نمی دونم چرا انقدر همه بچه ها فکر می کنند Oblivion بزرگ تر هستش. ببین این لینک صفحه ویکی پدیای Skyrim هستش. این جمله اش رو دقت کن:Oblivion بزرگتره :d ! اما اژدها رو راست میگی ! کلا موجودات Skyrim واقعا جذاب ترن !
While similar in size to Oblivion's game world Cyrodiil, the mountainous topography of the world inflates the game space and makes it more difficult to traverse than the relatively-flatter Cyrodiil
اگر چه سایز دنیای اسکایریم با دنیای بازی Oblivion یعنی Cyrodiil برابره، ولی نقشه کوهستانی دنیاش فضای بازی رو گسترده تر می کنه، و عبور کردن از اون رو نسبت به دنیای مسطح سیرودیل [در Oblivion] مشکل تر می کنه.
یعنی در عمل مساحت اسکایریم یه خورده بزرگ تره.
دل من هم مثل دل تو میگه Oblivion (از کجا می دونستی)؟@mahi58
به دلت رجوع کن
ولی می ترسم علت این که دلم این تصمیم رو می گیره این باشه که Oblivion اولین الدر اسکرولزی بود که درست و حسابی بازی کردم و در نتیجه چون در اصل اولین بار بود که الدر اسکرولز رو تجربه می کردم عکس العملم این بود:
خوب حالا اگر بخوام برای رای دادن به دلم رجوع کنم این اشکال مطرح میشه که تقصیر اسکایریم چیه که دیرتر از Oblivion داره میاد؟
مثل خودمی، من هم هر چی زور می زنم دلم نمیاد توی رای گیری شرکت کنم!من که رای نمیدم چون واقعاً نمی تونم بگم کدوم بهتره :d
هردوشون جزو شاهکارهای Bethesda هستن ، اگه گزینه برابر داشت اونو انتخاب میکردم :d
ولی فعلا توی رای گیری پرچم Skyrim بالاست...
کاربر گرامی اینجا هم ترول؟Dark souls .....
اون هم ترکوند با اون امتیازاتش، ولی انقدر ملت غر زدند و گفتند سخته که آخرش من جرات نکردم بگیرم!
به قول بچه ها محیط های Oblivion یه کم پر رنگ و لعاب تر بودند. دنیای اسکایریم به قول یکی می گفت یه خورده کم رنگ تره (که البته میشه به سردسیری بودن و برفی بودن بسیاری از نقاطش، و تلاش بتسدا برای منتقل کردن حس آب و هوایی سرزمین بازی جدید یعنی Skyrim نسبت داد).من فعلآ نمیتونم رآی بدم چون بخش اصلی Skyrim رو هنوز یه ساعت هم نرفتم ! بخش های فرعی رو هم متآسفانه زیاد نمیرسم بازی کنم ولی تا اینجای کار به طرز فجیعی بهم حال داده.
با این وجود حسی که توی Oblivion داشتم به نظرم یه کم بهتر بود. شاید دلیل اصلیش حال و هوای بازی و محیط ها باشه که من با محیط های Oblivion بیشتر جور بودم. برام دلنشین بود یه جورایی !!
نظر شخصی: از این لحاظ هر دو تا بازی رو به یک اندازه دوست دارم...
من به skyrim رای میدم.
این بازیو من صبح تا شب پاشم ولی Oblivion صبح تا عصر پاش بودم:ی