من وارد میکنم میگه درست وارد کنمن چند ماه پیش امتحان کردم اوکی بود با شماره ایران مشکلی نداشت
خیلی هم عجیبه واقعا همه مشکل دارن با شماره ایران
والا یادم نیست چطوری بود ولی قانون کلی شماره موبایل اینه که وقتی کد کشور میزنی نباید صفر بزنی دیگه شاید بخاطر این گیر میدهمن وارد میکنم میگه درست وارد کن
طور خاصی داره وارد کردنش؟
سلام بتل تگ:کسی نیست واچ بزنیم pc ؟ سرور ها بدون vpn راحت وصل میشه دیگه مثل قبل نیست از هر 10 دست یکی وصل شه
سلام درخواست فرستادمسلام بتل تگ:
PearlYeti50#3505
بلد نیستم ولی میتونم هیلر بردارم یا راینهارت
البته برا من DNS هم میخواد
خب شاید چون ماها که بازی میکنیم بدلایل مختلف بخش خریدهای درون برنامه ای رو به کل نادیده میگیریم و خیلی مسائل رو از نزدیک درک نمیکنیم.تمام این چیز هایی که میگید درسته
و تمام چیز هایی که گفتید مختص بلیزارد نیست، کل صنعت گیم الان همینه.
مثلا counter strike الان ۲ش داره میاد چه فرقی با قبل کرده؟ یه سری تغییرات گرافیکی داشته. همه گیما همین شدن
من نمیگم خوبه اینجوری
بله منم صنعت گیم سال ۲۰۰۷ رو بیشتر دوس داشتم ولی اون زمان گذشته الان هیچ چیزی شبیه اون موقع نیست که بلیزارد شبیه اون موقع باشه. بتل پس آوردن همه آوردن، اسکین پولی تو تمام گیما هست من متوجه نمیشم فرق اورواچ چیه. فرق بلیزارد و اورواچ رو با بقیه گیمای بزرگ آنلاین متوجه نمیشم.
حالا نمیدونم چجوری این قضیه فاش شده ولی اولین برداشتی که ب ذهنم رسید اینه که عمدی اینو پخش کردنزمانی که ایلان ماسک با امبر هرد تو رابطه بود، ازش خواست که براش cosplay شخصیت Mercy بشه.
یه «عجب گیری افتادم» خاصی تو قیافهش هست:
View attachment 309109
تنها خبری خوبی که درباره OW تو این چند ساله اومده همینهزمانی که ایلان ماسک با امبر هرد تو رابطه بود، ازش خواست که براش cosplay شخصیت Mercy بشه.
یه «عجب گیری افتادم» خاصی تو قیافهش هست:
View attachment 309109
نه ارزش نداره ، راحت میشه بازشون کرددوستان هیروها تخفیف خورده ارزش داره؟