Cj_sa
کاربر سایت
نه نه چرا بد برداشت میکنید اصلا و ابدا .گذشته شخصیت اصلی داستان برای شما فیلره؟ .
تمام شخصیت های گروه درباره گذشتشون گفته شده نوبتی هم که بود نوبت لوفی و ایس بود وچطوری باهم اشنا وبرادر شدند. اصلا حرفم این نبود
نه نه چرا بد برداشت میکنید اصلا و ابدا .گذشته شخصیت اصلی داستان برای شما فیلره؟ .
505 که زمان حال بود بیشترنه نه چرا بد برداشت میکنید اصلا و ابدا .
تمام شخصیت های گروه درباره گذشتشون گفته شده نوبتی هم که بود نوبت لوفی و ایس بود وچطوری باهم اشنا وبرادر شدند. اصلا حرفم این نبود
مرسی دستت درد نکنه به خاطر دانشگاه و کار از 500به بعد وندیدم بازم معذرت اگر کسی بد برداشت کرده505 که زمان حال بود بیشتر
کسی بد برداشت نمیکنه. کلا این تاپیک یک جمع خودمونی و راحت ـه و تا توهینی نباشه هیچ مشکلی برای بحث در مورد این سریال نیست پس مشکلی وجود نداشته و خیالتون راحت باشه. سوال ها رو هم در پروفایلتون جواب دادم اگر دوست داشتید میتونید در همینجا بپرسید تا بقیه نظر خودشون رو بگن و جواب های بهتری بگیرید.مرسی دستت درد نکنه به خاطر دانشگاه و کار از 500به بعد وندیدم بازم معذرت اگر کسی بد برداشت کرده
مرسی وبابت جواب ها ممنون ولی بازسوال کامل جواب داده نشد.اول سوال وجواب برای بقیه هم میزارم تا بقیه هم بیشتر کمک کنناگر دوست داشتید میتونید در همینجا بپرسید تا بقیه نظر خودشون رو بگن و جواب های بهتری بگیرید.
سوال:تو anime ساکازوکی میگه ایس توقویترین میوه دسته یا گروهتو خوردی ولی بازحریف من نمیشی مگه جفتشون نوع میوشون ازنوع لوگیا نیست پس چرابازاینطوری گفته شدیعنی بازدسته بندی هاشون هم فرق میکنه؟3سه نوع میوه داریم1- پارامسیا که یک قدرت خاص به فرد میده مثل لاستیکی شدن لوفی یا دستهای روبین
2-زوان که در اون فرد میتونه تبدیل به حیوان بشه مثل مارکو که به فونیکس تبدیل میشد
3-لوگیا که قویترین نوع میوه است و فرد رو تبدیل به عنصر طبیعی میکنه مثل کیزارو که از نوع نور بود.
در مورد تعدادشون هیچ اطلاعاتی داده نشده.
جمله م کاملا پرسشی بود .
دسته ها به این صورته : Logia و Paramecia و Zoan.ـ1-درسریال چند نوع میوه شیطانی داریم یا ازنظرگروه بندی به چند دسته تقسیم میشن (اگر یادتون باشه ساکازوکی درمبارزه باایس گفتش درسته تو قویترین میوه دسته یا گروه میوه شیطانی خودت روخوردی ولی باز حریف قدرت من نمیشی)؟
منبع اصلی هنوز مشخص نشده کجاست. از محدوده گراند لاین میان ولی کدام جزیره و کدام منتطقه؟ معلوم نیست. (البته یه نظر خیلی خفن دارم که نمیگم، ممکن بهم بخندید ).2-توقسمت سوم اون فرمانده که زورو روگرفته بود گفتش میوه های شیطانی فقط تو گراندولاین هستن یعنی چندتا هستندبی شمار وچطوری بوجود اومدن؟
دقیقا منظورت کیاست؟ اگر دولت جهانی رو میگی؟خودسران مارینفورد چه قدرتی دارند؟ نه زیردستاشون
تعدادشون نه ولی درمورد قیمتشون چرا . قیمت هر میوه مینیموم 100 میلیون هست!.در مورد تعدادشون هیچ اطلاعاتی داده نشده.
