NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

با کلیت صحبت هاتون موافقم ولی یکم باهاتون سر یه موضوعی زاویه دارم.:)
گفته ی شما کاملا متین که الان به جز 3 یا 4 تا بازی که در سال 2013 عرضه می شوند بازی دیگه ای نیست که اختلاف آنچنانی بین PC ی تاپ و PS4 وجود داشته باشه ولی دقت کنید PS قرار نیست هر سال یک نسل گرافیک جدید و CPU و ... جدید بده در حالی که ما طی 3 سال اخیر 3 نسل کارت گرافیک رو تجربه کردیم.خود بنده الان بازی Battlefiled 3 (انلاین) که 1 سال و نیم پیش منتشر شد و چند روز پیش DLC اخرش اومد رو بازی می کنم گرافیکش برام خیلی تکراری شده باز کریسیس 3 پیشرفت خوبی داشت و احتمالا Metro Last Light هم که دیگه گل سر سبد بازی ها در سال 2013 خواهد بود از نظر گرافیک.
حالا شما فرض کنید 2 سال آینده که مثلا فرضا کارت سری 800 منتشر بشه بازم PS4 با PC برابری می کنه ؟ قطعا خیر و این نقطه زاویه دار بنده بود چون گذر زمان در سخت افزار PC خیلی تاثیر داره و ما باید این رو در نظر بگیریم قرار نیست با 660 یا 670 تا 4 سال آینده بازی کنیم قرار سری های جدید رو هم تجربه کنیم.;)
با تشکر.
یک مشکلی این وسط وجود داره که شما دقت نمیکنی اون هم این هستش که از زمان ساخت GPU کنسول PS3 که در سال 2006 عرضه شده تا الان هیچ بازی نبوده که بگیم واقعا اگه کارت گرافیک قدرتمندی وجود داشت میشد بازی بهتری ساخت نه اینکه 2 تا افکت بیشتر و تسکچر بهتر یک چیزی که تغییر کلی در ساخت بازی ایجاد کنه که اصلا وجود نداشته وحتی هنوز هم نداره خیلی زور بزنن تازه یک چند تا بازی جدید معرفی شدن که میخوان تازه تو سال 2013 روی همین کنسول ها بازم ساخته بشن که GPU که معرفی شده تا الان برای PS4 و XBOX بعدی که شایعه هستش از کارت های متوسط بازار هستن یعنی نه به قدرت 680و670 هستن نه به قدرت کارت های غول خود AMD این وسط میبینی که باز هم بازی با این کنسول ها هماهنگ میشه پس داشتن باز هم PC قویتر از این در 4 سال دیگه هیچ معنی نمیتونه داشته باشه همون جوری که طی این چند ساله از سال 2006 که PS3 امده تا الان ما چند نسل از کارت های NVIDIA امده اما باز هم بازی وجود نداره که تفاوتی داشته باشه .

این که میشه PC رو آپگرید کرد بر میگرده به پولی که شما خرج میکنی اما اینکه بازی وجود نداره برای پولی که شما خرج میکنی کلا بی معنی هستش .

گذینه بعدی هم که اشاره کردی این که گرافیک تکراری هستش اصلا اشتباه هستش بهش فکر کردن باید بازی ساخته بشه که گرافیک بهتر درش اثر داشته باشه نه اینکه بازی ساخته بشه که گرافیک داشته باشه اما مفهوم بازی رو به جلو نبره همون کاری که داره3 CRYSIS انجام میده فقط بدرد بنچمارک میخوره همین .

موضع بعدی این هستش که آیا کنسول PS4 میتونه در رقابت با نسل های بعد کارت گرافیک باقی بمونه اون هم میشه گفت بله با توجه به اینکه عمر مفید یک کنسول حدود 5 سال هستش یعنی شما برای 5 سال میتونی سر پا باشی بعد از اون خیر اما در طول این 4 سال به قول شما 1000 تا کارت قویتر بیاد اما نتونه تغییری ایجاد کنه همون جوری که کارت های تا قبل از سری 600 NVIDIA کاری نتونستن انجام بدن همین سری هم نتونسته انجام بده .

