NVIDIA در سومین روز از ماه March قصد انقلابی در صنعت گیمینگ دارد...تحولی عظیم!

homayoon k2

کاربر سایت
images

اگر قصد دارید بدانید که NVIDIA در چند ماه گذشته در حال انجام چه کارهایی بوده، فقط کافی چند هفته دیگر صبر کنید.

این شرکت بزرگ فعال در زمینه سخت افزار و بازی های رایانه ای، در دعوت نامه ای که برای مطبوعات و اشخاص خاص صنعت فرستاده، از آنها دعوت کرده تا در روز سه شنبه، سوم ماه مارس برای مراسمی در سان فرانسیسکو گرد هم آیند.
بر طبق این دعوت نامه، آقای Jen-Hsun Huang رئیس انویدیا، حضار را دعوت به مراسمی کرده که در آن چیزی نمایش داده خواهد شد که به مدت 5 سال در دست ساخت بوده و قرار است آینده این صنعت را به طور کامل متحول کند.
من قصد دارم شما را دعوت به شرکت در یک مراسم بسیار ویژه در روز سوم مارس بکنم.
چیزی که من می خواهم با شما به اشتراک بگذارم بیشتر از 5 سال در حال ساخت بوده و آینده صنعت گیم را دوباره تعریف خواهد کرد.

nexus2cee_invite_thumb.png

نظر شما در این مورد چیست؟؟ آیا با یک کارت گرافیک انقلابی رو به رو خواهیم بود، یا اینکه این شرکت صاحب یک کنسول خواهد شد؟؟؟؟

آپدیت:

بالاخره آن انقلاب (:d) رخ داد و انویدیا از یک کنسول به نام NVIDIA Shield رونمایی کرد که بر مبنای Cloud Gaming بوده و از 4K پشتیبانی می کند...این دستگاه هم چنین به چیپ ست Tegra X1 مجهز می باشد.

shield-hero-image.0.0.0.jpg

اگر منتظر انقلاب دیگری بودید لطفا باز هم منتظر باشید:d

آخرین ویرایش:
این خبر مربوط به 4-5 روز پیشه:

Nvidia is launching a “New Gaming Platform” on the 3rd of March 2015 – Reveals Hidden Message

Nvidia is launching a "New Gaming Platform" on the 3rd of March 2015 - Reveals Hidden Message

یه کد مخفی متنی تو صفحه ی دعوت nvidia وجود داره که میگه:

On March 3, you are invited to join NVIDIA CEO Jensen as we unveil a revolutionary new gaming platform.

پس احتمال اینکه یه کنسول باشه, خیلی بیشتره!

همونطور که حدس زدم قراره یه کنسول معرفی بشه که میشه هر چند سال ارتقاش بدی

همچیم گفت انقلاب فکر کردم انقلاب کبیر فرانسه رو میشه توی صنعت گیم ببینیم داداشمون کنسول معرفی کرده با این همه کنسول توی بازار این انقلاب منو برد به انقلاب مصر 2011

nvidia shield !
گیرنده دیجیتال خودمونه :دی
من که نفهمیدم دقیق چه کار میکنه،همش داره از شکلش تعریف میکنه :|
===
مثل اینکه smart tv ست آپ باکسه،دسته هم داره،فیلم سریال،cloud gaming به احتمال زیاد...(از بازی که چیزی نشون نداده هنوز)،عشق آلمینویم داره !
===
منو باش صبح زود بیدار شدم:دی
===
shield remote...yay !
===
پردازنده tegra x1
===
داراه با xbox360 مقایسه میکنه shield رو ؟! :|
===
cloud gaming هست،با این اینترنت ایران چه شود :دی
===
borderlands pre sequel رو بازی کرد :| فریم ریتش منو کشت !
===
the talos principle هم بازی کردن باش !
===
doom 3 داره بازی میکنه ! OMG.بیخیال.من برم بخوابم :|
===
جوات هم اومد داره در مورد کرایسس حرف میزنه...
===
نسبت به ابعادش قدرتش خوبه ولی شانسی داره در برابر کنسول ها ی ps4 xone و wii ؟نمیدونم !

آخرین ویرایش:
این اولیش که مزخرف بود. حالا ببینیم کنسولش چی میشه!
عجب متحولی شدیم.

- - -ویرایش - - -

اینم فک کنم کنسول بود. من که کلا نا امید شدم.

به Cloud Gaming خوش آمدید :)
زمانی که کنسول ها توی 1080p60p که هیچ ، 1080p30p هم موندن Nvidia حرکت اساسی ای زد با Shield
Nvidia Grid حالا تا پینگ 150 هم بدون هیچ گونه لگ ای برای استریم بازی ها روی Shield ساپورت می کنه ، یعنی توی استرالیا هم باشی مشکلی نداری

آخرین ویرایش:
میشه باهاش PC رو استریم کرد
Tegra X1 Super Chip که استفاده شده 2 برابر Xbox 360
Ram 6 برابر Xbox 360
Grid X رو معرفی کردن که شبکه Cloud Gaming کنسول که میشه بازی ها رو 1080p 60FPS اجرا کرد

آخرین ویرایش:
میشه باهاش PC رو استریم کرد
سرعت استریم 150ms یا به اندازه نصف سرعت یه پلک زدن
Tegra X1 Super Chip که استفاده شده 2 برابر Xbox 360
Ram 6 برابر Xbox 360
Grid 2 رو به صورت 1080p و 60FPS رو خود دستگاه اجرا کردن (استریم نبود)

Grid 2 کلا استریم بود (Cloud)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or