One Piece: Kaizoku Musou | PS3

DLC های آینده ی بازی هم اسپویل شد! نه ببخشید معرفی شد! :d
تو شماره ی آخر فامیتسو این عکس بوده! البته کیفیتش افتضاحه ولی خو! :d

•22 march : Costume Hancock + new scenario (recommanded level: 30)

•29 march : Costume Sanji Kimono + new scenario (recommanded level : 35)
•5 april : Costume Robin Kimono + new scenario (recommanded level : 35)
•12 april : Costume Chopper Kimono + new scenario (recommanded level : 40)
•19 april : Costume Nami Strong World +new scenario (recommanded level : 40)
•26 april : Costume Ussop Kimono + new scenario (with really strong ennemies : recommanded level: 50)
•3 may : Costume Ace Strong World + new scenario (hardest scenario of the game)

این لباس Ace خفنه! :d البته به پای اون لباس مشکی که تو انیمه پوشیده بود نمیرسه :d
این عدد ها رو خودتون درست کنید دیگه :d هرکاری میکنم درست نمیشه :d

از اول انیمه هست تا آخراش تقریبا! :d
البته یک سری از آرک ها توی بازی نیست،چون کامل ندیدی نمیگم کدوما :d

ژاپنیش که گیر میاد فکر کنم! ولی من منتظرم تو غرب هم بیاد! اگر اسم بازی ثبت نمیشد براشون الان بازی رو گیر اورده بودم،ولی چون ثبت شده الان ما رو گزاشتند تو کف! به خاطر DLC ها نمیخوام نسخه ی ژاپنی رو بگیرم از اون طرف صبر کردن خیلی سخته :d من که کلا دوستان میدونند اعصابم بهم ریخته! جدیدا نه انیمه بهم حال میده نه بازی! از بس تو کف این بازیم :d هر روز هم 1000 بار لعنت میفرستم به ناشر :d

بازی وقتی همه چیش جاپونی(:دی) باشه همه چیش میره رو اعصابم! حتی گیم پلی!
اما وفقتی ار ورژن اروپا خبری نشه چاره ای نداریم!:دی
راستی امیر گرفتی واسه DLC ها ژاپونی نگرفتی
من منظورت و نفهمیدم
واسه چی DLC?

آره اگر اروپایی خبری نشه صد در صد ژاپنیش رو باید گیر بیارم! :d ولی آخه وقتی اسم بازی رو ثبت کردن و تاریخ انتشار نمیدن اینه که معلوم نیست ما الان باید چه غلطی کنیم! :d
DLC هم به خاطر اینه که PSN Card ژاپن از کجا بیاریم ما! :| :((

DLC بانو هانکوک هم اومد! :d این لباسش به نظر من خیلی بهتر از لباس بنفشه هست!(البته خوب چون تو مارینفورد بود باید بنفشه رو میزاشتن :d )

همینطور که احتمالا شنیدید بالاخره وان پیس برای غرب تایید شد!و قراره نوامبر بیادش!
ولی این خبر 2 تا زیرمجموعه(2تا خبر) داره :d
اول اینکه توی آمریکا فقط به صورت دیجیتالی و فقط روی PSN عرضه میشه! و اگر مثل WO3 باشه قیمتش 50 دلار شاید باشه، حجم WO3 هم حدود 11 گیگ بوده :d
خبر دوم هم اینه که توی اروپا ولی بلو ری عرضه میشه و بسیار هم عالی! من که حمایت میکنم :d
همین دیگه :d شدیدا منتظر نسخه ی اروپایی بازی هستم!!!

حیف درگیر ناروتو ام:دی 50 عه شیپودنم
لامصب اصلا نمیزاره از پای pc پاشم:دی وگرنه خیلی دوست دارم ادامه ی این و ببینم
- امیر تبریک میگم بلاخره بازی رو تایید کردن واسه اون ور آب #:-s

خوب با اجازتون خبر قبلی رو رسما تکذیب میکنم :d
امروز تو بلاگ آمریکای PS تایید گشت که بازی وان پیس نوامبر 2012 به صورت انحصاری برای PS3 و هم به صورت دیجیتالی(دانلود از PSN ) و هم روی BD میاد! :d
خوب... پس جمله ی قبلی رو هم تکذیب میکنم و میگم شدیدا منتظر ریجن1 بازی هستم :d (دفترچه رنگی! LOL ! :d )

آآآآآآآآآآآآ الان تریلری که گزاشته بودن رو هم دیدم! یعنی هایپ میکنه شدید! :d الان من تو آسمونام خداییش!

[video=youtube;2wg6pVfZZmE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2wg6pVfZZmE#![/video]​

سعی کنید هرجوری که میشه ببینیدش! خیلی خفنه! آها راستی زبون تریلر ژاپنی بود! (تریلر برای غرب بود چون Pirate Warriors نوشته بود روی لوگوی بازی! ) البته معلوم نبود به کل چی میگه! ولی فکر کنم ژاپنی بود :d
باز هم میگم آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or