NVIDIA در سومین روز از ماه March قصد انقلابی در صنعت گیمینگ دارد...تحولی عظیم!

homayoon k2

کاربر سایت
images

اگر قصد دارید بدانید که NVIDIA در چند ماه گذشته در حال انجام چه کارهایی بوده، فقط کافی چند هفته دیگر صبر کنید.

این شرکت بزرگ فعال در زمینه سخت افزار و بازی های رایانه ای، در دعوت نامه ای که برای مطبوعات و اشخاص خاص صنعت فرستاده، از آنها دعوت کرده تا در روز سه شنبه، سوم ماه مارس برای مراسمی در سان فرانسیسکو گرد هم آیند.
بر طبق این دعوت نامه، آقای Jen-Hsun Huang رئیس انویدیا، حضار را دعوت به مراسمی کرده که در آن چیزی نمایش داده خواهد شد که به مدت 5 سال در دست ساخت بوده و قرار است آینده این صنعت را به طور کامل متحول کند.
من قصد دارم شما را دعوت به شرکت در یک مراسم بسیار ویژه در روز سوم مارس بکنم.
چیزی که من می خواهم با شما به اشتراک بگذارم بیشتر از 5 سال در حال ساخت بوده و آینده صنعت گیم را دوباره تعریف خواهد کرد.

nexus2cee_invite_thumb.png

نظر شما در این مورد چیست؟؟ آیا با یک کارت گرافیک انقلابی رو به رو خواهیم بود، یا اینکه این شرکت صاحب یک کنسول خواهد شد؟؟؟؟

آپدیت:

بالاخره آن انقلاب (:d) رخ داد و انویدیا از یک کنسول به نام NVIDIA Shield رونمایی کرد که بر مبنای Cloud Gaming بوده و از 4K پشتیبانی می کند...این دستگاه هم چنین به چیپ ست Tegra X1 مجهز می باشد.

shield-hero-image.0.0.0.jpg

اگر منتظر انقلاب دیگری بودید لطفا باز هم منتظر باشید:d

آخرین ویرایش:
عجب انقلابی :دی وقتی مثلا مایکروسافت در مورد سرور های AZura و ... توضیح میداد اینا کجا بودن؟ :-/ انویدیا جون بدجور داره بهت فشار میاد سر سهیم نبودن تو کنسولهای این نسل، درکت میکنم :دی
اینقدر این جملت ربط داشت به متن خبر داغون شدم.

پست ها رو میخوندم دیدم که بعضی دوستان فکر میکنند که فقط اینترنت ایرانه که مشکل داره و ... گفتم یه چیزی رو خدمت دوستان بگم

1.طبق گفته ها برای اینکه بازی های فعلی رو با کیفیت 720 و 30 فریم استریم کنید حداقل اینترنت 15 مگ میخواید و برای 1080 با 30 فریم اینترنت 30 مگ اگر یه حساب سر انگشتی کنید میبینید که برای استریم کردن با کیفیت 1080 و 60 فریم حداقل نیاز به اینترنت 60 مگ هست (در ضمن این شرایط رو خود مسئولین نویدیا گفتند و قابله ذکره که این شرایط تازه برای 50 تا عنوان لانچ روی کیفیت متوسط هست اگر بخواید با کیفیت بالاتر بازی کنید سرعت مورد نیازتون هم شدیدا میره بالا) تازه این برای بازی های فعلیه با افزایش کیفیت بازی ها سرعت مورد نیاز به شدت میره بالاتر

2.اینترنت با این سرعت هرچند تو خیلی از کشورها هست ولی تقریبا هیچکس ازش استفاده نمیکنه، مخصوصا زمانی که شما فیلم با کیفیت 4k رو میتونید راحت با یه اینترنت 15 مگ استریم کنید. دیگه کسی بیشتر از این که کار از اینترنتش نمیکشه

3.اگر شما میانگین سرعت کشور ها رو نگاه کنید میبینید که هیچ کشوری نیست که عموم مردم به اینترنت بالای 60 مگ دسترسی داشته باشند پس این سیستم برای عموم مردم در دسترس نیست و باید اینترنت سریع تر بگیرند

4.لیتنسی فوق العاده بالایی که داره اصلا خیلی از بازی ها رو غیرقابل بازی میکنه، برداشتن از یه سرور آمریکایی تو سانفرانسیسکو بازی کردن بعد لیتنسیشون 150 میلی ثانیه بوده!!! یعنی کلا بازی های سرعتی که نیاز به واکنش سریع داره پر!

