Official Call of Duty 4: Modern Warfare Thread - PC

این تاپیک به بازی Call of Duty 4: Modern Warfare اختصاص داده میشه تا علاقمندان به این بازی به گفتگو و تبادل نظر بپردازن. کنسولی ها هم اینجا نیان. اینجا فقط PC Gamer ها حق تردد دارند و میتونن سوالات یا موضوعات مد نظرشون رو مطرح و پیگیری کنند.

سلام
جواد سیستمت چیه؟
یا علی مدد
ها!>؟ :biggrin1: واسه منو میگی حسن! مشخصات ابر سیستم منو مگه نمیدونی؟!
cpu :AMD 3000+ 64 bit
ram: 512 ddr kingstone
vga هم تو امضام هست :biggrin1:
چیه احوال سیستم منو میگیری؟!:biggrin1:

ویرایش: یه سری عکس جدید گرفتم( ولی نمیدونم Infinity Ward چه علاقه ای داشته اسم کمپانی رو به عربی رو در و دیوار بنویسه..تو 2 تا از عکس ها کاملا مشخصه،عکس اول و آخر)

اینم لینک مستقیم:

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ببخشید

یک سوال داشتم این بود که میشه اسلحه ها رو تو بازی تغییرات روش انجام داد . هر چی دوست داری بزاری روش

درجه سختیه بازی رو روی آخرین درجه بزارید تا لذت ببرید! بازی هم زود تموم نمیشه.:love:
روی Easy بازی کنید خب معلومه که زود تموم میشه!
من الان 3 روزه دارم بازی میکنم و مرحله دوم از Act II هستم. همچین مبتدی هم نیستم که بگم به خاطر این طول کشیده بازی. ولی اگر بازی رو روی سخت بازی کنید واقعاً زود هم تموم نمیشه!
رو easy که اصلا نمیشه بازی کرد خیلی مسحخره میشه :sick:
تعریف از خود نباشه ها اگه کارت درست باشه اخرین درجه برات مثل easy می مونه ;)

رو easy که اصلا نمیشه بازی کرد خیلی مسحخره میشه :sick:
تعریف از خود نباشه ها اگه کارت درست باشه اخرین درجه برات مثل easy می مونه ;)

ولی بعضی از جاهای بازی دیگه فوق العاده سخت میشه :cheesygri نفس آدم رو میگیره تا مرحله تموم بشه:cheesygri

سلام دوستان ببخشید

یک سوال داشتم این بود که میشه اسلحه ها رو تو بازی تغییرات روش انجام داد . هر چی دوست داری بزاری روش
من که تا الان همچین چیزی ندیدم ;)

سلام دوستان
عزیزان حداکثر تنظیمات این بازی چی هست؟
مثلا antialising=4x,number of detail=normal,model detail=normal,water detail=normal
اگه کسی تنظیمات بیشتری داره خواهشا بگه و بگه درایور کارت گرافیکش چیه
متشکرم

این بازی عالی است واقعا عالی

ابتدا از گرافیکش بخصوص چهره کاراکترها خوشم نیومد و کلا دیروز بعد از چند دقیقه ور رفتن گذاشتمش کنار تا صبح امروز که دانشگاه داشتم گفتم حتما تو اشتباه میکنی وقتی اینهمه ملت و سایتها و مجلات ازش تعریف کردن!
بعد از چند دقیقه میخکوب شدم:eek:...یک بازی اکشن سینمایی تمام عیار...واقعا آدم احساس میکنه خودش جزو نیروها در بطن جنگ است, عجب صحنه پردازی و انفجار هایی! بازی طوری است که افرادی مثل من که سنی ازشون گذشته و نمیتونن زیاد بازی کنن هم از پاش بلند نمیشن
خلاصه اینکه کلا امروز پاش بودم و درس و دانشگاه رو هم بوسیدم گذاشتم کنار...واقعا می ارزید:love:
------------
اما نکته دیگه اینکه با وجود گسترده بودن فریم خوبی حتی روی سری متوسط 7 از کارتهای انویدیا روی تنظیمات خوب میده
Q6600
2 GB RAM
7600 GT
هر چقدر این CRYSIS صدای همه رو تو فریم دادن در آورد Official Call of Duty 4: Modern Warfare و Gears of War خوب عمل کردند:love:

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها تو کدوم قسمت میشه درجه سختی بازی رو تعیین کرد؟
یا علی مدد
حسن جان وقتی training رو انجام میدی( همون قمستی که مرحله cargo ship رو واست شبیه سازی کردن باید با پایین ترین زمان ممکن بری) بسته به زمانی که رفتی و حرفه ای بودنت بهت یک level سختی معرفی میکنه

با سلام.
دوستان میشه با کارت گرافیک 128(5200 xfx) و رم 512(ddr -geil) این بازی رو اجرا کرد؟(لااقل در رزولوشن پایین و جزییات پایین)
پایین تر از 6600 اجرا نمیشه ;)

اشتباه می کنی دوست عزیز !!!
من دموش رو با این مشخصات بازی کردم :
Geforce 6200
512 MB RAm
2.6 Gh
با این مشخصات : اصلا هم هیچ جا فریم کم نیورد : ( تقریبا روی مدیوم میشه دیگه نه ؟):
1024 *768
Model Detail : Normal
Number Of Corpseses : Small
Bullet Impacts : Yes
Rogdoll : Yes
Specular Map : Yes
Glow :Yes
Depth Of Field :Yes
Specular Map :Yes
Number Of Dynamic Lights : Normal
Soften Smoke :Yes
Shadows : No
Sync Every Frame : Yes

سلام دوستان
عزیزان حداکثر تنظیمات این بازی چی هست؟
مثلا antialising=4x,number of detail=normal,model detail=normal,water detail=normal
اگه کسی تنظیمات بیشتری داره خواهشا بگه و بگه درایور کارت گرافیکش چیه
متشکرم
اقا یه جوابیم به ما بدید ثواب داره

اخرین درجه ی سختی شما چیه؟ برای من vestern (یه چیزی تو همین مایه ها)
شما تمرین رو تو جند ثانیه تموم کردین ؟من18
یه لپتاپ هایی تو بازی هست که باید برشون داری کسی هست که همشونو ور داشته باشه

آخرین ویرایش:
اشتباه می کنی دوست عزیز !!!
من دموش رو با این مشخصات بازی کردم :
Geforce 6200
512 MB RAm
2.6 Gh
با این مشخصات : اصلا هم هیچ جا فریم کم نیورد : ( تقریبا روی مدیوم میشه دیگه نه ؟):
1024 *768
Model Detail : Normal
Number Of Corpseses : Small
Bullet Impacts : Yes
Rogdoll : Yes
Specular Map : Yes
Glow :Yes
Depth Of Field :Yes
Specular Map :Yes
Number Of Dynamic Lights : Normal
Soften Smoke :Yes
Shadows : No
Sync Every Frame : Yes

من سیستمم این هست

6200 256mb
1GB ram
cpu 2.4

منم میتونم با این سیستم با این تنظیمات بازی رو روون اجرا کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or