One Piece - خطر اسپویل (پست اول حتما خوانده شود)

خب تا الان ثابت شد دوملامینگو مستقیم برای دولت کار میکنه.
تیچ هم وقتی به ایپمل دان رسید گفت: نترسید، ما با دولتم. بعد یه اعلامیه از طرف دولت به مارین فورد اومد که از فرار زندانی های Level 6 چیزی به بیرون درز پیدا نکنه.
این پرسش برام پیش اومد که; تیچ رو استخدام کردن بعد اجازه نفوذ به ایمپل دان رو بهش داد تا با قوی ترین Pirate های دستگیر شده یه خدمه فوق العاده قوی تشکیل بده که چی؟ بره برای یافتن و نابود کردن One Piece ؟
نظرتون بر بگید لطفان.

یک نامه دیگه هم بود که به اون دلقک و نامبر 3 دادن.فکر کنم اونم از طرف دولت بود که آخرش معلوم نشد چی توش نوشته شده
شاید اینم با نظریه که دادی ربط داشته باشه

خب تا الان ثابت شد دوملامینگو مستقیم برای دولت کار میکنه.
تیچ هم وقتی به ایپمل دان رسید گفت: نترسید، ما با دولتم. بعد یه اعلامیه از طرف دولت به مارین فورد اومد که از فرار زندانی های Level 6 چیزی به بیرون درز پیدا نکنه.
این پرسش برام پیش اومد که; تیچ رو استخدام کردن بعد اجازه نفوذ به ایمپل دان رو بهش داد تا با قوی ترین Pirate های دستگیر شده یه خدمه فوق العاده قوی تشکیل بده که چی؟ بره برای یافتن و نابود کردن One Piece ؟
نظرتون بر بگید لطفان.

مانگای 648 طوفان بود :دی. یه اتفاقی داره میافته که عمران انتظارش رو ندارید. (حاظرم 6 ماه بن بشم ولی این رو اسپویل کنم براتون :دی.)
.

نه نشد دیگه :دی. تا حالا نشده که بگه ولی نشه!. افتاد الان؟ :دی.
اقا اسپیـــــــــــــول کنم یا نه؟ :دی.

تو وان پیس اودا ثابت کرده که غیر ممکن وجود نداره حالا 4 شنبه این هفته مشخص میشه :دی

در ضمن جنبه داشته باش فکر موقع هایی باش که خودتم فقط انیمه میدیدی ما میومدیم بگیم چی شد ؟ معلومه که میومدیم میگفتیم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or