Official PES 2008 Discussion

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب اين بازي هم اومد به سلامتي بريد سفارش آنلاين بديد من كه دادم سايتشو نميگم چون تبليغ ميشه خودتون ميدونيد كجاست ديگه ولي من با اين وضع افتضاح پست احتمال ميدم هفته ديگه تو دستم باشه:laughing:
كليه بحثها در تمامي موارد در باره اين بازي اينجا صورت ميگيره
گلهاي زيبا رو اينجا بذاريد و همچنين پچهاي بازي
در ضمن سه تاكرك هم از اين بازي اومده
http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2008.shtml#Pro%20Evolution%20Soccer%202008%20[MULTI6]%20No-CD/Fixed%20Image
ولي تاييد نشدن هنوز اما مطمعنا سريع ترين گيمي كه كرك بشه همينه
موفق باشيد

سلام
بچه ها با توجه به اینکه این نسخه پورت شده ایکس باکس 360 هست و برای دسته های ایکس باکس طراحی شده و من دسته ps2 دارم این امر برام مشکل ایجاد نمیکنه؟
یا علی مدد

اگر میخواید با دسته ایکس باکس بازی کنید, بجز دسته خود ایکس باکس که برای پیسی هم هست میتونید این رو هم که لاجی تک داده بیرون امتحان کنید. برای اینایی که مدت طولانی دسته رو تو دستشون میگیرن به درد میخوره. دو تا فن داره برای خنک کردن دست. خوراک این بازیه.

http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=gb,en

بازی پرت شده ی نسخه ی xbox هست ؟حیف شد گفتم حتما مال ps3 هست من دلم نمیاد الان بازی رو بگیرم واسه چون به علت ....داغون از نظر بصری هیچ فرقی با pro4 برام نداره:laughing:راستی بچه ها کسی ندیده که بازیکن ها لباس همدیگرو بکشن و پاره بشه لباس؟
پ.ن:من کم کم دارم سیاوش رو با hhh اشتباه میگیرم مخصوصا این جملهBetter, Stronger and More Evil than EVER!
پ.ن2:فقط نسخه ی ps3 ;):

سلام آقا تورو خدا کمک کنید چرا این اینقدر گرافیکش کم هست من سیستمم
cpu3000
1gigram
256
نسخه هم کامل هست فقط موندم منچستر آرسنال نداره گرافیکش حتی در حد 10 سال پیش هم نیست توی ps2 از این بالاتر بود من چکار کنم به خدا موندم اینهمه تعریف این بود

سلام آقا تورو خدا کمک کنید چرا این اینقدر گرافیکش کم هست من سیستمم
cpu3000
1gigram
256
نسخه هم کامل هست فقط موندم منچستر آرسنال نداره گرافیکش حتی در حد 10 سال پیش هم نیست توی ps2 از این بالاتر بود من چکار کنم به خدا موندم اینهمه تعریف این بود

به نظر من هم کیفیت قابل قبولی نداره!!! قبول کنید که PES 2006 کیفیتش از این بهتره...
کافیه یه نگاهی به قسمت Edit بندازید!:eek:

راستی من هر چی گشتم این پنالتی رو پیدا نکردم!! شما میدونید کجاست؟:cheesygri

سلام
منم بازی رو گرفتم
اول از همه بگین که بالاترین حالتش top player هست؟
اگه آره بازی خیلی آسون و مسخره هست
منوهای بازی به جز منوی اولش واقعا عالی کار شده
طراحی صورت بازیکنا مافوق تصور هست
شما صورت کاکا رو تو این بازی ببینید و بعد برید تو فیفا ببینید تا به قدرت کونامی تو ساخت بازیه فوتبال پی ببرید
البته توی قدرت های بازیکنها مشکلات زیادی وجود داره:biggrin1:
گیم پلی بازی واقعا بهتر شده
در مورد گرافیک من شک کردم که یا خیلی بهتر شده یا اینکه بدتر شده:biggrin1:(تشخیصش سخته:biggrin1:)
ولی تحولی که تو منوهاش به وجود اومده واقعا عالیه
مسترلیگ هم پیشرفتهایی کرده ولی خیلی مونده تا به career فیفا برسه;)

