Official PES 2008 Discussion

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب اين بازي هم اومد به سلامتي بريد سفارش آنلاين بديد من كه دادم سايتشو نميگم چون تبليغ ميشه خودتون ميدونيد كجاست ديگه ولي من با اين وضع افتضاح پست احتمال ميدم هفته ديگه تو دستم باشه:laughing:
كليه بحثها در تمامي موارد در باره اين بازي اينجا صورت ميگيره
گلهاي زيبا رو اينجا بذاريد و همچنين پچهاي بازي
در ضمن سه تاكرك هم از اين بازي اومده
http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2008.shtml#Pro%20Evolution%20Soccer%202008%20[MULTI6]%20No-CD/Fixed%20Image
ولي تاييد نشدن هنوز اما مطمعنا سريع ترين گيمي كه كرك بشه همينه
موفق باشيد

گرفیک بازی فوق العاده اس اما خود بازی اصلا خوب نیست و خیلی بازیکن ها گیج میزنن - داور هم تند تند فقط کارت میده و اخراج میکنه - دقت بازیکن ها خیلی پایین تر اومده - وقتی گل زده میشه خیلی بی سر و صداست و اصلا هیجان نمیده - گزارشگرش خیلی مسخرس و گاهی اوقات 2-3 دقیقه خوابش میبره و موقع گل اصلا هیجان نمیده !!!!!!!!!!! همون We Pes 2007 خیلی بهتره !!!

به نظر من گزارشگر و همچنین جوی که تماشاگرها تو PES2008 ایجاد میکنن تو سری Pro بهترینه و در مورد داور هم باید بگم خیلی بهتر از سریهای قبل شده و همینطور دقیقتر

سوال

با عرض سلام و خسته نباشید من بازی pes 2008 رو گرفتم و بازی کردم
ولی هنگام بازی صحنه هارو به صورت آهسته نشون می ده علت از چیه مثلا حرکات آهسته خیلی کند و بازی هم سرعت لازمو نداره
گرافیک geforce xfx 5200 256 mb
رم 256 + 512
cpu intel celeron 2 ghz
اگه جوابمو بدید ممنون میشم
در ضمن agp motherbord 4x هست

ولی هنگام بازی صحنه هارو به صورت آهسته نشون می ده علت از چیه مثلا حرکات آهسته خیلی کند و بازی هم سرعت لازمو نداره
سیستم سفارش شده برای بازی اینه:
Pentium 4 3.0GHz /AMD Athlon 64 or better
1GB RAM)
DirectX 9.0c or higher
NVIDIA - GeForce 6600, 6800, 7300, 7600, 7800, 7900 And Higher GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200)
فکر میکنم اگر شما تنظیمات گرافیکی بازی روی Medum یا Low بگذاری مشگل حل بشه.

آخرین ویرایش:
سلام
ببخشید چگونه داور گول بزنم:cursing:
:punish::punish:

اگه با دسته کار بازی میکنی L1 + L2 + R2
با کیبرد هم که چند تا پست بالا تر گفتن.
برای زیاد یا کم کردن دیوار دفاعی L2 رو نگه داشته و برای زیاد کردن بازیکنان دیوار دفاعی بالا رو بزنید و برای کم کردن آن پایین رو بزنید.;);)

یک اپشن فایل براش اومده که حجمش حدود 11mb است که تیمهای لیگ المان به همراه لباس و لوگوی انها و چهره ها بخوبی طراحی شده و همچنین لیگ انگلیس ولی یک مقدار ریزه کاری داره من نتونستم مثل اون عکسهای فایل در بیارم چون فایل کمکیش متاسفانه زبانش المانی بود اگه انگلیسی بود مشکلی نبود هرکی توی سایت زبان المانی بلده اگه میتونه لطف کنه این فایل پیوست رو ترجمه فارسی کنه مطمئنا به درد برو بچ pes باز میخوره به این لینک http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14820 برید و فایل دوم را دانلود کنید که همان اپشن فایل است

Attachments

سلام
becoli جان اگه میشه طریقه ریختن ایا آپشن فایل رو هم بگو چون وقتی دانلود میکنم کلی فایل و این چیزا دانلود میشه و نمیدونم هر کدوم رو کجا بریزم.
یا علی مدد

گرافیک geforce xfx 5200 256 mb
رم 256 + 512
cpu intel celeron 2 ghz
در ضمن agp motherbord 4x هست
دور از شوخی،باید خدا رو شکر کنی بازی رو سیستمت اجرا شده... ملت با 8800 هم توش افت فرم دارن :laughing:

اینجا بعضی از بچه ها با سیستم های معمولی هم گفتن موفق شدن بازی را اجرا کنن اما من با کمترین جزییات هم با بازی مشکل دارم
سیستم من هم:
Cpu:amd3000
Ram:1gb
Vga:geforce 7300
یعنی با این سیستم باید مشکل داشته باشه؟ البته با سیستم عامل ویستا، عیبی نداره؟

آخرین ویرایش:
نمیدونم کسی این آپشن فایل گذاشته یا نه دیدم حجمش خیلی کمه (4 کیلوبایت) گفتم بزارم ضرر نداره تمام چیز هایی که تو بازی قفل رو باز میکنه از تیم های کلاسیک تا ..... از پیوست دانلود کنید.
بعد از دانلود هم تو این آدرس کپی کنید و yes را بزنید :
C:\Documents and Settings\Your user name\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer
2008\save

Attachments

تو این نسخه دیگه نمیشه از option file لوگو ها رو درست کرد
اگه میخوای لوگو تیمها درست بشن باید بری از www.socceraccess.com فایلی با اسم flags دانلود کنی بعد با برنامه GGS ایمپورت کنی تو فایل cv_0 همین
البته اگه تا حالا با یه همچین چیز هایی ور نرفتی برو تو سایت http://persian-pes.yoo7.com/ ازشون راهنمایی بخواه بروبچ کمکت میکنن یادش بخیر یه زمانی تو کار ادیت این بازی بودم ولی حالا دیگه حوصله ی این کارو ندارم
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or