NVidia: کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Nvidia.jpg

رئیس ارشد شرکت NVidia، آقای Tony Tamasi طی گفتگویی که با Tech Radar داشت به این موضوع اشاره کرد که مشخصات سخت افزاری PS4 تقریباً همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
او می‌گوید: "اگر شیپ‌های PS4 در ماه دسامبر با آن چیزی که سونی نشان داده است مطابقت داشته باشد، اگر بخواهیم آن را بر مبنی بافت‌ها مقایسه کنیم، تنها نصف قدرت GTX 680 را داراست. این کارت گرافیک در ماه مارس 2012 عرضه شد، یعنی چیزی حدود 1.5 سال پیش."
"چیزی که امروزه اجرا می‌گردد، 5 الی 10 سال در جاده‌ای گیر کرده است. این قضیه در مورد PC صادق نمی‌باشد و PC این مشکلات را ندارد. آن‌ها قادر به باز شدن هستند و به راحتی ارتقا می‌یابند و با قدرت‌ها و GPUهای جدید سازگار می‌شوند و یک گرافیک مدرن را به نمایش خواهند گذاشت."
در آخر هم او به این موضوع اشاره کرد که وی بیشتر از هر نسلی از این موضوع اطمینان دارد که با وجود این‌که نسل بعدی کنسول‌ها بسیار قوی‌تر از نسل فعلی است اما به سرعت به پایان می‌رسند و جایگاه آن‌ها پشت PC است.

یادمه رئیس Tak Two آمد گفت THQ این نسل ورشکست میشه همه مسخرش کردند گفتند داره چرت میگه چون پولش از پارو بالا‌میره آخرشم THQ کلا پوکید. Nvidia آمد گفت PC قوی‌تر از PS4 اس که اگر با PC امروزی که یک 690 روش باشه مقایسه کنیم در حقیقت PC قوی‌تر از PS4 است. بازم ببینیم وقتی حرفش شد حقیقت اون وقت مشخص میشه.
دوست عزیز میشه مارو روشن کنید که العان رئیس take two چه ربطی به nvidia داره و ربط کلی اینها به thq و ps4 چیه؟

هه هه هه
دوستان اگه در جریان نیستید،nvidia اول قرار بود با سونی سر پی اس 4 همکاری داشته باشه ولی بعد مث اینکه اونقدی که nvidia پول خواسته سونی حاضر نشده بپردازه واسه همینم باهم لج افتادن...

منبع هم دارم کسی خواست لینک میدم:دی

هه هه هه
دوستان اگه در جریان نیستید،nvidia اول قرار بود با سونی سر پی اس 4 همکاری داشته باشه ولی بعد مث اینکه اونقدی که nvidia پول خواسته سونی حاضر نشده بپردازه واسه همینم باهم لج افتادن...

منبع هم دارم کسی خواست لینک میدم:دی
لطفا لينك خبر رو بذار تا همه استفاده كنيم بيفتيم به جونnvidia

آخرین ویرایش:
دوست عزیز میشه مارو روشن کنید که العان رئیس take two چه ربطی به nvidia داره و ربط کلی اینها به thq و ps4 چیه؟
ربطش به حرفشونه ما اون موقعه حرف اون THQ رو مسخره کردیم آخرش درست در آمد الانم حرف Nvidia رو.

یه چرتکه ساده بندازیم و اختلاف کنسول های PS3, PS4 حساب کنیم میبینین که اصلا نیازی نیست به اندازه PC HIGH END قدرتمند باشه همین الانش هم کسی نمیتونه بازی پیدا کنه که با این PC های قدرتمند هم چیزی فراتر از بازی های کنسولی بده حالا 2 تا تسکچر و 2 تا افکت بیشتر تغییری در ساختار کلی اصلی بازی ایجاد نمیکنه .

من همین الان یه 670 دارم که تمام بازی ها رو با ultra بازی میکنم و ... حتی S-ync رو هم روشن میزارم تازه anti-aliasing آخر میزارم رزولیشن هم 1920*1080 اما بازم بازی ها بین 40-60% قدرت GPU استفاده میکنه عملا یعنی هیچی بعدشم بازی ندارم که تفاوت خیلی زیادی داشته باشه حتی بخوایم حساب کنیم من گرافیک ASSASSIN CREED 3 رو به CRYSIS 3 ترجیح میدم . با وجود اینکه crysis برام همش ultra هستش و حتی بعضی چیز ها رو با اون config بازی تغییر دادم که داینامیک باشه و ... شاید یکم بهتر بشه و قدرت بیشتری از کارت بکشه علف ها رو بلند تر کنم و یا موج آب بیشتر بشه و ... اما بازم بی معنی هستش فقط برای یک بازی ما بریم یه کارت انقدر قدرت بخریم که چی بشه ؟

اگه همین هم دوستم پول نیاز نبود و نمیخواست کارتش رو با یکی پایین تر از خودش عوض کنه عمرا نیازی بیشتر از 570 احساس نمیکردم .

