آره من که خوشم اومدش. البته الان دیگه فکر نکنم بهت حال بده آخه خیلی قدیمی هستش:biggrin1:دوستان من شماره 1 اين بازي را بازي نكردم . آيا بازيش قشنگه ؟
آره من که خوشم اومدش. البته الان دیگه فکر نکنم بهت حال بده آخه خیلی قدیمی هستش:biggrin1:دوستان من شماره 1 اين بازي را بازي نكردم . آيا بازيش قشنگه ؟
باید بیادش دیگه فریدون. فکر کنم کمتر از 5 روز مونده. میاد نگران نباش:biggrin1:کی عرضه میشه پس؟ خنده خونم بشدت کم شده!.
بازی داستان خاصی نداره !! یه بابایی رو از زیر خاک در میارن میکننش رئیس خودشون مینیون ها !!![]()
اخر rising hell بچه اش به دنیا اومد دیگه!داستان این یکی 50 سال بعد از اونه و بچه همون ( کی این بچه دار شد و ما نفهمیدیم :biggrin1: ) الان رییس ایناس
یسری هم میخان اون کاخرو از این بگیرن واسه همین این میره با نقشه و این میمونا :biggrin1: میزنه تو دل دشمن
تازه گفتن میخوان تو این نسخه بگن که چرا اصلا اینا پدررو کردن رییسو از اینجور صحبتا
کلا هرچیز بازی پیشرفت نکرده باشه داستانش بهتر شده :biggrin1:
اخر rising hell بچه اش به دنیا اومد دیگه!
تو ایران لانچ نشده هنوزاز دوستان کسی بازی رو گرفته؟
می گن تو نسخه ی اول کنترل مینیون ها یکم مشکل داشت.تو این نسخه نمیدونین حل شده یا نه؟
خواهشا شاهکار F2 رو با این بازی ها مقایسه نکنید:biggrin1:خدا کنه تو این یکی یه مپی چیزی بذارن که گم نشیم ... من darkness رو سر همین
قضیه ی گم شدن تموم نکردم :biggrin1:
کاشکی مثل fable یه راهنمایی چیزی هم داشته باشه :biggrin1: