OverLord II

بازی داستان خاصی نداره !! یه بابایی رو از زیر خاک در میارن میکننش رئیس خودشون مینیون ها !!:دی

یکش بازی عالی بود ولی دوش احتمالا نمیتونه اون موفقیت رو تکرار کنه !!

من یکشو کامل تو پی سی بازی کردم . رفتم آخرش و قصر ساختم واسه خودم و اون زیر زمین قصر چندتا رنگ بودا که هر کدوم باید میرفتی چیزاشو پیدا میکردی و روی سر مینیونها میاوردی تو زیر زمین !
همشو کامل آوردم !
gentleman.gif

بازی هست که مسیرها رو باید خوب حفظ بشی تا گم نشی ! و الا هی تند تند گم میشی !
rotate2.gif

من از گوسفند کشی که مینیونها انجام می دادند و می گرفتند گوسفندهارو خوشم میومد زیاد !
clown.gif

نقشه ی بسیار وسیع !
که در واقع نقشه نبود فک کنم اگه درست یادم باشه و باید حفظ کنی راههارو !
در کل بازی معرکه ای بود و خیلی مشغول کننده !

بازی داستان خاصی نداره !! یه بابایی رو از زیر خاک در میارن میکننش رئیس خودشون مینیون ها !!:biggrin1:
پس در این صورت کل داستان رو در اولین تیزر بازی نشون دادن :lol:. دیدی کورش؟ همین بود به خدا :دی.

بازی داستان خاصی نداره !! یه بابایی رو از زیر خاک در میارن میکننش رئیس خودشون مینیون ها !!:دی

اصلا هم اینجوری نیست مهدی :biggrin1:
کجاش یکیو میکنن رییس ؟ :biggrin1: باباجون اون داستان یکش بود
داستان این یکی 50 سال بعد از اونه و بچه همون ( کی این بچه دار شد و ما نفهمیدیم :biggrin1: ) الان رییس ایناس
یسری هم میخان اون کاخرو از این بگیرن واسه همین این میره با نقشه و این میمونا :biggrin1: میزنه تو دل دشمن
تازه گفتن میخوان تو این نسخه بگن که چرا اصلا اینا پدررو کردن رییسو از اینجور صحبتا
کلا هرچیز بازی پیشرفت نکرده باشه داستانش بهتر شده :biggrin1:

داستان این یکی 50 سال بعد از اونه و بچه همون ( کی این بچه دار شد و ما نفهمیدیم :biggrin1: ) الان رییس ایناس
یسری هم میخان اون کاخرو از این بگیرن واسه همین این میره با نقشه و این میمونا :biggrin1: میزنه تو دل دشمن
تازه گفتن میخوان تو این نسخه بگن که چرا اصلا اینا پدررو کردن رییسو از اینجور صحبتا
کلا هرچیز بازی پیشرفت نکرده باشه داستانش بهتر شده :biggrin1:
اخر rising hell بچه اش به دنیا اومد دیگه!

خدا کنه تو این یکی یه مپی چیزی بذارن که گم نشیم ... من darkness رو سر همین
قضیه ی گم شدن تموم نکردم :biggrin1:
کاشکی مثل fable یه راهنمایی چیزی هم داشته باشه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or