Multi Platform Overwatch 2

سازنده
Blizzard
تاریخ انتشار
October 2022
ناشر
Blizzard
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
عزیزانی که اکانت بیلیزارد ندارن و میخوان اورواچ۲ رو که دیشب ریلیز شد بازی کنن توجه داشته باشن قبل پلی دادن ، بازی مجبورتون میکنه اکانت بسازید ؛ حتما اکانت رو کشور ایران انتخاب کنید چون ازتون شماره مبایل میخواد و برای تاییدیه بهتون کد sms میکنه و اون کد رو باید بزنید توی سیستم.راحت هم کد میاد واستون.اما اگر کشور را جز ایران بزنید اصلا شماره مبایل قبول نمیکنه و اکانت قفل میشه.
سرور های بازی با نت ایران کار میکنن؟
فقط برای اولین بار که میخواید بازی کنید باید v پی n بزنید تا بره داخل.بعد از اون دیگه هیچ مشکلی با ip ایران نداره.ممکنه بعد از عادی شدن شرایط نت کشور همین 1 بار اولم نیاز نداشته باشه چون بازی توی کشورهای تحت پوشش به وضوح به ایران اشاره کرده و تحریمی وضع نشده.
من دارم راحت بازی میکنم سرورهاشم هلو هستن و نسبت به نسخه اول بسیار ارتقا یافتن.

یلیزارد از خر شیطون اومد پایین برای اکانت های که OW1 داشتن و قبل از JUNE 2021 بوده sms پروتکت رو برداشته ، جمعه پچش میاد. اگه ریجنتون رو ایران نکردید دست نگه دارید تا جمعه

• Like
  • Cool
Reactions: MMDMO and TeTration
عزیزانی که اکانت بیلیزارد ندارن و میخوان اورواچ۲ رو که دیشب ریلیز شد بازی کنن توجه داشته باشن قبل پلی دادن ، بازی مجبورتون میکنه اکانت بسازید ؛ حتما اکانت رو کشور ایران انتخاب کنید چون ازتون شماره مبایل میخواد و برای تاییدیه بهتون کد sms میکنه و اون کد رو باید بزنید توی سیستم.راحت هم کد میاد واستون.اما اگر کشور را جز ایران بزنید اصلا شماره مبایل قبول نمیکنه و اکانت قفل میشه.

فقط برای اولین بار که میخواید بازی کنید باید v پی n بزنید تا بره داخل.بعد از اون دیگه هیچ مشکلی با ip ایران نداره.ممکنه بعد از عادی شدن شرایط نت کشور همین 1 بار اولم نیاز نداشته باشه چون بازی توی کشورهای تحت پوشش به وضوح به ایران اشاره کرده و تحریمی وضع نشده.
سلام خوبی؟
من صفحه اول که میخووام وارد بشم میگه مثلا ۲۰۰ تا پلیر تو صف انتظار هستن . داستان چیه ؟:-?

مایی که یه عمره اکانت ساختیم با ریجن آمریکا باید چه کنیم؟ گفته برای تغییر با پشتیبانی تماس بگیرید اعلام کنیم ایران نابود نمیشه اکانت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or