NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

سلام دوستان

خواستم سوالی بکنم در مورد Clan Status ها:

مثلا ببینید الان کلن ما Brave هست(که همش بخاطره وجوده منه):biggrin1: خواستم ببینم الان چند تا Status داریم و بالاترینشون چیه و بعد از Brave چند تا مونده تا آخری؟

مرسی!

سلام دوستان

خواستم سوالی بکنم در مورد Clan Status ها:

مثلا ببینید الان کلن ما Brave هست(که همش بخاطره وجوده منه):biggrin1: خواستم ببینم الان چند تا Status داریم و بالاترینشون چیه و بعد از Brave چند تا مونده تا آخری؟

مرسی!
Clans have a Status rating of: Brave, Fearless, Neutral, Fearful or Cowardly depending on the size of the clan they are declaring on. The larger the clan they declare war on, the more their status will rise to the positive end of the scale. Adversely, the smaller the clan that is declared upon, the more their status will fall to the negative end of the scale. This system is not in effect when you declare back on a clan. However, it will have a small positive affect, hence declaring back is a brave action. The clan status will affect the points you gain in a clan war: Brave (+20%), Fearless (+10%), Neutral (0%), Fearful (-10%) and Cowardly (-20%). War declarations during the first 10 days of a round do not have an effect on clan status, only declarations after that time will cause the clan status to change.
...........

نه .
45.gif

akhe chera

به دلیل مسائل امنیتی :

تا چهار نفر مثل سورنا ، مثل گرگ :) ( شما بخونید مار ) روی تاپیک چمبره زدن تا یکی ID بده تا بهش حمله کنن ، دیگه کسی جرئت نمیکنه ID بذاره !!! :)

به دلیل مسائل امنیتی :

تا چهار نفر مثل سورنا ، مثل گرگ ( شما بخونید مار ) روی تاپیک چمبره زدن تا یکی ID بده تا بهش حمله کنن ، دیگه کسی جرئت نمیکنه ID بذاره !!!

نترسین من بدون اجازه ی CL مون نمی تونم حمله کنم! ولی شاید بکنم!:biggrin1:

--------------

Desert Eagle Black Hawk (#496546)

My Profile:
http://www.nukezone.nu/show.asp?Action=Players&X=496546

My Clan's Profile:

http://www.nukezone.nu/show.asp?Action=Clans&X=85719

هر حمله اي كه منجر به پيروزي نميشه.اگر شما به روش درست ساختمان و نيرو بسازيد با
چند حمله پياپي هم خسارت زيادي نمي بينيد و اون كسي كه به شما حمله كرده بيشتر
نيرو هاشو از دست مي ده.
اگر دوست داريد امتحان كنيد شماره استاني اميد هست حمله كنيد تا بيچاره شويد

نيرو هاشو از دست مي ده.
هر چیزی که دفاع نداره عزیزم:)!
یه نفر بخواد با Laser Beam شما رو بخواد داغون بکنه هر کاری هم بکنی بازهم آسیب میبینی!
حالا یه سری فرمول های خاص هستش که اگه استفاده کنی باعث میشه طرف داغون بشه و....:)!

یه نفر بخواد با Laser Beam شما رو بخواد داغون بکنه هر کاری هم بکنی بازهم آسیب میبینی!
حالا یه سری فرمول های خاص هستش که اگه استفاده کنی باعث میشه طرف داغون بشه و....:)!

من منظورم حمله با نيرو هاي معمول بود:)
در مورد موشك هم با ساخت ضد موشك امكان دفاع هست:biggrin1:
و اما در مقابل Laser Beam هم امكان دفاع وجود داره :cheesygri

نيرو هاشو از دست مي ده.

چرا از من مایه میزاری بابا .

فقط لیزر هست که دفاعی نداره که اون هم همچین قدرت مند نیست و فقط ساختمان ها و بیشترین تعداد هم زیر 70 تا هستش .

من منظورم حمله با نيرو هاي معمول بود:)
در مورد موشك هم با ساخت ضد موشك امكان دفاع هست:biggrin1:
و اما در مقابل Laser Beam هم امكان دفاع وجود داره :cheesygri

برای دفاع در برابر موشک میتونین ساختمان Anti-Missile System و یا Anti-Missile Satellite بسازید .
لیزر هم تا شما بیاین دوباره شلیک کنین 4 ساعت طول میکشه که خیلی زیاده .

خب این ترفندهای زیباتون رو هم میخواین به ما بگین یا نه؟

ترفندی وجود نداره . یک چیزه سادست . شما اگر پاور نداشته باشین هیچ کاری نمیتونین انجام بدین . به همین راحتی . ولی در مورد لیزر یه مشکلی وجود داره . اون هم اینه که بعد شلیک این اتفاق براش میوفته و میخوابه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or