NVIDIA: جشن 24 ساعته PC GAMING

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pasia

کاربر سایت
The First Global Celebration Of PC GAMERS

02808013126797794813.jpg

80969585494281036582.jpg

چند روز پیش با خبر شدیم NVIDIA تصمیم دارد September 19 کارت گرافیک های High End سری 900 را که هسته گرافیکی انها بر اساس نسل دوم معماری Maxwell طراحی شده اند بجای کارتهای سری 800 وارد بازار کند

اما امروز انویدیا خبر از جشن بزرگی live streamed قبل از مراسم رونمایی دو غول دنیای سخت افزار میدهد این رویداد دقیقا یک روز قبل از تایید رسمی کارت گرافیک های GeForce 980GTX -970GTX Maxwell شرکت NVIDIA اتفاق خواهد افتاد.

در تاریخ September 18 جمعه ۲۸ شهریور ۱۳۹۳ و از ساعت 6 بعد از ظهر به وقت امریکا NVIDIA و PC گیمر ها شاهد برگزاری رویدادی بی سابقه GAME24 خواهند بود.همراه با محتوای اختصاصی پیرامون مراسم مصاحبه با سازندگان نمایش بازی ها با هدف" همه ما PC GAMING دوست داریم"
میتوانید در شهرهای لوس انجلس لندن شانگهای و استکهلم در مراسم حاضر شوید و همچنین میتوانید بصورت مجازی در سراسر جهان شاهد این رویداد بزرگ مرتبط با PC Gaming باشید.

منبع

منبع2
منبع3

آخرین ویرایش:
uhd پیش کش تو fhd ۱۰۸۰ هم این دو تا بازی رو ۶۰ نمیده

بنچمارک ۱۰۸۰ ش رو ندیدم حقیقتا (اگه تو این تاپیک گذاشتن هم ندیدم) اما تو QHD که داره ۵۶ تا تو GTA v میده قاعدتا 1080 رو ۶۰ میدم
http://images.anandtech.com/graphs/graph9306/74786.png

بازم نمیدونم... احتمال میدم حرفتون رو درست متوجه نشده باشم :d

بنچمارک ۱۰۸۰ ش رو ندیدم حقیقتا (اگه تو این تاپیک گذاشتن هم ندیدم) اما تو QHD که داره ۵۶ تا تو GTA v میده قاعدتا 1080 رو ۶۰ میدم
http://images.anandtech.com/graphs/graph9306/74786.png

بازم نمیدونم... احتمال میدم حرفتون رو درست متوجه نشده باشم :d
این که گذاشتی میانگین فریمه min و max رو نزده
اینا رو ببینی متوجه میشی همیشه اون min اذیت میکنه و افت فریم محسوب میشه :

rZIrJ2NCNI_a.878x0.Z-Z96KYq.jpg

IdKG_-SV0b1c.878x0.Z-Z96KYq.jpg

این که گذاشتی میانگین فریمه min و max رو نزده
اینا رو ببینی متوجه میشی همیشه اون min اذیت میکنه و افت فریم محسوب میشه :

rZIrJ2NCNI_a.878x0.Z-Z96KYq.jpg

IdKG_-SV0b1c.878x0.Z-Z96KYq.jpg

در مورد witcher 3 و gta v به عنوان کسی که این کارت رو داره عرض کنم که روی رزولوشن uhd که بحثی نیست اما hd 1080 و ultra همین الان witcher 3 بدون hairwork زیر 63 فریم نداده و gtav زیر 56 فریم حتی با 2x aa . حالا این بنچمارک این اعداد رو از کجا آورده نمیدونم !!!!!!

پ . ن :

نزدیک تپه ها و جایی که حجم vegi ها بالا میره فریم پایین میاد برای بنده نهایت تا 53 بوده نه کمتر .
( مرحله شکار گوزن ) !

