Multi Platform Overwatch 2

سازنده
Blizzard
تاریخ انتشار
October 2022
ناشر
Blizzard
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
با ps و نت همراه اول زیر 10 ثانیه به سرور بازی وصل میشه اما با اینکه پینگ بین 140 تا 200 متغیر هستش داخل بازی کرکترا پرواز میکنن اینور اونور کلا غیر قابل بازی میشه شانسی هم که خوب باشه پرواز نکنن بعد چند دقیقه بازی یهو میندازه بیرون

سلام از رفقا کسی رنک بازی میکنه؟
من و دوستم یمدت هست داریم پلی میدیم رنک پلاتینیوم هم هستیم فعلا.
از دست این مچ میکینگ داغون داریم دنبال هم تیمی میگردیم سریعتر همگی رنک اپ کنیم.

یکی از معدود بازیهایی که در حال حاضر هیچ مشکلی با نت ایران نداره. (البته بجز پینگ بالای ما که خب کاریش نمیشه کرد)
فقط من اصلا بلد نیستم هر موقع میرم تو با نوب بازی سرخورده میشم میام بیرون. یکی باید باشه یادم بده

یکی از معدود بازیهایی که در حال حاضر هیچ مشکلی با نت ایران نداره. (البته بجز پینگ بالای ما که خب کاریش نمیشه کرد)
فقط من اصلا بلد نیستم هر موقع میرم تو با نوب بازی سرخورده میشم میام بیرون. یکی باید باشه یادم بده
بازیای دیگه مثل فورتنایت، رینبو، دوتا۲، کانتر و بازیای دیگه هم قابل بازی هستن فقط یه دی ان اس باید بزنید همه بازیایی که گفتم هم سرور خاورمیانه دارن که با پینگ زیر صد میشه بازی کرد راحت
من اورواچ بازی نمیکنم دیگه وگرنه میومدم کمک، بنظرم فقط با یکی از هیرو هایی که راحتید بازی کنید کم کم دستتون میاد بازی

بازیای دیگه مثل فورتنایت، رینبو، دوتا۲، کانتر و بازیای دیگه هم قابل بازی هستن فقط یه دی ان اس باید بزنید همه بازیایی که گفتم هم سرور خاورمیانه دارن که با پینگ زیر صد میشه بازی کرد راحت
من اورواچ بازی نمیکنم دیگه وگرنه میومدم کمک، بنظرم فقط با یکی از هیرو هایی که راحتید بازی کنید کم کم دستتون میاد بازی
منظورم از نظر فیلتر و تحریم اینا بودا.
دی ان اس برا چی قدیما که بازیهای ولو و فورتنایت اینا یادمه تحریم نبودن؟ جدیدا تحریم شدن؟

منظورم از نظر فیلتر و تحریم اینا بودا.
دی ان اس برا چی قدیما که بازیهای ولو و فورتنایت اینا یادمه تحریم نبودن؟ جدیدا تحریم شدن؟
بعد از فیلتری که چند وقت پیش کردن بازیارو و بعدش رفع فیلتر کردن رو یه سری اپراتورا ممکنه اذیت کنه همین اورواچ برای من بدون دی ان اس تو مج پیدا کردن اذیت میکرد دی ان اس تاثیری تو پینگ نداره یه دی ان اس شکن یا الکترو بزنید دیگه لازمم نیس تغییرش بدید ولورانت هم شنیدم میشه بازی کرد ولی تست نکردم درکل مولتی که بدون دردسر بشه بازی کرد زیاده

دوستان دی ان اس چی میزنید ؟
کسی هست با هم تیم بشیم ؟
من بازی میکنم رو پیسی
با الکترو وصل میشم.
اگه خواستی تا بازی کنیم
البته به خاطر مشکلات اینترنت انقدر
Failed to connect to server داد کل سیزن ۲ از رنک بن شدم
ولی کوییک پلی هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن