NVIDIA: جشن 24 ساعته PC GAMING

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pasia

کاربر سایت
The First Global Celebration Of PC GAMERS

02808013126797794813.jpg

80969585494281036582.jpg

چند روز پیش با خبر شدیم NVIDIA تصمیم دارد September 19 کارت گرافیک های High End سری 900 را که هسته گرافیکی انها بر اساس نسل دوم معماری Maxwell طراحی شده اند بجای کارتهای سری 800 وارد بازار کند

اما امروز انویدیا خبر از جشن بزرگی live streamed قبل از مراسم رونمایی دو غول دنیای سخت افزار میدهد این رویداد دقیقا یک روز قبل از تایید رسمی کارت گرافیک های GeForce 980GTX -970GTX Maxwell شرکت NVIDIA اتفاق خواهد افتاد.

در تاریخ September 18 جمعه ۲۸ شهریور ۱۳۹۳ و از ساعت 6 بعد از ظهر به وقت امریکا NVIDIA و PC گیمر ها شاهد برگزاری رویدادی بی سابقه GAME24 خواهند بود.همراه با محتوای اختصاصی پیرامون مراسم مصاحبه با سازندگان نمایش بازی ها با هدف" همه ما PC GAMING دوست داریم"
میتوانید در شهرهای لوس انجلس لندن شانگهای و استکهلم در مراسم حاضر شوید و همچنین میتوانید بصورت مجازی در سراسر جهان شاهد این رویداد بزرگ مرتبط با PC Gaming باشید.

منبع

منبع2
منبع3

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط pasia;3455445 خوب دقت کنید تراشه [B:
GM204[/B] که در کارت 980GTX بکار رفته اساسا یک تراشه mid range 256 بیتی محسوب میشه و انویدیا با یه تراشه mid range رفته به جنگ غولهای 780ti و r9 290x و با این میزان کم مصرف انرژی تونسته کارت 290 واتی amd پشت سر بزاره این یعنی انقلاب کرده

توجه کنید هنوز BIG MAXWELL بزرگ معرفی نشده ..( احتمالا اسمش TITAN M باشه ) که از تراشه GM200 استفاده میکنه که اساسا یک تراشه HIGH END محسوب میشه از رابط 512 بیت و 8 گیگ رم استفاده میکنه اونم با 30 الی 40 واحد SMM بیشتر نسبت به 980GTX فعلی

TITAN M که بیاد دیگه AMD باید رسما خط تولید کنسولی ادامه بده :)) با دنیای PC GAMING خداحافظی کنه

ایمان بیارید به انویدیا ای بندگان مخلص خدا :d

هر وقت این حدسیات عملی شد اون موقع میشه گفت یه انقلابی تو فریم دهی میشه و با خیال راحت بازیهایی مثل witcher 3 رو با بالاترین تنظیمات و 60 فریم بازی کرد ولی افسوس که 1000 $ قیمت میزاره روش که یکسال بعدش میره قعر جدول مقایسات با محصولات جدید
این انقلاب هم اخرش به جیب nvidia برمیگرده که محصولات ایندش رو راحتتر تولید میکنه ولی منه گیمر اولین و مهمترین دقدغم فریم و افت فریم تو بازیهای اینده است که ظاهرا شدیم بازیچه این شرکتها که دارن با قطره چکون افزایشش میدن در انتها هم با اومدن dx 12 و قابلیتهاش دوباره یه بازی جدید شروع میشه و 5 سال طول میکشه مثل تسلیشن dx 11 کارتها بتونن تو حالت عادی از پس قابلیتهاش بربیان و این داستان ادامه دارد. من که به شخصه نمی تونم هضم کنم که بعد دو نسل کارت گرافیک نتونم crysis 3 رو 60 فریم بازی کنم

