقع بازی کردن دمو،مثل تریلر معرفی،یه دوربین بزارید و بعدش فیلم یا قطعه ای ها از اون رو آپ کنید عالی میشه! >:) >:) >:)
من خودم 2 بار از روی صندلی جهش داشتم :دی فاجعه وحشتناکه. تا حالا این چنین تجربه گیمی نداشتم. outlast و ... باید لنگ بندازن رسما.

دوستان یه موردی که دقت نکرده بودیم اینه که این دمو معرفی یه بازی هست! اولین دموی معرفی Interactive که یه بازی رو معرفی میکنه! دمو رو باید تا انتها برید! (البته من پیشنهاد نمیکنم و بهتره از اینترنت و اینجا اونجا اخبارش رو دنبال کنید!) و اون چیزی نیست جز...

Silent Hill
هولی شت :دی ظاهرا کوجیما و دل تورو دارن روش کار میکنن!

دوستانی که بازیو پیدا نمیکنن به لیست کل بازیهای PS4 هم برن رده سوم یا چهارم هستش.فول گیمم نیست دمو هست .
انگارم سایلن هیل جدید می باشد!ای بزنه انحصاری بشه بخندیم:d

آقا هولی شت! وسط بازی استارت زدم و جرئت ادامه رو ندارم! جدی میگم اینو، اگر تحمل اینجور چیزا رو ندارید اصلا نرید سراغ این دمو :دی منی که خودم عاشق اینجور چیزام و به قولی خودم رو آبندی کردم واسه چیزای ترسناک، الان ضربان قلبم رفته بالا :دی
دیگه از outlast که بدتر نمیتونه باشه! بزارین کنار این قرتی بازیارو ترس چیه:دی
حالا خودم شب بازی میکنم به غلط کردن نیوفتم خوبه:دی

آخرین ویرایش:
بچه ها توی توییت ها دیدم گفتن P.T = Playbale Teaser هست :-"
کوجیما باز پیچوند ...

فکر کنم همون Silent Hill جدید باشه :d

من که زدم دان شه و هنوز بازی نکردم !‌

دیگه از outlast که بدتر نمیتونه باشه! بزارین کنار این قرتی بازیارو ترس چیه:دی
حالا خودم شب بازی میکنم به غلط کردن نیوفتم خوبه:دی

outlast رسما پیشه این پپه است :| Outlast مهدکودکه رسما.
کسانی که میخوان بازی کنن فقط شرایط رو کاملا محیا کنن بعدا بازی کنن. فردا نیاد اینجا کلاس بذارید که آقا این کجاش ترسناک بود و .... :| شب بازی کنید با چراغ های خاموش و هدفون تو گوش. تریجیحا اگر سینمای 5.1 دارید با اون تست کنید :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or