آخرین ویرایش:
در مورد witcher 3 و gta v به عنوان کسی که این کارت رو داره عرض کنم که روی رزولوشن uhd که بحثی نیست اما hd 1080 و ultra همین الان witcher 3 بدون hairwork زیر 63 فریم نداده و gtav زیر 56 فریم حتی با 2x aa . حالا این بنچمارک این اعداد رو از کجا آورده نمیدونم !!!!!!
من با سیستم پروفایلم دقیقا مثل همین بنچمارک فریم گرفتم وضع GTAV وخیمتره کنار کوهها و روی کوهها فریم زیر ۳۵ هم اومده

من با سیستم پروفایلم دقیقا مثل همین بنچمارک فریم گرفتم وضع GTAV وخیمتره کنار کوهها و روی کوهها فریم زیر ۳۵ هم اومده

دقیقا تائید میشه . از اونجایی هم که بنده یک مدت در مورد افت فریم بر روی کارتهای 980 رو نت گشتم . اکثرا فریمی نزدیک به همین تست داشتن . اینم که بعضی از دوستان می گویند نه واسه ما 60 فیکس فریم میده بسیار جالب هست . مثل این که این دوستان کلا کارتهاشون با این 980 فرق داره . بعضی هم مثل اینکه با 4x msaa دارند 60 فریم می گیرند (:d)

TSMC: teases that 16nm FinFET will deliver 40% performance improvement

55202895604035929877.jpg

افزایش 40% درصدی پرفورمنس کارتهای گرافیکی در سال 2016 با فناوری 16 نانومتری FinFET+

TSMC teases that 16nm FinFET will deliver 40% performance improvement

حتی تصور معماری بعدی NVIDIA که PASCAL نام داره در سال 2016 در نود 16 FinFET+ با رم HBM ورژن دوم حیرت اوره

PC GAMING با سرعت نور در حال حرکته

دقیقا تائید میشه . از اونجایی هم که بنده یک مدت در مورد افت فریم بر روی کارتهای 980 رو نت گشتم . اکثرا فریمی نزدیک به همین تست داشتن . اینم که بعضی از دوستان می گویند نه واسه ما 60 فیکس فریم میده بسیار جالب هست . مثل این که این دوستان کلا کارتهاشون با این 980 فرق داره . بعضی هم مثل اینکه با 4x msaa دارند 60 فریم می گیرند (:d)

بهتره دوستان کمی راجع به کارت های رفرنس و غیر رفرنس مطالعه کنن ،
برای اطلاع شما کلاک کارتهای 980 بابرد رفرنس خود انویدیا 1027 و با بوست به 1127 میرسه ، اما برای بردهای غیر رفرنس یا factory overclocked ها این کلاک از 1127 شروع و برای بوست تا 1227 و در بعضی مدلها از جمله کارت بنده به MHZ 1305 هم میرسه ، همین کافیه تا min و max فریم بین این کارتها با کارتهایی با برد رفرنس تفاوت 5 الی 8 فریمی داشته باشه ،
نکته دیگه اینه که طبق تکنولوژی به کار گرفته شده یعنی gpu boost 2.0 این کلاک می تونه از این هم پا رو فراتر بزاره و بسته به دمای gpu به صورت کاملا دینامیک و هوشمند بالا بره ،
فرضا برای کارت بنده gpu clock با بوست تا 1305 بالا میره و این قابلیت رو داره که تا دمای 80 درجه کلاکی برابر با 1405MHZ رو تضمین کنه ، که عملا دما از 65 بالاتر نمیره و این شاهکاره معماری Maxwell هست ، که داخل تمام عکس هایی که از ویچر3 و بتمن داخل تاپیک های مربوطه خودشون و تاپیک screenshot قرار دادم ، msi afterburnner این نکته رو تایید می کنه ،

بهتره دوستان کمی راجع به کارت های رفرنس و غیر رفرنس مطالعه کنن ،
برای اطلاع شما کلاک کارتهای 980 بابرد رفرنس خود انویدیا 1027 و با بوست به 1127 میرسه ، اما برای بردهای غیر رفرنس یا factory overclocked ها این کلاک از 1127 شروع و برای بوست تا 1227 و در بعضی مدلها از جمله کارت بنده به MHZ 1305 هم میرسه ، همین کافیه تا min و max فریم بین این کارتها با کارتهایی با برد رفرنس تفاوت 5 الی 8 فریمی داشته باشه ،
نکته دیگه اینه که طبق تکنولوژی به کار گرفته شده یعنی gpu boost 2.0 این کلاک می تونه از این هم پا رو فراتر بزاره و بسته به دمای gpu به صورت کاملا دینامیک و هوشمند بالا بره ،
فرضا برای کارت بنده gpu clock با بوست تا 1305 بالا میره و این قابلیت رو داره که تا دمای 80 درجه کلاکی برابر با 1405MHZ رو تضمین کنه ، که عملا دما از 65 بالاتر نمیره و این شاهکاره معماری Maxwell هست ، که داخل تمام عکس هایی که از ویچر3 و بتمن داخل تاپیک های مربوطه خودشون و تاپیک screenshot قرار دادم ، msi afterburnner این نکته رو تایید می کنه ،

