Official PES 2008 Discussion

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب اين بازي هم اومد به سلامتي بريد سفارش آنلاين بديد من كه دادم سايتشو نميگم چون تبليغ ميشه خودتون ميدونيد كجاست ديگه ولي من با اين وضع افتضاح پست احتمال ميدم هفته ديگه تو دستم باشه:laughing:
كليه بحثها در تمامي موارد در باره اين بازي اينجا صورت ميگيره
گلهاي زيبا رو اينجا بذاريد و همچنين پچهاي بازي
در ضمن سه تاكرك هم از اين بازي اومده
http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2008.shtml#Pro%20Evolution%20Soccer%202008%20[MULTI6]%20No-CD/Fixed%20Image
ولي تاييد نشدن هنوز اما مطمعنا سريع ترين گيمي كه كرك بشه همينه
موفق باشيد

بروبچ من هنوز این Pes رو بازی نکردم. یه سوالی برام پیش اومده. این تمارض که میگین بازی رو مسخره نمیکنه ؟!! یعنی مثلآ یه نفر توی این کار حرفه ای بشه و هی پشت سر هم پنالتی بگیره ؟!

بروبچ من هنوز این Pes رو بازی نکردم. یه سوالی برام پیش اومده. این تمارض که میگین بازی رو مسخره نمیکنه ؟!! یعنی مثلآ یه نفر توی این کار حرفه ای بشه و هی پشت سر هم پنالتی بگیره ؟!

تا اونجا که من میدونم همیشه نمیشه پنالتی گرفت و بعضی وقتها به خاطر تمارض کارت میگیری
در ضمن طرف خودش باید جنبه داشته باشه:biggrin1:

پنالتی گرفتنش به این مفتی ها هم نیست... موقعیت باید جور باشه..مثلا بازیکن مقابل تکل بزنه واسه توپ ولی وقتی نزدیک توپ شد شما تمارض کنی و اینجا تازه احتمال 50 /50 داره که داور pk بگیره...هر تمارض اشتباه کارت زرد داره..حالا هر جای زمین باشی کسی پیشت باشه و یا نباشه هیچ فرقی نمیکنه

تمارض بازی منو یاد Fifa 99 میندازه اونم اینطوری بود ولی یادمه خوده Fifa اعتراض کرد که بد اموزی داره حالا بعد از این همه سال ببینیم چی میشه راستی باید تو یه شرایت خاصی این کار رو کرد وگرنه کارت میده به نظر من که خیلی جالبه مخصوصا برای من :laughing: کلا من با گزارشگرش اصلا حال نکردم هیجان بازی رو میگره نمیدونم چرا عوضش کردن این یارو رو اوردن با اون لحجه انگلیسیه مسخرش!!!

سلام
من قبلا در تاپیکی جداگانه نظرم رو گفته بودم ولی دوباره در اینجا ذکر می کنم:
1-بازي ترکيبي از بازي فيفا و بازي pes سري قبلي است.
2-گيم پلي بازي به طور محسوسي افت کرده هر چند که ظاهرا کونامي خيلي سعي کرده گيم پلي سري قبلي رو در بازي حفظ کنه.
3-افکتها خيلي بهتر شده و رنگ و لعاب بازي خيلي شبيه به فيفا شده.البته گرافيک بازي اونچيزي که انتظارش رو داشتم نيست.
4-افت فريم رو ميشه در جاي جاي بازي حس کرد البته خيلي شديد نيست ولي بازي نرم اجرا نمي شه(همانند کنسولها)
amd 4200 dualcore
8600gt
2 g ram ddr2 bus 800

فکر کنم که لقبfifa evolution soccer 2008 براي اين بازي (البته تا اينجاي کار) مناسبتر باشه.