این نمیدونم اشتباه لپی بود یا واقعا فکر میکنی زوان نادر ترینه؟ :dدوست عزیرم Cj_sa
جمله م کاملا پرسشی بود .
دسته ها به این صورته : Logia و Paramecia و Zoan.ـ
Logia بدن استفاده کننده رو به یک عنصر تبدیل میکنه مثل Ace که شعله اتش میشد و ساکازوکی که ماگما و ماژلان سم و ....
Paramecia به استفاده کننده قدرت خاصی رو میده درحالی که بدنش از فرم عادی و انسانی خارج نمیشه مثل قدرت شیروهیگه و یا Miss Valentine (در آرکه آراباستا) Kilo Kilo No MI رو داشت (میتونه وزن خودش و هر چشم دیگه رو کم و زیاد کنه).
Zoan هم در این گروه کمیابترین هست. انسان رو به حیوان تبدیل میکنه که نمونه های زیادی رو دیدیم در ارکه انیس لابی (راب لوچی و دسته Cp9 ).
منبع اصلی هنوز مشخص نشده کجاست. از محدوده گراند لاین میان ولی کدام جزیره و کدام منتطقه؟ معلوم نیست. (البته یه نظر خیلی خفن دارم که نمیگم، ممکن بهم بخندید ).
دقیقا منظورت کیاست؟ اگر دولت جهانی رو میگی؟
تعدادشون نه ولی درمورد قیمتشون چرا . قیمت هر میوه مینیموم 100 میلیون هست!.
-----------------
یه تصویر براتون میزارم که فرق بین مانگا و انیمه کاملا دستتون بیاد (خطاب به اون دوست عزیزمون که خیلی با انیمه حال میکنه ):
بیخیال اون قضیه شید چیزی که نباید اینجاهم برای من اتفاق میافتاد افتاد دیگهمهم نیستجمله م کاملا پرسشی بود .
دوباره اون قسمت جنگ ایس وساکازوکی رونگاه کردم نوع قدرت میوه ایس یکی ازقویترین هاست نه قویترین میوه لوگیا ولی به خاطر ترجمش من این طوری برداشت کردم که خود دسته لوگیا هم باز تقسیم بندی داره کاملا متوجه شدم.Logia بدن استفاده کننده رو به یک عنصر تبدیل میکنه مثل Ace که شعله اتش میشد و ساکازوکی که ماگما و ماژلان سم و ....
بگین این صفحه برای همین باز شده مگه نه من اولش با این قضیه مشکل داشتم ولی الان راحت تر سوال هام ومیگم:dمنبع اصلی هنوز مشخص نشده کجاست. از محدوده گراند لاین میان ولی کدام جزیره و کدام منتطقه؟ معلوم نیست. (البته یه نظر خیلی خفن دارم که نمیگم، ممکن بهم بخندید ).
اره دقیقا منظورم سران دولت جهانی.:dدقیقا منظورت کیاست؟ اگر دولت جهانی رو میگی؟
3-سران مارینفورد (دولت جهانی) چرا خودشون یا افرادشونو دنبال وان پیس نمیفرست تا پیداش کنن وبه این قضایا خاتمه بدن یا نمیخوان؟ فکر میکنن وان پیسی وجود نداره؟
اره دقیقا منظورم سران دولت جهانی.:d
دوتا از پنج نفر سران دولت شمشیر دارن بعد میگی جنگجو نیستن؟ :biggrin1:. حسن توضیح میخوام.
سلام
دوستان من دارم دانلود میکنم مانگا رو ... همراه لینکا یه سری لینک دیگه به این اسما زده ...
Color Walk
Green Databook
Look book omag
Romance dawn
spin off
strong world
...
چی هستن ؟!
Green Databook
spin off
strong world