این مشکل به خاطر اینترنت هست و ربطی به سرور های بازی نداره. اگه قند شکن وصل کنی این مشکل رفع میشه یا ساعت 2 نصف شب بازی کنی تمامی این مشکلات برطرف میشه.شما رو کدوم ریجن میذارید؟ من اروپا میذارم خیلی دیر به دیر مچ پیدا میکنه. اینجوریه که هی میگه Game Found ولی بعد ارور دیسکانکت میده
آرهسلام
برای ساخت اکانت جدید شماره موبایل لازمه؟
حتما باید ایران ساخت؟
حتما باید شماره داد یا یک اکانت جدید بسازین که کشور رو ایران انتخاب کرده باشین.الان من نخوام شماره تلفن بدم باید چه کنم ؟ بدبختیش اینجاست که میگه حتما باید پیش شماره انگلیس که اکانتم از اونجاست باشه
خوب پس کنسله کلا باید پاکش کردحتما باید شماره داد یا یک اکانت جدید بسازین که کشور رو ایران انتخاب کرده باشین.
ببین دو حالت داره یا شما overwatch خریدی که ازت شماره نمیخواد یا تازه میخوای شروع کنی ، خب شما که تازه شروع کردی یه اکانت جدید بساز از همون اول کشور بزار ایران ، اگرم میخوای اکانت خودت باشه باید به ساپورت تیکت بزنی ازت یه سری مدارک میخواد کشورتو میکنه ایران البته بعد 2-3 روز جواب میدنخوب پس کنسله کلا باید پاکش کرد
رفتم آدرس کشور روعوضکنم میگه آخرین خرید کی بوده ؟ چقدر پول داشتی ؟
آخه من فقط یه مدتی هارت استون میزدم چه مرضی دارید شماها اخه؟
فکر کنم به خاطر اختلال ها هست من 3 روز پیش اکانت ساختم همراه اولواسه کد شماره همراه اول و اصلا قبول نمیکنه.
ایرانسل هم میزنی کد نمیاد!