NVIDIA: جشن 24 ساعته PC GAMING

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pasia

کاربر سایت
The First Global Celebration Of PC GAMERS

02808013126797794813.jpg

80969585494281036582.jpg

چند روز پیش با خبر شدیم NVIDIA تصمیم دارد September 19 کارت گرافیک های High End سری 900 را که هسته گرافیکی انها بر اساس نسل دوم معماری Maxwell طراحی شده اند بجای کارتهای سری 800 وارد بازار کند

اما امروز انویدیا خبر از جشن بزرگی live streamed قبل از مراسم رونمایی دو غول دنیای سخت افزار میدهد این رویداد دقیقا یک روز قبل از تایید رسمی کارت گرافیک های GeForce 980GTX -970GTX Maxwell شرکت NVIDIA اتفاق خواهد افتاد.

در تاریخ September 18 جمعه ۲۸ شهریور ۱۳۹۳ و از ساعت 6 بعد از ظهر به وقت امریکا NVIDIA و PC گیمر ها شاهد برگزاری رویدادی بی سابقه GAME24 خواهند بود.همراه با محتوای اختصاصی پیرامون مراسم مصاحبه با سازندگان نمایش بازی ها با هدف" همه ما PC GAMING دوست داریم"
میتوانید در شهرهای لوس انجلس لندن شانگهای و استکهلم در مراسم حاضر شوید و همچنین میتوانید بصورت مجازی در سراسر جهان شاهد این رویداد بزرگ مرتبط با PC Gaming باشید.

منبع

منبع2
منبع3

آخرین ویرایش:
کاهش قیمت هم سقفی داره AMD که دیگه نمیتونه کارتو 50$ عرضه کنه نمونش دیدیم 290X از حلبی برا هیت سینگ استفاده شده بود

ازطرفی AMD فکری بحال مصرف انرزی نکنه رفتن سمتش عاقلانه نیست چون مصرف بالا= حرارت بیشتر= طول عمر کمتر تراشه .. DIE SIZE و چگالی ترانزیستورهای معماری جدید AMD مورد نظره همه اینا رو قیمت دخیل هستن
ولی فکر میکنم 970 با مصرف عالی که داره بهترین انتخاب ممکن برای اکثریت تو ایران میتونه باشه
درسته
ولی amd مطمئن نمیشه و ببینه که nvidia هم pc رو بگیره و هم نسل بعد کنسول رو
پست بعدیتو ببین تو فوربس زده قبلا تو کنفرانس اینتل تو سال 2013 همین 15 هزار نفر هواداری که بهشون میگن red team
زدن کنفرانس اینتل رو ترکوندن مثل اینکه یه نوع چیپسه به نام pringles
;که تو قوطی هست و چیپس مجانی میدادن و میپرسیدن چیپس میخوای

پس amd یا باید کیفیت رو بالا ببره یا قیمتو پایین
کیفیت که زمانبره پس قیمت راحتتره نه کاهش خیلی زیاد 20 درصد کاهش هم کفایت میکنه

Crashing The Party -- AMD's 'Red Team' To Infiltrate Nvidia's Game24 Event To Celebrate PC Gaming
خوب مثل اینکه hardcore AMD Red Team طاقت نیاوردن میخوان هر طور شده قاطی جشن NVIDIA بشن :d

Crashing The Party -- AMD's 'Red Team' To Infiltrate Nvidia's Game24 Event To Celebrate PC Gaming - Forbes

یعنی ادم میمونه از دست کارای اینا
بری تو کنفرانس شرکت رقیبت intel
بین مهموناشون چیپس پخش کنی تا کنفرانسشونو بترکونی
واقعا که
احتمالا برای فردا میرن یا ساندیس میدن یا بستنی
AMD_pringles_02-590x377.jpg

عکس بالا برای کنفرانس 2013 intel هست

آخرین ویرایش:
دو هفته از دانشگاهمو برم ببینم اگر وقت برا بازی باشه یکی دو ساعت تو روز حتما میخرم یدونشو چون نسبت به قیمتش عالی هست :d

اگر منصف باشند انشاالله و به صورت
بی ناموسی
نکشن رو قیمت ها باید بشه 15000000 جور کرد فکر کنم

