One Piece - خطر اسپویل (پست اول حتما خوانده شود)

مگه غیر از این انتظار داشتی دراگون کبیر کسی هستش که میخواد دنیا رو تغییر بده و هدفش خیلی با دزدان دریایی فرق میکنه ما هم خیلی دوستش داریم معلوم نیست :d
به به دُراگون-سان :دی.
کلی میدونیم چی به چیه.1. تحت تعقیب ترین انسان دنیا.2. دشمن اصلی دولت جهانی.
خیلی سخته که دنیا رو به 400 سال قبل برگردوند. زمانی که ازادی موج میزد و هرکشوری برای خودش مستقل بود. هرف خیـــــــــــــلی بزرگی داره.

منتظر توضیحات مفصل از جان روبین-جان هستیم :دی.

درود
یه سری بحث داشتیم به Kourosh جان، دستون دادن به تاپیک منتقل بشه که شد :دی.
درمورد سابو:

وقتی مانگاش اومد بحث راه افتاد که اقا ایشون مرد یا نه. جواب من "مرگ" بود. ولی بعد از دیدن انیمه و با توجه به اینکه صدا پیشه معروف و محبوب شخصیت ناروتو، شخصیت سابو رو هم کار کرده، میشه انتظار داشت سابو زنده ست و برمیگرده.

نقل قول از Kourosh:
نظرت در مورد دلیل دو میوه ای بودن تیچ چیه؟ بخاطر تحمل زیادشه؟ لوفی هم دو میوه ای میشه؟
مبحث خیلی خوبی هست. تیچ به دلیل خوردن میوه Yami Yami (ـ Darknessـ) به قدرتهای ماورا تصوری دست پیدا کرده. یکی از قدرتهای تاریکی; کشیدن همه چیز درون خودش هست مثل Black Hole. و چطور میتونه از دو میوه استفاده کنه؟ بزارید اینطور توضیح بدم. شما Yami Yami no Mi رو سیستم عامل اصلی در نظر بگیرید ( ویندوز 7 ). حالا میتونه داخل همین، چند تا سیستم مجازی داشته باشه بدون اینکه به مشکل بخوره (XP و 98 و ... ). خب اینجا سئوال پیش میاد که مثلا میشه قدرت آکاینو یا ماژلان رو هم بگیره؟ بنظرم نه. چون اون نوع میوه ( Logia) بدن انسان رو به یک عنصر تبدیل میکنه (آتش، ماگما، یخ، نور، سم و ... ). ولی نوع دیگه میوه Paramecia، به انسان یک قدرت میده درحالی که مصرف کننده با دیگران هیچ فرق ظاهری پیدا نمیکنن.
یعنی تیچ قدرتی رو میخواد که بدون دردسر از طریق تاریکی به اون دسترسی داشته باشه. به عنوان مثال نمیتونه Goro Goro ـه Enel رو بگیریه ولی میتونه استفاده کنه، چون بدنش متعلق هست به تاریکی و نمیتونه اون رو به عنصر الکتریسیته تبدیل کنه.
درحقیقت از الان تا اخرین قسمت سریال تنها کسی که میتونه اینطوری باشه شخص تیچ هست اون هم فقط به خاطر قدرت بینهایت زیاد میوه که خورده. Nico Robin هم به یگانه بودن Yami Yami no Mi اشاره کرده.

پ.ن. زیاده روی کردم ظاهراً. هرجا مشکلی بود بگید توضیح بدم.

درود
درمورد سابو:

وقتی مانگاش اومد بحث راه افتاد که اقا ایشون مرد یا نه. جواب من "مرگ" بود. ولی بعد از دیدن انیمه و با توجه به اینکه صدا پیشه معروف و محبوب شخصیت ناروتو، شخصیت سابو رو هم کار کرده، میشه انتظار داشت سابو زنده ست و برمیگرده.

نقل قول از Kourosh:

