Outlast | PC

news_survive_hell_in_outlast-13500.jpg

ناشر:
Red Barrels Games
سازنده:Red Barrels Games
پلتفرم:PC/PS4
تاریخ انتشار:
September 4 2013

با تشکر از امیر حسین(Dark War)

امروز طي خبري در سايت Game Informer اعلام شد كه استوديويي تازه تاسيس از يك عنوان بزرگ Survival-Horror به نام Outlast پرده برداري كرده است كه شايد در نگاه اول چيز جالبي به نظر نرسد اما وقتي سخن از كاركنان اين استوديو به ميان بيايد همه چيز تغيير ميكند.

اين استوديو از اعضاي با سابقه اي تشكيل شده است كه تجربه كار بر روي عناوين بزرگي همچون Prince of Persia: Sands of Time, Assassin's Creed, Far Cry 3 و Splinter Cell: Conviction را در كارنامه خود دارند.

اولين بازي اين استوديو به نام Outlast در تابستان 2013 به صورت انحصاري براي PC عرضه مي شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Halloween Trailer
m29038.jpg

Download

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teaser Trailer
m28865.jpg

Download

آخرین ویرایش:
Outlast
========

نکات مثبت:
-----------------
- تجربه ي ترس (هر چند به مقدار اندک)
- داستان بازي طوري بود که آدم هر لحظه فکر مي کرد بالاخره داره از اون جهنم فرار ميکنه ولي دوباره يه جاي کار دچار مشکل ميشد. در کل داستان کشش خوبي داشت
- صداگذاري بسيار خوب و استفاده ي مناسب از ضرب آهنگ در لحظات هيجان برانگيز که باعث ترس بيشتر مي شد
- گرافيک بازي عالي نبود ولي در حد متوسط و قابل قبولي بود
- قسمتهاي مربوط به تعقيب و گريز مخصوصا آخريش, از هيجان زيادي برخوردار بود
- استفاده از دوربين فيلم برداري ايده ی جديد و جالبي بود

نکات منفي:
-------------------
- متاسفانه بازي هر چند وقت يکبار با دو نوع ارور متفاوت هنگ مي کرد و خارج مي شد و دوباره از چک پوينت بايد بازي رو شروع مي کردم
- تيمارستان موجود در بازي قسمت زنانه هم داشت ولي ما زني نديديم!
- قسمتهايي که بايد از دست شخصي فرار مي کرديم اکثرا و بصورت يکسان تکرار مي شد و هي بايد ميرفتيم و داخل کمدي و يا زير تختي چيزي پنهان مي شديم و اون هم کمد بقلی رو نگاه می کرد و می رفت! که اين قضيه فقط براي 2-3 بار اول جذاب بود و بقيه اش تکراري مي شد
----------------------
گيم پلي: 8.5
گرافيک: 7
داستان: 8
صدا و موسيقي: 8
جذابيت: 7.5
=============
امتياز کل: 7.8

من همین مشکل رو دارم لطفا کمک کنید . @};-

بگو چییییییییییییز :d

93722463460160644809.jpg

شوخی سرت نمیشه لامصب ؟ :((

25995896106413179611.jpg

آخرین ویرایش:
ما که اصن بیخیال بازی شدیم ! :|
دیگه نسخه W ، اعصاب ریخت بهم رفتم پسش دادم !
کلا می باست یک ماه دیگه صبر کرد تا مشکلات به صورت کامل رفع بشه ! :دی

نسخه kaoos که هیچ مشکلی نداره . من از اول تا اخر بازی بدون مشکل رفتم .

چقدر تاپیک بازی سوت و کوره ! حیف عنوان به این زیبایی نیست . واقعا یکی از بهترین تجربیات در ژانر ترس هست . به علاوه اینکه گیم پلی خوش ساختی هم داره . به همه دوستان پیشنهاد می کنم از دست ندن این بازی رو !

من نسخه kaos رو نصب کردم با ابدیت 5 حتی 1 بار هم هنگ یا چیزی نکرد پیشناد میکنم این نسخه رو دانلود کنید
حیف چهره شخصیت بازی معلوم نبود مگه نه واقعا یک اسطوره میشد
آخر بازی هم جالب تموم شد نه خوب تموم شد نه بد
اتمسفر بازی واقعا میکشت آدمو جدا تو عمرم انقدر اتمسفر یه بازی نگرفته بود منو جز bioshock 1
جزو بازی هایی هست که باید قبل مرگ امتحان کنه آدم
ولی یه کم در باره داستان بازی بحث شه چون من فایل های بازی رو نخوندم اصلا

ی مشکل دارم تو اون مرحله ای که:
یارو میومد از پشت بیهوشمون میکرد بعدش ک رو تخت بیدار میشیم
تا اینکه کنترل بازی میاد دست خودمون صفحه سیاه میشه و دوباره بر میگرده ب همون چکپوینت!مشکل چیه؟اپدیت 5 نصب کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or