NVIDIA: جشن 24 ساعته PC GAMING

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pasia

کاربر سایت
The First Global Celebration Of PC GAMERS

02808013126797794813.jpg

80969585494281036582.jpg

چند روز پیش با خبر شدیم NVIDIA تصمیم دارد September 19 کارت گرافیک های High End سری 900 را که هسته گرافیکی انها بر اساس نسل دوم معماری Maxwell طراحی شده اند بجای کارتهای سری 800 وارد بازار کند

اما امروز انویدیا خبر از جشن بزرگی live streamed قبل از مراسم رونمایی دو غول دنیای سخت افزار میدهد این رویداد دقیقا یک روز قبل از تایید رسمی کارت گرافیک های GeForce 980GTX -970GTX Maxwell شرکت NVIDIA اتفاق خواهد افتاد.

در تاریخ September 18 جمعه ۲۸ شهریور ۱۳۹۳ و از ساعت 6 بعد از ظهر به وقت امریکا NVIDIA و PC گیمر ها شاهد برگزاری رویدادی بی سابقه GAME24 خواهند بود.همراه با محتوای اختصاصی پیرامون مراسم مصاحبه با سازندگان نمایش بازی ها با هدف" همه ما PC GAMING دوست داریم"
میتوانید در شهرهای لوس انجلس لندن شانگهای و استکهلم در مراسم حاضر شوید و همچنین میتوانید بصورت مجازی در سراسر جهان شاهد این رویداد بزرگ مرتبط با PC Gaming باشید.

منبع

منبع2
منبع3

آخرین ویرایش:
مطمئن باشین 390X رو انقدر قیمت رو پایین میذاره که حرفی برا گفتن داشته باشه:d(بعدشم AMD از دور خارج بشه همه بدبخت میشیم)

390 با توجه مشخصاتی که داره احتمال اش خیلی کمه زیر 600 دلار باشه . کارتی که کولر هایبرید داره که دیگه 500 دلار قیمت نمی خوره

چرا 980 و970 از DX12 پشتیبانی نمیکنن؟

تو چارت ویکی زده DX11.2

چرا انویدیا این کار رو کرده؟
احتمالا بخاطر همینه که قیمتها رو پایین گذاشته به نسبت.
اگه اینطوری باشه AMD میتونه کارتهای سری جدیدش رو با پشتیبانی از DX12 بده بیرون و بازار رو به نفع خودش کنه تا حدودی.
اگه کارتهای جدید از دایرکس12 پشتیبانی نکنن من یکی واقعا لازم نمیدونم الان یک و خورده ایی هزینه کنم و 760 رو ارتقا بدم.

dx12 کاملا توسط نسل دوم maxwell پشتیبانی میشه.

این nVIDIA واقعا کارش درسته من همین یک هفته پیش یه GTX 750 Ti گرفتم همه ی بازیها رو بجز Watch Dogs رو تنظیمات Ultra و 1080p مثل هلو با 60 فریم اجرا میکنه دیگه GTX 970 چه شود :x
با این سرعت پیشرفت فکر کنم دو سال دیگه با 500 دلار بشه یه سیستم جمع کرد که 4 برابر این قوطی ها قدرت داشته باشه :d
لازم نیست اصلا مقایسه کنیم ولی:d
خوب اون موقع اگه یادت باشه انویدیا گفت TITAN (ره) معمولی 3 برابر از PS4 قویتره . پس میشه حدس زد 980GTX نزدیک به3.5 تا X4 برابر قویتر از PS4 باشه درصورتی که نصف PS4 مصرف میکنه.
متاسفانه کنسول گیمرا فقط سرشون تو بازیه هیچی دیگه براشون مهم نیست من اگه کنسول گیمر بودم ارزشو داشتم تراشه کنسولمو انویدیا میساخت:d

البته یه نکته مهم بگم تا عشق کنید با انویدیا :x

توجه کنید این تازه معماری BIG MAX WELL اصلی نیست :)) یعنی درواقع انویدیا باید 980 الان رو در مدل 960 عرضه میکرد چون عملا تراشه GM204 یک تراشه mid range معمولی محسوب میشه

فکرشو بکنید big maxwell کبیر با رابط 512 بیتی و 8 گیگ رم با افزایش 40% تعداد کوداکورها اونم رو نود 16nm چه قدرت دهشتناکی که میتونه داشته باشه >:) اون دیگه عملا X10 از PS4 قوی تره

اینم بدلیل ضعف شدید amd هست چون اگه amd درست حسابی بود الان انویدیا یه تراشه mid range اینجوری تو پاچمون نمیکرد:d کلا انویدیا داره نون دانش و علم شو میخوره