در کل بخوایم حساب کنیم قدرت داشته باشه که بازی وجود نداشته باشه به درد خودمون میخوره .

حالا چه pc بسیار قوی وچه ps4 من یکی که پول هیچ کدوم رو ندارم:d

حق با ایشونه. PC همیشه قوی تر بوده و هیچوقت کنسول ها نمی تونن یک قدم از سخت افزار قوی PC بالاتر بزنن.

از همکاری سونی با AMD داره منفجر میشه.اخه یکی نیست به این بگه الان سونی با کنسولی که فقط 512 مگ رم داره انچارتد 3 میسازه با اون گرافیک وحشتناک.دیگ خودتون حساب کنید با 8 گیگ رم چکارایی که نمیشه کرد.یارو بهش فشار اومده یه چیزی گفته زیاد مهم نیست.

زنده باد سونی......تا کور شود هر ان کس که نتواند دید.

کنسول PS4 نمی‌تواند در مقابل PC مقاومت کند
PC نمیتواند در مقابل تنوع بازی های PS4 مقاومت کند
nvidia نمیتواند در مقابل AMD..

اگر فرض بگیریم کنسول مثل آتاری میمونه و pc مثل ps3 باز هم ارزش کنسول برای بازی از pc بالاتره.اصلا هم مهم نیست.بهتره ps4 رو با کنسول مایکرو که در راهه مقایسش کنیم نه pc .

یه چرتکه ساده بندازیم و اختلاف کنسول های PS3, PS4 حساب کنیم میبینین که اصلا نیازی نیست به اندازه PC HIGH END قدرتمند باشه همین الانش هم کسی نمیتونه بازی پیدا کنه که با این PC های قدرتمند هم چیزی فراتر از بازی های کنسولی بده حالا 2 تا تسکچر و 2 تا افکت بیشتر تغییری در ساختار کلی اصلی بازی ایجاد نمیکنه .

من همین الان یه 670 دارم که تمام بازی ها رو با ultra بازی میکنم و ... حتی S-ync رو هم روشن میزارم تازه anti-aliasing آخر میزارم رزولیشن هم 1920*1080 اما بازم بازی ها بین 40-60% قدرت GPU استفاده میکنه عملا یعنی هیچی بعدشم بازی ندارم که تفاوت خیلی زیادی داشته باشه حتی بخوایم حساب کنیم من گرافیک ASSASSIN CREED 3 رو به CRYSIS 3 ترجیح میدم . با وجود اینکه crysis برام همش ultra هستش و حتی بعضی چیز ها رو با اون config بازی تغییر دادم که داینامیک باشه و ... شاید یکم بهتر بشه و قدرت بیشتری از کارت بکشه علف ها رو بلند تر کنم و یا موج آب بیشتر بشه و ... اما بازم بی معنی هستش فقط برای یک بازی ما بریم یه کارت انقدر قدرت بخریم که چی بشه ؟

اگه همین هم دوستم پول نیاز نبود و نمیخواست کارتش رو با یکی پایین تر از خودش عوض کنه عمرا نیازی بیشتر از 570 احساس نمیکردم .

در کل بخوایم حساب کنیم قدرت داشته باشه که بازی وجود نداشته باشه به درد خودمون میخوره .
با کلیت صحبت هاتون موافقم ولی یکم باهاتون سر یه موضوعی زاویه دارم.:)
گفته ی شما کاملا متین که الان به جز 3 یا 4 تا بازی که در سال 2013 عرضه می شوند بازی دیگه ای نیست که اختلاف آنچنانی بین PC ی تاپ و PS4 وجود داشته باشه ولی دقت کنید PS قرار نیست هر سال یک نسل گرافیک جدید و CPU و ... جدید بده در حالی که ما طی 3 سال اخیر 3 نسل کارت گرافیک رو تجربه کردیم.خود بنده الان بازی Battlefiled 3 (انلاین) که 1 سال و نیم پیش منتشر شد و چند روز پیش DLC اخرش اومد رو بازی می کنم گرافیکش برام خیلی تکراری شده باز کریسیس 3 پیشرفت خوبی داشت و احتمالا Metro Last Light هم که دیگه گل سر سبد بازی ها در سال 2013 خواهد بود از نظر گرافیک.
حالا شما فرض کنید 2 سال آینده که مثلا فرضا کارت سری 800 منتشر بشه بازم PS4 با PC برابری می کنه ؟ قطعا خیر و این نقطه زاویه دار بنده بود چون گذر زمان در سخت افزار PC خیلی تاثیر داره و ما باید این رو در نظر بگیریم قرار نیست با 660 یا 670 تا 4 سال آینده بازی کنیم قرار سری های جدید رو هم تجربه کنیم.;)
با تشکر.