مبحث خیلی خوبی هست. تیچ به دلیل خوردن میوه Yami Yami (ـ Darknessـ) به قدرتهای ماورا تصوری دست پیدا کرده. یکی از قدرتهای تاریکی; کشیدن همه چیز درون خودش هست مثل Black Hole. و چطور میتونه از دو میوه استفاده کنه؟ بزارید اینطور توضیح بدم. شما Yami Yami no Mi رو سیستم عامل اصلی در نظر بگیرید ( ویندوز 7 ). حالا میتونه داخل همین، چند تا سیستم مجازی داشته باشه بدون اینکه به مشکل بخوره (XP و 98 و ... ). خب اینجا سئوال پیش میاد که مثلا میشه قدرت آکاینو یا ماژلان رو هم بگیره؟ بنظرم نه. چون اون نوع میوه ( Logia) بدن انسان رو به یک عنصر تبدیل میکنه (آتش، ماگما، یخ، نور، سم و ... ). ولی نوع دیگه میوه Paramecia، به انسان یک قدرت میده درحالی که مصرف کننده با دیگران هیچ فرق ظاهری پیدا نمیکنن.
یعنی تیچ قدرتی رو میخواد که بدون دردسر از طریق تاریکی به اون دسترسی داشته باشه. به عنوان مثال نمیتونه Goro Goro ـه Enel رو بگیریه ولی میتونه استفاده کنه، چون بدنش متعلق هست به تاریکی و نمیتونه اون رو به عنصر الکتریسیته تبدیل کنه.
درحقیقت از الان تا اخرین قسمت سریال تنها کسی که میتونه اینطوری باشه شخص تیچ هست اون هم فقط به خاطر قدرت بینهایت زیاد میوه که خورده. Nico Robin هم به یگانه بودن Yami Yami no Mi اشاره کرده.

خب اخه الان مشکل اینجاست که مارکو یک اشاره ای به بدن یا فیزیک تیچ کرد که میتونه دو تا DF رو همزمان داشته باشه نه به نوع میوه ای که خورده بود.
یک بحثی تو یکی از فرومهای خارجکی دیدم که احتمالا کسانی که D دارن میتونن دوتا رو همزمان داشته باشن و بهمین دلیل راجر قویترین زمان خودش بوده و لوفی هم احتمالا در اینده میوه دوم رو میخوره. حالا نمیدونم تو ذهن نویسنده چی میگذره ولی بنظرم این منطقی تر از نصب ویندوز 7 ـه:d ( با توجه به حرف مارکو)

سابو رو هم احتمال میدم بیاد تا دوباره بمیره و همینجوری الکی بار درام قضیه رو زیاد کنن مثل سوزوندن کشتی قبلی که هیچ نیازی به سوزوندن نبود و فقط خواسته بودن با صحنه خداحافظی ابدی و صدای مونث و سوختن کشتی اشک دربیارن و حتی از فیلر ها هم بیخودتر بود بنظر من. الانم شاید همین کار رو با سابو بکنن ( کلا ژاپنی جماعت که جو گیر بشه دیگه تمومه میبینی شوتش دیوار بتونی رو داغون میکنه اینم الان تو جو گریه و ایناست ) صداش هم شاید یه حضور افتخاری ـه.

خب اخه الان مشکل اینجاست که مارکو یک اشاره ای به بدن یا فیزیک تیچ کرد که میتونه دو تا DF رو همزمان داشته باشه نه به نوع میوه ای که خورده بود.
یک بحثی تو یکی از فرومهای خارجکی دیدم که احتمالا کسانی که D دارن میتونن دوتا رو همزمان داشته باشن و بهمین دلیل راجر قویترین زمان خودش بوده و لوفی هم احتمالا در اینده میوه دوم رو میخوره. حالا نمیدونم تو ذهن نویسنده چی میگذره ولی بنظرم این منطقی تر از نصب ویندوز 7 ـه:d ( با توجه به حرف مارکو)

سابو رو هم احتمال میدم بیاد تا دوباره بمیره و همینجوری الکی بار درام قضیه رو زیاد کنن مثل سوزوندن کشتی قبلی که هیچ نیازی به سوزوندن نبود و فقط خواسته بودن با صحنه خداحافظی ابدی و صدای مونث و سوختن کشتی اشک دربیارن و حتی از فیلر ها هم بیخودتر بود بنظر من. الانم شاید همین کار رو با سابو بکنن ( کلا ژاپنی جماعت که جو گیر بشه دیگه تمومه میبینی شوتش دیوار بتونی رو داغون میکنه اینم الان تو جو گریه و ایناست ) صداش هم شاید یه حضور افتخاری ـه.
کاملا موافقم! از زمانی که ماجرای سابو رو فهمیدم، 2 تا فرضیه برام بوجود اومد! یک، رفتن سابو به سمت بدی و دشمن شدن در برابر لوفی. 2 هم اینکه سره یه صحنه بیاد مثل ایس خودش رو فدا کنه و قشنگ یه صحنه درام و البته تکراری پیش بیاد! یا شایدم ترکیب این دو تا! غیر از این نمیتونه باشه :دی!
در واقع چون وان پیس اکثر این تکنیک های داستانی رو استفاده کرده، دیگه اینجور عناصر و اتفاقات جذابیتی نداره. و همچنین ناروتو. برا همینه که وان پیس خطی ـه.

