Play_game
کاربر سایت
اگه درایور کارت رو از روی سیدی نصب کنی نباید مشکل داشته باشی نصب کردی ؟دارم ولي باهاش كار نميكنم!
يعني مشكل از xp هست؟
اگه درایور کارت رو از روی سیدی نصب کنی نباید مشکل داشته باشی نصب کردی ؟دارم ولي باهاش كار نميكنم!
يعني مشكل از xp هست؟
هم درايور خود سي دي رو نصب كردم هم 10.2 كه چند روز پيش دانلود كردماگه درایور کارت رو از روی سیدی نصب کنی نباید مشکل داشته باشی نصب کردی ؟
با سلام
من ميخوام كارتم (5870) رو با RivaTuner اوركلاك كنم
ولي تنظيممات درايورستينگ رو نداره!
اون ارور پايين هم مال ATITool هست نميزاره مكس كور و مموري رو پيدا كنم
مشكل چيه؟
اوه اوه چه خلوته اینجا ....
من لینک دانلود برنامه n tuner رو واسه کارتهای جی فورس میخوام کسی اگه میتونه بزاره چون هرجا میرم اجازه دانلود نمیده
هرچند امیدی نیست .......
ایول از جواباگه واسه اور میخوای بهترین برنامه afterburner هست که خیلی عالیه و از سایت خود msi هم به راحتی قابل دریافته
ایول از جواب
آره ان تیون دانلود کرم ولی اصلا خوب نیست حتما این یکی رو امتحان میکنم
یک سوال دیگه یه نرم افزارم مخصوص اورکلاک سی پی یو AMD میگی بنظرت AMD Overdrive مناسبه ؟ میخوام یه 600 تایی اور کنم.
اونو با خیال راحت دانلود کن هم محیطش سادست هم قابلیت های خیلی عالی داره
---
واسه اور کردن cpu بهتره از طریق بایوس عمل کنی
یک سوال دیگه یا بهتر بگم یک مشکل دیگه دارم من وقتی کارت گرافیک رو اورکلاک میکنم زیر تست های سنگین میزارم و جواب میده بعد از اینکه مثلا فرداش دوباره کامپیوتر رو روشن کردم دوباره تنظیمات به همون حالت اول برمیگرده چطوری میتونم تنظیمات رو stable بکنم ؟؟؟
cpu اینجوری نیست و مشکلی نداره.
یک سوال دیگه یا بهتر بگم یک مشکل دیگه دارم من وقتی کارت گرافیک رو اورکلاک میکنم زیر تست های سنگین میزارم و جواب میده بعد از اینکه مثلا فرداش دوباره کامپیوتر رو روشن کردم دوباره تنظیمات به همون حالت اول برمیگرده چطوری میتونم تنظیمات رو stable بکنم ؟؟؟
cpu اینجوری نیست و مشکلی نداره.