Outlast | PC

news_survive_hell_in_outlast-13500.jpg

ناشر:
Red Barrels Games
سازنده:Red Barrels Games
پلتفرم:PC/PS4
تاریخ انتشار:
September 4 2013

با تشکر از امیر حسین(Dark War)

امروز طي خبري در سايت Game Informer اعلام شد كه استوديويي تازه تاسيس از يك عنوان بزرگ Survival-Horror به نام Outlast پرده برداري كرده است كه شايد در نگاه اول چيز جالبي به نظر نرسد اما وقتي سخن از كاركنان اين استوديو به ميان بيايد همه چيز تغيير ميكند.

اين استوديو از اعضاي با سابقه اي تشكيل شده است كه تجربه كار بر روي عناوين بزرگي همچون Prince of Persia: Sands of Time, Assassin's Creed, Far Cry 3 و Splinter Cell: Conviction را در كارنامه خود دارند.

اولين بازي اين استوديو به نام Outlast در تابستان 2013 به صورت انحصاري براي PC عرضه مي شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Halloween Trailer
m29038.jpg

Download

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teaser Trailer
m28865.jpg

Download

آخرین ویرایش:
خوب دوستان یک ساعتی بازی کردم .نمره 9 تا 9.5 واقعا حقشه .

بعد از سالهای دراز پس از deadspace1 این بازی موفق شد من رو پشت مانیتور دوباره بپرونه.بازی دلهره و ترس زیادی بشما القا میکنه.گفته ign کاملا درست هست که بازی مثل جهنم ترسناک هست.

کلا طرفدارهای این سبک اگر این بازی رو از دست بدن نصف عمرشون بر فناست.بازی هنوز با فاصله از سلندر و امنشیا ترسناکتره .ترس بازی فقط بخاطر نداشتن اسلحه نیست کلا اتمسفر و محیط بازی طوریه که اگه rpg هم دستت باشه بازم میترسی.

گرافیک بازی خوبه و قابل قبوله.فیزیک هم خوبه .
در محیط بازی باید دنبال کلید و سایر اقلام بگردید.

بنظرم حداقل تاپیک این بازی ارزش مهم شدن داره.

آخرین ویرایش:
تاپیک مهم شد، انصافاً ترسناکترین عنوانی هست که توی چندسال اخیر دیدم.
واقعاً حس ترس زمانی که داری فرار می کنی و دنبال فقط یه سوراخی که توش قایم شی بی نظیره!

بازی تایپیک مشکلات نداره فکر کنم !! مجبورم اینجا بپرسم
دوستان من نسخه ای رو دانلود کردم که WALMART هست . بعد از ریختن آپدیت 4 و کرک بازی راحت اجرا شد
الان آپدیتهای قبلی هم لازم هست بریزم یا نه ؟؟

بازی تایپیک مشکلات نداره فکر کنم !! مجبورم اینجا بپرسم
دوستان من نسخه ای رو دانلود کردم که WALMART هست . بعد از ریختن آپدیت 4 و کرک بازی راحت اجرا شد
الان آپدیتهای قبلی هم لازم هست بریزم یا نه ؟؟
نه نمی خواد! وقتی اجرا شده ,چرا دقیقا باید اپدیت های قبلی رو بریزی؟؟!

گفتم شاید قبلی ها هم لازم باشن
مرسی

عجب بازی هست !! 2 3 تا شک داد بهم , پریدم از جام #:-s
اصل شک , غافلگیریه
بعد از Condemned 2 هیچ بازی من رو نترسونده بود ! ولی الان ترسیدم :|

دمشون گرم

آخرین ویرایش:
بازی با پد 360 سازگار میشه؟

بله من خودم دارم با دسته 360 بازی میکنم.

بازی اخرت روانپریشی و دیوانگیه.

همین دیوانگی بعلاوه ترس از مرگ و محیط بازی و انواع اقسام سلاخی جسدها و....باعث شده اصلا یه معجون عجیبی بشه این بازی که بشدت روتون اثر میزاره.