الان rx 290 چند هست ؟

NVIDIA GeForce GTX 980 and GTX 970 press slides, pictures, charts

سه برابر فریم بیشتر نسبت به 680gtx در بازی واچ داگز

تجربه کاملا متفاوت از Far Cry 4 با NVIDIA

Maxwell also brings support for higher resolutions. It is capable of delivering up 5120 x 3200 pixels at 60 Hz. Maxwell GM204 is also the first GPU to support HDMI 2.0

بررسی ها

GeForce GTX 980 reviews:

خوب انویدیا رسما دیگه ترکوند با این قیمت و مصرف کم amd باید بیشتر از 50% به r9 290x تخفیف بزنه. با توجه به نتایج بسیار ضعیفی که از معماری جدید amd تونگا دیدیم خیلی بعید amd بتونه کار خاصی تو r9390x انجام بده

و از اونجایی که تراشه GM204 رسما یک تراشه Mid Range حساب میشه با اومدن big mxwell بزرگ و تراشه GM200 راحت میشه گفت AMD کاملا قافیه رو باخته.

Other News:
- PC gaming resurgence stats
- Sneak peak at new tech in Direct X12
- GTX980/970 announcements
- Gameworks demonstrations (for Borderlands: The Pre-Sequel, Assassin's Creed Unity, Call of Duty: Advance Warfare and Project Cars
- A hardware announcement from Alienware and/or Razer
- An update on Steam Machines Valve/Nvidia partnership
- New TegraK1 devices! (and games that utilize it
- New G-Sync monitors! IPS, 4K
- Partnership news with Ubisoft
- Oculus Rift news

آخرین ویرایش:
چقـــــــــــــــدر نمایش مزخرفی بود!
خدا وکیلی من که اصلا نفهمیدم چرا اینقدر این کارت رو هایپ کرده بودن
یعنی با این قیمت قدرت باید اینقدر کم باشه؟ Nvidia GTX 980 Review - GameSpot
حالا درسته که تاکید اصلی رو معماری جدید بوده، مصرف پایین و ... بوده اما نباید کارت یه تفاوت درست و حسابی با کارت های نسل قبل کرده باشه؟
من یک سال پیش دو تا Rx290x خریدم دونه ای 550 دلار الان این کارت هم داره عرضه میشه 550 دلار؟ بعد کلا 2-3 فریم توی 4K تفاوت داره تو تست ها؟
بیخیال

واقها اینا درسته: Nvidia GTX 980 Review - GameSpot

پس چرا اینقدر جوگیر شده بود nvidia?
واسه witcher 3 با بالاترین تنظیمات رو 60 فریم باید تا چندسال آینده سماق مکید گویا!!!!!
چرا با 295 x مقایسه نکردن سوای دو هسته ای بودن الان باید قویترین کارت موجود باشه درسته؟

واقها اینا درسته: Nvidia GTX 980 Review - GameSpot

واسه witcher 3 با بالاترین تنظیمات رو 60 فریم باید تا چندسال آینده سماق مکید گویا!!!!!
چرا با 295 x مقایسه نکردن سوای دو هسته ای بودن الان باید قویترین کارت موجود باشه درسته؟
چرت:دی
فکرشم خنده داره که 780TI از 980 قویتر باشه:))

معماری مکسول اوج بهره وریه تعداد کامپوت شیدرها از 2880 تو GTX780ti به 2048 تو GTX980 کاهش پیدا کرده به طبع اون مصرف برق کم شده ولی در عین حال کارایی افزایش پیدا کرده !!! این نشون میده با اصلاح شیدرها و feed کردن اونها تونستن occupation ratio رو تو معماری جدید به حدی افزایش بدن که با تعداد شیدرهای کمتر ، پهنای باند کمتر ، ترانزیستور کمتر ، فلوتینگ پوینت پائینتر از نسل قبل خودش جلو بزنه ! در واقع از دل واقعیت چیزی به جز عددهای روی کاغذ بیرون کشیدن به این میگن مهندسی.
به جز این کارتهای جدید Full DX12 رو ساپورت میکنن تفاوت اصلی زمانی مشخص میشه که بازیهایی که با DX12 ساخته شدن عرضه بشن از Featureـهایی که تو سخت افزاری جاسازی شده استفاده کنن...

