One Piece: Kaizoku Musou | PS3

تا نوامبر 2012 كه پير شديم، می مردن تو تابستون بازی رو عرضه می كردن؟:دی
خدا كنه روش كار كنن مثل بازی های قبلی وان پيس نمره پايين نگيره...در كل حرومشون شه اگه با اين ريليز ديت دير هنگام نمرات پايين بگيره:دی
حالا آنلاين داره يا نه؟
يکي بده انيمه رو ماهم ببينيم کامل!
گناه داريم به خدا!
خب دانلود كن!
لينك دانلودم نداری پی ام بده خودم از قسمت اول تا آخرش رو يه جا تقديم كنم:دی

آپ میکنم بعدا :d (فعلا حسش نیست :d ) شرمنده :d

نمره پایین بهش میدن که احتمالا! غربی ها عظمت وان پیس رو درک نمیکنند! :d مخصوصا اینکه وان پیس تو آمریکا میگویند زیاد طرفدار نداره(راست و دروغش رو نمیدونم ولی میگن دیگه! بیشتر طرفداراش اروپا هستن :d )
ولی فامیتسو بهش 36/40 داده! با 4 تا 9 !
من که بازی نکرده بهش 10 میدم :d
آنلاین هم داره! میشه 2 نفره مراحل رو رفت! :d
تو هم تا نوامبر بشین تموم کن وان پیس رو! :d تا تابستون فکر نکنم تمومش کنی :d
البته بازی آرک اسکایپیا و تریلر بارک رو نداره! ولی بقیش هست! :d نه بقیشم نیست کامل ولی مهماش هست! :d جزیره ی اسوپ،همون جزیره ای که مورگان توش بود(چند قسمت اول) ، و جزیره ای که راجر توش به دنیا اومده بود هم نیست :d البته اینا در مقابل اونایی که هست مهم نیستن:-" ولی من خودم جزیره ی راجر و تریلر بارک رو دوست داشتم که باشن! :d

One Piece_ Pirate Warriors.mp4
این هم تریلر دیروزی :d شرمنده دیر شد! یادم رفته بود کلا :d

کسایی که وان پیس رو دیدن،حتما این رو هم ببین! کسایی هم که ندیدن این رو به هیچ وجه نبینن :d

الان اصلا حال نداشتم دیروز تریلرو تو Gamersyde دیدم الان گفتم چرا امیر مدیافایر که شیلتره رو لینک گذاشته که دیدم از شیلترینگ در اومده ! گرخیدم :d .
حالا اگه کسی هیچ قسمتی رو ندیده تو این لینک هست : OnePiece

آخرین ویرایش:
One Piece: Pirate Warriors is Brawling Exclusively on PS3 – PlayStation Blog
یک سری توضیحات در مورد بازی داده که البته چیز خاصی نیست!
ولی هرکسی مطلب رو نوشته مطمئنم که با وان پیس آشنایی نداشته :d
مثلا میخواد در مورد لوفی و قدرت هاش توضیح بده به جای اینکه بنویسه لوفی فلان قدرت رو داره،میگه مانکی فلان قدرت رو داره! :d کل متن هی مانکی مانکی کرده :d

---
اینا با خودشون مشکل دارن! :d یکبار میگن روی BD هم میاد،یکبار میگن نه فقط روی PSN ... ایندفعه گفتن فقط برای PSN ، روی BD هم توی آمریکا هنوز معلوم نیست! :d

آخرین ویرایش:
منم مثل شما نمیدونم بالاخره چجوریه! :d
البته برای اروپا جفتش میاد! ولی آمریکا گفتن برای هر2تاش برنامه داریم،ولی فعلا فقط رو PSN ! :d
پس اگر هم ریجن1 نیاد،2 هستش! :d

سلام دوستان این بازی رو من بازی کردم البته کپی بازبان ژاپنی (با ترو بلو( بازی خیلی جالب ولی بدیش اینکه منوش ژاپنی من تا اون جایی رفتم که تازه چوپر میاد درکل بازی خیلی خوبی گرافیک هم متوسط به بالا حجمش هم 8 گیگ

سلام دوستان این بازی رو من بازی کردم البته کپی بازبان ژاپنی (با ترو بلو( بازی خیلی جالب ولی بدیش اینکه منوش ژاپنی من تا اون جایی رفتم که تازه چوپر میاد درکل بازی خیلی خوبی گرافیک هم متوسط به بالا حجمش هم 8 گیگ

فعلا بهترین بازییه که از رویه انیمه ساخته شده .
گفتی بدیش اینه که منوش ژاپنیه ؟ خو بازی فقط برا ژاپن بوده باید ژاپنی باشه:d .
وقتی تموم کردی بگو تا کجای انیمه بود داستانش.

امروز تو آپدیت Store دیدم که قیمت Stage Pack های WO 3 رو زده 3 دلار!
اگر قرار باشه برای وان پیس هم این حدود باشه که خیلی گرونه :-" :d سی دلار فقط خرج DLCـهاش میشه! :d
خدا لعنت کنه بنیان گذار DLC رو! :d

آخرین ویرایش:
یک عدد خبر جدید و 100 البته خوب :d
بازی زودتر میاد! امورز توی تریلری که اومده(توی Comic-Con مثل اینکه پخش نمودن) ، آخر تریلر تاریخ 25 سپتامبر رو زد! :d یعنی 2 ماه زودتر از تاریخ قبلی که گفته بودن! :d بسیار هم عالی! >:d

خود تریلر چیز جدیدی نداره پس دنبالش نباشید! همون تریلرهای نسخه ی ژاپنیه فقط زیرنویس بهشون اضافه شده :d

خوبه میرم بازی میکنم ..اونایی که انیمشو دیدنو اسم کاراکترا رو میدونن الان اسامی کاراکترای قابل بازی رو براتون میزارم
1-لوفی و تمام اعضای کلاه حصیری
2-ایس
3- وایت برد
4-هانکوک
یه نفر دیگه هم هست که اسمشو نمیدونم آهان راستی white beard رو هم میشه ورداشت یه اضافه ی اونی که اسمشو نمیدونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or