من امروز واسه اینکه ببینم واقعا بازی نسبت به PES6 چه تغییراتی کرده و مثبت بودند این تغییرات یا نه، PES6 رو بازی کردم .
1) منوها :
منوهای از ساکر 6 رو چه منتقدهای نسخه 2008 چه دوست دارانش ، اقرار می کنند که فوق العاده بهتر شده اند. خیلیا می گند که منوهاش به فیفا شبیه شدند ولی به نظر من این طور نیست . کونامی با حفظ استیل منوها فقط به اونها رنگ و لعاب داده که رنگ و روی بازی رو خیلی خیلی بهتر کرده .
2) گرافیک :
واقعا گرافیک بازی نسبت به نسخه قبلی پیشرفت خیره کننده ای داشته . من قبل از بازی کردن نسخه 2008
ساکر 6 رو یک بازی با گرافیک بالا می دونسم که فیفا اصلا از نظر گرافیک نباید خودشو باهاش مقایسه کنه ( حتی بعد از 08) اما واقعا PES6 اصلا قابل مقایسه با 2008 نیست . از نظر گرافیکی کونامی واقعا شاهکار کرده . تماشگرها و بازیکنا خیره کننده طراحی شده اند . به نظر من گرافیک واقعا چیزی کم نداره .
3) گیم پلی :
گیم پلی بازی نسبت به نسخه 6 میشه گفت که افت کرده . هیجان بازی ( حداقل در بازی با کامپیوتر) خیلی کمتر شده . کسایی که توی ساکر حرفه ای باشند راحت حتی در درجه سختی تاپ پلیر چندین گل می زنند .
سرعت بازی واقعا سریع شده که اگه با سختی گیم پلی در تعادل بود مطمئنا خیلی به بازی کمک می کرد ولی چون این تعادل برقرار نیست هیجانی رو که باید از سرعتی شدن بازی حس می کردیم حس نمی کنیم .
سیستم شوت زنی واقعا افت کرده . شما به راحتی می تونید از هر زاویه ای گل بزنید . به نظرم اگر کونامی سیستم شوت زنی از نسخع 6 رو نگه می داشت خیلی بهتر بود . تک به تک ها واقعا آسان شده است .
تنها پیشرفت در گیم پلی رو میشه پاس کاری دونست که به خوبی میشه پاس کاری کرد . ضربات آزاد آسانتر شده اند ولی کاش این طور نبود که تقریبا هر توپی گل شود .
4) باگ ها و مشکلات :
نسخه 6 ه باگ های خیلی کمی رو داشت . برای اینکه بفهمیم چقدر باگ در بازی وجود دارد باید یه کم بیشتر صبر کنیم ولی یکی از باگ هایی که خودم دیدم این بود که دقیق 86 بازیکنم به تور روازه گیر کرد و تا آخر بازی همون جا موند .
مشکل اصلی بازی افت فریم نامحسوسیه که در صحنه های آهسته و Cut Scene ها در بازی وجود داره . امیدوارم کونامی زودتر پچی رو بده که این مشکلات رو بر طرف کنه .
4) گزارشگر ها :
گزارشگرهای این نسخه با نسخه قبلی فرق دارند و واقعا ضعیف تر شدند و هیچ هیجانی رو منتقل نمی کنند .
کاش کونامی گزارشگرهای سری قبلی رو نگه می داشت هر چند اونا هم در مقابل گزارشگرهای فیفا حرفی برای گفتن نداشتند .
در کل PES2008 از خیلی جنبه ها یه پیشرفت در سری به حساب میاد ولی از نظر گیم پلی میشه گفت حتی یه چند قدم به عقب هم برگشته . ولی هنوز هم از همه نظر از فیفا نسخه ی PC واقعا سرتره . این رو هم که
بعضی دوستان میگن گیم پلی به فیفا شبیه شده اصلا این طوری نیست و در نسخه 08 فیفا برخلاف PES به سمت کند تر شدن پیش رفته .