5.کلا سرور های این سیستم تو آمریکاست. شما برای اینکه تجربه خوبی داشته باشی باید یا تو آمریکا باشی یا کانادا که این سیستم هم فعلا فقط تو همین دوکشور فعاله

6. در آخر هم میخوام بدونم کدوم احمقی حاضره پول یه بازی کامل رو بده بعد فقط بتونه رو کلاود بازیش کنه؟ ملت یا براشون کیفیت مهمه میرن مثل آدم پی سی میخرن یا براشون ارزونی مهمه که میرن کنسول میخرن هیچکس نمی آد ماهی خدا تومن چول اینترنت بده که رو شبکه نویدیا بازی کنه .... الان اوریجینش تقریبا توش پرنده پر نمیزنه همه تو استیم هستن اینا توقع دارن الان چه تغییری ایجاد کنن؟

---------------------------
پ.ن: راستی حارج از ایران مثل ایران نیست که شما پدر و مادر و خواهربرادرات هیچ استفاده ای از اینترنت نداشته باشن خودت تکی اینترنت رو بغل کنی! بخوای همچین کاری کنی صدای کل خانواده در میاد

عجب انقلابی :دی وقتی مثلا مایکروسافت در مورد سرور های AZura و ... توضیح میداد اینا کجا بودن؟ :-/ انویدیا جون بدجور داره بهت فشار میاد سر سهیم نبودن تو کنسولهای این نسل، درکت میکنم :دی

Azure :)
Windows Azure
در اینی که مایکروسافت یکی از پیشگامان Cloud Computing و Cloud Gaming هست شکی نیست اما در وصف Nvidia همین بس که همین الان سرویس های Cloud اه Amazon EC2 که مجبوب ترین سرویس IaaS اه دنیا هستن دارن از Tesla و Grid اه Nvidia استفاده می کنند
دومین ابر رایانه برتر دنیا داره از Nvidia Tesla استفاده می کنه و در 10 ابر رایانه برتر دنیا 3 تای اون ها از اسخت افزار های Nvidia Tesla استفاده می کنن

هیچ کمپانی ای تا به حال Cloud Gaming رو به این صورت کامل ارائه نداده و انویدیا اولین کمپانی ای بود که به معنای واقعی GaaS رو معرفی کرد ، کاری که خیلی سال پیش OnLive می خواست انجام بده اما با کله خورد زمین

اینقدری که انویدیا هیتر داره هیچ کمپانی دیگه ای نداره!:|
البته همین نشون میده کارش درسته و تو مسیر درست داره حرکت می کنه که باعث احساس خطر کردن خیلی ها شده!;)

پست ها رو میخوندم دیدم که بعضی دوستان فکر میکنند که فقط اینترنت ایرانه که مشکل داره و ... گفتم یه چیزی رو خدمت دوستان بگم

1.طبق گفته ها برای اینکه بازی های فعلی رو با کیفیت 720 و 30 فریم استریم کنید حداقل اینترنت 15 مگ میخواید و برای 1080 با 30 فریم اینترنت 30 مگ اگر یه حساب سر انگشتی کنید میبینید که برای استریم کردن با کیفیت 1080 و 60 فریم حداقل نیاز به اینترنت 60 مگ هست (در ضمن این شرایط رو خود مسئولین نویدیا گفتند و قابله ذکره که این شرایط تازه برای 50 تا عنوان لانچ روی کیفیت متوسط هست اگر بخواید با کیفیت بالاتر بازی کنید سرعت مورد نیازتون هم شدیدا میره بالا) تازه این برای بازی های فعلیه با افزایش کیفیت بازی ها سرعت مورد نیاز به شدت میره بالاتر

2.اینترنت با این سرعت هرچند تو خیلی از کشورها هست ولی تقریبا هیچکس ازش استفاده نمیکنه، مخصوصا زمانی که شما فیلم با کیفیت 4k رو میتونید راحت با یه اینترنت 15 مگ استریم کنید. دیگه کسی بیشتر از این که کار از اینترنتش نمیکشه

3.اگر شما میانگین سرعت کشور ها رو نگاه کنید میبینید که هیچ کشوری نیست که عموم مردم به اینترنت بالای 60 مگ دسترسی داشته باشند پس این سیستم برای عموم مردم در دسترس نیست و باید اینترنت سریع تر بگیرند

4.لیتنسی فوق العاده بالایی که داره اصلا خیلی از بازی ها رو غیرقابل بازی میکنه، برداشتن از یه سرور آمریکایی تو سانفرانسیسکو بازی کردن بعد لیتنسیشون 150 میلی ثانیه بوده!!! یعنی کلا بازی های سرعتی که نیاز به واکنش سریع داره پر!