آخرین ویرایش:
فرق انچنانی از لحاظ بصری بین dx 11.1 و dx 12 وجود نخواهد داشت ، تنها نکته مثبتش همون دسترسی developer به برنامه نویسی سطح پایینِ که باعث افزایش پرفورمنس خواهد شد ،
و مطمئنن انویدیا با سری جدیدش برنامه های تازه ای در سر داره و همونطور که چندین ساله باعث پیشرفت این صنعت شده این بار هم حتما از همه نظر از رقیبش جلو خواهد افتاد ،
وقتی فقط با یک درایور پتانسیل 75% رو روی gpu های خودش اکتیو میکنه این نشان از اینده نگری و لحاظ کردن خیلی از نکات ظریفی رو میده که من و شمای مصرف کننده خبری ازش نداریم

همین الان هم ، کسانی که کارت های سری 5 و 6 انویدیا دارن چند نسل از کنسول امروزی جلوتر هستن ، چه برسه به سری 7 و 9 ، نکته ای که همیشه برای خریدار مطرح بوده و هست مسئله price/performance بوده که انویدیا کم کم و در طول این سالها بهش بیشتر توجه کرده ،

به نظر من تا رونمایی رسمی از سری 9 انویدیا و سری جدید amd باید منتظر موند ، اما در اخر این رقابت به نفع مصرف کننده تموم میشه . و اما در ایران ، تجربه نشون داده تا بازار از ی جنس خاص اشباع نشه و تقاضا برای اون کالا کم و کمتر نشه قیمتش کاهش پیدا نخواهد کرد .

خوب اون موقع اگه یادت باشه انویدیا گفت TITAN (ره) معمولی 3 برابر از PS4 قویتره . پس میشه حدس زد 980GTX نزدیک به3.5 تا X4 قویتر از PS4 باشه درصورتی که نصف PS4 مصرف میکنه.
متاسفانه کنسول گیمرا فقط سرشون تو بازیه هیچی دیگه براشون مهم نیست من اگه کنسول گیمر بودم ارزشو داشتم تراشه کنسولمو انویدیا میساخت:d

البته یه نکته مهم بگم تا عشق کنید با انویدیا:x

توجه کنید این تازه معماری BIG MAX WELL اصلی نیست :)) یعنی درواقع انویدیا باید 980 الان رو در مدل 960 عرضه میکرد چون عملا تراشه GM204 یک تراشه mid range معمولی محسوب میشه

فکرشو بکنید big maxwell کبیر با رابط 512 بیتی و 8 گیگ رم با افزایش 40% تعداد کوداکورها اونم رو نود 16nm چه قدرت دهشتناکی که میتونه داشته باشه >:) اون دیگه عملا X10 از PS4 قوی تره

اینم بدلیل ضعف شدید amd هست چون اگه amd درست حسابی بود الان انویدیا یه تراشه mid range اینجوری تو پاچمون نمیکرد:d کلا انویدیا داره نون دانش و علم شو میخوره
خوب اینکه تابلو هستش (من تعجب کردم وقتی مشخصات رو دیدم) بعدم بحث بحث 4K,5K و ... ـه وقتی این قول عرضه بشه 4K حکم 1080 الان رو داره براش داره برادران کنسول هم دیگه هی نمیگن 1080 1080 چون اون موقع نقش 720 نسل قبل رو براشون ایفا میکنه :دی و 120 فرم در ثانیه هم هست که اون موقع نقش ... :دی

خوب اون موقع اگه یادت باشه انویدیا گفت TITAN (ره) معمولی 3 برابر از PS4 قویتره . پس میشه حدس زد 980GTX نزدیک به3.5 تا X4 برابر قویتر از PS4 باشه درصورتی که نصف PS4 مصرف میکنه.

البته یه نکته مهم بگم تا عشق کنید با انویدیا :x

هر دو کمپانی صاحب سبک و دانش هستند و بسیار قدرتمند
لازم به ذکر amd در زمینه کارت گرافیک به هیچ عنوان شرکت با محصولات با ضعف شدید نیست وگرنه باید اختلاف محصولاتشون حداقل ۵۰ تا ۱۰۰ فریم می بود که اینطور نیست و میبینیم محصولات هر دو شونه به شونه با هم رقابت می کنن

:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd
خوب اینکه تابلو هستش (من تعجب کردم وقتی مشخصات رو دیدم) بعدم بحث بحث 4K,5K و ... ـه وقتی این قول عرضه بشه 4K حکم 1080 الان رو داره براش داره برادران کنسول هم دیگه هی نمیگن 1080 1080 چون اون موقع نقش 720 نسل قبل رو براشون ایفا میکنه :دی و 120 فرم در ثانیه هم هست که اون موقع نقش ... :دی