درود
درمورد سابو:

نقل قول از Kourosh:

در مورد سابو اره ما تو مانگا شاهد اون قسمتی که دراگون اومد تو کشتی نبودیم و این قسمت از انیمه امیدهای زنده بودن سابو رو زیاد میکنه

در مورد تیچ و دو میوه شیطانی که داره هنوز خیلی از سوال ها باقیه که بهش جوابی داده نشده اول اینکه به ما نشون نداد تیچ چجوری میوه شیروهیگه رو برداشت و مال خودش کرد این مهمه که تیچ چجوری ازش استفاده کرد و همه بحث هایی که بدن اون این توانایی رو داره و .... هم موضوع رو پیچیده تر میکنه

چیزی که ما در مورد حرف D تو دنیای وان پیس میدونیم اینه که بیشتر شبیه یه خواسته ی درونی میمونه تا یه توانایی خاص البته تا الان و طبق صحبت هایی که در مورد کسانی که حرف D رو یدک میکشن و

مربوط به مانگا که چیز مهمی نیست البته :

همینطور جلسه که اون پیرمرد ها در مورد خطرناک بودن این افراد تو جلسه ای که داشتند گفتند

در اینده باید منتظر این باشیم که بیشتر در مورد حرف D افرادی که اون رو تو اسمشون دارند صحبت بشه و سنگ نوشته هایی که روبین به اونها دست پیدا میکنه

در مورد سابو هم نه باید به این زودی ها منتظر وارد شدنش به داستان باشید و بیشترین احتمالی هم که در موردش وجود داره اینه که یکی از سران انقلابیون باشه ولی بازم همه چیز احتمال داره :d

کاملا موافقم! از زمانی که ماجرای سابو رو فهمیدم، 2 تا فرضیه برام بوجود اومد! یک، رفتن سابو به سمت بدی و دشمن شدن در برابر لوفی. 2 هم اینکه سره یه صحنه بیاد مثل ایس خودش رو فدا کنه و قشنگ یه صحنه درام و البته تکراری پیش بیاد! یا شایدم ترکیب این دو تا! غیر از این نمیتونه باشه :biggrin1:!
در واقع چون وان پیس اکثر این تکنیک های داستانی رو استفاده کرده، دیگه اینجور عناصر و اتفاقات جذابیتی نداره. و همچنین ناروتو. برا همینه که وان پیس خطی ـه.

شهاب تو به کی تو این انیمه میگی منفی به تیچ به اکاینو به مارین ها به دزدان دریایی که مقابل لوفی قرار میگیرن ؟ تو دنیای وان پیس سخته بگی چه کسی منفی هستش و ادم بدی محسوب میشه چرا چونکه تو دنیای وان پیس هر کسی برای ارزو هاش میجنگه چه دزد های دریای چه مارین ها چه انقلابیون نشون دادن که هر کدومشون هدفی دارند و هدف هر کدومشون هم تو این دنیا قابل احترامه شاید منفی بودن تو وان پیس رو اینجوری در نظر گرفت که کی از همه عوضی تره :d

من نمیدونم چرا در مورد سابو اینجوری فکر میکنید و اینکه سرنوشتی مشابه ایس خواهد داشت ولی معتقدم که لوفی هیچوقت اجازه نمیده که اون قضیه دوباره تکرار بشه و البته معتقدم که مرگ ایس واقعآ تاثییر گذار بود و موقعی که داشتم اون هفته اسپویلش رو میذاشتم و تا شبش حالم بد بود و به خاطر همین ویژگی هاست که وان پیس از انیمه های هم سطح خودش مثل و ناروتو و بلیچ و .... جدا میشه ( البته این نظر منه )

شهاب تو به کی تو این انیمه میگی منفی به تیچ به اکاینو به مارین ها به دزدان دریایی که مقابل لوفی قرار میگیرن ؟ تو دنیای وان پیس سخته بگی چه کسی منفی هستش و ادم بدی محسوب میشه چرا چونکه تو دنیای وان پیس هر کسی برای ارزو هاش میجنگه چه دزد های دریای چه مارین ها چه انقلابیون نشون دادن که هر کدومشون هدفی دارند و هدف هر کدومشون هم تو این دنیا قابل احترامه شاید منفی بودن تو وان پیس رو اینجوری در نظر گرفت که کی از همه عوضی تره :d
ببین برات مثال میزنم.
لوفی خوبه. استاد زورو خوبه. خواهر نامی خوبه. اون یارو زف خوبه :دی! ایس خوبه :دی!
ولی مثلا آرلونگ بده. دون کریگ بده. تیچ بده.
منظور من اینه که سابو الان میشه مثل بد های گرند لاین تا اینکه بخواد برای آرزوش بجنگه و بعد مقابل لوفی قرار بگیره.
من نمیدونم چرا در مورد سابو اینجوری فکر میکنید و اینکه سرنوشتی مشابه ایس خواهد داشت ولی معتقدم که لوفی هیچوقت اجازه نمیده که اون قضیه دوباره تکرار بشه و البته معتقدم که مرگ ایس واقعآ تاثییر گذار بود و موقعی که داشتم اون هفته اسپویلش رو میذاشتم و تا شبش حالم بد بود و به خاطر همین ویژگی هاست که وان پیس از انیمه های هم سطح خودش مثل و ناروتو و بلیچ و .... جدا میشه ( البته این نظر منه )
یه جور قانون نانوشته اس حسن :دی! زیاد دیدیم مشابه این فداکاری رو واسه همین حدسش رو میزنن!

