One Piece: Kaizoku Musou | PS3

خوب منم بالاخره بازی کردم! البته زیاد فعلا وقت نکردم بازی کنم! :d 4-5 مرحله ای با لوفی بازی کردم و نامی که شدیدا مریض احوال هست رو رسوندم به قصر درام! (همین بود اسم جزیره دیگه ؟ :d به هر حال اونایی که انیمه دیدن میدونند کجا رو میگم :d )
تا اینجای کار که من شدیدا با بازی حال کردم! مخصوصا باس فایت ها! :d که شکست دادنشون به کمک QTE مثل انیمه ساخته شده و یک لذتی داره که نگو >:)
در مورد گرافیک هم بگم! اتفاقا گرافیک بازی خیلی خوبه! حتی اگر نقدهای بازی رو ببینید،توی اکثرشون گرافیک بازی رو جزو نقاط مثبت بازی دونستن:d
خوب یکم دیگه در مورد بخش داستانی بگم! :d درسته که بخش اصلی مربوط به لوفی هست ولی اون وسطا بعضی وقت ها هم جامون رو با بقیه ی کاراکترها عوض میکنیم! مثلا بعد از شکست دون کریگ که میهاوک اومد،ما کنترل زورو رو به دست گرفتیم و یک مبارزه ی اساسی داشتیم! بسی هم لذت بخش بود! (اصلا چه ابهتی داشت میهاوک! :d ) یا هم توی همین مرحله ی برفی با سانجی زدیم 2تا از این خرگوش ها رو نفله کردیم! :d
علاوه بر این میتونیم یکی از یارهامون رو همیشه دنبالمون داشته باشیم و با کمک اون یک نیمچه قدرتی بزنیم :d
تنها مشکل بازی که البته توی همه ی سری های Warriors بوده آسون بودن بیش از حدش هست! جوری که سربازها کلا می ایستند و شما رو نگاه میکنند :d تنها قسمتی که یک ذره چالش بر انگیزه همین باس فایت هاشه :d

درکل تا اینجای کار که من از بازی راضیم! تازه هنوز بخش داستانی زورو رو بازی نکردم! و توی بخش لوفی هم به آراباستا و CP9 و مارینفورد نرسیدم! :d
آها یک چیز دیگه! خیلی نامردن! مثل اینکه کاراکتر اسوپ تا واتر7 قرار نیست باز بشه:(( میخواستم با یکی از اقوام که فن اسوپ هست 2نفره چند مرحله ای بازی کنیم ولی قسمت نشد! :((

تنها مشکل بازی که البته توی همه ی سری های Warriors بوده آسون بودن بیش از حدش هست! جوری که سربازها کلا می ایستند و شما رو نگاه میکنند :d

مگه تو انیمه هم غیر از اینه ؟ :d
مهم اینه که من این بازی رو می خـــــــــــوام:(( کسی جایی به قیمت خوب سراغ نداره PM کنه :d.

مگه تو انیمه هم غیر از اینه ؟ :d
مهم اینه که من این بازی رو می خـــــــــــوام:(( کسی جایی به قیمت خوب سراغ نداره PM کنه :d.
راست میگی توی انیمه هم واقعا همینه =)) اوجش هم توی انیس لابی بود! 100 تا 100 تا شوت میشدن هوا :d

شرمنده با فاصله ی زمانی کم پست میدم ولی فکر کنم خبر مهمی برای کسایی باشه که میخوان بازی رو بگیرن! :d
همینطور که میدونید بازی تو Store آمریکا 50 دلاره!
اما ... اگر عضو پلاس آمریکا هستید الان میتونید از 40٪ تخفیفی که روش خورده استفاده کنید و بازی رو 30 دلار بخرید! :d تخفیف بسیار زودهنگام و خفنی روش زدن :d (اروپا رو خبر ندارم تخفیف داره یا نه! )

راستی ریجن 2 هم دفترچه ی بسیار خفن و البته رنگیی داره! :d :-" (آخه معمولا ریجن 2 کل دفترچش به 6 صفحه نمیرسه و سیاه سفیده :d )
---
خوب کروکودایل رو هم شکست دادم!بسی حال داد! :d
مرحله ی بعدی هم اسوپ vs لوفی هست که هنوز بازی نکردم البته! :d
این یارو واپول هم خیلی سگ جون بود! اشکم رو در اورد تا دار فانی رو وداع گفت! :d

---
چند مورد دیگه!
دلیل اینکه لباس اضافه ای برای کاراکترها توی بازی نیست رو درک نمیکنم! وقتی توی CS های بازی ما میبینیم ملت لباس های همون آرک رو پوشیدن(البته منظورم جزیره ی درام و لباس زمستونیشونه) آخه چرا همونا رو برای بازی نزاشتن؟ تازه زورو و سانجی رو با تیپ 2 سال بعد هم توی CS بازی بودن حتی :((

