با احترام به نظر شما من این نوع تحلیل رو قبول ندارم چون برپایه نظره نه دلیل. مثلا اینکه بگیم اکاینو از بقیه ادمیرال ها قویتره چون نشون داد که قویتره اصلا قانع کننده نیست. حداقل در مورد ائوکیجی کسی بود که به تنهایی جلوی سونامی وایتبرد رو که میرفت همه جا رو نابود کنه گرفت و در واقع اگر این کار رو نمیکرد چیزی باقی نمیموند که مثلا اکاینو بخواد بجنگه یا بازهم این ائوکیجی بود که تونست وایتبرد رو منجمد کنه بدون اینکه اسیبی ببینه ( چون چند بار نشون داده مثل یک تیکه یخ خرد میشه و دوباره درست میشه) ولی اکاینو ناجور از شیروهیگه خورد. اینکه دوستان اکاینو رو قویتر میدونن بنظرم حاصل خشم کور و بیرحمی که اکاینو نشون میده و با تمام قدرت میجنگه نه اینکه از بقیه سر تر باشه. انصافا ائوکیجی رو در حالت خشم و عصبانیتی که اکاینو داره هنوز ندیدیم که معلوم بشه میخواد چیکار بکنه.
در مورد تیچ هم دوباره همون بحث قبلی مطرح شد. اصلا بحث سر این نیست که قویه یا نه(حالا کاری ندارم ماژلان رو شکست داده). شما تیچ رو مثل یک دیوانه ای در نظر بگیرید که کلید پرتاب موشک هسته ای دستشه. تیچ از این نظر خطرناک بود و سنگوکو به وضوح گفت که مارینفورد براش مهمه. تیچ بسادگی تونست یک سونامی بجایی که محل زندگی اژدها های اسمانی بود بفرسته (حتی بدون اینکه عمدی باشه ) واضح بود که سنگوکو بخاطر خرابی های تیچ میخواست جنگ تموم بشه وگرنه اینکه بگیم شنکس و گروهش " کاملآ از لحاظ خدمه و قدرت به همه کسایی که اونجا بودند برتری داشت " این فکت نیست و دلیل برای قضیه لازمه وگرنه من هم دلم میخواست شکنس اونجا به همه برتری داشته باشه ولی با وجود اینکه بالا گفتم دوباره میگم از مارینها فقط اکاینو صدمه دیده بود و کیزارو و ائوکیجی کاملا اماده بودن و سنگوکو تازه داشت گرم میشد و گارپ هم معذوریت درگیری با لوفی و ایس رو نداشت حالا چطور میتونیم بگیم شنکس کاملآ از لحاظ خدمه و قدرت به همه کسایی که اونجا بودند برتری داشت.
دیگه از این واضح تر که نداریم تعادل قدرت یعنی مارینها در مقابل 4 یونکو . اینجا یکی از یونکو ها مرده و 2 تای دیگه هم نیستن ولی از مارینها غیر از اسیب کمی که اکاینو دیده بقیه کاملا اماده هستند حالا چطور یک یونکو برتر از مارینهاست؟ تازه یک یونکو که فقط با یک کشتی و بدون متحدینش اومده. شیروهیگه با اون عظمتش به تنهایی نیومد و اگه اشتباه نکنم 14 تا محتدش همراهش بودن حالا شنکس به تنهایی نتنها تعادل رو حفظ میکنه که بر بقیه سرتر هم هست؟ مسلما نه وگرنه من هم دلم میخواست اینطوری بود.
در مورد باهوش ترین هم قضیه خیلی با قوی فرق میکنه. نیکو روبین هم باهوشه ولی از نظر قدرت هیچی نیست. اگر معاون شنکس از یک ادمیرال قویتره پس دیگه خود شنکس باید به تنهایی کل مارینفورد رو حریف باشه که نیست و قبلا گفته شده حریف میهاوک بوده الانم میشه فرض کرد کمی از میهاوک قویتر باشه میشه بین یک شیچیبوکای و یک ادمیرال.
کلا باز هم تکرار میکنم من به نظر دوستان احترام میذارم ولی اعتقاد دارم تحلیل باید منطقی و بر اساس واقعیتها باشه نه احساسات و اون چیزی که دوست داریم باشه.
دلیل اینکه ما اوکیجی رو ضعیفتر از از اکاینو میدونیم قابلیت ها میوه نوع لوگیاش هست کسی مثل اوکیجی در مقابل ایس هم نمیتونست کاری انجام بده اینجا بحث سر قابلیت های افراد هست اوکیجی نسبت به نوع میوه مقابلش ضعف داره در صورتی که اکاینو این ضعف رو نداره در ضمن اگه اوکیجی هم مثل اکاینو هی پاپیچ وایت بیرد میشد و باعث مرگ ایس میشد بدون شک مورد غضب شیروهیگه قرار میگرفت اینکه شیروهیگه هدفش رو اکاینو قرار داده بود دلیل نمیشه که کیزارو و اوکیجی رو نمیتونست بزنه که به نظر من توانایی له کردن هر سه تاشون رو تک به تک داشت
من هنوزم معتقدم شنکس توی اون جنگ نسبت به همه برتری داشت اول در مورد خدمه شنکس که معتقدم خیلی خدمه خفنی داره هنوز چیزی نمیدونیم و مطمعنآ بهتر از خدمه وایت بیرد نبودن کمتر از اونا هم نبودن حالا از لحاظ تعداد کاری نداریم به هر حال مارکو و ... هم اونجا بیکار وا نمیستادن و کسی مثل شنکس که توی یه زمان خیلی کم میتونه جنگ با یه یونکو رو تموم کنه و خودش رو به مارینفورد برسونه نشون میده که کم کسی نیست و در مورد مارین ها همونطور که قبلآ هم گفتم بیشتر یونکو ها در مقابل تک تک ادمیرال ها پیروز خواهند بود شیروهیگه به اون وضع خرابش به جرات میشه گفت که اکاینو هیچ شانسی در مقابلش نداشت حالا که شنکس سرو حال و اماده بود
در مورد بکمن هم توقع ندارید که کسی مثل بکمن رو با نیکو روبین تو یه سطح بدونیم کسی مثل بکمن که طبق اطلاعات هاکی یوزر هست به عنوان دست راست شنکس محسوب میشه که بعد از اون بهترین جنگ اور هست مثل زورو بعد از لوفی اونوقت با نیکو روبین مقایسه بشه که تخصصش اصلآ چیز دیگست ؟
در مورد اخر هم اگه مارین ها قادر بودند با کل قواشون از پس یونکو ها بر بیاند هیچوقت وقت رو تلف نمیکردند با حمله بهشون نابودشون میکردند مارین ها بیشتر از اینکه قدرت داشته باشند فرصت طلب هستند و البته سیاست هاشون برای نابودی شیوه های دیگه ای هست
بی صبرانه هم منتظر نشون دادن یه جنگ درست حسابی از شنکس یا دراگون یا حداقل یه فلش بک از راجر دلمون خنک شه:d
ویرایش :
اگه پست من نقل قول شدو من جواب ندادم جسارت نشه خدمت دوستان دارم میرم مسافرت نیستم که نظرم رو بگم