Oblivion یا Skyrim؟ مساله این است!

فقط اگر هر دو بازی رو دیدید، بفرمایید کدوم بهتره؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    200
Oblivion بزرگتره :d ! اما اژدها رو راست میگی ! کلا موجودات Skyrim واقعا جذاب ترن !
نمی دونم چرا انقدر همه بچه ها فکر می کنند Oblivion بزرگ تر هستش. ببین این لینک صفحه ویکی پدیای Skyrim هستش. این جمله اش رو دقت کن:

While similar in size to Oblivion's game world Cyrodiil, the mountainous topography of the world inflates the game space and makes it more difficult to traverse than the relatively-flatter Cyrodiil

اگر چه سایز دنیای اسکایریم با دنیای بازی Oblivion یعنی Cyrodiil برابره، ولی نقشه کوهستانی دنیاش فضای بازی رو گسترده تر می کنه، و عبور کردن از اون رو نسبت به دنیای مسطح سیرودیل [در Oblivion] مشکل تر می کنه.

یعنی در عمل مساحت اسکایریم یه خورده بزرگ تره. ;)
@mahi58
به دلت رجوع کن:دی
دل من هم مثل دل تو میگه Oblivion (از کجا می دونستی)؟ :دی

ولی می ترسم علت این که دلم این تصمیم رو می گیره این باشه که Oblivion اولین الدر اسکرولزی بود که درست و حسابی بازی کردم و در نتیجه چون در اصل اولین بار بود که الدر اسکرولز رو تجربه می کردم عکس العملم این بود:
jaw-dropping.gif
در صورتی که با اسکایریم چون از قبل Oblivion رو دیده بودم عکس العملم این بود:
229.gif

خوب حالا اگر بخوام برای رای دادن به دلم رجوع کنم این اشکال مطرح میشه که تقصیر اسکایریم چیه که دیرتر از Oblivion داره میاد؟
128fs4765852.gif

من که رای نمیدم چون واقعاً نمی تونم بگم کدوم بهتره :d

هردوشون جزو شاهکارهای Bethesda هستن ، اگه گزینه برابر داشت اونو انتخاب میکردم :d
مثل خودمی، من هم هر چی زور می زنم دلم نمیاد توی رای گیری شرکت کنم!
128fs4765852.gif

ولی فعلا توی رای گیری پرچم Skyrim بالاست...
o9yixf2ub5cv8r8mz0k5.gif

Dark souls .....:دی
کاربر گرامی اینجا هم ترول؟
icon10.gif

اون هم ترکوند با اون امتیازاتش، ولی انقدر ملت غر زدند و گفتند سخته که آخرش من جرات نکردم بگیرم!
128fs4765852.gif
من فعلآ نمیتونم رآی بدم چون بخش اصلی Skyrim رو هنوز یه ساعت هم نرفتم ! :دی بخش های فرعی رو هم متآسفانه زیاد نمیرسم بازی کنم ولی تا اینجای کار به طرز فجیعی بهم حال داده.
با این وجود حسی که توی Oblivion داشتم به نظرم یه کم بهتر بود. شاید دلیل اصلیش حال و هوای بازی و محیط ها باشه که من با محیط های Oblivion بیشتر جور بودم. برام دلنشین بود یه جورایی !! :دی
به قول بچه ها محیط های Oblivion یه کم پر رنگ و لعاب تر بودند. دنیای اسکایریم به قول یکی می گفت یه خورده کم رنگ تره (که البته میشه به سردسیری بودن و برفی بودن بسیاری از نقاطش، و تلاش بتسدا برای منتقل کردن حس آب و هوایی سرزمین بازی جدید یعنی Skyrim نسبت داد).

نظر شخصی: از این لحاظ هر دو تا بازی رو به یک اندازه دوست دارم...
o9yixf2ub5cv8r8mz0k5.gif

من به skyrim رای میدم.
این بازیو من صبح تا شب پاشم ولی Oblivion صبح تا عصر پاش بودم:ی
7g55dtp4i83pi0balag.gif

• Like
Reactions: Dinosaur
من Oblivion رو متاسفانه بازی نکردم چون اون زمان اصلا ً علاقه ای به این سبک نداشتم و فقط استراتژیک می زدم ولی ویدیوهاشو از یوتوب دیدم ... اما Skyrim الان زندگی منو تحت تاثیر خودش قرار داده و همین که از سر کار می رسم خونه بلافاصله تو بازی ام تا شب که می خوابم !!! :دی
Skyrim یکی از دو بازی برتر عمرم بوده که اونیکیش هم Mass effect 2 بود !

صد در صد آبليويون
هرچند نميشه از كنار شاهكاري به اسم اسكايريم براحتي گذشت،
ولي پيشرفتي كه بين موروويند و آبليويون صورت گرفت خيلي بيشتر از پيشرفت بين آبليويون و اسكاريمه.

مشخصه skyrim این بازی کامل شده خیلی امکانات بیشتری داره گرافیک تصویر شخصیت ها و جلوه های ویژه در حقیقت oblivion چیزی نداره که بخواد بهش تکیه کنه در برابر skyrim .
حتی مبحث لول های بازی هم خیلی بهتر شده در حقیقت انتخاب لول های مخصوص به خود کارکتر برگشته تو سری قبل فقط اول بازی قادر بودین تصمیم بگیرین.
دیگه بازم بگم؟

اگه بحث سره اینه که کدوم بهتره خوب معلومه که Skyrim بهتره. چون به هر حال باید تو این چند سال پیشرفت میکرد.اگه بدتر از Oblivion بود که وضعیتش این نبود! ولی بحثی که میمونه اینه که کدومشون تو زمان خودشون بیشتر درخشیدن.این سخته!