دقیقا اینجاست که باید به شاهکار مهندسی NVIDIA احترام گذاشت :d

دمای کارت زیر فشار بسیار خنکه
32597393554593520473.jpg

وقتی 980GTX در رزولوشن دهشتناک 1440*2560 تنظیمات الترا مثل اب خوردن TITAN BLACK کبیرو زیر پاش له میکنه:)) . R9 290X که دیگه بماند

70491188599426639876.png

میزان مصرف انرژی حتی کمتر از یک کارت رده میانی R9 270X
63867242490964799659.png

80322413072728804859.png

آخرین ویرایش:
واقها اینا درسته:
Nvidia GTX 980 Review - GameSpot

مقایسه نکردند چونکه:
1. rx205x2 در واقع دو تا کارته که چسبونده شده به هم!
2. رقیب اون کارت در واقع تایتان زد هست که دو برابر هم قیمت داره و واترکولینگ هم نداره!

چرت:دی
فکرشم خنده داره که 780TI از 980 قویتر باشه:))

این سایت یه نمونه بود الان همه سایت ها تست گذاشتن همه هم دارن همین رو میگن
دقیقا مثل اینتل که سری قبلی پردازنده هاش فقط مصرف رو کاهش داده بود انویدیا هم ایندفعه داره با کارت های گرافیک اینکار رو میکنه

معماری مکسول اوج بهره وریه تعداد کامپوت شیدرها از 2880 تو GTX780ti به 2048 تو GTX980 کاهش پیدا کرده به طبع اون مصرف برق کم شده ولی در عین حال کارایی افزایش پیدا کرده !!! این نشون میده با اصلاح شیدرها و feed کردن اونها تونستن occupation ratio رو تو معماری جدید به حدی افزایش بدن که با تعداد شیدرهای کمتر ، پهنای باند کمتر ، ترانزیستور کمتر ، فلوتینگ پوینت پائینتر از نسل قبل خودش جلو بزنه ! در واقع از دل واقعیت چیزی به جز عددهای روی کاغذ بیرون کشیدن به این میگن مهندسی.
به جز این کارتهای جدید Full DX12 رو ساپورت میکنن تفاوت اصلی زمانی مشخص میشه که بازیهایی که با DX12 ساخته شدن عرضه بشن از Featureـهایی که تو سخت افزاری جاسازی شده استفاده کنن...

برادر من اینها همه حرفه! اولا کو تا بازی ای که شما رو مجبور کنه از dx12 استفاده کنی بیاد؟ حتی بازی هایی که برخی قابلیت های جزئی رو فقط با Dx12 داشته باشن تا چندین وقت دیگه نمی آن تا اون موقع هم نسل بعدی کارت ها اومده دیگه به اینها نیاز نداریم.

دیگه شما اگر پول کم نداشته باشی، نمی گم هر سال ولی دیگه هر دوسال باید کارتت رو عوض کنی.

درضمن اگر نمایش رو میدیدید خود اینتل گفته که از کارت های سری 5 به بعد همشون Dx12 رو پشتیبانی میکنن. قدیمی تر از اونها هم که فکر نکنم اصلا بتونن بازی های جدید رو اجرا کنن حالا چه Dx12 چه Dx11.

- - -ویرایش - - -

دقیقا اینجاست که باید به شاهکار مهندسی NVIDIA احترام گذاشت :d

دمای کارت زیر فشار بسیار خنکه

وقتی 980GTX در رزولوشن دهشتناک 1440*2560 تنظیمات الترا مثل اب خوردن TITAN BLACK کبیرو زیر پاش له میکنه:)) . R9 290X که دیگه بماند

[/SPOILER]

داداش من سه تا سوال از شما دارم اگر ممکن باشه. اول اینکه:
1. مصرف پایین و دما پایین به چه درد شما میخوره؟ هیچکس نمی آد کارت high end بخره بعد بیش از 2-3 سال نگهش داره . شما تا حالا دیدی یا حتی شنیدی یه کارت گرافیک به خاطر اینکه دماش رفته بالا بسوزه؟ یا مثلا شما برات تو ایران هزینه برقت مهمه که الان خوشحالی مصرف اومده پایین؟ یا مثلا یه پاور اونقدر گرونه؟
2. شما متوجه هستی که داری کارت رو با نسل قبل مقایسه میکنی؟ نسبت قیمت به قدرت اگر ببندی هم از 780ti کم ارزش تره هم از Rx290 هم از خیلی کارت های دیگه. 980 تو بعضی تست ها از 690 هم بدتر عمل کرده!
3. شما اصلا حواست هست که تایتان بلک کارت تک هسته ای و به درد Sli کردن و Overclock میخوره که داری با 890 مقایسه اش میکنی؟