فقط نیاز به سیستم های قویتر موجب شده که به سوی نسل بعد برن به دلیل محدودیت شدید PS3 و 360 هم از نظر RAM هم از نظر GPU اما الان شما حساب کن که با 8 GB رم GDDR5 چکار که نمیشه کرد همین کارت های متعادل بازار به زور 1 الی 2 GB رم GDDR5 دارن کارت های جدید هم به زور دارن خودشون رو به 4 GB میرسونن به نظرت چیزی که 2 سال طول کشیده از 1GB GDDR5 به 2 GB GDDR5 برسه چطور میخواد طی چهار سال عمر مفید کنسولی که طی 5 سال گذشته فقط 256 GB رم داشته یا 512 کنسول 360 دوام نیاره ؟

خدارو شکر خدارو شکر بازم یه ادم باسواد دیدیم و تشکر از استارتر تاپیک
کپسولها که بطبع حرکتی بجز بازی انحصاری نیستن و بقول دوستان اگه بازی های انحصاری نبودن قوطی حلبی بیش نبودن . فعلا که همین ps4 علیه سلام زیره رزولوشن 4k زائیده دی:

البته در ایران فاجعه بدترم میشه همینا رو میبینید تو این تاپیک دارن کپسول کپسول میکنن صبر کنید وقتی دیدن یه بازی ps4 باس 400 هزار تومن پول بدن مثل یه بچه تو دل برو مودب خیلی جیگر میرن سمت pc دی: چون چاره ایی ندارن .:))

در کل دیگه هر روز به طرفدارن میلیونی pc اضافه میشه همین چند روزپیش عنوان انحصاری و شاخ Starcraft 2 Heart Of The Swarm برای pc منتشر شد که مولتی بینهاتی داره عنوان شاخ دیگه ایی هم هستن مثل Company of Heroes Tales of Valor یا حتی World Conflict

Tombraider با dx11 تو pc تموم کردم رو کپسول که واقعا گرافیک گریه دار بود

دی:
شما تو رویا سیر می کنی؟ من و امثالم شده اعضای بدنمون رو بفروشیم کنسول می خریم...موقعی که MGS4 اومد می دونی چند بود خریدیمش؟
البته MGS و Final Fantasy یا GOW که نمی دونید چیه ماشالا...یه عمر با این بازیا زندگی کردیم بیایم عین معتادا (با عذر خواهی از طرفدارای محترم ولی کلمه بهتری یافت نشد!) صبح تا شب استراتژی بازی کنیم؟
برو نقدای سری MGS و FF رو بخون...بقیه بازیای کنسولی هم که بماند.
مگه خل شدیم بیایم سمت PC آخه؟
حسام جان درست می گی ولی دقیقش اونیه که گفتم. تازه رو چنین رزولوشنی AA هم داره.
1080p

All material we have available suggests that the new PS4 Killzone runs at a rock-solid 30 frames per second at 1080p full HD resolution

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-killzone-shadow-fall-demo-tech-analysis
یادم نمیاد کجا بود خوندم (شاید نئوگاف بود) ولی دقیقش این بود به هر حال:دی

البته در ایران فاجعه بدترم میشه همینا رو میبینید تو این تاپیک دارن کپسول کپسول میکنن صبر کنید وقتی دیدن یه بازی ps4 باس 400 هزار تومن پول بدن مثل یه بچه تو دل برو مودب خیلی جیگر میرن سمت pc دی: چون چاره ایی ندارن
کاریر vavi من رو بیاد داشته باش به محض این که PS4 تو اصفهان اومد میگیرم بازیهاشم میگیرم اونوقت شما با من بحث کن چون من پول بازیهاشم دارم و میدم...
در ضمن تا وقتی که گیم پلی نباشه گرافیک ارزش نداره همین کرایسی 3 رو رو PC بااون گرافیک فلان من 2 ساعت بازی کردمش چون واقعا بیشتر ارزش نداره واسش وقت بذاری اما من تا حالا 3 بار wALKING dEAD رو با گرافیک پایینی که داره تموم کردم...