در مورد بار احساسی وان پیس، مانگا به مراتب بهتر از انیمه بود مسلما. بعد این بار اول بود که من بشدت تحت تاثیر قرار گرفتم! تو ناورتو حداقل برای من بیشتر این اتفاق افتاد با اینکه وان پیس رو بیشتر دوست دارم!

اون حرف مارکو تقریبا یه کنایه ست. یارو گفت "غیر ممکنه کسی دوتا میوه رو همزمان داشته باشه" مارکو هم جواب داد "این موضوع در مورد تیچ فرق میکنه". یعنی این بابا آب زیرکاه ست. در مورد جماعت D. همونطور که میدونید تیچ یک D حقیقی نیست. شیروهیگه هم اون اواخر یه اشاره ی کرد. راجر منتظر یه D هست ولی اون تو نیستی.
بازم میگم، خود تیچ هم گفت، گفت منتظر باشید تا قدرت واقعی تاریکی رو ببینید. چند دقیقه بعد برگشت و Gura Gura رو گذاشت تو حلقوم مارین فورد. اگر تیچ یا هر D دیگه این قابلیت رو داشت تا الان D ها دومیوه ی دنیا رو گرفته بودن. اگر چنین چیزی وجود داشت; تیچ بیچاره 30 سال دنبال Yami Yami No Mi نمیگشت و منتظرش نمیشد.

قدرتهای شناخته شده Yami Yami No Mi تا الان:

1. بلعیدن همه چیز.
  2. بی اثر کردن هر نوع قدرت میوه شیطانی.
  3. خارج کردن قدرت میوه از بدن استفاده کنند.
  4. حل کردن قدرت جدید در خودش (تاریکی).
فاجعه خوردن میوه شیطانی خیلی عظیمه. عوارض حانبی شدیدی داره که اگر نداشت تا الان Lord Rayleigh بهترین نوع میوه رو نوش جان کرده بود; یا حتی شانکس. حالا فرض کن کسی به سرش بزنه دوتا بخوره ( یک عمل غیر ممکن ).

پ.ن. بحث تیچ رو میتونیم ادامه بدیم، اگر قانع شدید که هیچ، اگر نشدید به صورت فیزیکی ( Gura Gura ) قانعتون کنم :دی.

آخرین ویرایش:
نکته اول:
عادت به عوض کردن اواتار ندارم. اعتقاد دارم اواتار جزوی از شخصیت ادمهاست. ولی احساس میکردم یه بدهی به شیروهیگه دارم. شخصیتی که از تَــهِ اعماق وجودم دوستش دارم و براش احترام قائلم.

نکته دوم:
چه سریع بیخیال تیچ شدید؟ :دی.

نکته سوم:
نظری در مورد لاو ندارید. چرا یه همچین ادمی بازی جون کسی رو نجات بده و در عوضش هم هیچی ازش نخواد !!!.
" اه کاری نکردم، جون خودم و خدمه رو به خطر انداختم وارد محلکه یکی از بزرگترین جنگ تاریخ شدم و کسی رو نجات دادم که جزو رقیب های اصلیمه".
واقعا چرا لاو اون کار رو کرد؟

آخرین ویرایش:
اقا چرا سریال گیر داده به گذشته اینها وبیخیال نمیشه الانه که بریزید سرم :dمنم اینارو دوست دارم >:d<ولی بقیه چی :(کی برمیگرده سر داستان اصلی؟
من مانگارو نمی خونم وگرنه نمی پرسیدم.

اقا چرا سریال گیر داده به گذشته اینها وبیخیال نمیشه الانه که بریزید سرم :dمنم اینارو دوست دارم >:d<ولی بقیه چی :(کی برمیگرده سر داستان اصلی؟
من مانگارو نمی خونم وگرنه نمی پرسیدم.
گذشته شخصیت اصلی داستان برای شما فیلره؟ :دی.
البته قبول دارم که یکم اغراق کردم چون3 تا علامت تعجب و نوک کوه اورست یا شایدم فوجی یاما هم قابل تشخیصه :d
=)). حواسم به علامت ! نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or