Outlast | PC

news_survive_hell_in_outlast-13500.jpg

ناشر:
Red Barrels Games
سازنده:Red Barrels Games
پلتفرم:PC/PS4
تاریخ انتشار:
September 4 2013

با تشکر از امیر حسین(Dark War)

امروز طي خبري در سايت Game Informer اعلام شد كه استوديويي تازه تاسيس از يك عنوان بزرگ Survival-Horror به نام Outlast پرده برداري كرده است كه شايد در نگاه اول چيز جالبي به نظر نرسد اما وقتي سخن از كاركنان اين استوديو به ميان بيايد همه چيز تغيير ميكند.

اين استوديو از اعضاي با سابقه اي تشكيل شده است كه تجربه كار بر روي عناوين بزرگي همچون Prince of Persia: Sands of Time, Assassin's Creed, Far Cry 3 و Splinter Cell: Conviction را در كارنامه خود دارند.

اولين بازي اين استوديو به نام Outlast در تابستان 2013 به صورت انحصاري براي PC عرضه مي شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Halloween Trailer
m29038.jpg

Download

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teaser Trailer
m28865.jpg

Download

آخرین ویرایش:
من خودم زیاد نفهمیدم که اخرش دقیقا چی شد.ولی من فکر میکنم این شد:
اون روحه در آخر رفت توی بدنمون.وقتی اون سرباز ها ما رو کشتن، روحه اومد بیرون و اونا رو کشت.یا ممکنه یک روح توی بدنمون به وجود آورد که بعد از مرگ اون سربازا رو ما بکشیم.
من که گیج شدم ولی بازی فوق فوق فوق العاده بود.

خب. من هم بازی رو گرفتم و حدود یک ساعت رفتم جلو. بدون شک اولین شُکی که بازی میده تا اینجا بهترینش بوده (نزدیک بود سکته رو بزنم :d ) . ولی مشکل اینجاست که بازی پر از باگه با اینکه آپدیت 5 رو هم نصب کردم. اولش که بازی همون اول هی می پرید بیرون و میگفت رم گرافیکت کمه (در حالی که زیاده). جزییات گرافیکی که رو که آوردم پایین بالاخره راه افتاد ولی درست بعد از یک ساعت بازی کردن و اونجایی که باید برای بار دوم کنترل مرکزی رو راه بندازیم, ایندفعه بدون هیچ اروری میپره بیرون! (هر چی کرک بود رو هم امتحان کردم, فایده نداشت). الان تو هفته ی اول فقط 5 تا آپدیت داده بیرون. واقعا اینا بازی رو قبل از انتشار امتحان نمیکنن؟!
دوستان منم همین مشکل که قرمز کردم رو دارم
Update 5 رو هم ریختم فرقی نکرد تا میشینم پشت کیبورد میپره بیرون

دوستان منم همین مشکل که قرمز کردم رو دارم
Update 5 رو هم ریختم فرقی نکرد تا میشینم پشت کیبورد میپره بیرون

البته من تونستم با یه روشی این قسمت رو رد کنم که این روش دو تا راه حل داره که خودت هر کدومو خواستی امتحان کن (من از راه حل دوم رفتم): 1- باید ویندوز رو آپدیت کنی (ویندوز من 7 هستش) تا فایلی به نام KernelBase.dll موجود در فولدر system32 آپدیت بشه 2- همین فایل رو از لینک زیر دانلود کن و جایگزین کن (برای جایگزین کردن باید از طریق یک سیستم عامل دیگه (مثل لینوکس های زنده مثل ubunthu) وارد همین فولدر system32 بشی و جایگزین کنی, چون خود ویندوز اجازه ی جایگزینی نمیده Download Kernel Base rar

البته من تونستم با یه روشی این قسمت رو رد کنم که این روش دو تا راه حل داره که خودت هر کدومو خواستی امتحان کن (من از راه حل دوم رفتم): 1- باید ویندوز رو آپدیت کنی (ویندوز من 7 هستش) تا فایلی به نام KernelBase.dll موجود در فولدر system32 آپدیت بشه 2- همین فایل رو از لینک زیر دانلود کن و جایگزین کن (برای جایگزین کردن باید از طریق یک سیستم عامل دیگه (مثل لینوکس های زنده مثل ubunthu) وارد همین فولدر system32 بشی و جایگزین کنی, چون خود ویندوز اجازه ی جایگزینی نمیده Download Kernel Base rar

من دارم روی Xp بازی رو انجام میدم
البته 8 هم دارم

روی 8 هم همین روشه دیگه ؟

راستی بعد این دیگه مشکل نداشت تا تموم بشه یا باز هم داستان داشت ؟

من دارم روی Xp بازی رو انجام میدم
البته 8 هم دارم

روی 8 هم همین روشه دیگه ؟

راستی بعد این دیگه مشکل نداشت تا تموم بشه یا باز هم داستان داشت ؟

روی XP نمیدونم ولی روی 8 احتمالا با همین روش مشکل حل میشه. بعد از این هم چند بار از بازی اومد بیرون ولی هر کدومشون یه قسمت بازی بود و مثل این اولی یه جای مشخص نبود. یعنی طوری بود که بعد از چند بار بیرون اومدن بالاخره تمومش کردم.

اینجا چقدر زود خوابید :دی

اولین DLC معرفی شده به نام Whistleblower

68309773335904062669.jpg

یه Prequelـه که نقشه و اسلحه های جدید داره، شخصیت فرق کرده و اون آزمایش ـی که همه چیزو شروع کرد رو می تونین توش ببینین.

به علاوه نقشه های جدید، شما حقیقت های تاریک و تلخی در مورد Murkoff Corporation می فهمین و Asylum رو چند دقیقه قبل از سلاخی تجربه می کنین که جالب به نظر می آد.

هنوز تاریخ عرضه معلوم نیست.

من همین الان بازی رو تموم کردم :دی ترسناک ترین بازی بود که تا حالا کردم !
چند جاش دیگه نزدیک بود بمیرم از ترس !

- - -ویرایش - - -

به نظرم بازیش ترس نداره هیجان داره خیلی به موقع یکی رو سرت خراب می شه 6 مرت می ری هوا این بازی با صدای 6 کاناله به شدت هیجانی تر می شه

ترس نداره ؟!:-o یعنی میخوای بگی خیلی نترسی؟
یارو خوره ی بازی ترسناکه یوتیوبه چند جاش دیگه داشت خودشو خراب میکرد :|

ترسناک ولی در عین حال جالب . بازی تا اونجایی که بازی کردم فوق العاده بود . ولی راستش خیلی خر تو خر بود و نفهمیدم اصلا چی بازی کردم :دی ولی اخرش فکر کنم زیرم خیس شده بود :دی نمیدونم چرا شاید عوامل طبیعی بوده :دی :-s:">

1 ماهه بازی رو دانلود کردم ولی نصب نکردم :| اگر نصب کنم به جمع Alan Wake و RE4 که الان بازی می کنم می پیونده فکر نمی کنم جسمم باقی بمونه :d

البته با توجه به تعریفات دوستان می گم ترسناکه باید خودم تست کنم
ولی اگر از اسلندر بدتر نباشه خوبه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or