آره جون عمش تا میای پول جور کنی یه دونه GTX 460 بخری میبینی فرداش GTX 460se اومد بعدش 465 466 ...500...600... 700... با این حساب ظرف 3-4 سال باید یه 1 میلیون دلاری بزاریم کنار تا جیب اقتصاد دانان انویدیا رو پر کنیم اونوقت کدوم آدم عاقلی 500 دلار پول کنسول رو که 5-6 سال میتونه باحاش حال کنه رو با این قایم موشک بازیهای انویدیا عوض میکنه اونم در حالی که pc عمرا بتونه بازیای شاقی مثل همین GOW as که خدای گرافیک هستش رو بیرون بده.تنها مزیت بازی رو pc اینه که crysise 3 رو روش نصب کنی و بیای اینجا با هم مسابقه بدیم که کارت من چند فریم بیشتر میکشه:d

سخت افزار قوي بدون نرم افزار فايده نداره به اين خاطر هست كه من هميشه كنسول رو ميخرم انحصاري هاي سوني و مايكروسافت و خيلي بازيهاي ديگه هيچ وقت روي PC عرضه نميشن.

شما تو رویا سیر می کنی؟ من و امثالم شده اعضای بدنمون رو بفروشیم کنسول می خریم...موقعی که MGS4 اومد می دونی چند بود خریدیمش؟
البته MGS و Final Fantasy یا GOW که نمی دونید چیه ماشالا...یه عمر با این بازیا زندگی کردیم بیایم عین معتادا (با عذر خواهی از طرفدارای محترم ولی کلمه بهتری یافت نشد!) صبح تا شب استراتژی بازی کنیم؟
برو نقدای سری MGS و FF رو بخون...بقیه بازیای کنسولی هم که بماند.
مگه خل شدیم بیایم سمت PC آخه؟
اتفاقا خودم GOW بازی کردم بازی قابل احترامیه اما اینجور نیست که خودمونو براش جرواجر بدیم
من تو چند سال اخیر چیزی حدود یک ترابایت فقط دانلود رایگان بازی pc داشتم بدونه یه قرون پول دادن دوتا بازی انحصاری رم نخواستیم دکتر که نیستیم 400 هزار تومن برا یه بازی پول بدیم :))

انشااالله ps4 بخری عکسم ازش بگیری خصوصا عکس از بازی های دونه ایی 400 هزارتومنی بگیری قرار بدی تو تاپیک دوستان ببینن حسرت بخورن . بسلامتی مبارکتون باشه ولی خوب چیزی که مهمه 95% گیمرها در اینده نزدیک میان زیر دست خودمون;)

آخرین ویرایش:
اتفاقا خودم GOW بازی کردم بازی قابل احترامیه اما اینجور نیست که خودمونو براش جرواجر بدیم
من تو چند سال اخیر چیزی حدود یک ترابایت فقط دانلود رایگان بازی pc داشتم بدونه یه قرون پول دادن دوتا بازی انحصاری رم نخواستیم دکتر که نیستیم 400 هزار تومن برا یه بازی پول بدیم :))

انشااالله ps4 بخری عکسم ازش بگیری خصوصا عکس از بازی های دونه ایی 400 هزارتومنی بگیری قرار بدی تو تاپیک دوستان ببینن حسرت بخورن . بسلامتی مبارکتون باشه ولی خوب چیزی که مهمه 95% گیمرها در اینده نزدیک میان زیر دست خودمون;)
خوشم میاد فکر میکنین همه دنیا شبیه ایران خودمونه

خوب ما تو ایرانیم نکنه فکر میکنی امریکا زندگی میکنی ؟
yahoo_21.gif

یه رفیق دارم بد بخت PS VITA خریده کلهم سه تا بازی بیشتر نداره
yahoo_21.gif
میگم اخه مگه دکتری این همه پول دادی خوب بازی بخر
yahoo_21.gif
میگه وحید اخه هر بازی دونه ایی 150 هزار تومن باس پولشو بدم
راس میگه بد بخت
yahoo_21.gif
منطقت سرار وجود منو به لرزه واداشت
دلیل نمیشه چون تو ایران وضعیت اینه و شما کیلو کیلو بازی دانلود میکنید کنسول کلا اخ بشه و PC خدا عکس العمل های بعضی دوستان موقع قفل DRM UBI دیدنی بود

شماها در نظر بگیرید بنده امشب دانلود بازی زیرو مفت مجانی شروع میکنم با کارت گرافیک 480 و مونیتور 1080 حالشو میبرم
لینک دانلود بازی Starcraft 2 Heart Of The Swarm
مفت مجانی با کرک فعال خدمت دوستان گل بلبل خودم
http://top2download.com/%D8%AF%D8%A7...B%8C-pc-2.html
THERE IS NOTHING TO SAY......................