5.کلا سرور های این سیستم تو آمریکاست. شما برای اینکه تجربه خوبی داشته باشی باید یا تو آمریکا باشی یا کانادا که این سیستم هم فعلا فقط تو همین دوکشور فعاله

6. در آخر هم میخوام بدونم کدوم احمقی حاضره پول یه بازی کامل رو بده بعد فقط بتونه رو کلاود بازیش کنه؟ ملت یا براشون کیفیت مهمه میرن مثل آدم پی سی میخرن یا براشون ارزونی مهمه که میرن کنسول میخرن هیچکس نمی آد ماهی خدا تومن چول اینترنت بده که رو شبکه نویدیا بازی کنه .... الان اوریجینش تقریبا توش پرنده پر نمیزنه همه تو استیم هستن اینا توقع دارن الان چه تغییری ایجاد کنن؟

---------------------------
پ.ن: راستی حارج از ایران مثل ایران نیست که شما پدر و مادر و خواهربرادرات هیچ استفاده ای از اینترنت نداشته باشن خودت تکی اینترنت رو بغل کنی! بخوای همچین کاری کنی صدای کل خانواده در میاد
1- نه تنها محاسبات کاملا غلطه، بلکه این جمله آخر هم غلطه و کیفیت بازی هرچه قدر زیاد بشه شما تغییری در مصرف اینترنت نمیبینی، چون یه "فیلم" رو داره برات میفرسته:)
2- فیلم 4K رو میشه با 15 مگ استریم کرد، اون وقت "فیلم" 1080 رو باید 60 مگ داشته باشی؟
3- این تکنولوژی برای الان نیست، حداقل برای 4-5 سال بعده، با شرایط الان نباید سنجیدش.
4- نگفته که لیتنسی 150 بوده، گفته اگه 150 هم باشه میشه راحت بدون لگ بازی کرد.
5- یعنی امکان نداره تو کشور های دیگه هم بیاد؟ خودت هم داری میگی فعلا!
6- نسل بعدی کنسول ها شاید وجود نداشته باشه و نهایتش بشن یه اشتراک ماهیانه برای انحصاری ها!

پ.ن: این پ.ن شما هم اشتباست، شاید خانواده شما اینجوری باشه، ولی من حتی پدربزرگم هم از اینترنت داره استفاده می کنه:)

1- نه تنها محاسبات کاملا غلطه، بلکه این جمله آخر هم غلطه و کیفیت بازی هرچه قدر زیاد بشه شما تغییری در مصرف اینترنت نمیبینی، چون یه "فیلم" رو داره برات میفرسته:)
2- فیلم 4K رو میشه با 15 مگ استریم کرد، اون وقت "فیلم" 1080 رو باید 60 مگ داشته باشی؟
3- این تکنولوژی برای الان نیست، حداقل برای 4-5 سال بعده، با شرایط الان نباید سنجیدش.
4- نگفته که لیتنسی 150 بوده، گفته اگه 150 هم باشه میشه راحت بدون لگ بازی کرد.
5- یعنی امکان نداره تو کشور های دیگه هم بیاد؟ خودت هم داری میگی فعلا!
6- نسل بعدی کنسول ها شاید وجود نداشته باشه و نهایتش بشن یه اشتراک ماهیانه برای انحصاری ها!

پ.ن: این پ.ن شما هم اشتباست، شاید خانواده شما اینجوری باشه، ولی من حتی پدربزرگم هم از اینترنت داره استفاده می کنه:)

داداش داری شوخی میکنی؟
واقعا متوجه تفاوت این دو حالت نمیشی؟
در ضمن خود انویدیا گفته این محاسبات رو عزیزم من نگفتم که غلط باشه -_-

داداش داری شوخی میکنی؟
واقعا متوجه تفاوت این دو حالت نمیشی؟
در ضمن خود انویدیا گفته این محاسبات رو عزیزم من نگفتم که غلط باشه -_-
باشه، اصلا نیاز به نت 60 مگ داری، فقط یه توضیح میدی چطور میشه 4K رو با 15 انجام داد اینو نمیشه؟

این محصول انویدیا برای رقابت با کنسولها نیومده نیاز به ترول کردن نیست

اره داریم میبینیم amd که تو کنسولها سهیم شده تا مرز ورشکسته شدن پیش رفته یحتمل سامسونگ میخواد بخرتش :))

It's Time For Samsung To Buy AMD, And AMD Should Let It (Op-Ed

بهترین دستاورد amd برای شماها 720p 900p بود :d البته 30 فریم
کی بهتون گفته بدجور داره به انویدیا فشار میاد؟؟؟؟؟؟
yahoo_21.gif
شرکتی که 75% از فروش کارت گرافیکهای جهان در دست داره چه فشاری داره بهش میاد ؟؟؟
yahoo_21.gif

980gtx که باکسشم کنسولها رو قورت میده وای بحال GM200 :))

750ti= 60W
PS4=220W
موفق باشی

آخرین ویرایش:
فکر میکنم استریم شدن یک فیلم با یک بازی در مورد حجم و سرعت خیلی باهم فرق داشته باشند ! امیرحسین اصلا نمیشه مقایسشون کرد !
تو یک Data از پیش بسته بندی شده رو با یک Data ــی که متغیره رو یک جور نبین .
در کل Nvidia گفت منم هستم ! وگرنه هیچ جا جز کره ی جنوبی این کنسول مصرف درست حسابی نداره .
همون آمریکاشم اینطوری نیست همه جا به یک نسبت و اینترنت عالی ارائه بشه .

