Outlast | PC

news_survive_hell_in_outlast-13500.jpg

ناشر:
Red Barrels Games
سازنده:Red Barrels Games
پلتفرم:PC/PS4
تاریخ انتشار:
September 4 2013

با تشکر از امیر حسین(Dark War)

امروز طي خبري در سايت Game Informer اعلام شد كه استوديويي تازه تاسيس از يك عنوان بزرگ Survival-Horror به نام Outlast پرده برداري كرده است كه شايد در نگاه اول چيز جالبي به نظر نرسد اما وقتي سخن از كاركنان اين استوديو به ميان بيايد همه چيز تغيير ميكند.

اين استوديو از اعضاي با سابقه اي تشكيل شده است كه تجربه كار بر روي عناوين بزرگي همچون Prince of Persia: Sands of Time, Assassin's Creed, Far Cry 3 و Splinter Cell: Conviction را در كارنامه خود دارند.

اولين بازي اين استوديو به نام Outlast در تابستان 2013 به صورت انحصاري براي PC عرضه مي شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Halloween Trailer
m29038.jpg

Download

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teaser Trailer
m28865.jpg

Download

آخرین ویرایش:
ترسناکترین بازی که تو عمرم تجربه کردم همینه ! روزی نیم ساعت بیشتر بازی نمیکنم :دی.. آدم اینو بازی میکنه بقیه چیزای ترسناک براش میشن جوک .. عمرا فیلم هم آدمو این طوری بترسونه ! ادم یک لحظه آرامش نداره ... همه چی غیر قابل پیشبینیه .. جو اتمسفر و صدا گذاری آهنگاش و... اصلا یه وضعیه! .. شوکو ترسو هیجانو همش با هم داره :دی امیدوارم شماره بعدیش رو خراب نکنند .

آخرین ویرایش:
جوش فوق العادست :x یعنی آدم شیفته ی جوش میشه :| 1 ساعت منو کشت ... قشنگ کشت و سکتم داد :|

پاکش کردم :| نمیشه رفت فوق العاده ترسناکه ... Slender چیه باء :d این فوق العاده وحشیانه تر از اون بود :|

جوش فوق العادست :x یعنی آدم شیفته ی جوش میشه :| 1 ساعت منو کشت ... قشنگ کشت و سکتم داد :|

پاکش کردم :| نمیشه رفت فوق العاده ترسناکه ... Slender چیه باء :d این فوق العاده وحشیانه تر از اون بود :|

تحمل میکردی .پایانش قشنگ تموم میشه و ذات بعضی انسانها رو نشون میده .

تحمل میکردی .پایانش قشنگ تموم میشه و ذات بعضی انسانها رو نشون میده .
اره بنظرم داستانش خوب میومد ... تا همون یه ذره ای که رفتم جذاب بود ... از یه چنین استدیویی چنین بازی ای محشره :x

انشالله بعدا دوباره نصبش می کنم :x

بازیش عالیه
من عاشق اون دشمن هایی هستم که دنبالت میکنن بعد که یه گوشه گیرت انداختن فقط نگاهت میکنن :d فقط کرم دارن میخوان قلبت بیاد تو دهنت :))

بچه ها قضیه این پیام ran out of your video memory؟؟؟؟؟
بعد از هر 15 دقیقه تجربه کردن این شاهکار بازی کرش میکنه و همین پیغام بالا رو میده...
واسه چی هستش؟؟؟فیکس و کرکی جدید اومده؟؟؟
اگه اومده بی زحمت مارو هم دریابید!!!:bighug:

دوستان اگه میشه آخرین آپدیت و فیکس این بازی رو معرفی کنید؟؟؟
من همون اول بازی رو خارج میکنه..؟
همون اول که میری توی اتاق امنیت و میخواد پای کامپیوتر دوربین ها یه چیزی بنویسه...همونجا بازی کرش میکنه...!!!!

همون اول که میری توی اتاق امنیت و میخواد پای کامپیوتر دوربین ها یه چیزی بنویسه...همونجا بازی کرش میکنه...!!!!
اخرین آپدیت بازی آپدیت 4 بود برا دانلود کلیک کن
بعد یه سوال داداش شما با همه بازیا مشکل کرش شدن رو داری ها :d

اخرین آپدیت بازی آپدیت 4 بود برا دانلود کلیک کن
بعد یه سوال داداش شما با همه بازیا مشکل کرش شدن رو داری ها :d
:|:d
ممنون که گفتی،فقط اینکه آره من این رو هم قبل اینکه شما بگی دان کردم و تست کردم ولی عملی نیست....
آره دیگه مثل اینکه همه بازی ها واسه من کرش میکنه، اون از اون Ensalved اینم از این outlast حالا هردوتاشم هرچی میگردم یه فیکس یا آپدیت درست حسابی پیدا نمیشه...
میگم اگه کسی خبر داره از ما هم دریغ نکنه ممنون میشم.

من هم دقیقا همون جا بازیم میپرید بیرون. راه حلشو تو همین تاپیک تو چند صفحه قبل نوشتم. برو عقب تا پیداش کنی... :p

من همون اول بازی هستم که از شیشه ها میفته میگه برو اتاق کنترل پیدا کن .بعد که پیدا میکنم میگه برو کارت برای باز کردن در پیدا کن .خلاصه پیدا کردم و در باز کردم و یکی اومد وحالا در بسته شده میگه برو ژنراتور دوباره به کار بنداز ولی در اصلا باز نمیشه و موندم توی اتاق
چیکار باید بکنم؟

من همون اول بازی هستم که از شیشه ها میفته میگه برو اتاق کنترل پیدا کن .بعد که پیدا میکنم میگه برو کارت برای باز کردن در پیدا کن .خلاصه پیدا کردم و در باز کردم و یکی اومد وحالا در بسته شده میگه برو ژنراتور دوباره به کار بنداز ولی در اصلا باز نمیشه و موندم توی اتاق
چیکار باید بکنم؟
اونجا که اون یارو غوله میاد باید بری توی کمد و قایم بشی تا اون وارد اتاق بشه و یه خورده میگرده و بعدش میره. وقتی که رفت، میری توی سالن اصلی و باید بری توی زیرزمین

ترسناک ترین زوج تاریخ بازی های رایانه ای!!:|

هیچ وقت فراموششون نمی کنم!!:|:d
یعنی واقعا ترسناک هستش....
دوستان این نوار T و W بالای صفحه چی رو نشون میده؟؟
اون مال hud دوربین هستش،چون وقتی فقط از دوربین استفاده میکنی ، این حروف بالای صفحه میاد،یعنی جزوی از تنظیمات دوربین ولی چیز خاصی نداره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or