اگر میخواید با دسته ایکس باکس بازی کنید, بجز دسته خود ایکس باکس که برای پیسی هم هست میتونید این رو هم که لاجی تک داده بیرون امتحان کنید. برای اینایی که مدت طولانی دسته رو تو دستشون میگیرن به درد میخوره. دو تا فن داره برای خنک کردن دست. خوراک این بازیه.

http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=gb,en

دسته ایکس باکسی که برای PC هست رو باید ازکجا تهیه کرد :confused: آخه ندیدم تو بازار
گویا این بازی با دسته ایکس باکس بیشتر حال میده:biggrin1:

برای استفاده از کردن کنترلر Xbox 360 روی PC شما نیازمند یک Wireless Reciever هستید که خود مایکروسافت زحمت ساختنش رو کشیده.
Xbox 360™ Wireless Gaming Receiver for Windows®
قیمتش که $20 دلاره اما اولاً نمیدونم اینجا آوردن یا نه دوماً قیمتشم ندارم. اگر کسی پایه بود رفت دنبالش به منم بگه که چنده و چه خبره..

متاسفانه بازي سيستم قوي ميخاد من دموشو كه رو سيستم داداشم نصب كردم رو High روون اجرا نميشد
مشخصات
3.0 dual core 4 mb
7600gs
1gb

سیستم من از تو ضعیف تر هست ولی فقط موقع انیمیشن ها یه کم کند می شه البته روی high

cpu intel 3.0
6600 gt 256mb
ram 1gb

میشه یکی این ها رو جواب بده :confused:

1.چه جوری میشه تو محوطه جریمه بازیکن رو بندازیم زمین؟
2.لایی با چه دکمه ای باید زد ؟
3.قبلا شنیده بودم می گفتن بازیکن های مشهور دریبل های مخصوص خودشون رو دارن اون ها رو چه جوری باید زد ؟

راستی یه سر رفتم تو pes6 از خنده مردم اصلا قابل مقایسه با pes2008 نیست.
کیا مسترلیگ بازی میکنن من الان دارم با بارسا می رم تقریبا هفته 20 هستم. این که بازیکن ها خسته میشن هم جالبه.

میشه یکی این ها رو جواب بده :confused:

1.چه جوری میشه تو محوطه جریمه بازیکن رو بندازیم زمین؟
2.لایی با چه دکمه ای باید زد ؟
3.قبلا شنیده بودم می گفتن بازیکن های مشهور دریبل های مخصوص خودشون رو دارن اون ها رو چه جوری باید زد ؟

راستی یه سر رفتم تو pes6 از خنده مردم اصلا قابل مقایسه با pes2008 نیست.
کیا مسترلیگ بازی میکنن من الان دارم با بارسا می رم تقریبا هفته 20 هستم. این که بازیکن ها خسته میشن هم جالبه.
آره من مستر میرم
همه تیم های قوی رو آوردم تو یک گروه و بازی میکنم
بازیکنا زیادی خسته میشن
از کی بازیو خریدی که الان هفته 20 هستی؟:eek:

هااااااااااااااا هفته 20 ام بابا چی کار میکنی ......

گفتم شاید اینا کمک کنه :

Nutmeg
While standing with R2, Press Back+R2 and Forward+R2 quickly.

Diving
L1+L2+R1

Shirt Pull
R1+X

Look Up Cross
L1+R1 Then O

Crossing Stance
L1 then R1 x3

Drag Ball Stepover
L1+R1 Then L1 2x

Drag Ball Into Stepover Dash
L1+R1 Then 2x L1+R1