امید جان من کدوم رو عضو بشم یه nuke zone tornement داره یه nuke zone?
سلام .
nuke zone tornement رو من تو این 5 ماهی ندیدم باز شده باشه . ولی شما باید در nuke zone عضو بشی . قبل از عضویت از این
راهنماهای بازی استفاده کن .
یک پیشنهاد به تمامی دوستانی که دارند تازه بازی رو شروع میکنند . اول بازی شما 3 روز تحت حمایت NZ هستید . یعنی 72 ساعت نه کسی میتونه به شما حمله کنه نه شما میتونین به کسی حمله کنین . تو این سه روز هیچ چیزی نسازین . فقط و فقط پول و ترن جمع کنین . جایزه اول بازی رو هم 7000 متر زمین انتخاب کنین . این 7000 متر حکمه طلا رو در اول بازی داره .
بابا چطوری میشه این تحقیقات مربوط به ماهواره را بالا برد؟
آخه تا 50 در صد چطوری میشه رفت
خیلی خودما بکشم بتونم تا 10 در صد برسونمش
این دزد ها و غارت گرا هم که مارا ول نمیکنن
روزی نمیشه که بهم چنتا حمله نشه!
شما بچه ها چنتا آزمایشگاه تحقیق دارین و چطوری این تحقیقات ماهواره را تموم کردین؟
و سرعت تحقیقاتتون به ازای هر ترن چقدره؟
برای من زیاد خوب نیست میخوام ماهواره دار بشم تا بتونم ماهواره تحقیقات بفرستم آسمون و سرعتم بیاد بالا
شما باید اول ریشرچ لب بسازین . با هر 50 تا یک دونه به تحقیقاتتون اضافه میشه . یعنی اگر تا حالا 3 تا تحقیق با هر ترن میکردین اون موقع میشه 4 تا .
این دزد ها و غارت گرا هم که مارا ول نمیکنن
روزی نمیشه که بهم چنتا حمله نشه!
داداش من هم داشت خود کشی میکرد بنده خدا . هروز بهش دزد میزنه و پول های گنده گنده هم ازش میدزدن . میگم که قبلا از کسی دزدی کردی ؟ داداش من که داره تاوان راند قبل رو میده . 1000000 پول از راه دزدی بدست آورده بود
شما بچه ها چنتا آزمایشگاه تحقیق دارین و چطوری این تحقیقات ماهواره را تموم کردین؟
برای کامل شدن درصد تحقیق با هر ترن شما احتیاج به 800 تا ریسرچ لب و یک ماهواره و 3 HQ دارین .
و سرعت تحقیقاتتون به ازای هر ترن چقدره؟
توی قسمت ریسرچ مینویسه که به ازای هر ترن چند تا میشه تحقیق کرد . مثلا ماله من اینه :
Your amount of
Research Labs and Headquarter buildings allows you to research
5 sciences per turn. With your turns you could research a total of
160 sciences. Please enter the amount of sciences you want to research, you can also enter the amount of turns you want to research by including a "t" after the amount (
for example: 5t = 5 turns).
Click here to see detailed information about all sciences.
5 = تعداد واحد های تحقیقاتی با هر ترن
160 = تعداد تحقیقاتی که در کل من با کل ترن هام میتونم انجام بدم .
شما میتونین با نوشتن t جلوی عدد 5 در قسمت تحقیق این رو بیان کنین که شما میخواین 5 ترن روی این موضوع تحقیق کنین .
برای پرتاب ماهواره شما باید 1502 واحد تحقیقاتی روی ماهواره انجام بدین . هرچه بیشتر این واحد ها بیشتر بشن مدت زمان در مدار بودن ماهواره بیشتر میشه . البته اخر این زمان 19 روز هستش .