NVIDIA: جشن 24 ساعته PC GAMING

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pasia

کاربر سایت
The First Global Celebration Of PC GAMERS

02808013126797794813.jpg

80969585494281036582.jpg

چند روز پیش با خبر شدیم NVIDIA تصمیم دارد September 19 کارت گرافیک های High End سری 900 را که هسته گرافیکی انها بر اساس نسل دوم معماری Maxwell طراحی شده اند بجای کارتهای سری 800 وارد بازار کند

اما امروز انویدیا خبر از جشن بزرگی live streamed قبل از مراسم رونمایی دو غول دنیای سخت افزار میدهد این رویداد دقیقا یک روز قبل از تایید رسمی کارت گرافیک های GeForce 980GTX -970GTX Maxwell شرکت NVIDIA اتفاق خواهد افتاد.

در تاریخ September 18 جمعه ۲۸ شهریور ۱۳۹۳ و از ساعت 6 بعد از ظهر به وقت امریکا NVIDIA و PC گیمر ها شاهد برگزاری رویدادی بی سابقه GAME24 خواهند بود.همراه با محتوای اختصاصی پیرامون مراسم مصاحبه با سازندگان نمایش بازی ها با هدف" همه ما PC GAMING دوست داریم"
میتوانید در شهرهای لوس انجلس لندن شانگهای و استکهلم در مراسم حاضر شوید و همچنین میتوانید بصورت مجازی در سراسر جهان شاهد این رویداد بزرگ مرتبط با PC Gaming باشید.

منبع

منبع2
منبع3

آخرین ویرایش:
GeForce 980TI مدل رفرنس

امروز اطلاعاتی در مورد 980TI منتشر شده که میشه گفت تا حد زیادی مشخصات نهایی کارت همین میباشد

41588755876708953775.jpg

GM200
l087_jj.jpg

قیمت نهایی کارت 980TI تنها 649 دلار
4.gif
از سوی nvidia اعلام شده

با توجه به این قیمت رسما یک کارت تک تراشه Single GPU براحتی کارت دو هسته ایی Dual GPU 295x AMD قورت میده:))

نکته مهم:مدلهای غیر رفرنس 980ti میتونن براحتی TITAN X کبیر رو هم رد کنن

با این قیمت انویدیا گلو زد
منبع:
极致游戏标杆 新旗舰GTX980Ti首发评测_NVIDIA显示芯片_� ��卡评测-中关村在线

آخرین ویرایش:
وای خدا :| همین که تو ارکهام سیتی اون طوریه بنچمارکش کافیه برام :((
ایشالا تابستون بیاد باید یکیشون بگیرم :(

یا حضرت قندیل ! انویدیا داره سکته میده مارو ! بیچاره AMD با اون 295xـش :D

بسیار عالی یه سری تست هم سایت Pc gamer گذاشته شده دو تا 970 در حالت sli تنها کمی قویتر از 980tiظاهر شده
Nvidia GeForce GTX 980 Ti review - PC Gamer
باید منتظر مدل های غیر رفرنس وOCشده باشیم که مطمئنا قویتر از این ها ظاهر میشه

الان خیلی متعجب شدید؟ :دی
به نظر من که چیزی خیلی خاصی نیست. در حد همون Titan Xـه. اگه با این قدرت قیمت زیر 500$ داشته باشه (که خیلی بعیده)، اونوقت میشه گفت خیلی خوبه :دی

آخرین ویرایش:
الان خیلی متعجب شدید؟ :دی
به نظر من که چیزی خیلی خاصی نیست. در حد همون Titan Xـه. اگه با این قدرت قیمت زیر 500$ داشته باشه (که خیلی بعیده)، اونوقت میشه گفت خیلی خوبه :دی

متوجه مطلب نشدی :d با دو واحد SMM کمتر تعداد CUDA CORE های کمتر خودشو رسونده به فول چیپ GM200 بعد میگی چیز خاصی نیست ؟؟ :d تازه 980TI مدلهای غیر رفرنس تایتان ایکس راحت با اخلاف 15% میتونه رد کنه

درضمن توجه کن R9 390X قراره با واتر کولینگ عرضه بشه .. حساب کن چقدر درجه حرارتش وحشتناکه که AMD مجبور شده براش واتر کولینگ در نظر بگیره:))

بعد واقعا فکر میکنی R9 390X با اون واتر کولینگ رم HBM زیر 650 دلار قیمت داره ؟؟؟ شک نکن این قیمت گذاری NVIDIA کمر AMD شکست :d

R9 390X احتمالا واتر کولینگش مستقیم باید وصل بشه به اب لوله کشی شهری+یدونه Power Supply 1250W میخواد :))

______
649 دلار با این قدرت وحشتناکی که داره واقعا مفته :d

uhrl_hh.jpg

آخرین ویرایش:
متوجه مطلب نشدی :d با دو واحد SMM کمتر تعداد CUDA CORE های کمتر خودشو رسونده به فول چیپ GM200 بعد میگی چیز خاصی نیست ؟؟ :d تازه 980TI مدلهای غیر رفرنس تایتان ایکس راحت با اخلاف 15% میتونه رد کنه

