NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

ایول دوباره اومدم رامین از پروکسی سر در میاری؟ می دونی اینجوری چجوری باید پیغام همو باز کنم؟ سرشون کلیک میکنی هیچ تاثیری نداره از پروکسی EvilServer استفاده کردم بالا هر صفحه ای که باز میکنه کلی گزینه هست مثل Remove Script که بیشترشون تیک دارن باید اینارو یجوری دسکاری کنم نامه هارو باز کنه؟

سورنا چرا باسه اجنبی افغانی کار میکنی هان ؟
231.gif

افغانی چیه؟؟؟

خب اون موقع که خواستم بیام تو کلنتون گفتین +15 Attack و 7 بار لاگین بعد مهرداد گفت هر وقت قوی شدی! که ییهو منو قاپیدن! و عباس رو (Grim Reaper)

بیاین باسه ما کار کنین پوله خوبی توشه ها
96.gif

شوخی کردم . امیدوارم هرجا که باشین همیشه موفق باشین . این کلن پینت در روز رو هم فقط گلد یوزر ها میتونن تو پروفایل کلن ها ببینند . یوزر های عادی نمیتونن ببنن.

بیاین باسه ما کار کنین پوله خوبی توشه ها
96.gif

شوخی کردم . امیدوارم هرجا که باشین همیشه موفق باشین . این کلن پینت در روز رو هم فقط گلد یوزر ها میتونن تو پروفایل کلن ها ببینند . یوزر های عادی نمیتونن ببنن.
از اول می گفتی این سورنا منو 3/4 ساعت به ... کشیده بود! (جای ... کلمه مناسب قرار دهید!)

baba gold user:cool:

rasti manam davat konid dige vagar na manam az dast miram ha gofte basham

من از 5 روز پیش توی بانک پول گذاشتم ولی هنوز در نیومده! کسی می دونه چرا؟
زمانی که باید پس می داد February 18th, 20:19 CET هست.
Withdraw هم خط خورده ربطی به اون داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or