مثل یه بچه تو دل برو مودب خیلی جیگر میرن سمت pc دی: چون چاره ایی ندارن .
yahoo_21.gif
بخند که خبر نداری با اومدن نسل جدید که 5 6 تایی باید بریزی پای PC گل و بل بلت

آخرین ویرایش:
خوشم میاد فکر میکنین همه دنیا شبیه ایران خودمونه
دوست عزیزم خوب ما تو ایرانیم نکنه فکر میکنی امریکا زندگی میکنی ؟
yahoo_21.gif

یه داستانی براتون تعریف کنم
اقا یه رفیق دارم بد بخت PS VITA خریده کلهم سه تا بازی بیشتر نداره :)) میگم اخه مگه دکتری این همه پول دادی خوب بازی بخر :)) میگه وحید اخه هر بازی دونه ایی 150 هزار تومن باس پولشو بدم
راس میگه بد بخت :))

شماها در نظر بگیرید بنده امشب دانلود بازی زیرو مفت مجانی شروع میکنم با کارت گرافیک 480 و مونیتور 1080 حالشو میبرم
لینک دانلود بازی Starcraft 2 Heart Of The Swarm مفت مجانی با کرک فعال خدمت دوستان گل بلبل خودم
http://top2download.com/دانلود-بازی-starcraft-2-heart-of-the-swarm-برای-pc-2.html

:> حالشو ببرید

آخرین ویرایش:

مگه نمیگی PS4 ضعیفه !؟ پس تو نسل بعد میشه لید پلتفرم اصلی برای ساخت بازی !! میدونی یعنی چی ؟ یعنی به قول خودت ( خودت و جرواجر هم بدی :d ) بازی خفن برای PC نمیاد . :)) حالا شما برو تو این بازار 5 میلیون پول یه سیستم باCPU C I7 بده . ولی وقتی هیچ بازی ای براش نیست بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره :))

مدام هم داری میگی بازی 400 هزار تومنی ! خوب ملت مجبور نیستن همون روز اول برن PS4 بخرن . 2 سال صبر میکنیم هک میشه بازی رو 10 هزارتومن میخریم .ولی 100 تای PC ارزش داره . مثل بازیهایی که این نسل برای کنسولها اومدن و PC بازها تا اخر عمرشون هم خواب اونا رو نمیتونن ببینن . مثل RED DEAD / ALAN WEAK / MGS / GOW / و ...... یعنی PC بازا خودشون رو بکشن هم این بازیها براشون نمیاد :)) ملت هم برای این بازیها حاضر خداتومن خرج کنن . پس به زودی شما PC بازا میاین زیر دست ما کنسول بازا :))

---------- نوشته در 06:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:30 PM ارسال شده بود ----------

یه رفیق دارم بد بخت PS VITA خریده کلهم سه تا بازی بیشتر نداره :)) میگم اخه مگه دکتری این همه پول دادی خوب بازی بخر :)) میگه وحید اخه هر بازی دونه ایی 150 هزار تومن باس پولشو بدم
راس میگه بد بخت :))

اون عقل کل نمیدونه یه چیزی هست به اسم هک کنسول ! که نهایتا 50 تومن خرج میکنه تا اخر عمرش راحته :))

آقا نقل قول نکنید پست این دوست عزیزمون رو
فقط در مورد ویتا شما لطف کن به رفیقت بگو جای اینکه 150 بده پوله یه بازی 150 بده یک سال پلاس بشه و ماهی 6 تا بازی رو به صورت قانونی مجانی بازی کنه !!