مشخصه skyrim این بازی کامل شده خیلی امکانات بیشتری داره گرافیک تصویر شخصیت ها و جلوه های ویژه در حقیقت oblivion چیزی نداره که بخواد بهش تکیه کنه در برابر skyrim .
حتی مبحث لول های بازی هم خیلی بهتر شده در حقیقت انتخاب لول های مخصوص به خود کارکتر برگشته تو سری قبل فقط اول بازی قادر بودین تصمیم بگیرین.
دیگه بازم بگم؟
پژمان به نظر من یه سری مزایایی Oblivion داره و یه سری مزایایی اسکایریم (توی صفحه یک چند تاشون رو نوشتم)، ولی به طور کلی زمان عرضه شون رو هم می خوام در نظر بگیریم، یعنی مثلا بگیم اون چیزی که Oblivion در سال 2006 بود بهتر بود یا اون بازی یی که Skyrim توی 2011 بود؟
اگه بحث سره اینه که کدوم بهتره خوب معلومه که Skyrim بهتره. چون به هر حال باید تو این چند سال پیشرفت میکرد.اگه بدتر از Oblivion بود که وضعیتش این نبود! ولی بحثی که میمونه اینه که کدومشون تو زمان خودشون بیشتر درخشیدن.این سخته!
آره دقیقا سوال این دومیه هستش. یعنی در مقایسه با زمان خودشون چطورند...

من هم به اسکایریم رای دادم ...
راستش بازی قبلی رو انجام ندادم ولی چون اسکایریم مطمئنا کاملتره ابلیویون شاید مثل این دیگه حال نده ...

اینقدر این شاهکار Skyrim جذابه که میترسم بشینم پاش دیگه بلند نشم آخر ترمیه :d
Oblivion رو یادمه اول تابستون بود نصبش کردم ( 3 سال پیش ) و تا آخر تابستون همین بازی منو ارضا کرد ، رکورد نشستن پا یه بازی رو هم تو همین Oblivion دارم که یه صبح تا شب پاش بودم :x
خلاصه انتخواب سختیه ولی به Skyrim رای دادم چون واقعا منو به بازی برگردوند ( آخه چند وقتی بود بازی زده شده بودم ).

بین Morrowind و Oblivion پیشرفت بود ولی پس رفت هم داشت.
کلاً oblivion یه پروژه تمام نشده برام حساب میشه چون خیلی از چیزایی که اون زمان قرار بود براش بکنن رو کلاً بیخیالش شدن!
بنظرم Skyrim یه قدم (توی هر چیزی) از oblivion جلوتره (که باید هم اینطور باشه!!) .
یادش بخیر، Oblivion اون موقع شده بود مثال یه بازی "Next Generation" ! ولی الان Skyrim شده... نقش آفرینی Next Generation ؟! :-؟

هیچ کدوم ، Morrowind :دی ...
ولی از بین اسکایریم و آبلیوین مسلما اسکایریم بهتره . محیطاش خیلی زیباتره و این که حالت سوم شخصش هم قابل بازیه ! :دی

ه قول بچه ها محیط های Oblivion یه کم پر رنگ و لعاب تر بودند. دنیای اسکایریم به قول یکی می گفت یه خورده کم رنگ تره (که البته میشه به سردسیری بودن و برفی بودن بسیاری از نقاطش، و تلاش بتسدا برای منتقل کردن حس آب و هوایی سرزمین بازی جدید یعنی Skyrim نسبت داد).

نظر شخصی: از این لحاظ هر دو تا بازی رو به یک اندازه دوست دارم...
o9yixf2ub5cv8r8mz0k5.gif
خوب موقعیت Skyrim باOblivion کلا فرق داره.

Skyrim تو بحران هست. جنگ داخلی‌،شب و روز از همه جا اژدها می‌باره.:d

حالا Dark brotherhood داره میگه برو امپراطور رو فلان بهمان کن.:d

Oblivion ولی‌ یکم آروم تر بود.

به نظر من یکی‌ از دلایل که Skyrim رنگ آمیزی گرمی نداره هم این هست که می‌خواد اون وضع بحرانی رو نشون بده.

بین این دو تا بازی هم من Skyrim بیشتر می‌پسندم.skyrim رو آدم راحت تر میپسنده. کلا زیبایی‌ هاشو زود تر نشون میده.

من که اسکایریم چون فقط همین بازی کردم ولی بشدت وسوسه شدم برم نسخه قبلی را هم بازی کنم
ولی این بازی واقعا اعتیاد آور خیلی هیچ بازی نبوده که انقدر بهش اعتیاد پیدا کنم مثل خون تو رگ ها آدم در جریانه :d

خب از نظر فنی و گیم پلی اسکاریم پیشرفت چشمگیری داشته به نظره من
البته بعد سه چهار سال غیر از اینم نمیشد توقع داشت
ولی انصافا یه چیزی که تو اسکاریم خیلی منو جذب خودش کرد راز آلود بودنش بود
البته oblivion تو زمان خودش شاهکاری بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or