مثلا یه جا تو تاریکی با نایت ویژن دوربین که تنها کمک رسانتون هست مثلا میبینی یارو داره به یه جسد که سر نداره تجاوز جنسی میکنه .

یا یه دفعه 2 تا دیوونه لخت مادرزاد داخل راهرو از عقب و جلو در حالی که چاقو دستشونه گیرت میندازن و هی جلو میان حالا بیا فرار کن!

اصلا یه سبک خاصیه حال و هوای این بازی تا حالا خدایی همچین چیزی ندیده بودم.برام خیلی جالب هست .صحنه های جا خردن و پریدن تو بازی هم کم نیستن.

اوففففففففف خیلی ترسناکه
مقایسه نمیکنم اما حس ترس اویل جوکه جلوی این عنوان
اتمسفر فضا بازی حرف نداره .
فقط یادتون نره
چراغ های اتاق خاموش هدفون به گوش
اینده درخشانی تو این ژانر خواهد داشت

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Eurogamer:
5 minutes into the game, I'd alt-tabbed three times to calm down before deciding the best course of action was to set up a Spotify playlist of the most cheerful music I could think of and run it at half volume as I played.
دقیقاً حالت من اینجوریه الان :دی

منم امروز بازی رو دانلود کردم
زمان پایان رسونده من 3 ساعت و نیم بود
بازیش خیلی اسونه اصلا سخت نیست. مقداری خشکی و سادگی توی مخفی کاری و تعقیب و گریزها داره که gameplay کلی بازی رو اسون کرده .
بیشتر بازی وقت صرف گشت و گزار تو محیط میشه و چندجا هم task های مثل پیدا کردن فیوز و از این جور کلیشه ها توش هست که به نظرم اخرش دیگه تکراری میکنه این بخش از gameplay بازی رو .
بیشتر قسمت بازی که زیباست اتمسفرش هست. از زمانی که بازی شروع میشه اصلا نمیتونید انتظار داشته باشید چه دنیای جهنمی رو در پیش و رو دارید. بازی خیلی تسرناک میشه و به کنار از ترسهای لحظه ای که توی بازی داره کلی خوده بازی هم اتمسفر سنگین و خفه ای داره. قسمتهای تعقیب گریز هم بدون شک خیلی هیجان اور و زیبا از اب در اومدند ! مخصوصا اینکه اصلا پشت سرتون رو نگاه نکنید راحت ترید ! از Slender man بدتره لول
دوربین توی بازی عالی هست. افکت دید در شبش واقعا واقعی هست و موتور گرافیک بازی هم کمک کرده که وقتی توی محیطهای تاریک هستنید بازی واقعا واعقی به نظر برسه. در مجموع کلا از نظر گرافیکی بازی خیلی خوب هست. با اینکه indie هست و animation و مقداری کارکترها texture های معمولی دارن اما در نهایت طراحی محیط و نورپردازی بازی کمک میکنه از این اشکلات چشم پوشی بشه
با اینکه بازیش خیلی کوتاه هست اما انصافا توی همین 4-5 ساعتی که میرید کلی محیطهای بازی تنوع داره و اصلا خسته کننده نیست. البته خوده بازی مقداره زیادی خطی هست اما مقداری طول میکشه تا همه document ها و اینا رو پیدا کنید. از نظر Survival هم کاشکی تعداد باطریهایی که توی محیط بود کمتر میشد چون من خودم اصلا به زمان بحرانی بر نخردم که باطری نداشته باشم. قسمتهایی از بازی هم نیاز به دوربین نیست.
داستان بازی هم به مراتب خوب هست اما یک جورایی میشه حدس زد اگر از این تیپ داستانها و فیلمها دیده باشید اما اصل بازی همون تجربه عالی هست که در طول این ماجرای CRAZY به شما میده.
تا قبل از اینکه Amnesia جدید بیاد واقعا پیشنهاد میکنم این بازی رو 100% تجربه کنید
اینم یک سری عکس که گرفتم که اسپویلری هم توشون نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or