2. شما متوجه هستی که داری کارت رو با نسل قبل مقایسه میکنی؟ نسبت قیمت به قدرت اگر ببندی هم از 780ti کم ارزش تره هم از Rx290 هم از خیلی کارت های دیگه. 980 تو بعضی تست ها از 690 هم بدتر عمل کرده!
3. شما اصلا حواست هست که تایتان بلک کارت تک هسته ای و به درد Sli کردن و Overclock میخوره که داری با 890 مقایسه اش میکنی؟
2- عزیز میخوایم ببینیم چقدر پیشرفت کرده، با عمش مقایسه کنیم؟:| 690 کارت دو هسته ای ـه، مقایسه شون کاملا مسخره ـس.
3- مثل اینکه شما حواست نیست، 980 هم تک هسته ای ـه و با Titan Blackـه تک هسته ای مقایسه شده.
پ.ن: البته بهم ثابت شده که با یه AMD فن حرف زدن کاملا بیهوده ـست.
برادر من
من تا حالا تو زندگیم فن هیچ شرکتی نبودم تا حالا هم تو کل زندگیم فقط انویدیا داشتم پارسال برای اولین بار amd خریدم چونکه نسبت به قدرتش خیلی ارزون بود
الان هم دو سه سالی میشه من از واتر کولینگ استفاده میکنم کلا دما کارت برام هیچ اهمیتی نداره

دلیل اینکه من ناراحت هستم هم اینه که بنده هر یکی دو سال کارت گرافیکم رو عوض میکنم
در واقع کارت که تازه اومده میگم از آمریکا برام بفرستن ایران سال بعدش کارت جدید که اومد کارت قدیمیم رو تو ایران میفروشم میرم دوباره کارت جدید رو تو آمریکا میگیرم
اینطوری تفاوتی که هر سال میدم خیلی خیلی کم میشه همیشه هم از نظر گرافیکی خیالم راحته
پارسال دو تا 680 ام رو فروختم دو تا rx290 خریدم
امسال هم میخواستم این دو تا رو بفروشم دو تا 980 بگیرم که اینقدر این کارت ضعیف بود دیگه دلیلی برای اینکار ندارم
من خودم مانیتورم lg um95 هستش که 4953600 تا پیکسل داره توی اون تعداد پیکسل این دو تا کارت فکر نکنم کلا 2 فریم بیشتر هم تفاوت داشته باشن -_-
حالا چرا داستان تعریف می کنی؟

آخرین ویرایش:
2- عزیز میخوایم ببینیم چقدر پیشرفت کرده، با عمش مقایسه کنیم؟:| 690 کارت دو هسته ای ـه، مقایسه شون کاملا مسخره ـس.
3- مثل اینکه شما حواست نیست، 980 هم تک هسته ای ـه و با Titan Blackـه تک هسته ای مقایسه شده.
پ.ن: البته بهم ثابت شده که با یه AMD فن حرف زدن کاملا بیهوده ـست.
برادر من
من تا حالا تو زندگیم فن هیچ شرکتی نبودم تا حالا هم تو کل زندگیم فقط انویدیا داشتم پارسال برای اولین بار amd خریدم چونکه نسبت به قدرتش خیلی ارزون بود
الان هم دو سه سالی میشه من از واتر کولینگ استفاده میکنم کلا دما کارت برام هیچ اهمیتی نداره

دلیل اینکه من ناراحت هستم هم اینه که بنده هر یکی دو سال کارت گرافیکم رو عوض میکنم
در واقع کارت که تازه اومده میگم از آمریکا برام بفرستن ایران سال بعدش کارت جدید که اومد کارت قدیمیم رو تو ایران میفروشم میرم دوباره کارت جدید رو تو آمریکا میگیرم
اینطوری تفاوتی که هر سال میدم خیلی خیلی کم میشه همیشه هم از نظر گرافیکی خیالم راحته
پارسال دو تا 680 ام رو فروختم دو تا rx290 خریدم
امسال هم میخواستم این دو تا رو بفروشم دو تا 980 بگیرم که اینقدر این کارت ضعیف بود دیگه دلیلی برای اینکار ندارم
من خودم مانیتورم lg um95 هستش که 4953600 تا پیکسل داره توی اون تعداد پیکسل این دو تا کارت فکر نکنم کلا 2 فریم بیشتر هم تفاوت داشته باشن -_-