Chipset
GV-N980G1 GAMING-4GD

Chipset Manufacturer NVIDIAGPUGeForce GTX 980 / Core Clock 1228MHz / Boost Clock 1329MHz CUDA Cores2048

این که نوشتم مشخصات کارت شما هست. همین طور که گفتم کارتهای بعضی از دوستان کلا اینطوری که خودشون می گویند با تمای کارت ها فرق داره :d

و جالبه دوستان فکر میکنند ما داریم از کارت رفرنس استفاده می کنیم . در صورتی که اینطور نیست

آخرین ویرایش:
Chipset
GV-N980G1 GAMING-4GD

Chipset Manufacturer NVIDIAGPUGeForce GTX 980 / Core Clock 1228MHz / Boost Clock 1329MHz CUDA Cores2048

این که نوشتم مشخصات کارت شما هست. همین طور که گفتم کارتهای بعضی از دوستان کلا اینطوری که خودشون می گویند با تمای کارت ها فرق داره :d

و جالبه دوستان فکر میکنند ما داریم از کارت رفرنس استفاده می کنیم . در صورتی که اینطور نیست

gpu clock رو ببین
143365279426031.jpg

ای آقا حالا 4-5 فریم کمتر یا بیشتر کسی رو نمیکشه که دارید خودکشی میکنید براش و مدرک رو میکنید ;)
احساس میکنم اکثرا کسایی که سیستم خیلی قوی دارند بیشتر دارن به قدرت و سیستم فکر میکنن تا خود بازی

ای آقا حالا 4-5 فریم کمتر یا بیشتر کسی رو نمیکشه که دارید خودکشی میکنید براش و مدرک رو میکنید ;)
احساس میکنم اکثرا کسایی که سیستم خیلی قوی دارند بیشتر دارن به قدرت و سیستم فکر میکنن تا خود بازی
مشکل اینه که زور داره وقتی میبینی gta v بازی میکنی یهو دم کوه فریم میاد زیر ۴۰ !!!!!!!!!!! با ASUS STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5 GeForce GTX 980 مشکل من اینه با این داستان

مشکل اینه که زور داره وقتی میبینی gta v بازی میکنی یهو دم کوه فریم میاد زیر ۴۰ !!!!!!!!!!! با ASUS STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5 GeForce GTX 980 مشکل من اینه با این داستان

واسه من بازی توی شهر 55 تا 60 فریم هست ولی خارج از شهر میاد روی 40 تا 45.در ضمن تنظیمات گرافیکی هم چسبیده آخر و رزولوشن 1080 هست
مشخصات سیستم هم توی امضام هست
این که بازی چه فریمی بده به خیلی عوامل بستگی داره اعم از پردازنده مادربورد و حتی خود بازی.خیلی از این بازیای کرک شده که ما بازی میکنیم باگ فراوونی دارن و همین باگا باعث افت فریم میشن!در ضمن امیدوارم با اومدن Directx 12 فریم بازی های خیلی بهتر بشه

اصلا کلا gta مشکل داره برام جالبه بعضی می گن ما 60 فریم ثابتیم چرا این بازی ایراد نرم افراری داره که بی دلیل فریمش ناگهان افت می کنه. vsync on می ذارم فریمم می شه 10 بعد off می کنم می شه 70 بعد on می کنم درست می شه. در ضمن دمای همه ی کارت های 980 بالای 70 می ره(مگر چند مدل خاص) در دمای 25 درجه اتاق کارتی که من دارم gpuboost به voltage بستگی داره گاهیم به power limit تا حالا ندیدم در دماهای مختلف فرکانسش فرق کنه. کارت 970 g1 من در حالت کارخانه به مکس 72 درجه هم می رسه(که طبق نقد معتبرش در دمای 23 درجه اتاق همین نتیجه حاصل شده)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or