NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

کلن ما ؟
167.gif

من نمی شناسم :confused: روی استانش کلیک کنی میره تو پروفایلش!

تکذیب می کنم!
عین واقعیتو اینجا گذاشتم!:-"
:biggrin1:
فقط گفتم که تک خوری نکنی!:)
اگر تو کلن عضو بشی باید روی 10000$ پول بدی + 50 ترن و اگر روزی 3 بار آنلاین نشی Kick میشی!
کدوم کلنی همچین مقرراتی داره!!!!!!!!؟؟؟:eek: این طوری که طرف کیل بشه بهتر از اینه که بیاد به کلن!

---------------------
یه سوال فنی
چقدر نیرو از هر چی باید بسازم که حداقل 9000 مترمربع زمین امن باشه؟

عین واقعیتو اینجا گذاشتم!:-"

فقط گفتم که تک خوری نکنی!:)

کدوم کلنی همچین مقرراتی داره!!!!!!!!؟؟؟:eek: این طوری که طرف کیل بشه بهتر از اینه که بیاد به کلن!

---------------------
یه سوال فنی
چقدر نیرو از هر چی باید بسازم که حداقل 9000 مترمربع زمین امن باشه؟

چند روزه داری بازی میکنی ؟

ببین یه چیزی توی این بازی هست که اگر بهش دقت نشه برات گرون تموم میشه . برابر بودن . یعنی اگر تو 300000 هزارتا NW داشته باشی باید 30000 هزار متر هم زمین داشته باشی . هرکاری هم که نکنی زمینت از 15 هزار بیشتر میشه .
این پیشنهاده منه به شما برای یک سازماندهی بهتر :
Research Lab - 0
Missile Silo - 10
Command Center - 5
Shipyard
Airfield
War Factory
Barracks
Power Planet - 100
Advanced Power Plant - 100
Missile Turret - +100
Machinegun Turret - +100
SAM Site - +100
Torpedo Launcher - +100
Anti-Missile System - +50​
مقداره Shipyard و Airfield و War Factory و Barracks به نوع نیرویی که میخوای بزنی بستگی داره .​

آقا کم کم Networth ما هم داره 6 رقمی میشه :p
من موندم این HQ سومی چقدر Turn میخواد؟!
و یه چیزی من موندم کسی که 1 اسنیپر هم نداره چطوری میتونه 10 دزد منتا ییجا دار بزنه :confused:
شاید تحقیقاتش در مورد امنیت فول باشه :confused: :eek:

:confused:
چرا هیچی؟
اینجوری که سرعت تحقیقات خیلی کم میشه!

آخرین ویرایش:
و یه چیزی من موندم کسی که 1 اسنیپر هم نداره چطوری میتونه 10 دزد منتا ییجا دار بزنه :confused:

براي ساخت هر HQ شما به 25 ترن و 1000 متر زمين خالي و 250000 تا پول نيازمندي
البته بعد از ساخت يك HQ تا 72 ساعت نمي تواني بعدي رو بسازي

جز تك تير انداز ها نيروهاي ديگه اي هم هستند كه مي توانند دزد ها را شكار كنن

آخرین ویرایش:

6 رقمی یعنی چند ؟
تمامیه HQ ها 24 ترن و 1000 متر لند می خوان .
اول از همه اون 10 دزد به دار زدن نمیرسن . بعدش هم که بله به احتمال زیاد سکیوریتیش رو بالا برده . راستی شما از کجا فهمیدین اسنایپر نداره ؟
شماهم اگر Thief Education رو تکمیل میکردین هم بیشتر پول می دزدیدین هم گیر نمی افتادین.

:confused:
چرا هیچی؟
اینجوری که سرعت تحقیقات خیلی کم میشه!

مشکل دوستان اینه که اول از همه نیرو و ساختمون میسازن بعد یادشون میوفته تحقیق کنند . اون آمار باسه کسانی هستش که تحقیق شون رو در 5 روز و 10 روز دوم بازیشون تمام میکنند نه شمایی که هنوز HQ سوم رو نساختین . البته جسارت نباشه . نمیدونم چند روزه دارین بازی می کنید.