امیدوارم اینقدر که شما گفتین افت نکرده باشه!!!
---------
1.تمارض
2.افت فریم ها*
3.و از همه بدتر افت گیم پلی بازی*
------------
*این مشکلات از اساسی ترین قسمتهای بازیه به نظرم کونامی 100% یا برنامه ای خاص برای بازی داره یا کلا در صدد تغییر روند بازی باشه. البته همه میدونن کهگیم پلی در Pes همواره بهتر از Fifa بوده پس لزومی نداره کونامی ضعیفتر بشه تا شبیه Fifa بشه.
و اینکه آیا افت فریمها از مشکلات یا همون باگهای گرافیکیه بازیه یا نصبت سیستم مورد نیاز بازی عملکرد مناسبی داره؟
----------------
البته من هنوز بازی رو تهیه نکردم و امیدوارم که اینقدر افت نکرده باشه.
موفق باشید

حق با دوستانه مشکل افت فریم در بعضی از مواقع واقعا اذیت میکنه ربطی هم به قوی بودن سیستم و سخت افزار نداره :(

گیم پلی هم به نظر بنده خیلی افت کرده ( از نظر سادگی میشه گفت بچه گانه شده)

با این نوع گذارش هم دیگه بازی یخ شده متعجبم یعنی خود Konami به این نکته توجه نکرده که اصلاحش کنه:confused:

من نمی دونم چرا آخه الکی یه چیزی می پرونین..

این بازی ضعف داره ولی نه اینای که شما میگین..
1-گرافیک بازی بهتر از این دیگه نمیشه.این گرافیک با بهترین بازیها در سبک های مختلف رقابت میکنه
2-صدای بازی کاملا پیشرفت داشته(افکت ها < صدای تماشاچی <نو آوری(صدا زدن بازیکنان .داد زدن موقع خطا.سوت زدن.و.... < گزارشگر خیلی حرفه ای تر و نو آورانه تر گزارش میکنه و دیگه یک نواخت نیست)

3-گیم پلی بازی واقعا جدید و کلی نو آوری داره...همیشه اینجوری بوده که باید بازی کنی تا عادت کنی و به نکاتش پی ببری...

4- اینکه بعضی از دوستا میگن سرعت بازی مشکا داره یا موقه دمو کند میشه باید بگم که واسه من اینجوری نیست .شاید به سیستم من میخوره یا جون درایور من آپدیته.شایدم مشکل از سی دی باشه
5-در رایطه با صدای بازی باید بگم .صدای باز چند کاناله درست شده...یعنی اینکه هرچی کانال صداتون بیشتر باشه بیشتر از صدای بازی لذت می برین...باید از تو ویندوز درست تنظیم کنین کانال های صداتون روو

من با اینکه گیم پلی افت کرده موافق نیستم ضمنا زمین خوردن بازیکنها و سرو صداشون هم خوبه ولی از همه بیشتر منو این گزارشگر (مثل شفی گزارش میکنه) بعدم افت فریم ناراحت میکنه

من نمي دونم چرا آخه الکي يه چيزي مي پرونين..
الکی یه چیزی می پرونیم ؟!! عزیز من از اولین نسخه این بازی که روی کامپیوتر اومد دارم اینو بازی می کنم .
گیم پلیش هنوز خیلی خوبه ولی نسبت به قبلی افت کرده . بچه گونه و آسون شده . درمورد جلوه های صوتی باید بگم که افکت ها و صدای بازیکنا واقعا خوب کار شده ولی گزارشگرهاش افتضاحند .

بچه ها من احتیاج به کمک دارم . من می خوام این بازی رو با دوستم از طریق خط تلفن و مودم انجام بدم .
راهی هست برای این کار ؟ قسمتی برای لن داره ؟ کمکم کنید !

کمک آقا کمک من با کیبورد بازی میکنم اما نمیتونم تنظیماتش را انجام بدم برای مثال برای پاس دادن میخوام کلید s باشه اما الان x هست و هرکاری میکنم تغییر نمیکنه مثل نسخه قبلی چیکار کنم ؟

راستی از نظر من بازی خیلی پیشرفت کرده و از هر لحاظی بهتر شده مخصوصا گرافیک و گیم پلی . همچنین حالت کسالت بار نسخه های قبلی از بین رفته ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or