راست میگه فرهود :dدوستان میگم این Asus Direct Cu II Top رو یه آموزش میدین تا چه حد چجوری اور کنم ؟ میخوام یه خرده قوی ترش کنم
دوستان میگم این Asus Direct Cu II Top رو یه آموزش میدین تا چه حد چجوری اور کنم ؟ میخوام یه خرده قوی ترش کنم
560 Ti Direct CU II TOP:dمواد لازم:
evga percsion یا msi after burner(یه نوع تقلید از همین برنامه هست با قابلیت تغییر ولتاژ)
خطا: اقا اصلا کارتت چیه؟ مدلش رو حداقل می گفتی:d
سلام. من gtx 560 ti msi twine frozen III دارم. میخواستنم با برنامه msi afterburner اورش کنم. میشه راهنمایی کنید که ولتاژش رو چقدر بالا پایین کنیم؟ مثلا من 200 تا به مموریش اضافه میکنم یه 100 تا هم به shader اش. تست پایداری هم میگیرم پایداره ولی وسط بازی بعد از 5 دقیقه بازی صفحه سیاه میشه و بازی قاط میزنه درحالی که دمای کارت از 75 بالاتر نمیره.الان مشکل از اینکه که ولتاژشو دستکاری نکردم یا ..؟؟؟ در ضمن پاور من 530 w green هست. ( سی پی یو هم core i5 2300)
ممنون.
تا فردا بیشترین میزان اوری که می تونید بکنید رو می گم
بدون تغییر ولتاژ هیچی نمی شه فقط برمی گرده به فرکانس پایه
کارت 460 یا 560 باید اور بشن بیشتر ارزشش به همینه
تا فردا بیشترین میزان اوری که می تونید بکنید رو می گم
بدون تغییر ولتاژ هیچی نمی شه فقط برمی گرده به فرکانس پایه
کارت 460 یا 560 باید اور بشن بیشتر ارزشش به همینه
من ی ۴۶۰ امپ دارم کورکلاکش روی ۸۱۰ هست که تا ۸۷۷ اورش کردم و فقط ۲ فریم زیاد شد تو بنچمارک و کرایسیس و ۱۲۰۰ تا هم تو ونتیج زیادتر شد. در کل ولتاژ رو هم ۲۵ میلی امپر زیاد کردم. اما بیشتر از کور کلاک ۸۷۷ ناپایدار شد . ارزش نداره برای ۲ فریم اوور کنید. مگه چندتا بازی مثل کرایسیس در سال میاد ؟؟ ارزش نداره.
مگه اورکلاک کردن کار هرکسی هست که شماها با یک برنامه میخواین این کارو انجام بدین ؟!