Official PES 2008 Discussion

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب اين بازي هم اومد به سلامتي بريد سفارش آنلاين بديد من كه دادم سايتشو نميگم چون تبليغ ميشه خودتون ميدونيد كجاست ديگه ولي من با اين وضع افتضاح پست احتمال ميدم هفته ديگه تو دستم باشه:laughing:
كليه بحثها در تمامي موارد در باره اين بازي اينجا صورت ميگيره
گلهاي زيبا رو اينجا بذاريد و همچنين پچهاي بازي
در ضمن سه تاكرك هم از اين بازي اومده
http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2008.shtml#Pro%20Evolution%20Soccer%202008%20[MULTI6]%20No-CD/Fixed%20Image
ولي تاييد نشدن هنوز اما مطمعنا سريع ترين گيمي كه كرك بشه همينه
موفق باشيد

Anistropic!!!!!ببخشید بعد این کجاش هست که من ندیدم تنظیمات بازی فقط از بیرون میشه و 3 حالت داره با 3 گزینه /:)
البته از شدن که میشه شما با اون برنامه ای که روی درایو کاتتون هست میتونید antialis , Anistropic را تغیر بدین ولی من این را در کارت گرافیک nvidia دیدم ati را نمیدونم ولی آخه چرا باید اینجوری باشه

منظورشونم هم همون بيرون بازي از طريق تنظيمات كارت گرافيك هست
ati هم داره تازه براي بازي هاي opengl هم داره

من اصلا حوصله کیت سرور و پچ و کیت و این چیزارو ندارم و ازشونم زیاد سر در نیاوردم - کسی فایلی چیزی داره که من دانلود کنم و فقط یه کپی کنم و تمام موارد این بازی درست بشه برام ؟

تیم های انگلیسی به همراه لباس و آرم و اسم و همه چیشون

اسم بازیکنا

اسم ورزشگاه ها

لباس ها

ایران

باشگاه آلمان

کلا تمام تغییرات

ممنون

((به نام خدا))
این هم نظر من:
3518.jpeg

به عقیده خیلی ها بهترین بازی ورزشی امسال بی شک pro evolution soccer 2008 یا همان pes 2008 است.این بازی در تاریخی عرضه شد که مدتی از عرضه fifa2008 میگذرد.fifa08 قصد داشت که بلکل این سری را متحول کند ولی دست اخر fifa08 یک بازی کاملا تکراری و بدور از نواوری های خاص و طبق معمول تنها با کوهی از منوهای تودرتو بود که نشان از کمکاری EA داشت ولی با این حال فروش نسبتا خوبی داشت.هرچقدر که فیفا در این سالهای اخیر درجا زده و یگم پلی ارکید خودش را حفظ کرده pes درحال تحول و پیشرفته تر شدن برای ارئه یک فوتبال به معنی واقعی حرفه ای بوده و هست و قطعا pes08 نقطه عطف این سری تا به اینجا محسوب میشه.یعنی بهترین بازی این سری و یکی از بهترین بازی های ورزشی سال!
در ابتدا منوی ساده و دم دستی بازی جلب توجه میکند.exhibition همان چیزیست که توقع دارید و یک راه حل سریع برای بازی کردن خصوصا برای بازی چند نفره محسوب میشود.
3524.jpeg

با اینکه تقریبا تمامی mod های قبلی در این بازی هم حفظ شده ولی بخشهایی مثل manager mod انقدر تغیییرات بخودش دیده و حرفه ای تر شده که به هیچ وجه احساس تکرار را منتقل نمیکند.اینبار هم میتوانید تیم و بازیکنان دلخواه خودتان رو بسازید و در مسابقات مختلف شرکت کنید و جایزه و پول برنده شوید تا به لیگ های بالاتر و بازیکنان بهتر دست پیدا کنید ولی همه اینها بصورت کارامد تر و در عین حال عمیق تر در pes 2008 گنجانده شده اند تا کمبودی متوجه بازیباز نباشد.
3523.jpeg

قطعا بزرگترین برتری pes بر fifa همانا گیم پلی بسیار عمیقتر و حرفه ای تر ان بوده.اینبار pes 2008 عمق گیم پلی فوتبالی را باز هم افزایش و ان را به درجات بالاتری ارتقا داده!فوتبالیست ها هرکدام به بهترین نحو توسط هوش مصنوعی کنترل میشوند و سعی میکنند تا بهترین تصمیم را در مقابل بازیکنان حریف اتخاذ کنند و از استراتژی تیمی پیروی کنند(هر چند هوش مصنوعی هنوز کمی تا ایده ال فاصله دارد).حرکات بازیکنان پیشرفت خوبی داشته بطوری که چه حرکات داخل بازی مثل تکل ها و برخورد ها و استیل بازیکنان و چه انیمیشن های حاشیه بازی مثل دعوای بازیکنان و یا حرکات بعد از گل زدن انها بوضوح حاکی از بهتر شدن این جنبه دارند.همین تفاوت های کوچک بود که به pes عمق بخشید و حالا هم همین تغییرات ریز هستند که همین عمق گیم پلی را باز هم افزایش داده اند.این عمیق تر شدن گیم پلی بازهم pes را هرچند اندک پیچیده تر از قبل میکنند ولی قطعا با کمی کلنجار رفتن با این پیچیدگی ها لذت این بازی و اینکه چرا اکثر منتقدان pes را یک سر و گردن بالاتر از fifa میدانند بر شما اشکار خواهد شد! عمیقتر شدن گیم پلی باعث بوجود امدن مقدار بسیار بیشتری اتفاقات تصادفی در بازی شده است.همین اتفاقات هستند که این بازی را مثل فوتبال حقیقی غیر قابل پیش بینی کرده اند.اینکه درست در زمانی که حریف شما یک گل از شما جلوست با یک اشتباه دروازه بان شوتی که حتی فکرش را هم نمیکردید به گل تبدیل شود وارد دروازه شود علی رقم عصبانیت حریف لذتی وصف ناپذیر برای شما خواهد داشت.......!
3521.jpeg

نکته دوم در مورد pes2008 تغییرات موتور بازی است.تغریبا بدون اغراق همه جنبه های تکنیکی در این شماره پیشرفت کرده اند.صداگزاری بازهم بهتر شده.تماشاچیان هر تیم تشویق ها و سر و صداهای خاص خود را دارند.در صورت داشتن یک سیستم صوتی دالبی میتوانید از بهترین کیفیت هم برخوردار شده و خودتان را دقیقا در جو ورزشگاه احساس کنید!
فیزیک بازی هم پیشرفت خوبی داشته.برخورد توپ با محیط و بازیکنان و واکنش انها بسیار خوب کار شده اند.برخورد بازیکنان و فیزیک رگدال (پرت شدن) انها هم پیشرفت خوبی داشته.ولی قطعا بارزترین پیشرفت در گرافیک بازی مشهود است.
3519.jpeg

چهره بازیکنان بسیار خوب طراحی شده و اینبار خبری از مدلهای زشت قبلی نیست.حرکات و انیمیشن صورت کاراکترها هم بسیار بهتر شده ولی هنوز تا عالی شدن فاصله دارد.مدل بازیکنان هم بسیار بهتر شده و کیفیت بسیار خوبی دارد هرچند هنوز هم خصوصا از دور کمی پلاستیکی بنظر میرسد.تماشاچیان هم بسیار بهتر از قبل کارشده اند و مدلهای پیچیده تر و بهتری دارند.اینبار چمن خصوصا در نماهای نزدیک سه بعدی بنظر میرسد و البته دلیل این امر هم استفاده از چند ضلعی هاست که به لطف سخت افزارهای قویتر ممکن شده.نور پردازی و سایه زنی نیز با توجه به سبک بازی بسیار خوب صورت گرفته و ایراد خاصی را شامل نمیشود.انیمیشن بازیکنان باز هم بهتر شده و علی رقم اینکه هنوز وقفه های بین اجرای این انیمیشن ها ازار دهنده هستند ولی به تنهایی از کیفیت خوبی برخودار میاشند.با تمام این اوصاف گرافیک در pes یک مشکل اساسی دارد و ان همانا افت شدید و بسیار اعصاب خورد کن سرعت فریم در نواحی شلوغ میباشد بطوری که بعضا فریم ریت به زیر 10 هم میرسد!!! واقعا این ایراد ضربه بزرگی به گرافیک و و خصوصا گیم پلی وارد میکند چون این افت شدید سرعت فریم بعضا باعث بروز خطا در دید و کم شدن سرعت عمل بازیباز و درنتیجه خراب شدن موقعیت ها میشود.در کل این معضل از ایراداتیست که کونامی ناشر بازی خودش هم به ان پی برده و در صدد رفع ان با عرضه پچ یا پچهایی است.(بنظر من حتما این پچ هارا گرفته و نصب کنید چون مشکل گرافیک در این جنبه واقعا روی اعصاب میرود!)
3522.jpeg