براي ساخت هر HQ شما به 25 ترن و 1000 متر زمين خالي و 250000 تا پول نيازمندي
البته بعد از ساخت يك HQ تا 72 ساعت نمي تواني بعدي رو بسازي

جز تك تير انداز ها نيروهاي ديگه اي هم هستند كه مي توانند دزد ها را شكار كنن

استاد عزیز من خوب در مورد HQ اطلاع دارن . هر سوالی داشتین در این مورد مخصوصا از ایشون بپرسین . :love: :cheesygri

ببین آقا امید به اعدادی که حداقل یه 1 دارن و 5 تا 0 جلویشون میگن اعداد 6 رقمی و حداکثر این اعداد میشه یک 9 و 5 تا 9 دیگه که جلوش سبز میشه :biggrin1: ادامه ی آموزش (اعداد 7 رقمی) فردا شب!
من برای اینکه در گیر چنتا جنگ شدم و همشونم آشنا بودن اینجوری شد که دیگه نتونستم به HQ هام برسم و ...
بجاش دیوار خریدم اونم از نوع ضد موشکیش(توهم)
در مورد اونیکه پرسیده بودی که چطوری فهمیدی تک تیر انداز ندارن :
یه جاسوس فرستادم برای گرفتن اطلاعات از دشمن(intelligance) و ...
من یه 5 روزی فکر کنم دارم بازی میکنم
آخه یه چند باری ریست کردم بس که سرم حمله شد(موقعی بود که علی کریمی تو آلمان داشت افتضاح بازی میکرد و ...) :cheesygri

ببین آقا امید به اعدادی که حداقل یه 1 دارن و 5 تا 0 جلویشون میگن اعداد 6 رقمی و حداکثر این اعداد میشه یک 9 و 5 تا 9 دیگه که جلوش سبز میشه :biggrin1: ادامه ی آموزش (اعداد 7 رقمی) فردا شب!
من برای اینکه در گیر چنتا جنگ شدم و همشونم آشنا بودن اینجوری شد که دیگه نتونستم به HQ هام برسم و ...
بجاش دیوار خریدم اونم از نوع ضد موشکیش(توهم)
در مورد اونیکه پرسیده بودی که چطوری فهمیدی تک تیر انداز ندارن :
یه جاسوس فرستادم برای گرفتن اطلاعات از دشمن(intelligance) و ...
من یه 5 روزی فکر کنم دارم بازی میکنم
آخه یه چند باری ریست کردم بس که سرم حمله شد(موقعی بود که علی کریمی تو آلمان داشت افتضاح بازی میکرد و ...) :cheesygri

فقط میگم کارت درسته .

utilize two satellites
كي تا حالا از اين قابليت استفاده كرده:confused:

ماهواره دوم تو راند قبل فعال نبود . ولی تو این راند فعالش کردن . میتونی یه ماهواره دیگه هم داشته باشی . فقط با این مشکل که هر دو ماهواره نمیتونن از یک گروه باشن . یکیشون باید تهاجمی و اون یکی دفاعی باشه . مثلا نمیتونی 2 تا ماهواره لیزر داشته باشی .باید یه لیزر و یه زد موشک داشتی باشی . ولی میشه 2 تا لیزر هم داشت ولی وقتی فقط یکی شون تو مدار قرار میگیرن و اون یکی بیرون میمونه تا وقتی که شما اون اولی رو بندازی . این قابلیت بعد ساختن HQ پنجم باز میشه .

نوشته شده توسط [DOG];133718:
من برگشتم راستی امید گلد یوزر مبارک
مرسی استاد .
امید این لیدرتون ما رو ن÷ذیرفت ؟
والا من چند روز پیش یه گندی زدم که M_G_S وسوسم کرد انجام بدم . باسه همین هم یک خورده محدوده کاریم تنگ شده . باید ببینم کی میتونم از این گودال بیرون بیام .
در رابطه با پذیرفتن شما هم باید بگم که همون جور که گفتم بساز تا گذارش کارت رو به بالایی ها بدم . تایید که شدی من خودم در خدمتم .:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or