2 سال صبر میکنیم هک میشه بازی رو 10 هزارتومن میخریم
پسر تو واقعا میخوای دوسال صبر کنی که ایا هک شده بیاد یا نه پیر میشی بخدا دلم سوخت:))

رفیق Mafia II عنوان بدی بود ؟ METRO 2033 میدونی گرافیکش رو PC چی بود ؟ بازم بگم ؟ Far Cry 3 نمیدونم Call Of Duty Black Ops II یا همین Hitman Absolution حالا CRYSIS 3 که کیلزون قورت داد تو گرافیک بماند
هزارو صد تا دیگه عنوان شاخ هستن دادا اینقدر دلخوش نباش به قوطی .. درضمن WATCH DOGS که اومد وقتی تو داری DX9 بازی میکنی من دارم بهتر از PS4 این عنوانو DX11 بازی میکنم :> عنوان توپ بازم هست دوست داشتی ذکر کنم :)) تازه همشم مجانی دانلود میکنم درسته ؟

اصلا شما میدونستی که فرق بین DX9 در کنسولها امروزی با بازیهای DX11 در PC چیه

111fdf1111.jpg

این بنچ تفاوت pc dx11 با کنسولها dx9 نشون میده . تفاوتو ببینید دندوناتون میریزه :d
فقط یک فن صفر میتونه حقیقتو انکار کنه

کنسول بازان حق دارن چون تا بحال دایرکس 11 با فاکتور تسلیشن مطلوب تو هیچ بازی تجربه نکردن

بنده حاضرم برای کیفیت بصری بازی ها هرچقدر که میشه هزینه کنم تا بازی dx11 تو 1080 اجرا کنم

یحتمل اگه کسی همین عنوان Tombraider که کاملا dx11 هست تو pc تجربه کنه کلا کنسول برای همیشه میبوسه میزاره کنار
فقط یاد گرفتیم بگیم همه چی گرافیک نیست

بنده زندگی مو برای همچین عنوانی میدم
http://forum.bazicenter.com/thread75436/page5/#post2533749
تحقیق مطالعه بخدا اصلا بد نیست

موفق باشی بروسلی :x

آخرین ویرایش:

اولا حرفی داری مسخره بازی درنیار و منطقی بحث کن. ثانیا از کجا می دونی هر بازی PS4 چهارصد هزارتومنه؟ سونی خودش گفته بازی از یه دلار براش هست به بالا. خیلی از بازی ها هم چند ماه بعد عرضه دیسکانکت می خورن و خیلی ها هم حجمشون کمه و می شه دانلودشون کرد و از مغازه دار نخرید وقتی یه بارم PSS نیومدی باید این حرف مضحک رو بزنی البته.
بعد کسی که از بچگی با FF و MGS زندگی کرده مثل من چطور می تونه بیخیالشون شه؟ یه FF رو با 7 ـش داستان کلود رو تجربه کردم، تو 8 ـش عشق اسکوآل رو دیدم، تو 9 ـش تو سرزمین جادویی که داشت با گروه زیدان برای نجات پرنسس سفر کردم، تو 10 ـش با اشک ها و خنده های تیدوس و یونا تو اسپیرا زندگی کردم، تو 12 با وان و پنه لو ماجراجویی بی انتها کردم، تو 13 با لایتینگ و گروهش برای نجات کوکون و سرا رفتم...هر کدوم از اینا بالای سه ماه گیم پلی داشتن و کاملا تو بازی ذوب می کردن آدم رو!
دیالوگها، لحظات عشق، نفرت، خیانت و تراژدی. این FF بود یکی از بازیهای مختص کنسول، متال گیر، مورتال کامبت، تکن، کیلزون، هیلو، گاد اف وار، گرن توریسمو، کیلزون و صدها بازی انحصاری کنسول دیگه هم هستن که کسی تجربه شون نکنه گیمر نیست اونوقت شما از بازی استراتژی حرف می زنی یا یه سری مولتی پلتفرم امروزی؟
من ترجیح می دم بازی 400 تومنی بخرم ولی عشق کنم و وقتم رو تلف نکنم، ضمنا 400 تومن نیست و از یه دلار داره به بالا برو PSS خودت می فهمی.
در مورد گرافیک هم داری چرت می گی کاری نیست کنسول نتونه انجام بده فوقش رزولوشن رو میارن پایین آپ اسکیل می کنن بازی اجرا شه.

