One Piece - خطر اسپویل (پست اول حتما خوانده شود)

تو وان پیس اودا ثابت کرده که غیر ممکن وجود نداره حالا 4 شنبه این هفته مشخص میشه :دی
در ضمن جنبه داشته باش فکر موقع هایی باش که خودتم فقط انیمه میدیدی ما میومدیم بگیم چی شد ؟ معلومه که میومدیم میگفتیم :))
یه لذت عجیبی توی خوندن مانگا هست که تو دیدن انیمه نیست!. حالا شاید جوگیر شد باشم ولی برسی کردن و خیره شدن به آثار Oda-Kun یه حاله غریبی داره :دی.
اون قضیه هم سفره در آفتابه. یعنی میشه 100% :دی.

من تاز به دیدن این انیمه شروع کردم بعد از بلیچ ونارتو انصافا یکی از بهترین انیمه که تا حالا دیدم الا تا قسمت 216 دیدم کمدی بی نظیر خیلی خیلی عالی واقعا دوبلور لوفی خیلی عالی دوبله کرده هیچ وقت از شنیدن کلمه سوگه لوفی خسته نمی شم خیلی....یه جاش خیلی عالی بود که:
وقتی از جزیره اسمون افتادن همشون می گفتن جه جای خوبیه که زورو میگه:اگه یه روزی بمیرم میرم میرم بهشت که اسوپ میگه:واقعا فکر می کنی میری بهشت.=))

من تاز به دیدن این انیمه شروع کردم بعد از بلیچ ونارتو انصافا یکی از بهترین انیمه که تا حالا دیدم
شکی درش نیست ولی لطفان اسم هیچ انیمه رو توی این ترد نیارید که باعث بحث و جدل بشه. داریم زندگیمون رو میکنم :دی.

---------- نوشته در 10:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:02 PM ارسال شده بود ----------

سلام,
خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟ چخبر؟
حسن جان, این الان کجای مانگا هست؟
لوفی کراکن رو اهلی کرد :دی.

شکی درش نیست ولی لطفان اسم هیچ انیمه رو توی این ترد نیارید که باعث بحث و جدل بشه. داریم زندگیمون رو میکنم :دی.

واقعا, وان پیس رو عشق است در ضمن اول از ناروتو و بلیچ ( ببینم منظورت با افرادی مثل من بود:d)
تازه این تاپیک رو پیدا کردم!! حالا حالاها ولش نمیکنم

لوفی کراکن رو اهلی کرد :biggrin1:.

فکر کنم در انیمه این تیکه هم باحال و با جذبه باشه و کمدی خنده دار:x

راستی من می خوام مانگا بخونم تا ویدیو بهم برسه یکی میشه بگه از قسمت 216 به بعد تو مانگا قسمت چند میشه تا ادامه بدم؟

بهتره مانگا رو از اول بخونی و حال کنی تا از اواسطش

راستش تا 216 دیدم یههفته طول میکشه که بقیش برسه می خوام خودمو سرگرم کنم بدونه لوفی روزم نمی گذره:d
اگه بشه یه لینک فارسی از ارشیو و از اون قسمت به من بعدی ممنون میشم

راستش تا 216 دیدم یههفته طول میکشه که بقیش برسه می خوام خودمو سرگرم کنم بدونه لوفی روزم نمی گذره:d
اگه بشه یه لینک فارسی از ارشیو و از اون قسمت به من بعدی ممنون میشم
حالا میل خودته ولی کشش One Piece به قدری بالا که وقتی تمومش کنی تو خماری میمونی
سعی کن یواش یواش بخونی تا لذت ببری
از اول مانگا رو بخونی خیلی بیشتر باهاش حال میکنی تا از وسطا ولی اگه دوست من بهت میگم چپتر چند مانگا هستی

راستش دیگه توان خوند از اول رو ندارم می خوام از اون قسمت به بعد نگاه کنم
الا هم تو خماری هستم واقعا با دیدنش معتاد شدم دیگه نمی تونم دست از سرش بکشم

راستش دیگه توان خوند از اول رو ندارم می خوام از اون قسمت به بعد نگاه کنم
الا هم تو خماری هستم واقعا با دیدنش معتاد شدم دیگه نمی تونم دست از سرش بکشم

اگه سرعت نتت خوبه برو از اون قسمت به بعد رو آنلاین ببین خب.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or