نکته ی بعدی عدم وجود ویستا و جوزو هست! (البته مارکو هم نیست ولی بحث ما چیز دیگریست! :d ) توی بازی مخصوصا آرک آراباستا رو ، فرمانده های قلعه ها رو که ببینید کپ ویستا یا جوزو هستن! (مخصوصا ویستا) یعنی اگر دست یکیشون 2 تا شمشیر میدادن و رنگ لباسش رو از قرمز به آبی تغییر میدادن میشد خود ویستا! وضعیت جوزو هم یه چی تو همین مایه ها هست! :d
البته نمیدونم ویستا اینا هستن یا نه! ولی به احتمال 99.99999٪ نیستن! چون نه تو اسکن ها بودن نه سایت بازی :-" :d

البته بازم به عنوان اولین شماره خیلی خوبه! :d انشاالله چند سال دیگه که 2-3 تا آرکی اضافه شد یک نسخه ی دیگه بدن و یک سری آرک ها و کاراکترهای جدید رو اضافه کنند! (همینکاری که با DW میکنند! :d البته سالانه نشه اونم با 1000 تا نسخه ی اصلی و فرعی :d )

خوب یکم بیشتر بازی کردم :-" :d (شدیدا اسپویل داره! :d )

یکم بهتر و مرتب تر از قبل توضیح بدم! :d

بخش های داستانی به دو بخش Main Log و Another Log تقسیم میشن! :d
Main Log که بخش اصلی داستان هست مربوط به لوفیه! اما این وسطاش بخش های مهم کنترل بقیه ی شخصیت ها رو هم دست میگیرید! یک نمونش همون زورو VS میهاوکی که اشاره کردم! و یا یکی دیگه که خیلی مهمه ، اسوپ VS لوفی هست! که اینجا شما به جای خود لوفی،در نقش اسوپ بازی میکنید :d
به طور کلی Main Log به 3 توع مرحله تقسیم میشه!
1. Mosou :
میشه گفت این مد اصلی بازی هست! مثل بقیه ی بازی های Warriors شما باید برید قلعه ها و مناطق دشمن رو فتح کنید تا به نقطه ی پایانی مرحله برسید! این وسط هم به هم گروهیاتون کمک میکنید تا توی مبارزات بتونید ازشون استفاده کنید ، مثلا با کمک به زورو توی فلان منطقه میتونید با زدن R2 اون رو دنبال خودتون بکشید و با زدن 5تا مربع (هر کاراکتر کمکی،کومبوی مخصوصی لازم داره :d ) میتونید 2-3 ثانیه جای اون بازی کنید و وقتی خط کنار شکل طرف پر میشد میتونید باهاش قدرتی بزنید! البته این 2-3 ثانیه رو کم در نظر نگیرید! توی این حالت اون طرف کتک نمیخوره و خیلی هم خفن میتونه دشمن های اطرافتون رو پاک سازی کنه! >:)
برای من که عاشق بازی های Warriors بودم(الانم هستم ولی خوب نمیشه گرفتشون دیگه :-" ) این بخش از همش لذت بخش تره! اصلا انقدر حال میده میری تو یک مرحله 700 نفر رو به فنا میدی :-" حتی یک تروفی داره برای کشتن 1000 نفر توی یک مرحله! ولی هنوز قسمت نشده بگیرمش! :d

2. Action :
این بخش پلتفرمر بازیه! همش باید با لوفی بپرید این طرف و اونطرف :-" و در و این چیزا رو باز کنید. این وسطا چندتا دشمنم میاد که حوصلتون سر نره :d این نوع مراحل در کل بدنیست،برای یکبار رفتن هم جالبه ولی هیجانی نداره که بخواید بعدا تکرارش کنید! :d تمام این مراحل هم مخصوص لوفی هستن! :d

3. Boss :
از اسمش مشخصه دیگه! این مراحل معمولا کوتاهند و فوقش غیر از باس بازی،با چندتا دشمن هم قبلش یا در حین مبارزه میجنگید! ولی اصلش همون باسشه :d مثلا توی آرک انیس لابی،مرحله ی آخرش که مربوط به باس هاست، شما با سانجی و زورو و لوفی بازی میکنید(3تا باس :d ) خیلی هم حال میده :-"
البته این دلیل نمیشه توی بخش Mosou یا Action باس نباشه ها! مثلا همین مرحله ی قبلش که Mosou هست شما با بولونو میجنگید! یا باز مرحله ی قبل ترش که Action هست آخر مرحله با فرانکی دست و پنجه نرم میکنید >:)
شکست دادن باس ها هم خیلی حال میده! صحنه های خفن و حساس مبارزه به صورتی QTE ساخته شده! لذت میبره آدم اصلا :d