خواهشن با انویدیا شوخی نکنید راست میکه ps4 در حدد یک low end pc یه واقعا هم همینطوره اونایی که میدونن خودش گافیه... من میدونسم در حددی نیست چون ما خیلی قویتراشون دیدم و گرافیک خیلی بالاتراشو...

من میگم بذارید بعضی ها خوش باشن برا خودشون با خرافاتاشون pc صلا یک درصد قابل قیاس نیست با اینا ..اخه هنوز نفهمیدید این مقایسه خیلی مسخرست...

خبر نداری العان nvidia داره تورو با 60 فریم و 8k رندرت میکنه :دی 128x انتی الیاز

همسایه‌ی یک PC Low End CPU است و سطح GPU آن، پایین تا متوسط است.
جک سال اومد.
KZ4 رو یه PC Low End CPU می تونه اجرا کنه؟ Watch Dogs رو چطور؟ رم 8 گیگ DDR5 اصلا برای PC هست؟
این حرفا از سر سوزشه...
آخه کدوم نفهمی میاد برای یه لبه صاف شدن پول مفت تایتان و 690 می ده؟ تازه همون لبه رو کنسول به واسطه رزولوشن پایین تر و آپ اسکیل شده عمرا به چشم نمیاد!
PS4 = سلطان
رئیس انویدیا بره دنبال التماس چند تا استراتژی ساز باشه برای PC بازی انحصاری بسازن نونش آجر نشه...
تا کور شود هر آن که نتوان دید.
خواهشن با انویدیا شوخی نکنید راست میکه ps4 در حدد یک low end pc یه واقعا هم همینطوره اونایی که میدونن خودش گافیه... من میدونسم در حددی نیست چون ما خیلی قویتراشون دیدم و گرافیک خیلی بالاتراشو...

من میگم بذارید بعضی ها خوش باشن برا خودشون با خرافاتاشون pc صلا یک درصد قابل قیاس نیست با اینا ..اخه هنوز نفهمیدید این مقایسه خیلی مسخرست...

خبر نداری العان nvidia داره تورو با 60 فریم و 8k رندرت میکنه
biggrin1.gif
128x انتی الیاز

جک نگو مومن...PS3 هنوز داره حکمفرمایی می کنه، GOW: A رو بازی کن خودت می فهمی.
انویدیا دیده با پیوستن بلیزارد به سونی کاسه کوزه اش رو باید جمع کنه چنین حرف احمقانه ای زده.
10 میلیون بدید سیستم ببندید وقتی فقط روش بازی مولتی میاد که گرافیکش در حد نسخه کنسولیه اون سیستم به چه درد می خوره؟ لبه صاف کنه و فریم بده؟
بعد لذت گیم برای من اینه که بازی های انحصاری کنسول مثل متال گیر و فاینال فانتزی لذت ببرم و باهاشون زندگی کنم نه اینکه یه fps مثل crysis رو بخاطر گرافیک تموم کنم یا برای وقت گذرونی mmo بزنم.

آخرین ویرایش:
جک سال اومد.
KZ4 رو یه PC Low End CPU می تونه اجرا کنه؟ Watch Dogs رو چطور؟ رم 8 گیگ DDR5 اصلا برای PC هست؟
این حرفا از سر سوزشه...
آخه کدوم نفهمی میاد برای یه لبه صاف شدن پول مفت تایتان و 690 می ده؟ تازه همون لبه رو کنسول به واسطه رزولوشن پایین تر و آپ اسکیل شده عمرا به چشم نمیاد!
PS4 = سلطان
رئیس انویدیا بره دنبال التماس چند تا استراتژی ساز باشه برای PC بازی انحصاری بسازن نونش آجر نشه...
تا کور شود هر آن که نتوان دید.
نه دیگه نگرفتی در مقابل titan اره یک low pc میشه ..درکتو ببر بالاتر نشین و نچسب اینقد به کنسول...

خبر نداری العان nvidia داره تورو با 60 فریم و 8k رندرت میکنه
biggrin1.gif
128x انتی الیاز

حرفات نشون دهنده ی اینه که هنوز نتوستی به لذت واقعی یک گیم برسی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or