NVIDIA در سومین روز از ماه March قصد انقلابی در صنعت گیمینگ دارد...تحولی عظیم!

homayoon k2

کاربر سایت
images

اگر قصد دارید بدانید که NVIDIA در چند ماه گذشته در حال انجام چه کارهایی بوده، فقط کافی چند هفته دیگر صبر کنید.

این شرکت بزرگ فعال در زمینه سخت افزار و بازی های رایانه ای، در دعوت نامه ای که برای مطبوعات و اشخاص خاص صنعت فرستاده، از آنها دعوت کرده تا در روز سه شنبه، سوم ماه مارس برای مراسمی در سان فرانسیسکو گرد هم آیند.
بر طبق این دعوت نامه، آقای Jen-Hsun Huang رئیس انویدیا، حضار را دعوت به مراسمی کرده که در آن چیزی نمایش داده خواهد شد که به مدت 5 سال در دست ساخت بوده و قرار است آینده این صنعت را به طور کامل متحول کند.
من قصد دارم شما را دعوت به شرکت در یک مراسم بسیار ویژه در روز سوم مارس بکنم.
چیزی که من می خواهم با شما به اشتراک بگذارم بیشتر از 5 سال در حال ساخت بوده و آینده صنعت گیم را دوباره تعریف خواهد کرد.

nexus2cee_invite_thumb.png

نظر شما در این مورد چیست؟؟ آیا با یک کارت گرافیک انقلابی رو به رو خواهیم بود، یا اینکه این شرکت صاحب یک کنسول خواهد شد؟؟؟؟

آپدیت:

بالاخره آن انقلاب (:d) رخ داد و انویدیا از یک کنسول به نام NVIDIA Shield رونمایی کرد که بر مبنای Cloud Gaming بوده و از 4K پشتیبانی می کند...این دستگاه هم چنین به چیپ ست Tegra X1 مجهز می باشد.

shield-hero-image.0.0.0.jpg

اگر منتظر انقلاب دیگری بودید لطفا باز هم منتظر باشید:d

آخرین ویرایش:
این اخریش خوب بود. ولی به درد ایران نمیخوره. در کل اگه قرار باشه تا اخر همه رو ۱۰۸۰ رو ۶۰ بزنه و وقتایی که باقی کنسول ها رو یه بازی کم اوردن این هنوز ۱۰۸۰ بزنه خوبه.

این اخریش خوب بود. ولی به درد ایران نمیخوره. در کل اگه قرار باشه تا اخر همه رو ۱۰۸۰ رو ۶۰ بزنه و وقتایی که باقی کنسول ها رو یه بازی کم اوردن این هنوز ۱۰۸۰ بزنه خوبه.

این Cloud Gaming اه
تمام Process اش روی سرور های Nvidia Grid اه
تمامی بازی ها رو با آخرین تنظیمات گرافیکی تا N سال دیگه هم 1080p60p می ده به شما
کل پردازش اش روی سرور های Nvidia هست

در کل Nvidia با معرقی امروز اش جای پای خودش رو توی Cloud Gaming مستحکم کرد ، بالاخره این موضوع باید از یک جا به طور اساسی شروع می شد و Nvidia این کار رو کرد

این Cloud Gaming اه
تمام Process اش روی سرور های Nvidia Grid اه
تمامی بازی ها رو با آخرین تنظیمات گرافیکی تا N سال دیگه هم 1080p60p می ده به شما
کل پردازش اش روی سرور های Nvidia هست
منم منظورم همین بود دوست من!

دمو Unreal Engine 4 که تا به امروز فقط Pre-Render نمایش داده شده برای اولین بار روی کنسول ها به صورت لایو در حال اجراست
کنسول های فعلی قادر به اجرای این دمو به صورت لایو نیستند

- - -ویرایش - - -

کنسول با قیمت 199$ عرضه می شه ، همراه با بیش از 50 بازی لانچ ، با قابلیت نمایش 4k با refresh rate اه 60hz

من اگه یه روز زفتم اونور آب میخرم ! :دی
چون اینجا من همین twitch رو به زور استریم کردم چه برسه به بازی !

اونور آب هم همه جایی نتی ندارن که 1080 و 60 فریم رو بتونی راحت اجرا کنی :d

به نظر من که انقلابی نبود چیزی اینجا

اونور آب هم همه جایی نتی ندارن که 1080 و 60 فریم رو بتونی راحت اجرا کنی :d

به نظر من که انقلابی نبود چیزی اینجا

از نظر سرعتی که مطمئن باش دارن
مشکل اصلی سر Latency بود که Nvidia گفته با توجه به تکنولوژی جدیدی که توی Grid به کار بردن Latency تا 150ms رو بدون هیچ لگی پشتیبانی می کنن
شما همین کشور دوست و برادر ترکیه بری هم پینگ و هم سرعت مناسب این سرویس رو داری ، حالا کشور های مطرح بماند

آینده گیمنیگ بر بستر Cloud هست و خیلی زودتر از اون چیزی که فکر می کنید میاد ، جولوش هم نمی شه گرفت
روز به روز هم داره بهینه تر می شه ، همونطور که می بینید بازی ای مثل Titanfall روی Xbox 1 با وجود این که بخشی از پردازش اش روی Cloud بود اما با نت 1 مگ و پینگ 250 ملت بدون مشکل بازی می کردن توی ایران

من نفهمیدم اصلا منظورشون از انقلاب چی بود؟
نویدیا که اولین شرکت تو زمینه گیمینگ روی کلاود نیست
سیستم گرید رو هم که خیلی وقته معرفی کردن
من خودم شیلد نسل اول رو دارم (محصول بیش از دو سال پیش) باز هم میتونم تمام کار هایی که کنسولشون میتونه انجام بده رو انجام بدم (تمام کارها)

بی خیال بابا مسخره ها ملت رو سرکار گذاشته بودن
5 سال سر چی دقیقا وقت گذاشته بودن رو من نمیفهمم

همین الان خبر انقلاب انویدیا رو تو Guru3D خوندم قصد داشتم یعنی خواستم جامه بدرم برم بیرون که که به دلیل سرماخوردگی و احتمال دستگیری و آبروریزی تو محل بیخیال شدم :|:d

یکی بره انقلاب رو واسه انویدیا تشریح کنه :|

عجب انقلابی :دی وقتی مثلا مایکروسافت در مورد سرور های AZura و ... توضیح میداد اینا کجا بودن؟ :-/ انویدیا جون بدجور داره بهت فشار میاد سر سهیم نبودن تو کنسولهای این نسل، درکت میکنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or