آخرین ویرایش:
هر وقت این حدسیات عملی شد اون موقع میشه گفت یه انقلابی تو فریم دهی میشه و با خیال راحت بازیهایی مثل witcher 3 رو با بالاترین تنظیمات و 60 فریم بازی کرد ولی افسوس که 1000 $ قیمت میزاره روش که یکسال بعدش میره قعر جدول مقایسات با محصولات جدید
این انقلاب هم اخرش به جیب nvidia برمیگرده که محصولات ایندش رو راحتتر تولید میکنه ولی منه گیمر اولین و مهمترین دقدغم فریم و افت فریم تو بازیهای اینده است که ظاهرا شدیم بازیچه این شرکتها که دارن با قطره چکون افزایشش میدن در انتها هم با اومدن dx 12 و قابلیتهاش دوباره یه بازی جدید شروع میشه و 5 سال طول میکشه مثل تسلیشن dx 11 کارتها بتونن تو حالت عادی از پس قابلیتهاش بربیان و این داستان ادامه دارد. من که به شخصه نمی تونم هضم کنم که بعد دو نسل کارت گرافیک نتونم crysis 3 رو 60 فریم بازی کنم

من کاملا این حرفو قبول دارم .
پیشرفت خیلی کنده ، دلیلشم اینه که amd ضعیف عمل میکنه ! تراشه های مکسول قرار بود سال 2012-2013 عرضه بشن و تموم بشن ! اما کپلر ترکوند ، amd هم نتونست پسش بر بیاد ! برا همین nvidia هم پول خوب میگیره ، هم عجله ای برای قدرت بیشتر نداره .

متاسفانه بعضی دوستان صرفا زوم کردن روی بنچمارکها و این مسئله رو در نظر نمیگیرن که GTX980 نسبت به 780TI حدودا 5% قویتر هست در حالیکه 30% شیدر کر کمتر داره 50% پهنای باند باریکتر داره 2 میلیارد ترانزیستور کمتر داره و اندازه پردازنده هم نزدیک 30% کوچکتر هست (398mm2 vs 552mm2) و حدودا 25% برق کمتر مصرف میکنه.
تازه همه اینها داره درباره بازیهای فعلی اتفاق میوفته که از رندرینگ فیچرهای سخت افزاری GTX980 هنوز استفاده ای نکردن.
احتمالا اونویدیا GTX980TI رو گذاشته برای بعد از اینکه رقیبش نسل جدید GPU ـهاش رو معرفی کرد... همه این شواهد نشون میده که اگر کارت 980TI به اندازه 780TI شیدر کر داشته باشه به راحتی میتونه بالای 30 درصد از اون کارت قویتر باشه کما اینکه همین الان 980 از 780 (مدلهای بدون پسوند TI) حدودا 30 درصد قویتر هست.

متاسفانه بعضی دوستان صرفا زوم کردن روی بنچمارکها و این مسئله رو در نظر نمیگیرن که GTX980 نسبت به 780TI حدودا 5% قویتر هست در حالیکه 30% شیدر کر کمتر داره 50% پهنای باند باریکتر داره 2 میلیارد ترانزیستور کمتر داره و اندازه پردازنده هم نزدیک 30% کوچکتر هست (398mm2 vs 552mm2) و حدودا 25% برق کمتر مصرف میکنه.
تازه همه اینها داره درباره بازیهای فعلی اتفاق میوفته که از رندرینگ فیچرهای سخت افزاری GTX980 هنوز استفاده ای نکردن.
احتمالا اونویدیا GTX980TI رو گذاشته برای بعد از اینکه رقیبش نسل جدید GPU ـهاش رو معرفی کرد... همه این شواهد نشون میده که اگر کارت 980TI به اندازه 780TI شیدر کر داشته باشه به راحتی میتونه بالای 30 درصد از اون کارت قویتر باشه کما اینکه همین الان 980 از 780 (مدلهای بدون پسوند TI) حدودا 30 درصد قویتر هست.