تمام کلمات این پُست رو باید با طلا نوشت :-bd

هر دو کمپانی صاحب سبک و دانش هستند و بسیار قدرتمند
لازم به ذکر amd در زمینه کارت گرافیک به هیچ عنوان شرکت با محصولات با ضعف شدید نیست وگرنه باید اختلاف محصولاتشون حداقل ۵۰ تا ۱۰۰ فریم می بود که اینطور نیست و میبینیم محصولات هر دو شونه به شونه با هم رقابت می کنن

شما تعداد فریمی که در هر وات کارت 290 رندر میشه رو مقایسه کن با 980 , بعد می فهمی اختلاف فاحش یعنی چی.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز DirectX 12 GAINWARD 970gtx :x

77161375310182949556.jpg

. With 2nd generation maxwell you already get 100% DX12 support

- I am 90% sure that Nvidia Maxwell will support the full feature set too, but until its ... GPUs/Devices which do not have hardware-level support of DX12 will have Feature Level 11_0, Feature

[SPOILERhttp://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=13&cad=rja&uact=8&ved=0CC0QFjACOAo&url=http%3A%2F%2Fwccftech.com%2Fintel-confirms-full-hardwarelevel-directx12-skylakes-igpu%2F&ei=TWQZVO7zDpGayASxtwI&usg=AFQjCNEmflO4KX0CfyL8678vGvXxrKn7zg&sig2=TnsPqbTUFiORy0U72NzleA][/SPOILER]

. DX12 doesn't need new hardware, even my old 570 should support it, ...

یه 560gtx هم dx12 ساپورت میکنه.منتها 100 درصد نه.مهم اون صد در صد هست.باید ببینیم خود انویدیا چی میگه؟

ولی اون چیزی که تو نت هست گفتن نسل دوم مکسول ساپورت 100 در 100 از دایرکس12 داره.نه نسل جدید مکسول.
اگر درست باشه من هزینه اضافی نمیکنم و با همون 1080 و تنظیمات اخر الان تمام بازیها 40 به بالا دارن فریم میدن و هنوز هم گیم گرافیک خیلی سنگین مخصوص pc نیومده که پردازش وحشتناک بخواد که کارت 760 نکشه بعلاوه 760 هم دایرکس 12 ساپورت میکنه منتها نه کامل دقیقا مثل 980gtx {اگر حقیقت داشته باشه} پس هزینه یک میلیون اصلا الان بصرفه نیست چون نهایت یه چند فریم بالاتر میگیری بدون اینکه کارت جدید 100 درصد از dx12 ساپورت کنه .چون از نظر من این مهمه و فردا بازیهای با ساپورت dx12 اومدن احتمال داره سازگاری کامل با کارتهای قبلی نداشته باشن و احتیاج به 100 درصد ساپورت dx12 کامل باشه.و اونوقت مجبوری رو dx11 بازی کنی با چند اپشن خاموش.

- - -ویرایش - - -

شما تعدا فریمی که در هر وات کارت 290 رندر میشه رو مقایسه کن با 980 , بعد می فهمی اختلاف فاحش یعنی چی.
290x بهتر با 780 که هم نسل و رقیبشه مقایسه بشه و 980 هم با محصول آینده amd

عملا با عرضه 970 با این قیمت nvidia داره فروش سری 5و 6 خودشو از بسته خرید بیرون میکنه
ولی انصافا قیمت بسیار مناسبی داره و تو رنج R9 280X هست
حالا باید منتظر یه کاهش قیمت از AMD باشیم

[SPOILERhttp://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=13&cad=rja&uact=8&ved=0CC0QFjACOAo&url=http%3A%2F%2Fwccftech.com%2Fintel-confirms-full-hardwarelevel-directx12-skylakes-igpu%2F&ei=TWQZVO7zDpGayASxtwI&usg=AFQjCNEmflO4KX0CfyL8678vGvXxrKn7zg&sig2=TnsPqbTUFiORy0U72NzleA][/SPOILER]

یه 560gtx هم dx12 ساپورت میکنه.منتها 100 درصد نه.مهم اون صد در صد هست.باید ببینیم خود انویدیا چی میگه؟

ولی اون چیزی که تو نت هست گفتن نسل دوم مکسول ساپورت 100 در 100 از دایرکس12 داره.نه نسل جدید مکسول.
اگر درست باشه من هزینه اضافی نمیکنم و با همون 1080 و تنظیمات اخر الان تمام بازیها 40 به بالا دارن فریم میدن و هنوز هم گیم گرافیک خیلی سنگین مخصوص pc نیومده که پردازش وحشتناک بخواد که کارت 760 نکشه بعلاوه 760 هم دایرکس 12 ساپورت میکنه منتها نه کامل دقیقا مثل 980gtx {اگر حقیقت داشته باشه} پس هزینه یک میلیون اصلا الان بصرفه نیست چون نهایت یه چند فریم بالاتر میگیری بدون اینکه کارت جدید 100 درصد از dx12 ساپورت کنه .چون از نظر من این مهمه و فردا بازیهای با ساپورت dx12 اومدن احتمال داره سازگاری کامل با کارتهای قبلی نداشته باشن و احتیاج به 100 درصد ساپورت dx12 کامل باشه.و اونوقت مجبوری رو dx11 بازی کنی با چند اپشن خاموش.