درضمن توجه کن R9 390X قراره با واتر کولینگ عرضه بشه .. حساب کن چقدر درجه حرارتش وحشتناکه که AMD مجبور شده براش واتر کولینگ در نظر بگیره:))

بعد واقعا فکر میکنی R9 390X با اون واتر کولینگ زیر 650 دلار قیمت داره ؟؟؟ شک نکن این قیمت گذاری NVIDIA کمر AMD شکست :d

R9 390X احتمالا واتر کولینگش مستقیم باید وصل بشه به اب لوله کشی شهری+یدونه Power Supply 1250W میخواد :))

______
649 دلار با این قدرت وحشتناکی که داره واقعا مفته :d

متوجه شدم. ولی منی که مصرف کننده هستم به حالم فرقی نمیکنه :دی
من خروجی با اختلاف زیاد نسبت به کارتای High Endـه موجود میخوام. این که NVidia تکنولوژیشو داره ولی یه کارت در حد دو تا 980 نمیده ناراحت کنندست :دی

متوجه شدم. ولی منی که مصرف کننده هستم به حالم فرقی نمیکنه :دی
من خروجی با اختلاف زیاد نسبت به کارتای High Endـه موجود میخوام. این که NVidia تکنولوژیشو داره ولی یه کارت در حد دو تا 980 نمیده ناراحت کنندست :دی

در حد دوتا 980 ؟؟؟؟:-o افشین جان یه همچین توقعی باید از معماری بعدی NVIDIA که Pascal نام داره داشته باشی:biggrin1: X2 کردن شوخی نداره نیازمند معماری جدیده

خوب وقتی AMD توان رقابت نداره دیوانه نیست که یهو دستشو رو کنه اروم اروم سودشو میکنه
الان مثلا شما 980TI با مدل TITAN Z dual GPU با اون قیمت کضایی مقایسه کن :d میبینی که 980TI چقدر خوش قیمت ایده اله

سیاست کلی انویدیا اینه که .. سری تایتان برای کله خرهای عشق HIGH END تولید میکنه ولی سری معمولی قیمت معقولی داره ( با یه وقفه زمانی ) ضمن اینکه مدل های غیر رفرنس میتونن سری تایتان رد کنن عرضه میشن
در کل 980TI اومده برای گیمرهای حرفه ایی HIGH END باز که نمیخوان زیاد هزینه کنن و تو مدلهای غیر رفرنس قدرتی بیشتر از TITAN X بهشون ارائه میده.

یه نکته ایی هم اضافه کنم شاید برخی دوستان ندونن

انویدیا به شرکای خودش در سری TITAN اجازه نمیده سیستم خنک کننده اختصاصی قرار بدن حتی اجازه اور کردن سری تایتان به شرکای خودش نمیده و باید عینا مدل مرجع (رفرنس) تولید کنن

ولی مدلهای روتین مثل همین 980TI شرکتهایی مثل گیگا ASUS . PNY .MSI و... مجوز اینو دارن که از سیستم خنک کننده خودشون استفاده کنن و هر چقدر دوستدارن تراشه رو اورکلاک کنند
برای همین مدلهای غیر رفرنس 980TI خیلی راحت میتونن حتی TITAN X رو هم رد کنن اونم با قیمتی بسیار کمتر از سری تایتان :d

آخرین ویرایش:
GeForce 353.06 WHQL

3tvl_zioq_99111379757434079086_copy.png

باز هم NVIDIA و باز هم پشتیبانی بینظیر این شرکت
انویدیا امروز
درایو مخصوص ابر کارت گرافیک جدید خودش 980TI ارائه داد بر اساس نسل دوم معماری ماکسول
البته درایو جدید مختص به معماری ماکسول نمیباشد و کلیه دارندگان کارتهای گرافیکی انویدیا میتونن این درایو دانلود و نصب کنن
بهبود در عملکرد بازیهای جدید و پشتیبانی از مزایای مبتنی بر فن آوری G-SYNC

نکته : بعد از نصب درایو جدید شاهد افزایش 6FPS نرخ فریم در بازی The Witcher 3 Wild Hunt بودم

لینک مستقیم جهت دانلود درایو نسخه 64 بیتی
Download
64bit

آخرین ویرایش:
ti هم که سر witcher 3 زاید امیدمون به این بود که حتی تو فریم min هم بتونه ۶۰ رو بگیره که نشد باید وایسیم واسه نسل بعد
الان که دیدم gta v هم 60 frame in min نیست وضیه ها

آخرین ویرایش:
ti هم که سر witcher 3 زاید امیدمون به این بود که حتی تو min بتونه ۶۰ فریم بگیره که نشد باید وایسیم واسه نسل بعد
الان که دیدم gta v هم 60 frame in min نیست وضیه ها
دیگه خداییش برای UHD یدونه کارت کمه هرطور آدم حساب کنه....

تمام این تست ها با بازی های dx 11 بوده . با انتشار win 10 و امدن dx 12 و بازیها که با dx 12 طراحی شده باشند . قدرت اصلی این کارتها مشخص میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or