Nov 1, 2019 نوشته ها: 123 بازی دقایقی قبل توسط Jeffrey Kaplan معرفی شد بزودی............. آخرین ویرایش: Nov 1, 2019 Reactions: A7A بیشتر...
matinvaloo کاربر سایت Dec 22, 2023 #121 نوشته شده توسط Little John: بدون فیلتر شکن میشه بازی کرد ؟ رو PC بیشتر... آره ولی اگر با دوستات بخوای پلی بدی ممکنه توی سرور فاند گیر کنه ، باید یه گادپینگی چیزی زد Reactions: Little John
نوشته شده توسط Little John: بدون فیلتر شکن میشه بازی کرد ؟ رو PC بیشتر... آره ولی اگر با دوستات بخوای پلی بدی ممکنه توی سرور فاند گیر کنه ، باید یه گادپینگی چیزی زد
all4u کاربر سایت Dec 22, 2023 #122 نوشته شده توسط Little John: بدون فیلتر شکن میشه بازی کرد ؟ رو PC بیشتر... روکنسول که راحت میاد پس رو پی سی هم میاد Reactions: Little John
نوشته شده توسط Little John: بدون فیلتر شکن میشه بازی کرد ؟ رو PC بیشتر... روکنسول که راحت میاد پس رو پی سی هم میاد
Dark_Souls کاربر سایت دیروز در 8:36 AM #123 دوستان من روی ps5 می خوام اورواچ بازی کنم تو psn میره اما در موقعی که می خواد به سرور بلیزارد وصل بشه ارور میده کلی هم dns روی همراه اول و ایرانسل امتحان کردم اما جواب نداد ، مشکل چیه!؟
دوستان من روی ps5 می خوام اورواچ بازی کنم تو psn میره اما در موقعی که می خواد به سرور بلیزارد وصل بشه ارور میده کلی هم dns روی همراه اول و ایرانسل امتحان کردم اما جواب نداد ، مشکل چیه!؟
Hellgate:london کاربر ویژه Loyal Member دیروز در 9:59 AM #124 سلام. چند وقتی میشه کلا سرورهای بلیزارد رفتن ظاهراً تو تحریم. من وارد بتل نت میشم. عجیب اینه که دانلود آپدیت ها رو میکنه. ولی به اکانت وصل نمیشه و وقتی میخوام وارد دیابلو بشم، سرور دیسکانکت میده. من با زیتل، همراه اول و ایرانسل چک کردم و رد نمیکنه این قسمت رو. نمیدونم کی چی کار کرده ،
سلام. چند وقتی میشه کلا سرورهای بلیزارد رفتن ظاهراً تو تحریم. من وارد بتل نت میشم. عجیب اینه که دانلود آپدیت ها رو میکنه. ولی به اکانت وصل نمیشه و وقتی میخوام وارد دیابلو بشم، سرور دیسکانکت میده. من با زیتل، همراه اول و ایرانسل چک کردم و رد نمیکنه این قسمت رو. نمیدونم کی چی کار کرده ،