فقط برای اولین بار که میخواید بازی کنید باید v پی n بزنید تا بره داخل.بعد از اون دیگه هیچ مشکلی با ip ایران نداره.ممکنه بعد از عادی شدن شرایط نت کشور همین 1 بار اولم نیاز نداشته باشه چون بازی توی کشورهای تحت پوشش به وضوح به ایران اشاره کرده و تحریمی وضع نشده.سرور های بازی با نت ایران کار میکنن؟
رو ps5 راحت زدم مشکلی نبودسرور های بازی با نت ایران کار میکنن؟
فقط custom game میشه بازی کرد کوییک همش ارور میدهبرای من ارور کانتک شدن به سرور رو میده وقتی مچ پیدا میکنه .
سلام خوبی؟عزیزانی که اکانت بیلیزارد ندارن و میخوان اورواچ۲ رو که دیشب ریلیز شد بازی کنن توجه داشته باشن قبل پلی دادن ، بازی مجبورتون میکنه اکانت بسازید ؛ حتما اکانت رو کشور ایران انتخاب کنید چون ازتون شماره مبایل میخواد و برای تاییدیه بهتون کد sms میکنه و اون کد رو باید بزنید توی سیستم.راحت هم کد میاد واستون.اما اگر کشور را جز ایران بزنید اصلا شماره مبایل قبول نمیکنه و اکانت قفل میشه.
فقط برای اولین بار که میخواید بازی کنید باید v پی n بزنید تا بره داخل.بعد از اون دیگه هیچ مشکلی با ip ایران نداره.ممکنه بعد از عادی شدن شرایط نت کشور همین 1 بار اولم نیاز نداشته باشه چون بازی توی کشورهای تحت پوشش به وضوح به ایران اشاره کرده و تحریمی وضع نشده.
من دارم راحت بازی میکنم سرورهاشم هلو هستن و نسبت به نسخه اول بسیار ارتقا یافتن.
مایی که یه عمره اکانت ساختیم با ریجن آمریکا باید چه کنیم؟ گفته برای تغییر با پشتیبانی تماس بگیرید اعلام کنیم ایران نابود نمیشه اکانت؟عزیزانی که اکانت بیلیزارد ندارن و میخوان اورواچ۲ رو که دیشب ریلیز شد بازی کنن توجه داشته باشن قبل پلی دادن ، بازی مجبورتون میکنه اکانت بسازید ؛ حتما اکانت رو کشور ایران انتخاب کنید چون ازتون شماره مبایل میخواد و برای تاییدیه بهتون کد sms میکنه و اون کد رو باید بزنید توی سیستم.راحت هم کد میاد واستون.اما اگر کشور را جز ایران بزنید اصلا شماره مبایل قبول نمیکنه و اکانت قفل میشه.
فقط برای اولین بار که میخواید بازی کنید باید v پی n بزنید تا بره داخل.بعد از اون دیگه هیچ مشکلی با ip ایران نداره.ممکنه بعد از عادی شدن شرایط نت کشور همین 1 بار اولم نیاز نداشته باشه چون بازی توی کشورهای تحت پوشش به وضوح به ایران اشاره کرده و تحریمی وضع نشده.
من دارم راحت بازی میکنم سرورهاشم هلو هستن و نسبت به نسخه اول بسیار ارتقا یافتن.
طبق توضیحاتی که تو یکی از کانالای یوتوب خوندم گویا نداره...روی کنسول موس و کیبورد ساپورت میکنه؟
آپدیتش کی میاد؟یلیزارد از خر شیطون اومد پایین برای اکانت های که OW1 داشتن و قبل از JUNE 2021 بوده sms پروتکت رو برداشته ، جمعه پچش میاد. اگه ریجنتون رو ایران نکردید دست نگه دارید تا جمعه
نه آپدیتی نداد.به صورت آپدیت میاد این؟