(Overclock (VGA

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه درایور کارت رو از روی سیدی نصب کنی نباید مشکل داشته باشی نصب کردی ؟
هم درايور خود سي دي رو نصب كردم هم 10.2 كه چند روز پيش دانلود كردم
RivaTuner هم اخرين ورژن هست 2.24c
ارور ATITool معلوم نيست از چيه؟
اونم اخرين ورژن رو گرفتم 0.27

با سلام
من ميخوام كارتم (5870) رو با RivaTuner اوركلاك كنم
ولي تنظيممات درايورستينگ رو نداره!
hh1nvap8oq5ya214tofq.jpg

اون ارور پايين هم مال ATITool هست نميزاره مكس كور و مموري رو پيدا كنم

مشكل چيه؟

كسي نبود راهنمايي كنه؟:(
رو وين سون هم امتحان كردم باز همون اش و همون كاسه

اوه اوه چه خلوته اینجا ....
من لینک دانلود برنامه n tuner رو واسه کارتهای جی فورس میخوام کسی اگه میتونه بزاره چون هرجا میرم اجازه دانلود نمیده :(

هرچند امیدی نیست .......

اوه اوه چه خلوته اینجا ....
من لینک دانلود برنامه n tuner رو واسه کارتهای جی فورس میخوام کسی اگه میتونه بزاره چون هرجا میرم اجازه دانلود نمیده :(

هرچند امیدی نیست .......

اگه واسه اور میخوای بهترین برنامه afterburner هست که خیلی عالیه و از سایت خود msi هم به راحتی قابل دریافته

اگه واسه اور میخوای بهترین برنامه afterburner هست که خیلی عالیه و از سایت خود msi هم به راحتی قابل دریافته
ایول از جواب
آره ان تیون دانلود کرم ولی اصلا خوب نیست حتما این یکی رو امتحان میکنم

یک سوال دیگه یه نرم افزارم مخصوص اورکلاک سی پی یو AMD میگی بنظرت AMD Overdrive مناسبه ؟ میخوام یه 600 تایی اور کنم.

ایول از جواب
آره ان تیون دانلود کرم ولی اصلا خوب نیست حتما این یکی رو امتحان میکنم

یک سوال دیگه یه نرم افزارم مخصوص اورکلاک سی پی یو AMD میگی بنظرت AMD Overdrive مناسبه ؟ میخوام یه 600 تایی اور کنم.

اونو با خیال راحت دانلود کن هم محیطش سادست هم قابلیت های خیلی عالی داره
---

واسه اور کردن cpu بهتره از طریق بایوس عمل کنی;)

سلام بچه ها
شاید اینجا جاش نباشه اما یه سوال داشتم :
میخوام اورکلاک کردن سیستمو بصورت حرفه ای یاد بگیرم چیزایی که الان بلدم در حد اماتور و خیلی عمومیه اگه میشه مرجعی معرفی کنید که من راه بیوفتم ( مثل کتاب یا سایت خاصی )
ممنون

اونو با خیال راحت دانلود کن هم محیطش سادست هم قابلیت های خیلی عالی داره
---

واسه اور کردن cpu بهتره از طریق بایوس عمل کنی;)

دوباره ایول چه راهنمایی مفیدی کردی از بایوس خیلی بهتر بود
اون afterburner هم که تهش بود خیلی عالی بود بازم مرسی.

یک سوال دیگه یا بهتر بگم یک مشکل دیگه دارم من وقتی کارت گرافیک رو اورکلاک میکنم زیر تست های سنگین میزارم و جواب میده بعد از اینکه مثلا فرداش دوباره کامپیوتر رو روشن کردم دوباره تنظیمات به همون حالت اول برمیگرده چطوری میتونم تنظیمات رو stable بکنم ؟؟؟

cpu اینجوری نیست و مشکلی نداره.

یک سوال دیگه یا بهتر بگم یک مشکل دیگه دارم من وقتی کارت گرافیک رو اورکلاک میکنم زیر تست های سنگین میزارم و جواب میده بعد از اینکه مثلا فرداش دوباره کامپیوتر رو روشن کردم دوباره تنظیمات به همون حالت اول برمیگرده چطوری میتونم تنظیمات رو stable بکنم ؟؟؟

start up with windows

این گزینه رو بزن تا همیشگی بشه فقط مطمئن شو که گرافیک بازی هات بعد از یه ساعت توی هم نمی ره یا تصویرت نپره بعد بزن

• Like
Reactions: jetalpha

اون پایین برنامه تیک apply overclocking at system startup رو فعال کن

• Like
Reactions: jetalpha
یه سوال فنی از دوستان اهل فن داشتم؟
این اوورکلاک مگه چقدر راندمان سیستم رو افزایش میده که حالا ادم بخواد اینکارو بکنه؟چند درصد؟اصلا مهمه؟اخه من هیچوقت اینکارو نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or