پیشرفت کار از نظر مهندسی و مدیریت انرژی خوب بوده ولی از نظر قدرت فریم دهی اصلا جهش بزرگی نیست! خصوصا که به جای سری8 از نام سری9 استفاده کرده یعنی اولش میخواسته 2 سال بعد اینو عرضه کنه حالا نظرش عوض شده امسال عرضه کرده! من که واقعا نامید شدم قرار بود با ماکسول چند برابر قدرت فریم دهی داشته باشیم که کلا منتفی شد بازنده اصلی کسایی بودند که دنبال بالاترین تنظیمات و 60 فریم در رزولوشن 4k بودند که با sli کردن کارتهای جدید ماکسول هم تحقق پیدا نخواهد کرد! سری kepler در زمان خودش از نظر پیشرفت در زمینه فریم دهی بسیار بسیار بهتر بود حالا باید در انتظار سری volta باشیم

1. مصرف پایین و دما پایین به چه درد شما میخوره؟ هیچکس نمی آد کارت high end بخره بعد بیش از 2-3 سال نگهش داره . شما تا حالا دیدی یا حتی شنیدی یه کارت گرافیک به خاطر اینکه دماش رفته بالا بسوزه؟ یا مثلا شما برات تو ایران هزینه برقت مهمه که الان خوشحالی مصرف اومده پایین؟ یا مثلا یه پاور اونقدر گرونه؟

توجه کن
شما لامپ کم مصرف SMD انتخاب میکنی ؟؟ یا لامپ حبابی با مصرف وحشتناک ؟ :d کدومش ؟

الان کارت 480 GTX مصرفی معادل 250 وات داره ... درصورتی که کارت 750TI با همون میزان قدرت مصرفش 65 واته :)) خودت بگو کدوم دکتری میره سراغ 480 ??????
پس این حرفی کی میزنی از پایه اشتباس . دنیا داره به سمت مصرف کمتر در مقابل کارایی بیشتر میره . پیشرفت در علم یعنی همین

. شما متوجه هستی که داری کارت رو با نسل قبل مقایسه میکنی؟ نسبت قیمت به قدرت اگر ببندی هم از 780ti کم ارزش تره هم از Rx290 هم از خیلی کارت های دیگه. 980 تو بعضی تست ها از 690 هم بدتر عمل کرده!
شما امار بنچمارکهای کارت جدید AMD بنام tonga R9 285 دیدی ؟ tonga R9 285 نسل جدید AMD هست و شک نکن با این مصرف وحشتناکی که داره R9 390X عمرا اگه بتونه زیر 250 وات باشه.
فکر کنم خودتونم متوجه نشدید چی گفتید

موفق باشید

پیشرفت کار از نظر مهندسی و مدیریت انرژی خوب بوده ولی از نظر قدرت فریم دهی اصلا جهش بزرگی نیست! خصوصا که به جای سری8 از نام سری9 استفاده کرده یعنی اولش میخواسته 2 سال بعد اینو عرضه کنه حالا نظرش عوض شده امسال عرضه کرده! من که واقعا نامید شدم قرار بود با ماکسول چند برابر قدرت فریم دهی داشته باشیم که کلا منتفی شد بازنده اصلی کسایی بودند که دنبال بالاترین تنظیمات و 60 فریم در رزولوشن 4k بودند که با sli کردن کارتهای جدید ماکسول هم تحقق پیدا نخواهد کرد! سری kepler در زمان خودش از نظر پیشرفت در زمینه فریم دهی بسیار بسیار بهتر بود حالا باید در انتظار سری volta باشیم

خوب دقت کنید

تراشه GM204 که در کارت 980GTX بکار رفته اساسا یک تراشه mid range 256 بیتی محسوب میشه و انویدیا با یه تراشه mid range رفته به جنگ غولهای 780ti و r9 290x و با این میزان کم مصرف انرژی تونسته کارت 290 واتی amd پشت سر بزاره این یعنی انقلاب کرده

توجه کنید هنوز BIG MAXWELL بزرگ معرفی نشده ..( احتمالا اسمش TITAN M باشه ) که از تراشه GM200 استفاده میکنه که اساسا یک تراشه HIGH END محسوب میشه از رابط 512 بیت و 8 گیگ رم استفاده میکنه اونم با 30 الی 40 واحد SMM بیشتر نسبت به 980GTX فعلی

TITAN M که بیاد دیگه AMD باید رسما خط تولید کنسولی ادامه بده :)) با دنیای PC GAMING خداحافظی کنه

ایمان بیارید به انویدیا ای بندگان مخلص خدا :d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or