Official Call of Duty 4: Modern Warfare Thread - PC

این تاپیک به بازی Call of Duty 4: Modern Warfare اختصاص داده میشه تا علاقمندان به این بازی به گفتگو و تبادل نظر بپردازن. کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.

تنها مشکل این بازی کوتاه بودنشه.من با اخرین تنظیمات گرافیکی اجراش کردم .خیلی حال داد.
مشخصات سیستمم:cpu:5.2 full
2gig ram vga:8800 ultra
:blushing:

به جرات ميگم قشنگ ترين بازي اي اشكن FPS اي بود كه تو عمرم بازي كردم! از همه لحاظ! البته با نهايت تنظيمات گرافيكش يه حال ديگه اي ميده!
منم روي سيستم:
AMD Opteron 2400 Dual Core
Graphic: 8500GT
RAM: 2GB
همه تنظيمات روي آخرين مد بود و واقعا از بازي لذت بردم! فقط حيف كه زود تموم شد!

متاسفانه این نسخه از call of 4 بدجور سیاسی شده:mad:
امیدوارم دوستان کمی روی موضوع بازی فکر کنند

آره موافقم! ولي جدا از موضوعش من به كل بازي امتياز 10/10 ميدم!
كلا آمريكا دوست داره همه چيز به نفع خودش باشه و بقيه رو پش. حساب ميكنه ;)

نوشته شده توسط mr hitler مشاهده گفتگو
اقا با این سیستم میشه رو های بازی کرد
cpu:intel 3.6 full
ram:1gb
vga:7300gt very very oc
فکر نکنم به تونی من با 7600 تونستم مدیوم روبه های بازی کنم
ولی انصافا عجب بازیه . مخصوصا پارت تک تیرندازیش

متاسفانه این نسخه از call of 4 بدجور سیاسی شده:mad:
امیدوارم دوستان کمی روی موضوع بازی فکر کنند

1. اصولاً ایرانی (بخوانید ایرانی مذهبی) جماعت رشد فکریشون در سطح تیم ملیه! همه دنیا رو به سخره میگیرن در صورتی که مسخره خاص و عام هستن...
2. هر کی میگه من مسلمونم لزوماً مسلمون نیست و بود و نبودش به هیچ کس بجز خودش مربوط نیست. پس اگر داستانهائی خلق میشه که مسلمانان قسمتی از رولهای منفی رو ایفا میکنن در واقعیت نمونه حقیقیش زیاده پس خواهش میکنم این تاپیک رو با این محملات به بیراهه نبرید...

هر بحثی در این مورد بعد از این پست ببینم. BAN...
GOT IT?!

آخرین ویرایش:
ایا امکانش هست بازی رو انلاین بازی کرد ؟
یکی از بچه ها داره امتحان می کنه هنوز معلوم نیست
یعنی بخرمش؟:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
حتما نخری یکی از بهترین بازی های دوران رو از دست دادی ;)
حتما!!! چرا که نشه؟:laughing:
با فریم تک رقمی میتونی بازی کنی:دی مثل sata
مثل اینکه 7600 منو دست کم گرفتی
7600 من اندازه 8800 کارایی داره :p

بازیه خیلی خوبی بود.واقعا عالی بود. قسمت هایی که با هلیکوبتر وارد زمین دشمن میشدی که جای خودش رو داره. مثل فیلم سینمایی بود.قسمتی که تک تیراندازی هست با یک نفر دیگه استتار میکنی اون دیگه معرکه کار شده.اصلا نمیشه از این بازی ایراد گرفت.داستانش هم که از اول تا اخرش هیجان انگیز بود.

ایا امکانش هست بازی رو انلاین بازی کرد ؟

بله اما پینگها بالاست راحت نمیشه بازی کرد، کرک سرور ها یا Private سرورها زیادن. من بازی میکنم خودم. ولی باید یکی از این ISP های احمق ایران رو راضی کنیم که بجای اینهمه سرور مزخرف کانتر یه سرور CoD4 بزنه... اه اه خسته شدم هر وقت این Game Monitor رو باز کردم سکشن ایرانش همش کانتر بود... :sick:

بله اما پینگها بالاست راحت نمیشه بازی کرد، کرک سرور ها یا Private سرورها زیادن. من بازی میکنم خودم. ولی باید یکی از این ISP های احمق ایران رو راضی کنیم که بجای اینهمه سرور مزخرف کانتر یه سرور CoD4 بزنه... اه اه خسته شدم هر وقت این Game Monitor رو باز کردم سکشن ایرانش همش کانتر بود... :sick:
تو تونستی انلاین باری کنی ؟
با چه اینتر نتی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or