- - -ویرایش - - -

احتمالش هست ولی بزودی کاملا مشخص میشه باید صبر کنیم. البته خیلی هم نباید حساس باشید اصل مطلب رو Skylake-S که اینتل تاییدش کرده .خوب برا منو شما فعلا ارتقا سیستم اصلا توصیه نمیشه

من خودم بشخصه برای پردازنده های Skylake اینتل رم DDR4 بهمراه BIG MAXWELL برنامه ریزی کردم . ولی خوب چرا که نه الانم خیلی DX12 جا نیوفتاده بازی هم نیست بشه خیلی روش تاکید داشت انچنان فرق بصری هم نسبت به DX11 نداره صرفا همون کد نویسی LOW LEVEL مهمه ترینه
ارتقا برای کسانی که پاور ضعیفی دارن و دیگه قصد ارتقا پاور ندارن شدیدا توصیه میشه . البته بازم بستگی به سلیقه افراد داره

کسی که بخواد نهایت لذتو از ویچر3 - بتمن - اساسین GTAV و صدها بازی دیگه ببره مسلما خودشو به یه فروند 970 یا 980 تجهیز میکنه

حالا باید منتظر یه کاهش قیمت از AMD باشیم
کاهش قیمت هم سقفی داره AMD که دیگه نمیتونه کارتو 50$ عرضه کنه نمونش دیدیم 290X از حلبی برا هیت سینگ استفاده شده بود

ازطرفی AMD فکری بحال مصرف انرزی نکنه رفتن سمتش عاقلانه نیست چون مصرف بالا= حرارت بیشتر= طول عمر کمتر تراشه .. DIE SIZE و چگالی ترانزیستورهای معماری جدید AMD مورد نظره همه اینا رو قیمت دخیل هستن
ولی فکر میکنم 970 با مصرف عالی که داره بهترین انتخاب ممکن برای اکثریت تو ایران میتونه باشه

آخرین ویرایش:
Crashing The Party -- AMD's 'Red Team' To Infiltrate Nvidia's Game24 Event To Celebrate PC Gaming
خوب مثل اینکه hardcore AMD Red Team طاقت نیاوردن میخوان هر طور شده قاطی جشن NVIDIA بشن :d

Crashing The Party -- AMD's 'Red Team' To Infiltrate Nvidia's Game24 Event To Celebrate PC Gaming - Forbes

63119423375648201102.jpg

• Major product and game announcements
  • Developer interviews with Epic, Ubisoft, Boss Key, NCSoft, Blizzard, Warner Brothers, Respawn and many more
  • Watch the GAME24 DOTA 2 Invitational tournament featuring professional teams including Evil Geniuses, Cloud 9, Team Tinker, and Alliance
  • Shattering two gaming world records
  • Directly participate in our interactive livestream by judging competitions, chatting with developers and celebrities, and uploading content of your own
  • And of course, prizes. Yes, there will be major prizes, including a Falcon Northwest Tiki and one of three custom rigs, each with 3 way SLI GeForce GTX GPUs

آخرین ویرایش:
Crashing The Party -- AMD's 'Red Team' To Infiltrate Nvidia's Game24 Event To Celebrate PC Gaming
خوب مثل اینکه hardcore AMD Red Team طاقت نیاوردن میخوان هر طور شده قاطی جشن NVIDIA بشن :d

Crashing The Party -- AMD's 'Red Team' To Infiltrate Nvidia's Game24 Event To Celebrate PC Gaming - Forbes

63119423375648201102.jpg
معلومه با ایران خودرو و سایپا که طرف نیستیم هر دو شرکت برگ برنده هایی دارن واسه هم باید دید amd چی داره و می خواد رو کنه

معلومه با ایران خودرو و سایپا که طرف نیستیم هر دو شرکت برگ برنده هایی دارن واسه هم باید دید amd چی داره و می خواد رو کنه

اصطلاح از این نیست که AMD اون روز یک چیز شاخ رو کنه...همون چیزی که گفته منظورشه:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or