میگن بازی رفع فیلتر شده رو بعضی نتا کسایی که دارند یه تستی بکنن
رو ps5 شاتل اوکی راحت پیدا میکنهمگه بدون وی پی ان کار میکنه بازی؟
بازیای دیگه مثل فورتنایت، رینبو، دوتا۲، کانتر و بازیای دیگه هم قابل بازی هستن فقط یه دی ان اس باید بزنید همه بازیایی که گفتم هم سرور خاورمیانه دارن که با پینگ زیر صد میشه بازی کرد راحتیکی از معدود بازیهایی که در حال حاضر هیچ مشکلی با نت ایران نداره. (البته بجز پینگ بالای ما که خب کاریش نمیشه کرد)
فقط من اصلا بلد نیستم هر موقع میرم تو با نوب بازی سرخورده میشم میام بیرون. یکی باید باشه یادم بده
منظورم از نظر فیلتر و تحریم اینا بودا.بازیای دیگه مثل فورتنایت، رینبو، دوتا۲، کانتر و بازیای دیگه هم قابل بازی هستن فقط یه دی ان اس باید بزنید همه بازیایی که گفتم هم سرور خاورمیانه دارن که با پینگ زیر صد میشه بازی کرد راحت
من اورواچ بازی نمیکنم دیگه وگرنه میومدم کمک، بنظرم فقط با یکی از هیرو هایی که راحتید بازی کنید کم کم دستتون میاد بازی
بعد از فیلتری که چند وقت پیش کردن بازیارو و بعدش رفع فیلتر کردن رو یه سری اپراتورا ممکنه اذیت کنه همین اورواچ برای من بدون دی ان اس تو مج پیدا کردن اذیت میکرد دی ان اس تاثیری تو پینگ نداره یه دی ان اس شکن یا الکترو بزنید دیگه لازمم نیس تغییرش بدید ولورانت هم شنیدم میشه بازی کرد ولی تست نکردم درکل مولتی که بدون دردسر بشه بازی کرد زیادهمنظورم از نظر فیلتر و تحریم اینا بودا.
دی ان اس برا چی قدیما که بازیهای ولو و فورتنایت اینا یادمه تحریم نبودن؟ جدیدا تحریم شدن؟
من بازی میکنم رو پیسیدوستان دی ان اس چی میزنید ؟
کسی هست با هم تیم بشیم ؟
من چند ماه پیش امتحان کردم اوکی بود با شماره ایران مشکلی نداشتدوستان چجوری باید شماره رو نوشت تا کد بفرسته؟
اصلا کد میفرسته؟