Outlast | PC

news_survive_hell_in_outlast-13500.jpg

ناشر:
Red Barrels Games
سازنده:Red Barrels Games
پلتفرم:PC/PS4
تاریخ انتشار:
September 4 2013

با تشکر از امیر حسین(Dark War)

امروز طي خبري در سايت Game Informer اعلام شد كه استوديويي تازه تاسيس از يك عنوان بزرگ Survival-Horror به نام Outlast پرده برداري كرده است كه شايد در نگاه اول چيز جالبي به نظر نرسد اما وقتي سخن از كاركنان اين استوديو به ميان بيايد همه چيز تغيير ميكند.

اين استوديو از اعضاي با سابقه اي تشكيل شده است كه تجربه كار بر روي عناوين بزرگي همچون Prince of Persia: Sands of Time, Assassin's Creed, Far Cry 3 و Splinter Cell: Conviction را در كارنامه خود دارند.

اولين بازي اين استوديو به نام Outlast در تابستان 2013 به صورت انحصاري براي PC عرضه مي شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Halloween Trailer
m29038.jpg

Download

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teaser Trailer
m28865.jpg

Download

آخرین ویرایش:
نه بابا
خیلی هم ارزش دانلود داره درحد نسخه اصلی اشکمو در اورد :((
به نظر خودم اصلا این بازی ارزش نصب کردنش رو هم نداره نمیخوام بازیو خراب کنم
تنها کاری که میکنی فرار کردنه ! هی میری در یجارو باز میکنی یه چی سکتت میده دوباره در میری ! هیچ پایانیم نداره ! حداقل باید یه وسیله ای برای مقابله میزاشت ولی محدود ! یعنی یه میله هم نمیتونه برداره ؟؟؟؟
یه بازیه کاملا بیهوده

آخرین ویرایش:
تنها کاری که میکنی فرار کردنه ! هی میری در یجارو باز میکنی یه چی سکتت میده دوباره در میری ! هیچ پایانیم نداره ! حداقل باید یه وسیله ای برای مقابله میزاشت ولی محدود ! یعنی یه میله هم نمیتونه برداره ؟؟؟؟
یه بازیه کاملا بیهوده

نو آوری به همین میگن دیگه...;;)بنظرم اگر اول شخص نبود به هیچ وجه ترسناک نبود...همین محدودیت باعث ترسناک شدنش شده...

تو تاریکی قایم شو بعد آروم مسیر راهرویی که اومدی رو برو تا یک آسانسور برسی که کلید می خواد همونجا یک کانال کولر هست که اگه ازش بالا بری میرسی به سمت دیگه راهرو. بعد مستقیم همون راهرو رو برو که یک کمد مانند جلوی در هست سعی کن سریع بزنیش کنار کمد رو وارد راهرو بعدی شو مستقیم برو که دوباره به یک کانل کولر می رسی:d

من ازون دریچه رفتم اون سمت و بازی سیو شد..حالا دوتا اتاق هست که هردوتاشون به دستشوئی ختم میشن و همون راهروئی که شما میگی..آخره راهرو یه جسم قرمز هست که میشه هلش داد ...همونو میگی هل بدم؟؟؟ تامیام دست به کارشم دکتره میاد پاره میکنه منو:d

یه بازیه کاملا بیهوده
اصلا هدف این بازی مبارزه نیست و هدف فرار کردنه. شخصیت بازی یه آدم معمولی که نباید هم یهو بشه قاتل و مبارز! بحث اینکه حتی یه میله هم برنمیداشت بخاطر اینکه بازهم یه فرد معمولی بود و ترس شدید فرد!
یکی از بهترین بازی های سال من بود...

من ازون دریچه رفتم اون سمت و بازی سیو شد..حالا دوتا اتاق هست که هردوتاشون به دستشوئی ختم میشن و همون راهروئی که شما میگی..آخره راهرو یه جسم قرمز هست که میشه هلش داد ...همونو میگی هل بدم؟؟؟ تامیام دست به کارشم دکتره میاد پاره میکنه منو:d
خب یک کم وقت تلف کن :dبرو قائم شو از پشت سرش بعد برو در رو باز کن. بعد بدو برو سمت کانال کولر:d

یکی از دوستان تو صحفه های قبل گفته بود

کی فکرشو میکرد کریس والکر شخصیت مثبت باشه؟ والا تا جایی که شنیدم همش میوفته دنبالت و آخرشم والرایدر میاد نابودش میکنه. کجاش مثبته

منون میشم یه نفر توضیح بده

خوب منم بازی رو شروع کردم 2 -3 ساعتی بازی کردم به اون ترسناکی که دوستان میگفتن نبود تقریبا بعد 20 دقیقه ادم به جوش عادت میکنه میشه حدس زد چه اتفاقای قراره بیوفته چندان نمیترسه ادم
ولی بازی بشدت معتاد کنندست با اینکه اصلا اسلحه ایی تو بازی وجود نداره و خودتی و یه دوربین فقط
این بازی ترسناک تره یاAmnesia?

خب منم تمومش کردم ! البته فقط خودشو , Whistleblower مونده !
گیم پلیش عالی و در عین حال ساده , داستانشم محشر ...

یکمی پایانش مبهم بود !
تو اینترنتم سرچ زدم که موضوع واسم روشن بشه , که بدتر پیچیده شد ! :-b
Miles شخصیته اصلی , آخر کار میمیره ! قبل از مردنش Walrider اومده تو بدنش , تنها دلیله اینکارش هم مردن Billy Hope بوده !!!
پس منطق میگه وقتی Miles هم بمیره , Walrider میره تو یه جسم دیگه ! یکی که زنده باشه ...
تو اینترنت زده بود Miles زندست , درصورتی که آخر کار گرفتنش رگباره گلوله !!! :d

این بازی ترسناک تره یاAmnesia?
جفتشون عالین !
به شخصه از همین Outlast خوشم میاد !
Amnesia همینه , اما نکته اینجاست که فقط خودتی و Walrider !!! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or