ابتدا اینکه die size چه ربطی به افزایش یا کاهش پرفرمنس داره؟ 290 سطح مقطع معادل 430 داره ولی صعیف تر هست. DIE SIZE بزرگتر تراکم حرارتی رو کاهش و در نتیجه با کارت خنک تر و با قابلیت اور بهتری طرف هستیم و البته هزینه ساخت رو هم افزایش میده و همچنین دست رو برای افزایش فرکانس در حالت پیش فرض باز تر میزاره.
شیدر های maxwell حدود 40% پرفرمنس بیشتری نسبت به kepler داره.
GM 204 هم FULL CLUSTER هست و کارتی با SMM های بیشتر بر پایه GM204 عرضه نخواهد شد.
ساختار SMM های نسل دوم MAXWELL , تفاوتی خیلی زیادی با SMX های KEPLER نداره

البته GTX980TI دیگه در کار نخواهد بود چون تراشه Mid Range GM204 که در حال حاضر میبینیم Fullchip هست و داره از تمام پتانسیل GM204 استفاده میشه
اما میشه پیشبینی کرد در GM200 big maxwell ما شاهد افزایش چیزی در حدود 2 برابر GPC ها باشیم که احتمالا با واحدهای SMM غیر فعال روبرو هستیم که در GM210 دوباره با یه بازنگری به سطح Fullchip میرسیم اونجا دیگه میتونیم TI ببینیم

Performance per Watt رسما ترکونده

74493041946256778875.gif

جالب اینجاس tonga برای مصرف کمتر 4 واحد cu غیر فعال داره اما مصرفی بمراتب بالاتری داره . امروز دیدیم انویدیا تراشه ای به دنیا معرفی کرد که با مصرف گاهی با کمتر از نصفه توان مصرفی r9 290x بازدهی تا 15%-20% بیشتر از r9 290x ارائه داده
به ضرس قاطع میگم تا این لحظه تمام ادیتور های جهان سر تعظیم فرود اوردن جلوی معماری توانمند انویدیا

البته فاصله بیش از 200 دلاری بین 980 با 970 اصلا توجیح پذیر نیست و خرید 970 بخاطر قیمت و توانایی که داره به شدت توصیه میشه

آخرین ویرایش:
ابتدا اینکه die size چه ربطی به افزایش یا کاهش پرفرمنس داره؟ 290 سطح مقطع معادل 430 داره ولی صعیف تر هست. DIE SIZE بزرگتر تراکم حرارتی رو کاهش و در نتیجه با کارت خنک تر و با قابلیت اور بهتری طرف هستیم و البته هزینه ساخت رو هم افزایش میده و همچنین دست رو برای افزایش فرکانس در حالت پیش فرض باز تر میزاره.
شیدر های maxwell حدود 40% پرفرمنس بیشتری نسبت به kepler داره.
GM 204 هم FULL CLUSTER هست و کارتی با SMM های بیشتر بر پایه GM204 عرضه نخواهد شد.
ساختار SMM های نسل دوم MAXWELL , تفاوتی خیلی زیادی با SMX های KEPLER نداره

خوب الان کجا گفته همه فاکتورهایی که من لیست کردم ربط به پرفورمنس داره؟ در مورد درصدها هم منبع یوروگیمر بر اساس ریل لایف تست هست:

Nvidia GeForce GTX 980 review • Eurogamer.net

البته GTX980TI دیگه در کار نخواهد بود چون تراشه Mid Range GM204 که در حال حاضر میبینیم Fullchip هست و داره از تمام پتانسیل GM204 استفاده میشه
اما میشه پیشبینی کرد در GM200 big maxwell ما شاهد افزایش چیزی در حدود 2 برابر GPC ها باشیم که احتمالا با واحدهای SMM غیر فعال روبرو هستیم که در GM210 دوباره با یه بازنگری به سطح Fullchip میرسیم اونجا دیگه میتونیم TI ببینیم