در کل pes با این نسخه قدم بزرگی دیگری را برای حرفه ای تر کردن این سری و رسیدن به مقام بهترین بازی ورزشی برداشت و نشان داد که با تمام قدرت برای رسیدن به اهدافش پیش میرود. بنظر من هم EA برای نسخه بعدی فیفا راه بسیار سختی را برای مقابله با pes پیش رو خواهد داشت و باید فکری برای ارتقای حقیقی این سری به یک فوتبال حرفه ای بکند یعنی دقیقا همان کاری که konami برای pes سرمشق خود قرارداده است.
(این بازی برای هر سه پلتفورم نسل حاضر یعنی PC و PS3 و XBOX360 موجود میباشد ولی نظرات اینجانب محدود به نسخه PC میشود)
3520.jpeg

امتیاز از نظر من به این بازی: 17 (از 20 نمره)

سلام
جاوید جون از کجا میشه این تنظیمات رو دستکاری کرد؟
یا علی مدد

تو قسمت تنظيمات Nvidia مي تونين Shortcut بازي رو Add كنين و تو قسمت تنظيمات Anistropic رو 16X بذارين

در ضمن تو كارتهاي ATI هم ميتونين همين كارو انجام بدين

سلام
جاوید جون میشه دقیق تر توضیخ بدی که چجوری تو قسمت تنظیمات nvidia برم و shortcut بازی رو add کنم؟(اگر میشه مرحله به مرحله توضیح بده )
یا علی مدد

سلام خدمت اساتید محترم PES باز.
من برای اولین بار ، پس از 8 سال فیفا بازی کردن اقدام به خرید بازی PES کردم.
دیروز PES2008 خریدم با چه ذوق و شوقی ، چون حتی بیشتر از 08 تعریفشو و عکساشو دیده بودم.
توی نصب که کلی مشکل داشت ، بعدش که با 1000 مکافات نصب شد ، و بازی رو اجرا کردم ، واقعاً از گرافیکش لذت بردم.
فقط نسبت به فیفا خیلی کم امکانات بود.
تیمهاش که خیلی ناقص بود.
بگذریم از اشکالاتش ، ولی خداییش گرافیک توپی داشت.
فقط چون من بار اولمه ، که این بازی رو میکنم ، یه کم ناشیم میخواستم از دوستان کمک بگیرم .
اول اینکه من گزینه ی لیگ رو انتخاب کردم و بعد از اینکه تیمم رو انتخاب کردم و خواستم بازی کنم دیدم که با همون جوی استیک خراب من فقط کار میده.
توی فیفا قبل بازی میتونستیم تعیین کنیم که با کدوم جوی استیک بازی کنیم اما اینجا خودش بطور پیش فرض کنترلر 1 رو انتخاب میکنه.
ببخشید یادم رفت بگم ، من یک جوی استیک دو آل دارم ، که اولیش خرابه متاسفانه.
حالا موندم چی کار کنم.
یا اینکه این قابلیت رو نداره که بشه جای کنترلر 1 و 2 در سیستم ستینگ عوض کرد یا اینکه من بلد نیستم...

دومین سوالم هم این بود که وقتی بازی میکردم و توپ فرستاده میشد وقتی بازیکن میخواست استوپ کنه ، توپ ، یکی دو متر از پاش جلو تر میافتاد ، و خیلی ضایع بود ، کنترل دقیق نداره ، که توپ بچسبه به پاش وقتی پاس داد( مثه فیفا).
سومین:
من برای خودم توی فیفا این تنظیماتو انجام می دادم:
A: سانتر
S: پاس کوتاه ، سوییچ پلیر
D;: شوت
W: پاس تو عمق و شارز دروازه بان
q: استوپ سینه دقیق ، پرس ، چیپ ،
Z: کات

میخواستم ببینم اینجا چرا نمیشه مثلاً W که جوی پدش میشه L1 را گذاشت شارز دروازه بان ! دی!
میشه این تنظیمات رو توی این بازی هم گذاشت؟

آخریش این که چطور میشه تنظیمات رو در های رزولی شن قرار داد؟

ممنونم
پیشاپیش از اساتید عزیز تشکر میکنم

سلام
در مورد تنظیمات دسته برو توی setting و بعد controller زیر این منو باز یه قسمت دیگه داره که بازم اسمش controller هست تو این قسمت controller 1 رو انتخاب کن بعدش توی گزینه پایینش که device هست اسم اون یکی گیم پدت رو انتخاب کن مثلا گیم پد من یه گیم پد دوتایی آنالوگ دار با شوک هست که هر دو تاشون به یه usb وصلن برای من اسم گیم پد دومی twin usb joystick -2 هست
در ضمن خوشحالم که به راه راست هدایت شدی:cheesygri
موفق باشی

دوستان با سلام من که یه عمر هست این بازی رو انجام میدم با این نسخه اصلا حال نکردم.اما یه چیزی هست
اگه بازی خیلی توپ بود کونامی پچ بیرون نمیداد و نمیگفت توی سال چند تا پچ برای بازی میاد بیرون.