پسر تو واقعا میخوای دوسال صبر کنی که ایا هک شده بیاد یا نه پیر میشی بخدا دلم سوخت:))

رفیق Mafia II عنوان بدی بود ؟ METRO 2033 میدونی گرافیکش رو PC چی بود ؟ بازم بگم ؟ Far Cry 3 نمیدونم Call Of Duty Black Ops II یا همین Hitman Absolution حالا CRYSIS 3 که کیلزون قورت داد تو گرافیک بماند
هزارو صد تا دیگه عنوان شاخ هستن دادا اینقدر دلخوش بناش به قوطی .. درضمن WATCH DOGS که وقتی تو داری DX9 بازی میکنی من دارم بهتر از PS4 این عنوانو DX11 بازی میکنم عنوان توپ بازم هست دوست داشتی ذکر کنم :)) تازه همشم مجانی دانلود میکنم درسته ؟

اصلا شما میدونستی که فرق بین DX9 در کنسولها امروزی با بازیهای DX11 در PC چیه

111fdf1111.jpg

این بنچ تفاوت pc dx11 با کنسولها dx9 نشون میده .

کنسول بازان حق دارن چون تا بحال دایرکس 11 با فاکتور تسلیشن مطلوب تو هیچ بازی تجربه نکردن

بنده حاضرم برای کیفیت بصری بازی ها هرچقدر که میشه هزینه کنم تا بازی dx11 تو 1080 اجرا کنم

یحتمل اگه کسی همین عنوان Tombraider که کاملا dx11 هست تو pc تجربه کنه کلا کنسول برای همیشه میبوسه میزاره کنار
فقط یاد گرفتیم بگیم همه چی گرافیک نیست

بنده زندگی مو برای همچین عنوانی میدم
http://forum.bazicenter.com/thread75436/page5/#post2533749
تحقیق مطالعه بخدا اصلا بد نیست
موفق باشی بروسلی
خبر نداری از تمام تکنیک های که داری نام میبری قراره تو کنسول های جدید ماکرو و سونی استفاده بشه؟!:lol:
این یه سال اخر نسل تنها دست اویزی که باقیمونده همینDX11 اشکال نداره یسال باش حال کن تا سال دیگه کنسول های جدید بیان اونوقت ببینم حال و روز شما چطوره...
اسم بازی به نامRED DEAD به گوشت خورده اگه5 MIN پلی کنی کلاPC رو از 5 طبقه میندازی پایین
بماند FF , MGS , GT , FORZA,GOW وگیرزو ,هیلو,انچارد و لست او اس و بیوند و.............
برو دعا کن همون GTA همطبق رسم برا PCبیاد بلکه سرت بی کلاه نمونه برادر

سوالی بیش اومده برام ...

چرا زور بی خودی میزنید ؟؟؟ :دی

کی میخواید بفهمید که قدرت pc رو نباید با کنسول مقایسه کنید ؟؟؟

واقعا اینهمه سال اینهمه مدرک اینهمه سند هنوز در عجبید ؟؟؟

بنظرتون با این بحث ای بی خودی میتونید چیزی رو تغییر بدید ؟؟؟

بنزتون با 2x انتی الیاز میشه 128x انتی الیاز ساخت ؟ :دی بنظرتون fxaa اصلا انتی الیاز ه :دی بحث کنید کوتاه بییاد یک حقیقت وجود داره که pc خیلی خیلی قویتر از کننسول هاست نمی دونم کی میخواید بدونید که نباید مقایسه کنید منم میدونم بازی انحصاری خوبی دارند و من هم انجامشون میدم ولی باور کنید در مقایسه با pc کاره اشتباه ایه کی میخوایید بفهمید این موضوع رو که pc میتونه خودتو هم رندر کنه نه بازی کرایسیس 3 روی pc با انتی الیاز بالا باور کن با cgi فرقی نمیکنه کو گوشه شنوا که بشنوه و بغهمه...

وایسید اخر انویدیا همتون رو با 60 اجرا میکنه :دی جمش کنید شما فقط خودتون رو ازار میدید با این گفته های بی ارزشتتون.ما درس میدیدم چون قبلا دانش اموز بودیم مثه شما...

جمع بردران قوطی باز با بریدگی فراوان هم که جمع جمع ه :دی شلوغش کردید افت فریم زیاد شد ه :))

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or