Performance per Watt رسما ترکونده

74493041946256778875.gif

جالب اینجاس tonga برای مصرف کمتر 4 واحد cu غیر فعال داره اما مصرفی بمراتب بالاتری داره . امروز دیدیم انویدیا تراشه ای به دنیا معرفی کرد که با مصرف گاهی با کمتر از نصفه توان مصرفی r9 290x بازدهی تا 15%-20% بیشتر از r9 290x ارائه داده
به ضرس قاطع میگم تا این لحظه تمام ادیتور های جهان سر تعظیم فرود اوردن جلوی معماری توانمند انویدیا

البته فاصله بیش از 200 دلاری بین 980 با 970 اصلا توجیح پذیر نیست و خرید 970 بخاطر قیمت و توانایی که داره به شدت توصیه میشه

درسته GTX980 فول چیپ هست ولی انویدیا چه اصراری باید داشته باشه برای 980TI از همین GPU استفاده کنه؟ کما اینکه قبلا هم ثابت کرده تو انتخاب اعداد برای شماره گذاری کارتهاش پایبند به استفاده از یک نوع چیپ خاص نیست مثلا:
GTX 645 ...............GK 106
GTX650 ............. GK 107
GTX 650TI/650TIboos/GTX660........... GK 106
GTX 660OEM/660TI/670/680............ GK 104

Source

کلا هم اون 980TI که من گفتم یک مثال بود برای اینکه بگم احتمالا یک تراشه با تعداد استریم پروسسور مساوی با اختلاف دست کم 30 درصد نسل قبل رو Surpass میکنه.

آخرین ویرایش:
ابتدا اینکه کی گفته 980TI وجود خارجی داره؟ آیا NVIDIA رسما اعلام کرده؟
دوما منبع شماها شده eurogamer و WIKI!
سوما , احیانا اگر قرار باشه بازهم کارتی جدید براساس سیلیکون GM204 ریلیز بشه , یک دو هسته ای هست , چون یا باید دو هسته ای عرضه بشه و یا یک کارت اور شده از 980.
با توجه به اینکه 980 من فکر نمی کنم واقعا باز هم نسخه رفرنس اور شده داشته باشه , چون فرکانس های 980 واقعا بالاس , پس همون دو هسته ای محتمل تر هست
شرایط 680 نسبت به 770 , قطعا برای نسل دوم مکسول تکرار نخواهد شد

ابتدا اینکه کی گفته 980TI وجود خارجی داره؟ آیا NVIDIA رسما اعلام کرده؟
دوما منبع شماها شده eurogamer و WIKI!
سوما , احیانا اگر قرار باشه بازهم کارتی جدید براساس سیلیکون GM204 ریلیز بشه , یک دو هسته ای هست , چون یا باید دو هسته ای عرضه بشه و یا یک کارت اور شده از 980.
با توجه به اینکه 980 من فکر نمی کنم واقعا باز هم نسخه رفرنس اور شده داشته باشه , چون فرکانس های 980 واقعا بالاس , پس همون دو هسته ای محتمل تر هست
شرایط 680 نسبت به 770 , قطعا برای نسل دوم مکسول تکرار نخواهد شد

باشه...

الان Whitepaper خود انویدیا رو درباره GTX980 نگاه میکردم داخلش نوشته که در آینده با تراشه GM204 به جز مدلهای GTX980 و GTX970 محصولات دیگه هم تولید میکنن:

In the future we plan to offer additional products based on GM204 that will ship with different combinations of GPCs, SMs, and memory controllers to address various segments of the graphics market.

صفحه 6 منبع.
http://international.download.nvidi...nal/pdfs/GeForce_GTX_980_Whitepaper_FINAL.PDF

به نظر من نه تنها وجود یک مدل 970TI یا هر اسمی که کارایی بین 980 و 970 داشته باشه در آینده محتمل هست اینطور که به نظر میرسه محصول ضعیف تر از 970 احتمالا 960 هم با همین تراشه عرضه میشه.
با توجه به سابقه انویدیا وجود یک محصول مثل 980TI یا 985 یا هر اسمی با تراشه GM2xx که کارایی بالاتر از 980 داشته باشه به نظر من خیلی خیلی محتمل هست و در آینده نزدیک رو نمایی میشه.