سلام
در مورد تنظیمات دسته برو توی setting و بعد controller زیر این منو باز یه قسمت دیگه داره که بازم اسمش controller هست تو این قسمت controller 1 رو انتخاب کن بعدش توی گزینه پایینش که device هست اسم اون یکی گیم پدت رو انتخاب کن مثلا گیم پد من یه گیم پد دوتایی آنالوگ دار با شوک هست که هر دو تاشون به یه usb وصلن برای من اسم گیم پد دومی twin usb joystick -2 هست
در ضمن خوشحالم که به راه راست هدایت شدی:cheesygri
موفق باشی
سلام ممنونم میثم جان.
این device که شما میگی رو من ندارم انگار.
اینم عکس هاش ببینین درسته؟
2uyhgeh.png

1r7lax.png

اگه به سوالات دیگم هم جواب بدین ممنونتون میشم.

سلام ممنونم میثم جان.
این device که شما میگی رو من ندارم انگار.
اینم عکس هاش ببینین درسته؟

اگه به سوالات دیگم هم جواب بدین ممنونتون میشم.
داخل بازي منظورش نيست. شما از بيرون اين كار رو انجام بده.

به منوي Start برو All Programs بعد Konami بعد PES 2008 بعد Launch settings.exe رو بزن.

سلام
دقیقا من منظورم از توی بازی نبود منظورم setting بیرون بازی بود از M3hd1 تشکر میکنم
در مورد استوپ هم L1 وR1 رو باهم بزن
درمورد hi رزولوشن هم اگر این setting بیرون از بازی رو اجرا کنی خودت میفهمی باید چیکار کنی اگر این فایل setting رو توی آدرسی که دوستمون اشاره کرد پیدا نکردی این فایل در پوشه اصلی بازی هست
موفق باشید

آخرین ویرایش:
گرفیک بازی فوق العاده اس اما خود بازی اصلا خوب نیست و خیلی بازیکن ها گیج میزنن - داور هم تند تند فقط کارت میده و اخراج میکنه - دقت بازیکن ها خیلی پایین تر اومده - وقتی گل زده میشه خیلی بی سر و صداست و اصلا هیجان نمیده - گزارشگرش خیلی مسخرس و گاهی اوقات 2-3 دقیقه خوابش میبره و موقع گل اصلا هیجان نمیده !!!!!!!!!!! همون We Pes 2007 خیلی بهتره !!!

گرفیک بازی فوق العاده اس اما خود بازی اصلا خوب نیست و خیلی بازیکن ها گیج میزنن - داور هم تند تند فقط کارت میده و اخراج میکنه - دقت بازیکن ها خیلی پایین تر اومده - وقتی گل زده میشه خیلی بی سر و صداست و اصلا هیجان نمیده - گزارشگرش خیلی مسخرس و گاهی اوقات 2-3 دقیقه خوابش میبره و موقع گل اصلا هیجان نمیده !!!!!!!!!!! همون We Pes 2007 خیلی بهتره !!!
ممنونم
داره کم کم ازش خوشم میاد ! دی!
سوالات بعدیم هم خود به خود حل شد.
کاش اجرای بازیش مثه فیفا بود که دیگه معرکه میشد .
ولی الحق که گرافیکش خداست! دی!

نميدونم دوستان خبر دارند محض اطلاع عرض كنم بازي نمره 7 رو از گيم اسپات گرفت و موارد بدش هم نبودن ويژگي هاي جديد و مشكلات آنلاين بازي هست
به نظر من تنها مشكلي اساسي اين بازي دفاعي نبودن تيم هست كه بيشتر با بازي كردن با خود كامپيوتر مشخص ميشه

سلام
جاوید جون میشه دقیق تر توضیخ بدی که چجوری تو قسمت تنظیمات nvidia برم و shortcut بازی رو add کنم؟(اگر میشه مرحله به مرحله توضیح بده )
یا علی مدد

رو Desktop راست کلیک کن و Nvidia Control Panel رو انتخاب کن(بعد مراحل بعدی رو با توجه به عکسها انجام بده)

http://i7.tinypic.com/72zvrqd.jpg

http://i7.tinypic.com/854l2bm.jpg

حالا Add رو بزن و مطابق شکل Shortcut بازی رو پیدا کن

http://i16.tinypic.com/6khseg5.jpg

http://i2.tinypic.com/85vlfg3.jpg

حالا از قسمت پایین Add که Feature هست مثل تصویری که گذاشتم Anistropic رو 16X کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or