سلام دوستان.من Oblivion رو بازی کردم.Fallout 3 و New Vegas هم به مقدار قابل توجهی بازی کردم(میدونم ربطی نداره ولی چون موتورشون یکیه و اینا نوشتم نمیخوام تاپیک منحرف بشه)
در مورد Oblivion باید بگم که این بازی خیلی نکات مثبت زیادی داشت ولی متاسفانه یه سری نکات منفی داشت که خیلی بزرگ بودن و باعث میشدن که خیلی ها وسط بازی کلا بازی رو رها کنند و ببوسن و بذارن کنار.مثلا گیم پلی بازی خیلی خسته کننده میشد.چون بازی مپ خیلی گسترده ای داشت و شما یکدفعه مجبور بودین از این ور نقشه با پای پیاده یا اگر خیلی شانس داشتین یه اسب جور میکردین و از این ور نقشه باید میکوبیدین و میرفتین اون ور نقشه که خیلی کار خسته کننده ای بود(درست مثل Far Cry 2 ) وسایل نقلیه خیلی آهسته بودن که باعث میشد وسط بازی خوابتون بگیره :d و بازی جذابیت و کشش اش رو از دست بده.این بارزترین نکته ی منفی Oblivion بود.چون کلا گیم پلی آهسته ای داشت بازی این نکته ی منفی خیلی بیشتر خودش رو نشون میداد.
متاسفانه هنوز قسمت نشده ما Skyrim بازی کنیم ولی قسمت هایی از Game Footage دیدم و تعریف دوستان هم شنیدم و Bethesda هم خوب کارش رو بلده هیچ وقت بازی ای عرضه نمیکنه مگراینکه شاهکار از آب در بیاد.