Another Log چیست ؟ :d
این بخش مربوط به داستان بقیه ی کلاه حصیری هاست!( + اون 4 کاراکتر دیگه ) و نوع همه ی مراحلشونم Mosou هست! (روحم شاد میشه اصلا :d ) و آخر مرحله هم با باس هایی که اصلش با لوفی یا کس دیگه ای جنگیدن هم میجنگید! مثلا توی انیس لابی یکهو جابورا و کاکو و لوچی میریزن سرتون :-" :d البته راحت تره کشتنشون نسبت به بخش باس! چون اونجا تک به تکه و جعبه و این چیزا یکی دوتا بیشتر توی محیط نیست! ولی اینجا علاوه بر اینا 1000 تا سرباز هم میریزن سرتون و راحت میتونید قدرتیاتون رو پر کنید و حال باس رو بگیرید >:)
این بخش رو هم میتونید 2 نفره به صورت Split Screen یا آنلاین هم بازی کنید! :d
البته تعداد مراحلشون همینطور که معلومه اندازه ی لوفی نیست! چون Action و Boss رو دیگه نداره! مثلا زورویی که اولین خدمه بوده و از قسمت دوم توی گروه لوفی بوده 7 مرحله داشت!و بروک احتمالا یک مرحله بیشتر نداره! بقیه رو هم نمیدونم :-" ولی خوب کمتر از زورو هستن احتمالا ! :d
البته میتونید مثلا فرانکی هم مراحل زورو رو برید! برای همین مشکلی نیست! :d مثلا من خودم منتظرم مراحل مارینفورد رو باز کنم (یا بهتر بگم کاراکترهای اون بخش رو) که بتونم با زورو مارینفورد رو با خاک یکسان کنم >:)
راستی توصیه میکنم این بخش رو کلا روی هارد برید! روی نرمال که باز هم میشه گفت آسون بودن! البته خودم هنوز امتحان نکردم ولی با نفر بعدی که برم حتما روی هارد میرم :d (حالا جالبیش اینه برای اولین بار که میرید توی بازی ، ازتون میپرسه میخواد درجه سختی بازی روی ایزی باشه ؟ :| )

راستی پست بالا گفته بودم درک نمیکنم چرا لباس اضافه ندارن ملت! :(( مخصوصا سانجی و زوروی بعد از 2 سال! :d اما الان حرفم رو پس میگیرم! بعد از تموم کردن بخش داستانی زورو یکهو نوشت لباس اضافه باز شده! اصلا رفتم فضا یکهو! لباس بعد از 2 سال زورو >:) احتمالا لباس سانجی هم هست! :d اما برای بقیه فکر نکنم چیزی باشه :d (شاید سوگه کینگ هم باشه،البته اگر با زدن Select اسوپ ماسک و شال گردن نزاره! )
----
یکی از نکاق مثبت بازی هم این LVL UP کردن هست! :d با انجام معموریت های فرعی توی بازی یا تعداد Kill های بیشتر، LVLـتون میره بالاتر و همینطور بونتی (جایزه ی روی سرتون که البته همون XPـه :d ) با بالا رفتنش هم کومبوها و قدرت های جدید تری براتون باز میشه! البته من هیچ جا لیستی در مورد فن ها ندیدم! و خودتون باید کشفشون کنید احتمالا :d من که فن های زورو رو حفظ شدم >:) انقدر هم حال میده وقتی توی بازی هی اسم فن ها رو میگن! یک شی شی سون سون میزنی روحت شاد میشه :d
غیر از لوفی هم بقیه 2 تا قدرتی دارن!
غیر از XP و اینا! با رد کردن مرحله یا جمع کردن امتیازات بیشتر توی هر مرحله یک سری سکه بهتون میده! این سکه ها طرح کاراکترها،علامت ها،یا اشیا رو دارن! و هر کدومشون قابلیت خاص! مثلا یکی از سکه های زورو اینه که دفاعتون قوی تر میشه!(البته مثلا ممکنه بعدا همون سکه رو پیدا کنید از زورو ولی ایندفعه به جای دفاع به جونتون اضافه بشه :d ) سکه ها هم برنز و نقره و طلا هستن که خوب،هرچی خوش رنگ تر باشه بهتره! با ترکیب بعضی سکه های خاص با هم مثل سکه های 3تا از اعضای CP9 سکه ها یک خاصیت خاص پیدا میکنند! مثلا یکی از این ترکیب ها این بود که با کشتن هر 10 نفر،جون میفتاد رو زمین :d

تقریبا همه ی بخش های گیم پلی رو توضیح دادم! فقط مونده چلنج ها که باید بخش داستانی لوفی رو تموم کنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or