باشه، اصلا نیاز به نت 60 مگ داری، فقط یه توضیح میدی چطور میشه 4K رو با 15 انجام داد اینو نمیشه؟

بله چرا نشه ^_^
فقط یه مشکلی هست اونم اینه که بنده همین الان داشتم جواب شما رو تایپ میکردم که ارسال کردم و نشد و کلش پرید اینبار مجبورم خلاصه تر بگم

1. فیلم ها 24 فریم در ثانیه دارند ولی گیمی که ما داریم راجع بهش حرف میزنیم 60 فریم در ثانیه داره یعنی 4k توی یک ثانیه 24 تا فریم 8.29 مگا پیکسلی رو نمایش میده (198.96 مگ) ولی این گیم 60 تا فریم 2.1 مگاپیکسلی (126 مگ) اگر بخوایم اینطوری حساب کنید آنچنان تفاوتی هم نیست درسته؟ نه اشتباهه! ما توی فیلم ها یک تکنولوژی داریم به نام progressive frame rate یعنی چونکه از قبل میدونیم قراره چه چیزی نمایش داده بشه فقط دیتای مورد نظر برای پیکسل هایی که قراره توی فریم بعدی تغییر رنگ داشته باشند توی سرور یا دی وی دی یا ... ذخیره شده در صورتی که در مورد گیم ها اینطور نیست و در هر فریم کل پیکسل ها از اول رندر میشند و ارسال (حتی اونهایی که تغییر رنگی ندارند) همین باعث میشه سرعت مورد نیاز برای گیم خیلی خیلی بالاتر از فیلم باشه

2. شما وقتی فیلم استریم میکنید فیلم به صورت موقت روی سیستم ذخیره میشه و پخش میشه ولی در مورد گیم تا زمانی که دستورات از کنسول انویدیا نرسه به سرور و تصاویر رندر نشه و به سیستم ما منتقل نشه رندر تصاویر بعنی شروع نمیشه. این مثل این میمونه که شما تو یوتیوب بری و بگذاری فیلم لود بشه و بعد تماشا کنی ولی گیم نمیتونه لود بشه به همین دلیل سرعت زیادی نیاز داره (هرچند سرعت آپلود 4-5 مگ براش کافیه ولی دانلود بالا میخواد)

3.شما اگر برید تو سایت انویدیا میتونید ببینید که بازی grid 2 طبق گفته خودشون برای تنظیمات بالا با 60 فریم حداقل اینترنت 50 مگ و پینگ زیر 90 میخواد (میتونم لینکش رو بهتون بدم) همچنین یه وب پیج هم دادند که شما بهش متصل میشید بهتون میگه سرعت و چینگتون کافیه یا خیر و اگر برید تی ign میبینید که تمام کسانی که تونستن امتیاز مورد نیاز رو بگیرن تو آمریکا بودند با اینترنت بالای 50 مگ (برای اون هم میتونم لین بهتون بدم)

در آخر هم بگم که کلی دلیل دیگه هم داره که اگر دلتون خواست میتونم بعدا براتون توضیح بدم الان چون دوبار تایپ کردم و پاک شده حوصله توضیح ندارم

راستی دوست خوبم بنده لیسانسم در زمینه بازی سازی یا همون گیم دیزاین و نرم افزار به طور dual degree از دانشگاه appit مالزی گرفتم که میشه گفت تو زمینه بازی سازی یکی از تاپ ترین دانشگاه های آسیاست وقتی یه چیزی میگم از خودم در نمی آرم کاملا میدونم دارم راجع به چی حرف میزنم ^_^

اگر سوال دیگری هم بود بنده در خدمت هستم ^_^

آخرین ویرایش:
@kamyar.73

شما از پایه با مفهوم استریم مشکل داری
اون ویدئو هایی که شما توی یوتیوب می بینی لایو استریم نمی شن دانلود می شن و پخش می شن ;) یوتیوب سرویس استریم هم داره که توصیه می کنم امتحانش بکنید تا فرقش رو بفهمید که البته امیدوارم باز Buffering رو با این موضوع اشتباه نگیرید :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or