الان Whitepaper خود انویدیا رو درباره GTX980 نگاه میکردم داخلش نوشته که در آینده با تراشه GM204 به جز مدلهای GTX980 و GTX970 محصولات دیگه هم تولید میکنن:

صفحه 6 منبع.
http://international.download.nvidi...nal/pdfs/GeForce_GTX_980_Whitepaper_FINAL.PDF

به نظر من نه تنها وجود یک مدل 970TI یا هر اسمی که کارایی بین 980 و 970 داشته باشه در آینده محتمل هست اینطور که به نظر میرسه محصول ضعیف تر از 970 احتمالا 960 هم با همین تراشه عرضه میشه.
با توجه به سابقه انویدیا وجود یک محصول مثل 980TI یا 985 یا هر اسمی با تراشه GM2xx که کارایی بالاتر از 980 داشته باشه به نظر من خیلی خیلی محتمل هست و در آینده نزدیک رو نمایی میشه.

خسته نباشی شما , تراشه سوم 960 هست. سابقه NVIDIA!!!!!!!!!!!!!!! یعنی چی؟ تراشه 960 هم smm lock هست و احتمال خیلی زیاد مموری کنترلر 192 بیت که معنی ایش میشه همون جمله بالا, یعنی تفاوت در تعداد واحد های SMM و مموری کنترلر.
شما اصلا متوجه نمیشی full chip یعنی چی. کارت قدرتمند تر از 980 قطعا وجود داره , ولی برای بار هزارم , به هیچ شکل ممکن cluster ها افزایش پیدا نخواهد کرد , شاید ساختار GPC ها تغییر پیدا کنه , هر چند در بهینه ترین حالت ممکن قرار داره , ولی بازهم میگم , افزایش cluster نخواهد داشت.
نیمه دوم سال بعد هم تراشه های fab20+FINFET رونمایی میشه و در نهایت یک دو هسته ای براساس GM204 خیلی احتمال اش بالاس در این مدت باقی مانده تا لانچ BIG MAXWELL

980GTX یک هیولا به معنای واقعی ( fire strike extreme امتیاز 9000 شکسته شد )

فرکانس هسته 2ghz و فرکانس مموری 2103 مگاهرتز (8.4Ghz فرکانس DDR5)

AMD تازه به R9 290X تخفیف زده بود 449$ اینجوری به ناچار مجبوره بخاطر حضور پر خیر برکت 970 کارت خودشو بازم تخفیف بزنه
R9 285 الان 250$ قیمت داره با توجه به داداش کوچولو X960 اونم بیاد زیر 200$ باشه کلا PC GAMER ها باید جشن بگیرن

آخرین ویرایش:
دوستان اگر ممکنه کسایی که تجربه دارند راهنمایی کننده که قیمت کارت هایی مثل R9 285 و 760 تا یه مدت دیگه تا چه حد پایین میاد؟ (به تومن)
بعد 970 یه نظرتون به تومن چقدر قیمت میخوره؟

دوستان اگر ممکنه کسایی که تجربه دارند راهنمایی کننده که قیمت کارت هایی مثل R9 285 و 760 تا یه مدت دیگه تا چه حد پایین میاد؟ (به تومن)
بعد 970 یه نظرتون به تومن چقدر قیمت میخوره؟

تو ایران که تا یه مدت قیمت پایین نمیاد چون فروشنده های ایرانی طمعی دارن که سیر نشدنیه قیمت 970 باید نزدیک 1400 تو ایران باشه مخصوصا اون اوایل که بیاد.
انویدیا هر نسل کارتاشو معرفی کرده حداقل کمه کم 2-3 مدل تراشه با اون معماری معرفی کرده برای کارتای مختلفش تا الان فقط gm204 معرفی شده اصلا شک نداشته باشین تو همین سری 9 حداقل یکی دوتا چیپ دیگه با معماری مکسول 2 میبینید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or